2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

TUĞBACIM cnm biz kan akıtma taraftarı deiliz tatlım.kurşu dktürüyoruz yada ihtiyacı olana biraz yardım ediyoruz,elimizden geldiğince.şu ara biz de çok sıkışığız
bu arada kızlar babamla halam gitti hastneye,nolur dua edin yapılablir bişi olsun babamın bacakları için elvin'le yalnızız evde.keşke birinz yakın olsaydınız bize,gelirdiniz yada gelirdik.evde pek yalnız kalamıyorum annemden sonra

ben o anda aklıma öyle geldi demiştim ama şimdi birine bişe versem olmazmı ya bizde sevmiyoruz ama işte bi anda bebegim olursa keserim demiştim o yüzden napsam ki.bizde hiç sevmiyorz kan akıtmayıı nihancım hani daha iyimi olur dedim en güzeli tabi canım ihtiyacı olan birine yardım etmek bende öyle yapsam kabul olurmu yaa kışgüneşi eşine sorsana canım kız olyrmuymuş yoksa illa kesmek mi lazım.ah canım keşke beşiktaşdaki evimizde oturuyo olsaydık hemen alt sokagında olcaktım ah ah işte ya.canım babanlar gelince cvp yaz mutlaka çok merak ediyorum aklım hep sizde he

Nihancım korkma sakın canım, herşey çok güzel olacak öyle düşün. Dualarım seninle canım. Tuğbacım kan akıtıcam diye adadıysan kan akıtman lazım. Hem kestiğinide sen yemiyosun fakirlere dağıtıyorsun öyle düşün. Bir daha kurban adamazsın. Ben adamamıştım ama yinede kızım doğunca kan akıtmak istedim, kurban kesilirken de çok ağladım yazık hayvana diye(

nil ben yaxdım daha önce sağlık ocakları sürekli yanlış ölçüyor diye. aynı şeyi yaşadım ben de yaklaşık 500gr. farklı çıktı. güvenilmez

ertuğ kesmen lazım. adak olarak adamışsın çünkü. ben bunu bildiğim için böle adamadım asla.(benim kocam imam hatiplidir ordan biliyorum ben)

kızlar bu gün rota ve prevenar aşısını yaptırdım.ateş falan yapıyo mu bu aşılar?

selam herkese
ne çok yazmışsınız kızlar valla oku oku yeni bitti daha.
NİHAN canım babana acil şifalar diliyorum umarım tez zamanda iyileşir bacakları ne olur üzülme.
Tuğba canım adadıysan mutlaka yapman gerek diye biliyorum allah kabul etsin şimdiden.
KIŞGÜNEŞİ canım üzme kendini iyi onun kilosu.
diğer annişler siz nasılsınız?

kızlar adak işinde bende adandıysa mutlaka kesilmeli diye biliyorum .. ya sağlık ocaklarındaki tartılar digital değilmi ki? bizimki digital dr a aynı gün gitmediğimiz için farklı çıkıyoo tabiki ama kıyafet farkı çıkarıyo dr muz ordakide digital.. nihancım canım babandan haber varmı inşallahhh hayırlı haberlerle gelmiştir cyıldız canım bu aşılar az huzursuzlık yapabilir canım geçmiş olsun herkesi çokk öpüyorum

ahh tuğbacım keşke b.taşta olsaydınız walla,hergün beraber olurduk.evde sıkılıyorum,6.kattayız asansör yok arabasını açamadığım için elvin'i alıp çıkamıyorum.kanguru da artık bizimkine olmaz.eşimin teyzesi hediye almış chicconun kangurusunu ama elvin'e küçük geldi.gidip başka bir şeyler alacağız onu verip.kıyafet alırım diyorum.sadece araba ile çıkarabilirim anlayacağınız.
babamlar marmara üniv.hastanesine gitmişler.acili tadilattaymış,poliklinikte öğlene kadarmış.yarın sabahtan gidecekler.karşıda halamda kalacak babam bu akşam.bu arada tuğba kesme olarak adak yaptıysan yerin getirmen gerek cnm bi daha adamazsın,fakir sevindirirsin.
cyıldızcım ateş yapmıyor o aşılar.karma aşı ateş yapr demişti doktor ama neyseki elvin'e her ikisinde de yapmamıştı.rotayı ben yaptırmıyorum.

yandık desene o zaman bu akşam inşallah çok huzursuzluk yapmaz.
rotayı ben de yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızdım ama doktorumuz bu gün yapalım dedi.bu arada BAMBOO kakasında oğlumun kan pıhtıları var demiştim ya senin dediğin gibi çıktı.korkulacak bişey yokmuş.

selam canlarım bizler okuduğum kadarı ile pek iyi değilizde yavrularım iyidir inş.
benim konumda ise bilmiyorum arkadaşlar ne olucak ne biticek benimde psikolojim bozuldu artık buse ile hep ben ilgileniyorum eşim böyle yakında da ben patlarım herhalde şuanda iyi bende iyi davranıyorum ama içimden hep nefret etmek geliyor genede aynı evde olduğumuz için kin gitmemeye çalışıyorum eşim aile hayatı görmemiş bizde 1,5 yıllık evliyiz daha alışamadı bu sorumluluğa diye düşünüyorum inş. düzelir hepiniz sağolun benimde kapım hepinize açık aynı yerlerde olmak isterdim sizlerle başka kimseyi aramazdık herhalde ama inş. bigün görürüm sizleri rabbim herkesin yuvasına birlik düzenlik sağlık sihhat huzur kimseye muhtaç etmicek kadarda para versin inş. evlatlarımıza hayırlı gelecek sağlıklı günler göstersin rabbim allahıma emanet olun hepiniz

Nihancım aramışsın ama telefonumu evde unutmuşum gelince de buse uyudu zor uyuttum emziği annemde kalmış çünkü o yüzden evde parmak uçlarımla yürüyorum uyanmasın diye kalktığında görüşemezsek burda ararım seni canım babanada rabbim acil şifalar versin inş. bi sorun çıkmadan düzelir de sizlerde daha fazla üzüntü yaşamazsınız inş.

Özgecim,Ertuğ,Gamzecim,cyıldız,Nihan,Seher,Zeseze,Bambo, Sgselçuk Mavişşş,Arzu,Aslı,Elif, hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım sağolun hepiniz

canım rota aşısının hiçbir yan etkisi yok. prevenarı bu hafta yaptıracağım ben ama dr. yan etkisi yok demişti.

canım ben kalkmadı diye yazmıştım..reçeteyi iptal edebilirdi ama bir sonraki reçetende o par ayine çıkacaktıç..kurtuluş yk yani :))) çok geçmiş olsun canım ya...damla ile geçecekmiyiş peki ?

valla ben de takmıyorum her yerini yoluyor resmen..babasıda tırnaklarını yandan tutup kopardı hepsini valla kısacık oldu :=)

GAMZECİM aman buse'm huzurla uyusun biz konuşuruz nasıl olsa.seni merak ettim de aramak istedim cnm.
elvin sanırım kabız oldu kızlar bu arada.demin altını yaptı diye açtım bi ceviz büyüklüğünde bi de misket büyülüğünde iki top vardı sadece:) ilk defa böle oldu.ek besinler yüzünden mi ki?halbuki yumuşatır demişlerdi bana.. anlamadım

elvin'in de tırnakları uzadı.ben kesemiyorum.bi arkadaşım gelip kesiyor sağolsun o da yok napıcam bilmiyorum,bu akşam banyodan sonra kesmeyi denicem ama içim gidiyo yaww

ahh güzel arkadaşlarım neler yazmışsınız oku oku yeni bitti 15 dakikadır okuyorum..
Nihancım babacığına geçmiş olsun inşallah ilaçla düzelecek durumdadır..
Gamzecim allah hakkınızda hayırlısını versin.tez vakitte mutlu olursunuz inşallah..
kışgüneşi canım kilosu iyi mi diye şu bazı bebek sitelerinde ölçüm haritaları var ya onlara bak.
berilde 2 haftadır kilo almamış gözüküyor tarttığımda.benim de moralim bozuldu bugün.bir kaç gündür huysuz ya doğru dürüst emmiyor bile.ne yapacağımı bilemedim.sütüm var.tadı da normal.ama beril iştahsız anlamadım gitti..neyse barış gelince dr götüreceğim.
tuğbacım herkes aynı şeyi yazmış zaten adak adandığı için ne dediysen onu yapmalıymışsın..
ben bir iki gündür berille geziyorum çok bunalmıştım arkadaşlarım iki gündür bana değişiklik olsun diye evde bırakmıyorlar.çok isterdim hepinizle görüşmeyi..
Hepiniz için geçerli arkadaşlarım sıkılan bunalan bana gelebilir.telimi de veriririm özel msjdan.adresi yazarım..birbirimize en iyi destek şu an aynı şeyleri yaşadığımızdan biz oluruz..
nihanım ben hala seni bekliyorum:))))
çok zor şu günler biz bile bebeklere alışmaya çalışıyoruz eşler de zorlanıyor alışmaya ama büyük yük bizde.kadın olmak zor..2 dakika kucağında ağlasa kim olsa hemen bize veriyor.düşünsenize senden başka kimse bu durumu düzeltemiyor ya da uğraşmaya korkuyor:))
Sağlık ocakları hep eksik tartıyor nedense..ben de barışı bekliyorum prevenar için..gelsin perşembe günü götüreceğim.saati ve günü var mı bu aşının..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…