2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbacım canımm iyiyiz şükür bende kış güneşini unutmuşum(( canımmm valla gamzeye çok üzüldüm ondan yani ama msn e yazmıştım sen okumamışssın evet ben araştırdım biraz baş çevresine bakılıyomuş bıngıldağı erken kapnmış fen liselerinde okuyan bi çok çocuk varmış üzme kendini bişey olmayacak inşallah nihancım canımm nasılssın aslıcım seni ve bebeğinide çok öpüyorum ve adını sayamadığım herkese iyi pazarlar

ve tecrübeli olarak şunuda söyliyeyim bebek doğduktan sonra işin içine annelik giriyo . diğer taraftan bazı erkeklere babalık da ağır geliyo kısaca sorunlar başlıyoo kızlarr çok dikkat edin eşlerinizi ihmal etmeyin bütün mesele burdan çıkıyo . yani benim düzenim bundan dolayı bozulmuştu çok zor hem anne hem eş olmak ama güçlüyüz dimii ... hadi kolay gelsin hepimizee

kışgüneşi cnm geçmiş olsun bebişine,ayrıca cnm adı geçmeyenleri de unutmadım dedim küsme sakın :) ALLAH kimseye acı vermesin cnm inanın kolay deil hala alışamadık,hayat devam ediyor ama ölesine işte,kendime bakmıyorum hiç içimden gelmiyor,sadece elvin ve elimden geldiğince evin işleriyle uğraşıyorum.
gamzecim cnm çok üzüldüm birtanem.ne denir bilmem biz ne desek boş aslında yaşayan bilir ne yapmak istediğini iyice düşün biraz zaman ver size istersen.al buse'yi annene git bi süre,sizliği anlasın bakalım.ama çocuk var diye de düzelmiyosa da sürdürme taraftarı değilim ben.psikologlar hep söler kavgalı evde yetişen çocuk ayrı anne babada yetişmiş çocuktan daha kötü etkileniyor. ama tabii ki öncelikle işin oluruna bakmak gerek.biz de çok tartışıyoruz eşimle,sinirlerim tepemde hiçbir şey olmuyor sanki,yetmiyor,sorunlar büyüyor.sizinkin de bir de dayak ve küfür var.o kötü işte be tatlım.ALLAH sana sabır versin,inşallah kocan yola gelir birtanem.dualarım seninle..umarım akıl vermiş gibi olup sıkmadım seni.
aslıcım cnm gene gidiyorsun demek,iyi yolculuklar size cnm benim.annenin ellerinden öp benim için kuşum.
tuğbacım cnm öptüm kızını :) sen de oğlumu öp.bayramda kısmetse gelicez kuşum pasta yemeye :))) eray'a da söle üzmesin bakıyım seni.bütün bu kocaları bir araya toplayıp benzetmek lazım kızlar
diğer annelerim sizler nasılsınız?hava güzel gibi duruyo,güneş var.belki elvin'i dolaşmaya çıkarıcaz daha sonra.ev halkı daha yeni yeni uyanıyo.kahvaltıyı hazırladım bekliyorum.

bamboocum cnm iyi olmaya çalışıyoruz tatlım.aynı yaştaymışız seninle :) sabahları feci bir sırt ağrısı ile uyanıyorum onu düşünüyordum ben de şimdi.siz nasılsınız cnmcım?

gamzeki çooooooooooooooook üzüldüm canım inan. erkekler bir garip yaratık artık böle inanıp sinirlenmemeye çalışıyorum ben. ama tokat tüylerimi ürpertir benim her zaman ve içki. allah kahretsin ne oluyorsa o lanet şeyden oluyor.
bebeğinin iyiliği neyi gerektiriyorsa onu düşün canım. allah yanında olsun her zaman
valla diğerlerini okuyamadım gamzeye çok moralim bozuldu. diğer arkadaşlara ve bebişlere sevgiler

valla buna çok karşıyım ben . eşlerimiz bizi ihmal etmesin bence. bu kadar yoğunluğun arasında ben saçımı bile tarayamazken bir de eş düşünecek halim yok valla. 1 saat baksınlar bakalım bizim baktığımız gibi bebişlere ben de ihmal etneyeyim o zaman onu. erkeklerin üstüne mi kuruldu hayat?
benim varım yokum oğlumdur ötesi de beni hiiiiiiiç enterese etmez valla. beğenmeyene güle güle

Gamzecim canım benim eşinin sana kötü davranmasına sakın izin verme tatlım. Sen ona dünya güzeli bir kız vermişsin asıl senin kapris yapma hakkın var. Lina ilk doğduğunda benim eşimde çok değişmişti, saçmasapan kavgalar çıkarıyordu. Annemin psikolog bir arkadaşı var, ona danıştım. O senin bebeğindi, hayatında bir taneydi ama şimdi gerçek bebeğiniz oldu ve senin ilgi odağın bu bebek oldu eşinin buna alışmasına izin ver demişti. Gerçektende eşim bir süre sonra normale döndü ve şu an tüm kaprislerimi çekiyor. Fakat bizim hayatımızda hiçbir zaman küfür ve dayak olmadı, olsaydı taviz vermezdim. Hatta bir daha yüzümü göremezdi. Eşini seviyorsan savaş derim ama bebek için duruyorsan çok daha büyük bir hata olur, Buse mutsuz ve gergin bir ortamda büyür. Ayrıca bebeğini senden alamaz mahkeme bu kadarcık bebeği her zaman anneye verir. Yinede sen herşeyin en iyisini bilirsin canım lütfen kendini çok fazla üzmemeye çalış, bebeğini düşün.
Kışgüneşi canım umarım bebeğinin bıngıldağıyla ilgili bir sorun çıkmaz ve bebeğin gelişimini sorunsuz sürdürür.
Tuğbacım Ertuğ nasıl oldu? Emiyormu artık annesi?
Nihancım Elvine melisa ve papatya karışımı çay versen aslında, ben veriyorum çok rahatlıyor ve uyuyor.
Diğer anneler ve yeğenlerim hepinizi öpüyorum.

bamboocum cnm iyi olmaya çalışıyoruz tatlım.aynı yaştaymışız seninle :) sabahları feci bir sırt ağrısı ile uyanıyorum onu düşünüyordum ben de şimdi.siz nasılsınız cnmcım?

Canım sanırım bebişlerimizi sürekli kaldırmaktan kaynaklanıyordur evham yapma kendine. Bak benim 3 gün çok feci belim tutuldu çok zorlandım Linayla. Hatta o kadar kötü oldumki ilaç kullanmaya karar verdim ve sağdığım sütlerimi ağlayarak döktüm ve Linaya buzlukta biriktirdiklerimden içirdim. Çok şükür şimdi iyiyim. Eczaneden yakı alıp yapıştır ağrıyan bölgeye gerçekten çok iyi geliyor. Benim şu an belimde yakı var sıcacık oturuyorum :))kaydirigubbakcemile2

nihancım canım evet çocuklar ağırlaştı ve beşiğe al koy sürekli çalışma halinde kollarımız sırtımız gamzecimin dediği gibi yani :)) gamzecim cnım sanada geçmiş olsun bebişlerinizi öpüyorum . diğer gamzeki canım yaa daha önce eşin nasıl bi insandı bilmiyorum ama şiddete sonunaaa kadar bende karşıyım elbette ailen arkanda ise biraz ayrı kalmak belki iyi gelir ama bişeyi yapmadan önce çokkk iyi düşün tatlım umarım hakkınızda en hayırlısı olur

gamzecim yavaştan düzeliyo galiba sanki biraz toparladı erayda öyle diyo maşallah inanıyorumki nazardan kaynaklı bişeymiş ayın 3 ünde kontrol var eger kilo almışsa sırf nazardan yememiş çünkü yasin okuttuk adına sonra yemeye başladııı öptüm linayı

kızlar cevaplarını için teşekkür ederim öncelikle.
bu sabahtan itibaren bebeğimin kakası sarı olmaya başladı normale döndü çok şükür sanırım banyodan sonra üşütmüşüm o kadar da ısıtıyorum odasını ama üşümüş yine de.

merhabalar kızlar.öncelikle lina ve ertuğun toparlanmasına çok sevindim.allahım onları ve bütün bebeişleri nazarlardan ve kem gözlerden korusun.gamzeki canım benim,durumuna çok üzüldüm.allahım eşine doğru yolu göstersin sanada sabır versin canım.elvincim sabah işe başlıyorum süt çıkarmaya uğraşacağım olmazsa tuğbanın dediği markayı alırım artık.hepinizi öptm.

merhabalarrrrr bizzz bugünkaydirigubbakcemile2 dört aylık oldukkkk nasıl gecti anlamdım :1shok:yavvvv desemde yalannnn:jeyyar: alllahımm salıkla büyütmeyi nasibetsin herkeze öptük sizlerinaniknanik

arzucum daha nice aylara yıllara ecenasımızla mutlu sağlıklı şanslı bereketli olsun bütün günleri.ayları yılları canım bütün bebişlerimizinde benim oğlumunda.bizimde 1 haftamız kaldı tam buğün

merhaba kızlar
GAMZE canım benim çok üzüldüm gerçekten.keşke yapabilceğimiz bişi olsa.işin içine küfür ve dayak girmesi çok kötü olmuş.hepimiz eşlerimizle illaki tartışıyoruz ama bu boyutta olması kötü.allah sana sabır eşinede doğru yolu görme gözü versin canım.
KIŞGÜNEŞİ canım geçmiş olsun.benim arkadaşın bebeğininde bıngıldağı erken kapanmıştı takipte olursa bisorun çıkmıyomuş canım sıkma canını.ama d3 vitaminini kesiyolar diye biliyorum erken kapanmada.
DERİERDEM canım kuzusuz günlerin başlıyo demek.akşam olmak bilmez şimdi sana.
ARZU ecenasımız büyüdü demek.cimcimem benim doğduğunu bilirim onun ben :))) senden önce ben görmüştüm kızımı.daha nice uzun ayları lsun inş.
TUĞBA ertuğ un düzelmesine çok sevindim canım.şimdide benim cimcimem zorla emiyo.sol göğsümü hiç almak istemiyo feryat figan ayakta emziriyorum onu.sağ göğsümü alıyo ama anlamedım neden
NİHAN canım geçmiş olsun sanada.elvin totiş oldu elbette belin ağrır ondan.
kızlar elvini kameradan gördüm bi totiş nasıl.kızdaki baldır bende yok.iyiki yanımda değil vallahi ısırırım onu ben:)

AL BENDEN DE OKADAR, SÖYLEYECEKLERİMİ SÖYLEMİŞSİN CANIMMkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

selam kızlar...

gamzecimn canım üzüldüm senin adına inş düzelirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun..ama eşine bende çok kızdımm bide tokat atmışşbusemi öp benim için canımm

:çok üzgünüm:

kızlar bizde bugün gezdik havada güzeldi ömerefeye bayramlık ciciler aldıkkgamyoncuiremsu

ecanas canım nice sağlıklı mutlu aylara yıllara...öp tatlı kuzuyu bizim içinkaydirigubbakcemile3

bizimde 4 ayı doldurmamıza az kaldı.

oğluşum öksürüyoo boğazındada biraz balgam varr yavrumm bi dr götüreceğiz.

bende yarın tekrar kızımı doktora götürücem.bugün aradım yıkıyabilirmiyim diye ama yıkama dedi dr.gözüne şampuan gelmiycekmiş.yarın bakıyım ona göre yıkarsın dedi.inş bişicik olmaz kuzuma.bugün gözünün bandını çıkardım bi seviniyo yavrum onu bile biliyolar ya.elleri hapsoldu onada çok kızıyo.artık yanındayken çıkartıyorum bende hem hava alsın hemde unutmasın di,ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…