2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

prevanarın saati ve günü yok canım ben öğleden sonra götürmüştüm yaptılar.ilk başta biz karmayla yapıyoruz bunu dediler ama ben direttim ağır oluyo o zaman dedim.şimdi rotayı yaptırdım bi de prevanarı istiyorum dedim tamam o zaman dediler ve yaptılar

aşılar arası 21 gün olmalı diye biliyorum ben ya da aynı gün. canlı oldukalrı için vücut birine bağışıklık kazanırmış diğeri için 21 gün geçmeliymiş cyıldız. karmayı ve veremi yaptırmıştım ben geçen ay ertesi gün prenevar için gittim dr. yapmadı. boşuna yapılmış olur parana yazık dedi

iyi akşamlar kızlar...

niahn kıs niye kesemiyon elvinin tırnaklarını...bende uyurken kesiyom uanıkkken eli kolu durmuyoki bi dk etini falan keserimde sonraaa:1no2:

kızlar benim oğlum çok terliyoo 10 15 dk önce uyuttum şimdide gidip baktım nasıl terlemiş kafası özelliklede..üşüttümü acaba zaten biraz rahatsız :çok üzgünüm:yarın dr götürcez..

tugbacım adaksa kesin kesmen lazım ve evdekilerin yememesi lazım bende isra dogdugunda akike kurbanı kestirmişdim huzurluyum en azından inş yakında kestirirsin canım bu tartı olayı biraz karışık senin hesabında benimkinden farksız olmus :)zezeze bukadarda yanılma payı olmaz ki arada yarım kilo oynuyor saglıkocagındakiler daha fazla cııkıyor bamboo saglıkocagındakı eski usul dr dijtal cyıldız prevana hangi ayda nezaman yapılıyor ozel aşımı buda... gamzeki erkekler basda bizden daha fazla istekli oluyorlar cocuk konusunda ama sorumluklara gelince yan ciziyorlar bos ver inş dahada bi şekilde iyi olursunuz duzelir canım bursada nerdensin bende mecburiyetten bursadanım neguzel birbirimzle dayanışma icinde oluruz...nihanım ek gıdaya baslayınca hem kabızlık olur hemde renk değişimi olur canım akında bulunsun hem nereye kadar arkadasın beklicen canım kendini alıştrsn daha iyi bence :)isra dogdugunda beri ben emzirirken babası kesiyordu iş guc derken babasıda ilgilenmyince bende uyudugunda kesiyorum ...kubracım inş hasta deildir kucuk paşamız malum havalar bi guzel bi soguk kuzucuklarımıza aman dikkatt bu arada herkeze iyi gclr

selam kızlar
bugün doğum parası için SSK ya evrakları vermeye gittim gitmez olaydım, Allah kimseleri oraya düşürmesin. tam 3 saat sıra bekledim 60 kişi vardı bana sıra gelmesine. veeeeee elbette işimi halledemedim. Çünkü doğum belgesinin aslını istiyorlarmış ikinci nüshasını kabul etmiyorlar, gelin görün ki nüfus idaresi de nüfus cüzdanı çıkarırken aslını isteriz diye tutturmuştu. bunu söyledim o bizi ilgilendirmez deyip kesitrip attılarklava: neyse hastaneden aslı gibidir yaptırıp tekrar gidecekmişim. aklınızda olsun sizlerin de (bundan başka işgörmezlik raporunuz kapatılmış olan ve eğer 37 ye kadar çalıştıysanız 32.haftada aldığınız çalışabilir raporunun da ASLInı istiyorlar)

günaydın kızlar ben gögsümü sagıyorum ertuğda oyalanıyo şimdi.hem sağıp hem yazıyorum .sağol nilcim en kısa zamanda halledicez artık.zeseze canım bizim s.ocağındakide dj.dr dakide ama bazen bizdede 500 dr eksik çıkabiliyo gülüyoruz eşimle yok artık yuh diye.lilithu öyle işte canım bu devlet canını çıkarmadan verirmi hiç.hepinizi çook öptüm.

günaydın herkesehihoyyyt
nasılsınızben dün siteye bi tüelüğiriş yapamadım fisfisfis tubacım canım adak olduğu için mutlaka kesmen lzım canım eşimde öle dedi
eee kıslarr bayramda gelio temizlik yapan varmı benim gibi daha doğrusu yapmaya çalışan netcez yaaaa kendimi kukla gibi hissediuyom:1shok: bi oraya koş bi onu yap bi bebiş offfff zor valla
daha baklava açıcam ama cmrtsi günü çok güzel yaparımm haaaacokacimcoooksırnaşık şey
neyse bana kolay gelsin bu gün bütün evi döktümmmm a.s.

günaydın kızlar
hele şu sorunuma bi el atın bakayım.dün pnomokok aşısını yaptırmıştım ya bu gün yeri kızarmış sivrisinek ısırığı gibi olmuş çevreside kızarık yani.saglık ocagını aradım aşının reaksiyonu dediler kolonyalı pamuk tut dediler.sizde de oldu mu böyle bişey?

günaydın arkadaşlar....
nasılsınız bakalım.bebişler nasıllarrr.
arzucum yiğit aşı mı oldu..geçmiş olsun.kızarıklık normal diye biliyorumm.olabilir.endişelenme..
kışgüneşi bebiş var bide baklava mı yapıcann.ne hamaratsınn:)
tuğbacım sende bi yandan süt sağ bi yandan yazı yaz.valla yakında ertuğda pc başına geçmezse şaşırmam..ee annesinden görüyo çocukk:))
narı beyza geçmiş olsun canım.dikkat et oğluşunaa.
nihancım elvinde mi kabız oldu.hay allah ya..benim oğlumda 6 gün yapmadı.dün gliserin kansuk diye bi fitil verdim akşamına iki kez yaptıı....
tüm bebişlere ve annelerine huzurlu ve sağlıklı günler.
hepinizi öpüyorum.

günaydın canlarımmm... nasılsınız hepinizz...yigenlerim nasıl:) bugün benim afcanlar uyuyoken bi bakim dedim ... ne var yok die daha kahvaltı yapıcaz... hepinzi öpüyorum canlarımm...

Slm kızlar elvin uyurken ben gene bi bakıyım dedim.babamlar dün halledememişler,halamda kaldı.bu sabah gideceklerdi,daha aramadılar.özgecim inşallah dediğin gibi ilaçla düzelir tatlım.bu arada sana gelmek istiyorum ama bakalım ne zaman.izmir’de kezban bekliyor,ankara’da havva bekliyor :) hepinize gelmek istiyorum da şartlar imkanlar..offf
Nilcim kübracım ben de kesmek istiyorum elvin’in tırnaklarını ama b işi yapıcam diye korkuyorum.eşim bi kere kesmeyi denedi parmağını kesti yavrumun.ne ben yanaştırıyorum şimdi ne de o yanaşıyor.
Nurcancım ohh nihayet oğluşumuz rahatlamış çok sevindim sölediğinde:)
Kış güneşi cnm ne temizliği gündelik işleri bile yapamıyorum,ev berbat durumda gördükçe sinirlerim bozuluyor napıcam bilmem bu arada ellerine sağlık şimdiden cnm
Tuğbacım elvin de sabah 5te uyandı.biraz mama yedi uyudu gene.sonra da 9a doğru tekrar uyandı.kakasını yaptı önce katı geldi sonra cıvık geldi içim rahatladı.bu arada ben tam bitti diyorum bez bağlıyorum tekrar yapıyo zilli,çiş kaka derken 2 dk da çıkardığımın üstüne 2 bez daha kirletti :)uyuyo gene,1 saate kalmaz uyanır.
sehercim kolay gelsin kuşum,oğluşlarımın 3ünü de öpüyorum..
Sırtımın ağrısından gene ölüyorum bugün kızlar.dün akşam da eşimle tartıştık elvin’i yıkarken çıktı tartışma.suyu çok mıymıy döküyor,ben de kızdım kız üşücek diye,ordan patlak verdi,büyüdü.konuşmuyoruz şimdi.hemen hemen gün aşırı kavga ediyoruz,çok sıkıldım ben yaaww…

NİHAN canım oluyo malesef bu kavgalar sen beni bi görsen.panik halde dolaşan bi insan oldum çıktım eşime de çatıyom sinirli cevap veriyom allahtan anlayışla karşılıyo küsmüyo daha çok beni rahatlatmaya çalışıyo geçecek bunlar alışacaksın rahat ol falan diyo.atlatacagız bu dönemi hep birlikte inşallah

günaydın canlarım ya ben bugün resmen dökülüyorumm 3 gün daha uyuyabilirdim çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi( çok yoruluyorum ben yaaa 3 çocuk çok zormuşş. kış güneşi maşallah canım yaaa baklavamı açıcan maşallah sanaa anam ben yoluma yürüyemiyorum ne olduki bana ... benimde niyetim vardı işlerim duruyo bayram geliyo.(( dua edin banaa . nihancım canımm inşallah eşinle aranı düzeltirsin canımm yaa elvini çok öpüyorum cyıldız canım kızarıklık normall.. nurcancım canım bebişin nasıl tansiyonun inş düzelmiştir .. deryacım eldivenleri bende attım yine. oğlum çokk sıkılıyo inş bişey olmaz Allah emanet olsunlar . tuğbacım hem süt sağıp hem oğlanı tutup hem yazıyomusun :)) helal sana maşallahhh çok öp ertuğu .sehercim canım kolay gelsin sanada çok öp bebekleri . bugün tembellik yapmak uyumak istiyorum ama maalesef yemek ve bulaşık mecburi hizmetlerim gitmek zorundayımm çok öpüyorum herkesi kolay gelsinn hepimizeee ya

selam kızlar herkes iyidir umarın nihancım busede kabızdı sebzeli pirinç unu yaptı yada brokoli suyu ikisini vermicem şimdi dün akşam oda öyleydi ağlıyor bi yandan bir yandan da kızarıyor anladım yapmaya çalışıyor hemen yatırdım nurcanın dediği gibi fitilini verdim zeytinyağı sürdüm ondan sonra kolaylıklayaptı rahatladı yavrum çok şükür elvinimizde öyle rahatlamıştır inş. eşin konusuna gelince senin zaten kendi derdin kendine yetiyor canım bide o pürüz çıkarmasın lütfen çocuk oldu bunlar çocuktanda beter oldu hayır olsun
hepinizi öptük busemle hayırlı günler olsun inş.

saolun kızlar walla gamzenin dediği gibi çocuklardan daha çocuklar walla.zaten hiçbir şeye tahammülüm kalmadı eskiden sabırlı deildim şimdi artık hiç deilim.sadece yavruma kaşı sabrım var.başka herşey tırıs geliyor,hiçbir şeyi umursamıyorum,sıkıntı sıkıntı üstüne
gamzecim kuşum sen nasılsın cnm?
nurcancım naptın doğru senin tansiyonunu sormayı unuttum
bamboocum senin seherin kezbanın işiniz daha zor bize 1 tane zor geliyor cnm,aman dikkat et kendine hastalanma
cyıldızcım cnm kızarıklık normal ndişelenme tatlım
ben de msnden kübra ile konuşuyorum.elvini gösterdim kameradan :) ahh bi toplansak dedik kübrayla

günaydınnnnnnnnnnnn..:))
azcık okudum.nihanımmmmmmmmmmmm sen de mi eşinle kavga ettin..ne oluyor bize yaaaa..tamam zor bir dönem ama böyle daha da zorlaşıyor..o stress bu stress allah allah sonra bebek mutlu büyüsün.yok yaaaaaaaa!!
kızlarrrrrrrrrrr beril de emmek istemiyor yani eskisi gibi emmiyor..memeyi almıyor.sütümü sağıyorum yani maşallah biberona doluyor..dönemsel mi bilmem ama günde 2 ya da 3 kez emiyor..yani çok az.(inşallah düzelir..15 günde 100 gr almış..hareketli bir bebek acaba ondan mı?üffffffffffffff herşeyi düşünür oldum.saçmalıyorum..
hepinizi öpüyorum yine yazarım beril uyandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…