2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GAMZEKİ canım büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eşin hatasını anlar ne hakkı var bu kadar seni üzmeye.ona nur topu gibi bi evlat vermişsin daha ne istiyor ki senden?yazını okuyunca çok üzüldüm canımcığım keşke elimden bişey gelse.ikimiz de bursa'da oturuyoruz ama bebişlerle bi yere çıkılmıyor ki.manevi destek olurdum sana en azından.bi ihtiyacın olursa çekinme biz buralardayız.tüm arkadaşlarım(kk ağustos anneleri) ve ben yardıma hazırız.senin için hayırlısı ne ise o olsun.allahım sana güç kuvvet versin ama sadece kızın için katlanacaksan yalnız başına eminim çok daha iyi büyütürsün.

çok sağolun arkadaşlar ama sizleri üzdüm diye dahada üzüldüm maalesef bahtım kötü yazılmış sabah kahvaltıya geldi hiçbirşey demedim oda hiçbirşey yokmuş gibi davrandı ben ayrılsamda o beni bırakmaz biliyorum bunu herşeyi yaptım ona ilgimi hiç eksiltmedim ama sanırım iyilik yap kötülük bul lafı koca içinde gerekli bıraktım oluruna şimdi yalakalık yapıyor ama aklıma geldikçe deliriyorum ama kızımdan kuvvet alıyorum gittiği yere kadar eşim önceden iyiydi arkadaş gibiydik ama nasıl bu adam geldi dükkana eşim çok değişti evi tamamen unuttu en sonunda onları evlendiririm ben boşanırım buda ne zaman olur allah bilir :enbuyukkk:

gamzecihgim cnm çok üzüldüm ark.okurken ne bilm önceden çok iiydiniz msn de senle yazışırken hani ben öle biliyorum.. allahım inş. eski agzınızın tadını geri veiri cnm inş. eşin o illetten kutulur ve yuvasına sahip çıkar inş. cnm nolur üzülme allahım yar ve ryardımcın olsun canım...

sgselçuk canım sagol ama ertuğ memeyi emmiye biberonla yiyor bunada şükür memeyi hiç almıyor artık arada yine veriyorum ama basıyor bağırtıyı bende artık zorlamıyorum malum sonra hiç yemez yine diye korkuyorum şimdilik az az yiyor çok şükür herkese hayırlı geceler öptüüüm.

Merhaba kızlar.
dün çıldırmanın eşiğinden sonra bugün arkadaşalrım bana çok güzel bir gün geçirtti..sağolsunlar.hava da güzeldi berili gezdirdik..
ŞİİİİMMDİİİİİ Gamzecim inan ağlıyorum hem sinirden hem üzüntüden ama sen üzül diye söylemiyorum sakın daha fazla üzülme..eşin konusuna gelince nasıl yapar bunu yaaaaaaa!!sen bu haldeyken nasıl bu kadar kör ve duygusuz olabilir.tamam erkekler maddi sıkıntıya girince kendilerini kaybediyorlar ama daha yeni dünya tatlısı bir evladınız olmuş..bebeğinin yanında sana nasıl böyle davranır.içim parçalandı.tamam hepimizin az ya da çok eşleri ile problemleri oluyor bugünlerde ama bu dereceye varması senin ve bebeğinin ruh sağlığı için çok ağır..o miniminnacık buseciğim bunu hisseder..
Babablık ta öyle kolay olmuyor.baba olarak gelecekte kendisine hitap edilsin istiyorsa baba gibi davranmalı.
Ayrıca ben de boşanma taraftarı olmamama rağmen bir dönem araştırmışlığım var öyle bebeği babaya çok zor veriyorlar hele kii içinde aile içi şiddet varsa ve bunu bir şekilde komşıularından ya da başka şekilde kanıtlarsan hiç bir zaman alamaz..küfür ve şiddet mahkemede çok geçerli bir sebep..
allahtan dileğim bir an önce doğru yolu bulsun inşallah ki yuvanız eski günlerine dönsün maddiyat da işin içinde o yüzden allah yardımcın olsun..buseni hep öp kokla ona sarıl ki bu stresli ortamda senin sevgini sonsuz alsın..çok öpüyorum seni erdekte oturuyorum ben her zaman kapım açık..kimsenin seni bulmasını istemediğin bir an olursa gidecek yerin olduğunu bil canım yürekten söylüyorum..kimse seni benim evimden de gelip alamaz güvende olursun..
ayyyy ne çok kızmışım değil mi?kusura bakmayın biraz sert olduysa..insan başından bişeyler geçince daha bir sert oluyor böyle konularda..
GElelim diğer arkadaşlarıma...
Nihancım hoşgeldin canım..özledik valla kızınla seni..geçmiş olsun canım..
Aslicim umarım senin de eşinle ilgili problemlerin bir an önce çözülür..insan bu zamanlarda bir de böyle sorunlarla uğraşmamlı aslında ama malesef başımıza geliyor..iyi yolculukla canım egeyi öp benim için..ailene selam..umarım mutlu bir şekilde dönersin..
Kışgüneşi canım benim de bir arkadaşımın oğlunun erken kapandı korkma gelişimi iyi bebeklerde olurmuş..zaten drlar sorun olmaması için önlemler alıyorlar..dualarım seninle umarım sorunsuz atalatırsınız bu dönemi...
Sinemcim canım korkma inşallah dr güzel haberler verecek iyileştiğine dair.kızın ın gözü iyileşecek ben hep öyle dua ediyorum..
ve inan berilin eli yüzündeyken hep içim gidiyor..bugün berilde burnunun yanını kopartmış nasıl yaptıysa nasıl derin kesmş derinin.berilin de tırnakları uzun değil ama keskin oluyorlar herhalde bebeklerin tırnağı..
diğer arkadaşlarım o kadar çok yazdım ki aklımda bişey kalmadı.
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun..
EEEvettttt ecenas canım 4. ayın kutlu olsun.arzucum nice aylara sağlıkla mutlulukla inşallah..
Hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım.inanın şu forumda bunları hiç tanışmamış olmamıza rağmen hissedebilmemiz mükemmel bişey..iyi ki varsınız.iyi ki ağustos annesi olmuşum ki sizleri tanıma fırsatı buldum..
Elfidacımmmmmmmmmm nerelerdesinnnn?

Ben genelde forumda yazılanları okumaktan yazmaya fırsat bulamayan bir ağustos annesiyim...Gamzeki arkadaşımızın yazdıkları içimi parçaladı.Bu dönemlerde eşler anne baba olmayı öğrenirken yani eş olma kavramını biraz geriye atmak zorunda kalırlar.Biz hamilelikte anne olmaya hazırladığımız için daha bir hazırlıklıyızdır bu sürece ama babalar ancak bebekleri kucaklarına aldıklarında anlıyorlar baba olduklarını ve bunun sorumluluklarını üstlenmekte biraz zaman alıyor maalesef.Sudan çıkmış balık misali işte maddi ve içki problemi olan bir eş elbette bu sorumluluğu kabul etmekte daha bir zorlanacaktır.
Umarım düzelir herşey,biraz zaman hem sana hemde eşine iyi gelecektir bence ama şu şiddet mevzusu beni her zaman sinir ediyor ve katlanmayın,terkedin demek geliyor içimden.Şuan bunları yazabiliyorsan eminimki sende hala birşeyler tam bitmemiş demekki eşine karşı.Böyle güzel bir dönemde bunları yaşaman beni üzdü,eşine kızdım içimden(((
Bizdede oluyor arada tartışma ama bunları tartışma ötesine götürmekten korkarız eşimle genelde.Lohusa depresyonunu ciddi ciddi yaşadım bende,ayrıca regl olmamaktan kaynaklı sinirler birde kızıma birşey olacakmış türünden korkular insanı geriyor ve eşiniz sanki elinden gelenden daha az yardım ediyor size.Neyse zamanlar eşimde alıştı bende alıştım duruma.
Umarım sorun kalmadı diye müjdeni alırız,ama canım lütfen kendini şiddete maruz bırakma.Güçlü bir anne oldun ve bebişin senin güçsüz,mutlu taraflarınlada olumsuz etkilenir.Eşinde umarım en kısa zamanda sana hakkettiğin gibi davranır...
Tüm annişlere ve bebişlere bol sütlü,bol uykulu geceler...

Slm kızlar, dün elvin’i babasıyla biraz dolaşmaya çıkardık.dolaşırken arabasında uyudu,biz de biraz çay bahçesinde oturduk.kardeşim h.sonu mudanyaya gitmişti.anneannem idare edermiş,biraz biraz yemeğe başlamış ama gene de düzelmemiş.anneme uğramış toprağı azcık çökmüş bizlere slmı varmış..yarın tam 1 ay olacak kızlar ama hala öle bir şey olmamış gibi benim için.ne zaman alışıcam bilmiyorum.bu arada babam iyi deil.bacaklarında yapay damar var ameliyat olmuştu.şimdi gene tkanıklık var ve tekrar ameliyat olamaz demişti doktorlar.yapay damar takılınca anatomi değiştiği için yapmıyorlarmış.dün halama göstermiş bize bişi göstermiyo saklıyo,halam dedi iki bacağıda morarmış.bugün doktora götürücek halam babamı ikna ettik en sonunda.ama babam bıraktı kendini halama da demiş fazla kalmam diye.daha annem yatarken diyordu ben de çok durmam arkasından giderim.ben de doktora gitsin diye açtım ağzımı yumdum gözümü. ‘ baba bencilsin biz varız sen gidersen sanemle ben napıcaz,ikimiz kalıcaz sadece,ben sanemle seni düşünmekten kendi acımı yaşıyamıyorum,gördün mü sanem gibi ağladığımı annem için,elimden geldiğinde yetişmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.sen olmadan naparız’ dedim.ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum.henüz kalkmadılar,inşallah fikri değişmezde gider.gitmek istemiyo,korkuyor biliyorum çünkü ameliyat olamayacak,ilaçla da düzelmezse keserler diye korkuyor.ay Allah’ım hep ağzımda şükür kelimesi var ama daha nereye kadar sınanacağız,üzülmekten başka bir şey olmuyor artık..maddiyatta çok kötü bizde..neyse susayım çok konuştum,sizleri de sıkmıyım canlarım
Gamzecim benim uzun zamandır var aylardır.ovsakta geçmiyo geceleri elvin’e kalkmak o kadar zor oluyo ki,sabahları zor kalkıyorum gece sağdan sola dönmek bile işgence,off yani
Derinerdemcim hayırlı olsun kuşum işe başlıyormuşsun.inşallah sütünü rahat sağarsın cnm.
Arzucum hayırlı olsun size de ALLAH nazarlardan saklasın ecenas’ımızı :)
Elifcim saol tiyolar için ben de yaptım playskoolda hediye paketlerini,ay bizimkilere çıksa kızlar ne güsel olur :)
Kübracım cnm iyi günlerde giysin bayramlıklarını ömer’imiz.geçmiş olsun inşallah hafif bir üşütmedir cnmcım.
Sinem teyzesi geleceğiz inşallah sana da bi ayarlayabilsek o zaman sen elvin’i yersin ben de idil’i :) idil nasıl oldu bu arada?babama da söledim geçmiş olsun dedi tatlım
Gamzecim cnm kolay deil yaşadıkların Allah sana sabır ve güç versin kuşum.bi gelemedim bursa’ya.gelsem mutlaka size gelicem.dün Nurcan aradı o da soruyo gelmiyor musun diye?ahh cnm şimdi ne kadar istiyorum yanında olmayı.buse’mi öp kocaman benim için ve ayrılma durumu olursa korkma buse senindir,mahkeme küçük çocukları bebekleri anneye verir.hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun bitanem.ama istanbul’da bir evin var bil kafan karıştı kaçıcaksın gel bana cnmcım :) özge’nin dediği gibi bandırma da da evimiz var burada da :) imkanım olsa ben de kaçıcam özge’ye :)
bu arada nerde hoşgeldin cnm
Diğer anneler neredesiniz yahu??elfida,süse,dina,ilkbebeğim..ay daha adını hatırlamadıklarım varsa kızmasınlar

herkese günaydın çok acele yazıyorum yanlış bişi yazarsam kusura bakmayın bugün anneme giicem bi kaç gün kalıcam sabahtan beri temizlik yapıyom kayınpederim de bende birazdan ona yemek yapıcam daha çantamızı hazırlamadık ebrar uyuken hemen bi bakayım dedim ebrarda ii maşallahımız var eşim yeni bi iş daha çıkardı başına mütahitlik yapıyo akşamlar iş çıkışında inşaata gidio geç gelio günlerdir bunaldım evde ebrarda sadece beni gördüğü için insanları çok yabancılıo bu yüzden bi kaçgün annemde kalıcam biraz toparlanalım öle gelicem. geçmiş sayfaları hızlıca okudumunuttuklarım olabilir .
gamzecim öncelikle çok üzüldün senin adına umarım allah eşine bian önce hidayet verir sizde eski mutlu günlerinize dönersiniz.
nihancım anneannenin ii olmasına sevindim babanada çok geçmiş olsun inş tedavi edilme imkanı vardır oda böylelikle saglıgına kavuşur inşşşş elvinimide o tombik yanaklarından öp benim içinn...
arzucum 4. ayınız hayırlı olsun ecenasımız saglıkla büyüsün inşş..
tugbacım ertugun düzelmesine sevindim ayrıca senin gözün içinde geçmiş olsun o bende de arada sırada çıkar genelde nazar degdiğinde çıktıgına inanıyorum çayla pansuman yapmak ii gelio aklında olsun. rabbim hepimiz ve bebişlerimiz nazarlardan korusun ..
diğer ismini sayamadıgım bütün annişleri ve bebişleri öpüyorum ebrar uyanıo hepiniz saglıkla ve mutlulukla kalınn..

günaydın herkese
sayfalar dolmuş valla nerden kimden başlasam şaşırdım önce gamzecim canım valla bulmaca gibi bu erkekler ne zaan ne yapacakları belli olmuyo ama eşin daha önceden iyi ise inşallah yine düzelir ve eskisi gibi olursunuz . Allah yavrun ve senin için en hayırlısını ve en güzelini verir inşallah. nihancım canım bazen büyükler çocuklaşabiliyo benim annemde yapıyo bazen böyle ksilikler idare etmeye çalış alttan al inşallah ikna olur dr gider ve ilaç tedavisiyle düzelir dualarımız babanla canım ... elifcim annene gidyomuşssun . iyi olur kızına ve sana değişiklik olur . kış geldi balkona bile çıkamıyoruz evde iş ve çocuklar bazen çoık bunaltıcı oluyo ne yapalım sağlık olsun diyorum . tek nefes alabildiğim yer burası gerçektennn iyi ki varsınız. bütün anneler sevgilerr

elifcim cnm değişiklik olur size de ebrar'ım da sevinir farklı birilerini görünce tabii.çok özletmeyin kendinizi kocaman öptüm sizi cnm saolasın cnm bakalım babamlar bugün doktora inşallah giderse ne olacağını öğreneceğiz.daha kalkmadı babam. elvin de uyanmak üzere teyzesi öperim tabii :)

canım üzülme:teselli::teselli: hiç buse cok etkileniyo sakın bebegin için tekrar tekrar dene son iş olsun ayrılık yanında oldumu bilmeni isterim arıyamıyorum canım ama hep aklımdasın öpüyorum

slm güzel arkadaşlarım döktürmüşünüz kızlar hepinizi çok öpüyorum ve mutluuuuuuuu günler diliyorum.nihanım canım geçmiş olsun babacına canım inş.gider dr a.kızımı öptüm.nihan bi ara bir kan akıtın canım sizin bir kan akıtmanız gelmiş kuzucum bana öyle geliyo.benimde adağım vardı malum hastalıklar masraflar çoğalınca yapamadık ertuğun adınaydı en kısa zamanda yapcam çünkü bişeler ters gidiyo dünde ertuğ kakasını yapamadı kabız degil ama çok zorlandı 2 saatlik uykuyla duruyorum şimdi kucagımda sızdı bide gece kustu heryere iyi oldu balgamı söküldü neyseki kustuktan sonra sıçtııııı.ay ya amma sorunlu olmaya başladık ya doğduğunda 2 ay sesi çıkmayan bebek şimdi kök söktürüyo bana inanamıyorum.hep başınızı agrıtıyorum kusura bakmayın kızlar paylaşacak kimsem yok bunaldım bende yaaa.elifcim hayırlı yolculuklar canım.nerde hoşgeldin canım sende adanalıymışsın galiba yanlış okumadıysam öptüm toprak seni ve bebişini.bambocum senide çok öpüyorum bebişinide.kışgüneşi iyi canım dert etme kendine.gamzecim benimde başımın üstünde yerin var hayatım bir kapında burda var öptüüüm

gunaydın herkeze gamzecim canım ins duzelir inan yalnız sendeilsin bu erkeklere cocuk verıyoruz daha ne isterler bilmiyorum canım dayak ve kufur olmasada aynı gergınlıkler bizdede var hatta hamilelikden buyana devam eden sorunlar sogukluk var herseyı ardımda bırakıp bende gıtmek istıyorum eslerimizin bukadar cabuk degısdıklerıne inanasım gelmiyor ama gercek inş duzelir demekden baska dicek bişey bulamıyorum bu durumda sarılcagımz tek tesellimiz cocuklarımız oluyor aman uzme canım kendini herşeyin hayırlısı olsun... nihancım baban için gecmiş olsun canım inş duzelir allah şifasını verir bu durumlarda hayat arkadasını kaybetmekde cok zoruna gıtmiştir yaslılar cabuk hayattan vazgeciyorlar umarım hersey youna girer...elifcim ah evden kendimizi dısarı atma en buyuk lüksümüz oldu artık :)...kışguneşi kac dogumlu bebegin benimde zayıf gıbı gorunmuyor aama canım dr gelişmemişdedi 5 agustos dogumlu saglıkoacagında 6350 cıkdı hastanede dr da 5950 cıkdı anlamadım gıttı boyuda 59 cm kilosuda az boyuda kısa kalms dedi offff moralim bozukkk

nilciim 7 sindede ertuğ doğdu boyu 62 cm kilosu 6,150 gr canım arada fazla fark yok takma yani canım

sagol canım ya dr bozdu moralimi sonucda benimde babasınında boyu kısa 15 gun sonra kontrale gıtcez kilo alımı nasıl olmus dıye canım ya sen saglıkocagındamı yoksa hastanedemi kilosuna baktırdın

Selam kızlar öpüyorum hepinizi. Nihancım çook geçmiş olsun babacığına canım, inşallah herşey yoluna girer. Tuğbacım canım benim adağım yoktu ama yinede Lina doğunca kurban kestik kan aksın istedik ama yinede miniğimde bişeyler çıkıp duruyor yok gözü yok kalbi tabiki Allah beterinden saklasın halime şükrediyorum ama çocuğumu hastanelere götürdükçe çok üzülüyorum. Anlayacağın bence kan dökmekle pek ilgisi yok olacağı varsa oluyor bazı şeylerin önüne geçemiyorsun malesef. Allah hepimizin minişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

nilcim benimde boyum 1,65 zaten benden uzun boylu çocuk çıkması imkansız babamızda çok uzun degil yani bu dr lar alem ya bişeyide gözünüzle tartın bakın yani dimi sıkma canını güzelim.nilcim sorma ya o tartı işini bizde anlamadık eşimle ya s.ocagında 6,250 çıktı 100 ünü bezine flan düşüyolar dr da 5,950 çıkıyo oda 50 gr atıyo bezi için bende ikisinin ortasını kabul ediyorum 6,100 gr .gamzecim ne bilim ya bende ona bağladım bu kadar sorun çıkınca oğlumda allahım beterinden saklasın bunada çok şükür.ayın 3 de bizde gidcez biraz yito ama dr tahlilleri isterse yinede o zaman yandım yine delik deşik edecekler yavrumu çok zor biliyorum güzelim ya allahım acil şifa versin evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…