bu tartışmaların büyük sebebinin bebeklerimize odaklanmış olup dış çevreyle biraz kopuk kaldığımızdan olduğuna innıyorum.genelde çoğumuz akşama kadar evin içinde bebekle uğraşıyoruz sıkıntılarımızıda en yakınımıza patlayarak atıyoruz.eşlerimizide ihmal etmemeliyiz aslında.inş herkez sorunsuz bi evlilik yaşar.
bende çıkıyodum güya yine takıldım.tekrar iyi geceler.
bamboocum cnm iyi olmaya çalışıyoruz tatlım.aynı yaştaymışız seninle :) sabahları feci bir sırt ağrısı ile uyanıyorum onu düşünüyordum ben de şimdi.siz nasılsınız cnmcım?
valla buna çok karşıyım ben . eşlerimiz bizi ihmal etmesin bence. bu kadar yoğunluğun arasında ben saçımı bile tarayamazken bir de eş düşünecek halim yok valla. 1 saat baksınlar bakalım bizim baktığımız gibi bebişlere ben de ihmal etneyeyim o zaman onu. erkeklerin üstüne mi kuruldu hayat?
benim varım yokum oğlumdur ötesi de beni hiiiiiiiç enterese etmez valla. beğenmeyene güle güle[/QUO
canım güzel özetlemişsin:)))
valla buna çok karşıyım ben . eşlerimiz bizi ihmal etmesin bence. bu kadar yoğunluğun arasında ben saçımı bile tarayamazken bir de eş düşünecek halim yok valla. 1 saat baksınlar bakalım bizim baktığımız gibi bebişlere ben de ihmal etneyeyim o zaman onu. erkeklerin üstüne mi kuruldu hayat?
benim varım yokum oğlumdur ötesi de beni hiiiiiiiç enterese etmez valla. beğenmeyene güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?