gamzecim bi de şöle düşün.yaptıkların daha kötü şeyler olmasına engel oluyordur.
kızlar adak işinde bende adandıysa mutlaka kesilmeli diye biliyorum .. ya sağlık ocaklarındaki tartılar digital değilmi ki? bizimki digital dr a aynı gün gitmediğimiz için farklı çıkıyoo tabiki ama kıyafet farkı çıkarıyo dr muz ordakide digital.. nihancım canım babandan haber varmı inşallahhh hayırlı haberlerle gelmiştir cyıldız canım bu aşılar az huzursuzlık yapabilir canım geçmiş olsun herkesi çokk öpüyorum
padiastrum cyıldız sağolun canlarım ama malesef kızım retinasını yırtmış.ana sayfada açıklama yazdım canım
bu arada kızlar eczanelerden alınan 10 ytl kalktı demiştiniz bugün kızıma damla verdiler 2 ytlik damlaya 11 ytl para verdim.parayla alıyım ssk istemiyorum dedim olmaz işlem görmüş dediler.yani hala iptal olmamış haberiniz olsun
ya kızlar ben eldiven kullanmayı bırakmıştım geri taktım çünkü ne kadar kısada kessek tırnaklarını ellerini kullanamadıkları için gözlerine acıtabiliyolar canım arkadaşım tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?