Slm kızlar, dün elvin’i babasıyla biraz dolaşmaya çıkardık.dolaşırken arabasında uyudu,biz de biraz çay bahçesinde oturduk.kardeşim h.sonu mudanyaya gitmişti.anneannem idare edermiş,biraz biraz yemeğe başlamış ama gene de düzelmemiş.anneme uğramış toprağı azcık çökmüş bizlere slmı varmış..yarın tam 1 ay olacak kızlar ama hala öle bir şey olmamış gibi benim için.ne zaman alışıcam bilmiyorum.bu arada babam iyi deil.bacaklarında yapay damar var ameliyat olmuştu.şimdi gene tkanıklık var ve tekrar ameliyat olamaz demişti doktorlar.yapay damar takılınca anatomi değiştiği için yapmıyorlarmış.dün halama göstermiş bize bişi göstermiyo saklıyo,halam dedi iki bacağıda morarmış.bugün doktora götürücek halam babamı ikna ettik en sonunda.ama babam bıraktı kendini
halama da demiş fazla kalmam diye.daha annem yatarken diyordu ben de çok durmam arkasından giderim.ben de doktora gitsin diye açtım ağzımı yumdum gözümü. ‘ baba bencilsin biz varız sen gidersen sanemle ben napıcaz,ikimiz kalıcaz sadece,ben sanemle seni düşünmekten kendi acımı yaşıyamıyorum,gördün mü sanem gibi ağladığımı annem için,elimden geldiğinde yetişmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.sen olmadan naparız’ dedim.ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum.henüz kalkmadılar,inşallah fikri değişmezde gider.gitmek istemiyo,korkuyor biliyorum çünkü ameliyat olamayacak,ilaçla da düzelmezse keserler diye korkuyor.ay Allah’ım hep ağzımda şükür kelimesi var ama daha nereye kadar sınanacağız,üzülmekten başka bir şey olmuyor artık..maddiyatta çok kötü bizde..neyse susayım çok konuştum,sizleri de sıkmıyım canlarım
Gamzecim benim uzun zamandır var aylardır.ovsakta geçmiyo
geceleri elvin’e kalkmak o kadar zor oluyo ki,sabahları zor kalkıyorum gece sağdan sola dönmek bile işgence,off yani
Derinerdemcim hayırlı olsun kuşum işe başlıyormuşsun.inşallah sütünü rahat sağarsın cnm.
Arzucum hayırlı olsun size de ALLAH nazarlardan saklasın ecenas’ımızı :)
Elifcim saol tiyolar için ben de yaptım playskoolda hediye paketlerini,ay bizimkilere çıksa kızlar ne güsel olur :)
Kübracım cnm iyi günlerde giysin bayramlıklarını ömer’imiz.geçmiş olsun inşallah hafif bir üşütmedir cnmcım.
Sinem teyzesi geleceğiz inşallah sana da bi ayarlayabilsek o zaman sen elvin’i yersin ben de idil’i :) idil nasıl oldu bu arada?babama da söledim geçmiş olsun dedi tatlım
Gamzecim cnm kolay deil yaşadıkların Allah sana sabır ve güç versin kuşum.bi gelemedim bursa’ya.gelsem mutlaka size gelicem.dün Nurcan aradı o da soruyo gelmiyor musun diye?ahh cnm şimdi ne kadar istiyorum yanında olmayı.buse’mi öp kocaman benim için ve ayrılma durumu olursa korkma buse senindir,mahkeme küçük çocukları bebekleri anneye verir.hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun bitanem.ama istanbul’da bir evin var bil kafan karıştı kaçıcaksın gel bana cnmcım :) özge’nin dediği gibi bandırma da da evimiz var burada da :) imkanım olsa ben de kaçıcam özge’ye :)
bu arada nerde hoşgeldin cnm
Diğer anneler neredesiniz yahu??elfida,süse,dina,ilkbebeğim..ay daha adını hatırlamadıklarım varsa kızmasınlar