2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dökdürmüşüz yine valla bensiz bensiz bakın geldiiiiiiiim.allahım uyumak yerine siteye giriyorum kızlar hepiniz bağımlılık yaptınız ya tam yatıyorum anam aklıma geliyo şu nasıl bu naptı acaba kim hasta acaba kim sıkıntıda ayyyyyyy sonra düşünmekten kafayı yicek gibi oluyorum hemen yataktan kalkıyorum kızlar çok ballaısınız hepiniz valla kopamıyorum kopmakta istemiyorum canlarım.evet ya hepimizin tartıştığına göre bizde mi var bişe ya artık böyle düşünüyorum.ertuğun ağlama krizleri devam son gaz allahım ne zaman düzelecekler yaaa.kübracım düzelirler yada düzeliriz inş.bambocuuum kendimi maymun kanguru sincap gibi hissetmeye başladım ordan oraya ama farklı hayvanlar gibi .ertuğda kabız degil ama zor yapıyo dr.gittimde söylicem anam aglamaktan yapana kadar helak oluyo yavrum sizin fitilden kullanırım bende vermezse çünkü acısını ben çekiyorum z.yağ sökene kadar canımı çıkarıyo.gamzeki öptüm sizi canım.geçmiş olsun yiyenime.nihanım ah be nihanım canım arkadaşım artık bende çok sıkıldım biyerlere kaçmak gitmek istiyorum hatta bir dag başına ve bana ulaşacak hiçbirşey olmasın kimse bulamasın ben canım istediğinde dagdan oğlumla geleyim o derece erayla aramız süper çok şükür ama ben sıkılıyorum nedense.kaynanamlar bayramın 3 günü yola çıkacaklar ya ben onları bekledikçe onlar gecikiyo.pediastrum trend nasılsınız canım aşagıda gördüm yazınızı sonradan okucam yani elvinimi öptüüüm canım kızım tontişim ben bilerek msn de bakm ıyorum nihancım merak etmediğimden degil yani farkındaysan msn ye bile girmiyorum dayanamam görürüm kızımı diye ben gelince görcem koklaya koklaya ikinizide kışgüneşi ne paklovası anam kız yorma kendinmi canımcım ay bambooooooooooo kız allah iyiliğini versin çok güldüm valla yolda yüremiyoma uyandı paşam

özgecim bi dönem geçiriyoruz hayırlısı olsun hepimiz için,biz gün aşırı tartışıyoruz böle sıkıldım artık napıyım,bi şi çekemiyorum.
bu arada bebişlerde bi dönem herhalde bu yememe durumu.üzülmeyin o gerekeni alır kendine canlarım kuzularım benim

TUĞBACIM cnm walla aman erayla siz iyi olun bari herkeste bi şi oluyo.aynen o kaçtığın dağa bende geliyim anacım.herşey sıkıyo walla..elvin uyuyo sütannesi m.suyunu içti.uyanır birazdan hatta:) msn de olsan da konuşsak yahuu

merhaba kıslar biz geldikkkk nasılsınız bakalım doğruyu sölemek gerekirse okuyamıyorum yazdıklarnızı benim kuzu hemen kalkıyo o uyudugundaysa yemek yapıyorum ayyy bana biri gelsede bi kahve içsek okadar olduki kahve içmeyeli özledim vallla neyse kuzu uyurken azcık ev temizlim öptüm sizi

Kızlar noluyor size yaa nazarlara geliyoruz valla. Lina da dünden beri huysuz. Daha doğrusu sürekli ıkınıyor. Sabah 2 kere yaptı kakasını ama hala ıkınıyor anlamıyorum kaç kez daha yapacak, kabız değil ama çok zor yapıyor kakasını. Dün beni çıldırttı en sonunda poposuna zeytinyağı sürdüm birazda sütünün içine koydum sabah baktım yapmıştı hemde 2 kere ama biraz önce yine bağırıp duruyordu bende zorla uyuttum. Temizlik işine ben hiç giremiyorum belim zaten kötü Lina ya zor bakıyorum birde temizlik yaparsam, zaten bel fıtığı başlangıcı var, kesin fıtık olurum. Perşembe günü annemin arkadaşının yardımcısı temizliğe gelecek bana. Bu parasızlıkta hiç almak istemezdim kadını ama mecburum ev aldı başını gidiyor. Eşim bugün yurtdışına çıkıyor iş için. Allahtan perşembe akşamı annem geliyor çünkü eşim bayramın 3. günü gelecek.
Nihancım hep oluyor böyle kavgalar, bende dün terör estirdim ama sağolsun canım aşkım çok alttan aldı beni hatta yemek yapamadım diye yemek bile yaptı bana ama bazen o da patlıyor kolay değil biz bebekle uğraşırken o da şirkette bin türlü şeyle uğraşıyor. Karşılıklı anlayışla aşarız bunları inşallah.
Gamzecim sende iyisindir umarım.
Bebeğim 6 aylık olsun ek gıdalara geçelim İstanbula gelmeyi düşünüyorum kızlar. Benim orada çok akrabam ve arkadaşım var. Eskiden çok gelirdim. şimdi başımı çıkaramıyorum ama ufaklık ek gıdalara geçince atıcam kendimi yollara. Lina da alışsın seyahatlere valla.
Diğer annişler sizler de iyisinizdir umarım. Hepinizi öpüyorum arkadaşlarım.

Bu arada Nihaaaaannn ben seni arkadaş listeme ekledim sen hala beni kabul etmedin kuşum darılırım vallaaaa :)))))

Canım ben Antalyada doğum yaptım ve kızımın kimliği Antalyada çıktı ama doğum belgesini almamışlar bile sadece bakmışlar o kadar. SSK aslını istiyor mutlaka ama nüfus idaresi yanlış yapmış bence. Bu arada ben şanslıydım yarım saatte bütün işimi halledip almıştım parayı çok şükür.

offffffffffffffff okumaktan yoruldum.iki gün girmedim ortalık karışmış.herkezler varmış bi ben yokmuşum yani.valla hepsini okudum akşam oldu:))))şimdide kalkıp yemek yapıcam.
kızımı dün doktora götürdüm gözü için yine.ama hala yırtık kapanmamış o yüzden yıkamıycaksın dedi.koktu kuzum ya.damlaya devam.15 inde kontrolümüz var.görme sorununuda yaşına gelince anlıycaz dedi.hayırlısı artık.dün sağlam gözünü kapattım diğer gözü ile beni takip etti sessizce hareketler yaptım güldü.sesim duymasında görmeye tepki veriyomu diye baktım çok şükür verdi.ama gözünün önünde benekler görebilirmiş ileride inş olmaz öyle bişicikte

Sinemcim çok sevindim görmesine, Allah korumuş inşallah ileride de sorun çıkmaz. Bizde bu ayın 16 sında gözcüye gideceğiz bakalım ameliyat tarihini ne zamana vericek korkuyorum valla. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Bence kızının başını yıkama, koy küvetine sadece vücudunu yıka. Başını hiç ıslatmazsan gözünü korumuş olursun.

merhaba güzel annelerimmm bakıyorumda baya döktürmüşsünüz bende memleketteyim kız kardeşimin yanına geldim.hatırladıgım kadarıyla okuduklarımdan yazmaya çalışacagım malum unutkanlık devam ediyor unuttugum arkadaşlarım olursa kusuruma bakmasın olurmuu canlarım.
gamzecimmm,özgecim ve diger bütün arkadaşlarım istla yolunuz düştügünde mutlaka banada beklerimm. nihancımm istdayız ama istbullular olarak bir buluşamadık gitti hayatım.
bambocumm kendine dikkat et güzelim fazla yormamaya çalış herşey olur gider boşverr.
tugbacım bende burda okudugum gibi o gün yola çıkacagım için dışarı çıkarken senin dedigin gibi ona gelecek nazarlar bana gelsin dedim ve sabaha karşı bir baktımki gözüm acımaya başladı ve dünle bugün gözüm şişti bugün burdaki saglık ocagına gittim arpacık çıkmış ılık çay kompresi yap dedi dr.gerçekten bebişlerimize meger ne kadar çok nazar degiyormuşki düşünün bizde hemen etki gösteriyor yüzümde birde üstüne üstlük sivilceler çıktı.
nihancım babacıgın inşllah iyidir ve özgecigimizin dedigi gibi ilaçla iyileşir tatlım.
birde arkadaşlar şu eşlerimizi gerçekten bende anlamıyorum o yüzden hergün kavga etmekten sıkılmıştım bende memlekete kaçtımm çok iyi oldu.
herkese iyi akşamlarr iki gün sizlerle olacagım inşllah. hepinizi çook çokk öpüyorum. bebişleri kokluyorum.

gamzecim cnm kabul ettim arkadaşlığını ama bakıyım gene de.ist'e geldiğinde beklerim mutlaka kuşum
aslıcım nasılsın oaralarda keşke benim de gidecek bi yerim olsa imkanım olsa,çok bunaldım çok.
arzucum keşke yakın olsak bugün konuştuğumuz gibi karşılıklı konuşurduk kahvelri içerken :)
sinemcim cnm idil'in görmesine sevindim,inş büyüdükçe de daha da düzelir cnm benim.öpüyorum miniğimi
kızlar bugün nurcan,arzu ve tuğba ile kameraları açıp konuştuk.eren ve ertuğ oğluşumla ecenas kızımı gördüm.maşallah hepsine birbirinden şekerler..hepsi de hareketli :) Allah nazarlardan saklasın canlarımı
babam eve geldi bu arada.doktor ameliyatlık bi şi yok demiş zaten yapamazlarda.hafif nabız almış bacaklardan.bol bol yürüyecek,ağrısı olunca dinlenecek tekrar yürümeye devam edecek.kullandığı ilaçlarına devam edecek,bir de sigarayı bırakacakmış. babam da ayrıca sedefte var tüm vücudunda.onlarda ayrıca ağrı yapıyor tabii.ama biraz olsun için rahatladı ama gene de canımız sıkkın tabii.babam sıkkın gibi durunca benim de içim tam rahat etmiyo.bu gece kardeşim arkadaşında kalacak,elvinden fırsat buldukça nette olabileceğim:)

Aslıcım nasıl gittin? Bebekle zor oldumu?

canım bizim memleket 10 saat istla arası ilk bindigimde biraz huysuzlandı eyvah dedim birde gece yolculugu yaptım ki uyusun diye bu aglamaya başladı ve biraz durduramadım neyseki sonra sustu 2 saat boyunca oyaladım sagolsun minnoş sonrasında eziyet etmedi 10da bir yattı gece 2 kere emmek için uyanır gibi oldu tam uyanmadan kaldırıp emzirdim yanımdaki bayanda bir yer boşalınca oraya geçti biz ogluşumla rahat rahat uyuyup gelebildik canımm.biraz zor oldu ama pek fazlada degil.

kızlarrr oku oku bitmedi bi yemek bi de bulaşıktı yaaa neler olmuş böyle:))) şaka bi yana bi girdim mutfağa daha popom yeni sandalye gördü benim iki büyüklerde bağırışıyolar şu anda (( böyle yapıp oğlumu hemen uyandırıyolar... nihancım canım ya inşallah bababcığın düzelecek dua et üzme kendini iyi olur inşallah. sinemcim bebeişin gözü görüyomuş valla dünyalar benim oldu inşallah küçük olduğu için hemen atlatacak Allah bi daha göstermesin öp yavrunu benim için tuğbacım canım ertuğ yine ağlıyo yazmışssın şu 1 ay da geçsin herşey biraz dha iyi olacak göreceksin canım az daha sabır .. ve bütün annelerrr hepimize kolay gelsin VE babalarımızada akıl inşallah... hep birliktee amin diyoruzz çok öpüyorum :)))

herkese merhabalar
dünden beri çok sayfa birikmiş hiç okuyamadan yazıyorum umarım herkes iyidir .ben annemdeyim burdaki net çok yavaş yarın akşam evime gidince rahatca okurum . ben ve kız kardeşim grib olduk allahtan annemdeyim ebrarla annem ilgilenio ben sadece emzirmek için kucagıma alıyorum ebrar şuan ii inş hastalanmaz bayramm üstü çünkü bayramda karabüke gidicez yoksa çok zorlanırım.bu arada bugün kız kardeşimin dogum günüydü kuzenimin eşiyle onun evinde kaardeşime süpriz bi parti düzenledik onuda bi bahaneyle oraya çagırdık garibim hasta hasta zorla geldi ama çok mutlu oldu çünkü hiç böle bişi beklemiodu . ona biraz moral olsun istedik iykide yapmışız. kızlar benden şimdilik bu kadar ebrar acıktı mama hazırlamam lazım bebişlerin hepsini öpüyorum ama uzaktan gribim ya :)

herkese merhaba canlarım iyisinizdir umarım
Nİhancım baban için çok sevindim inş. yaşama bağlı olurda iyileşir,
Elifçim ne güzel olmuş kardeşine sürpriz parti keşke bize de yapan olsada kafamızı toplasak azıcık bu arada geçmiş olsun canım,
bambocum ben dediğine kocaman bir AMİNNN diyorum,
Sinemcim miniğimize çok sevindim ufak olduğu için çabuk atlatır hiç bir eser kalmaz inş.,
Arzucum bana beklerim kahve içmeye :) Sanal kahve yapalım bari ,
Nil idi sanırım bursadan olan arkadaşım ben merinos tarafında oturuyorum canım sen nerlerdesin,
Aslıcım evden uzaklaşman inş. iyi olur benim pek işime yaramadı onun daha çok işine yaradı inş. sizdede öyle olmaz hiç canını sıkma oğluşunla huzurlu bi şekilde tatil yapın inş. bu arada gözüne geçmiş olsun cnm
Diğer annelerim hepinizi öpüyoruz busemle
Bu arada sabah busemin gözlerinden hep yaşlar akıyordu süreklide hapşırıyordu içim parçalandı hemen fitilini verdim onunda etkisi ile sabahtan beri uyuyor acıkınca kalkıyor gene yatıyor bitaanem

mrb kızlar okadar uzun uzun yazılmski masallah hepinize gamzeki ben orhangazide oturuyorum canım herzaman beklerim tanısmak isterim ben bursayı pek bilemem ama merinos merkezdemi duydum ama bilmiyorum:) kızlar bende cesaretimi toplayıp kısmetse yarın ist gitcem havada guzel kızımda ins durur bu bizim otobusde ilk yolculugumuz olcak bende cok sıkıldım burdan tabi en cok esimdende ayrı kalmak iyi gelir belki yoksa artık tahammulum kalmadı cekemiyorum bu bayram ayrı gayri olalım razıym tugba ve nihancım bende sizdenim canım kendimi cokkk uzak dıyarrlara atabilsem keske neyse canlarım hepinii opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…