Slm kızlar elvin uyurken ben gene bi bakıyım dedim.babamlar dün halledememişler,halamda kaldı.bu sabah gideceklerdi,daha aramadılar.özgecim inşallah dediğin gibi ilaçla düzelir tatlım.bu arada sana gelmek istiyorum ama bakalım ne zaman.izmir’de kezban bekliyor,ankara’da havva bekliyor :) hepinize gelmek istiyorum da şartlar imkanlar..offf
Nilcim kübracım ben de kesmek istiyorum elvin’in tırnaklarını ama b işi yapıcam diye korkuyorum.eşim bi kere kesmeyi denedi parmağını kesti yavrumun.ne ben yanaştırıyorum şimdi ne de o yanaşıyor.
Nurcancım ohh nihayet oğluşumuz rahatlamış çok sevindim sölediğinde:)
Kış güneşi cnm ne temizliği gündelik işleri bile yapamıyorum,ev berbat durumda gördükçe sinirlerim bozuluyor napıcam bilmem
bu arada ellerine sağlık şimdiden cnm
Tuğbacım elvin de sabah 5te uyandı.biraz mama yedi uyudu gene.sonra da 9a doğru tekrar uyandı.kakasını yaptı önce katı geldi sonra cıvık geldi içim rahatladı.bu arada ben tam bitti diyorum bez bağlıyorum tekrar yapıyo zilli,çiş kaka derken 2 dk da çıkardığımın üstüne 2 bez daha kirletti :)uyuyo gene,1 saate kalmaz uyanır.
sehercim kolay gelsin kuşum,oğluşlarımın 3ünü de öpüyorum..
Sırtımın ağrısından gene ölüyorum bugün kızlar.dün akşam da eşimle tartıştık
elvin’i yıkarken çıktı tartışma.suyu çok mıymıy döküyor,ben de kızdım kız üşücek diye,ordan patlak verdi,büyüdü.konuşmuyoruz şimdi.hemen hemen gün aşırı kavga ediyoruz,çok sıkıldım ben yaaww…