2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlarr

bizde bugün gittik dr aöksürük şurubu verdi antibiyotik yinee:çok üzgünüm:hiçte ilaç vermek istemiyorum ama neyse inş atlatır bikaç günde yavrum
63 cm boyu
7.660 gr kilosu bu ay 560 almış almış oğluşum diğer aylara bakarak az ama olsun doktor çok iyi dedi..sağlıklı olsun yeter bebeğimmm

bende sıkıldım istanbuldan değişik yerlere gitmek istiyorum bakalım bayramda belki ankaraya gitcez eşimle ama:asigim: ömer efeyle ilk tatilimiz olcak inşgamyoncuiremsu

öptük hepiniziiia.s.

Son düzenleme:
nilcim merkeze yakınız benim kayınpederim orhangazili o arada gidiyor ama ben daha hiç gitmedim sende gidiyormuşsun ne güzel bizim içinde eğlen canım ben buralardayım

merhaba canlarrrr....
bugün beril daha iyi maşallah daha istekli emiyor.demek ki dönemsel böyle oluyormuş..
aslıcımmmmmmmmm hoşgeldin canım.çok geçmiş olsun gözüne.allahım nazarlardan hepimizi korusun.beril bugün daha iyi olunca ben de temizlik yaptım.ayrıca ilk defa berille arabayla alışverişie gittik.anakucağını arka koltukta göremedim ama yine de zor olmadı..marketimizi yaptık döndük..
beyzacım maşallah yavruna..
ayyy ne özendim ben de sanal kahveye katılmak isterdim ya.böyle zamanlarda msnden bana da bir hu desenize.offline oluyorum bazen ama net açık oluyor..gerçi eşim laptop'ı alıp gitti pcyi açmak da tv açısından zor oluyor ama giriyorum yine de bazen.eşim perşembe geliyor.o zaman laptopta hep açık olur..
Nihancımmmmm geçmiş olsun tekrar babacığına..ahhh sigara bu konuda çok tehlikeli moral bozmak istemem ama benim arkadaşımın babasında aynı problem vardı ve bacaklarını malesef kaybetti çok sigara içtiğinden.ama hemen bıraktırın canım babana.hatta elvini bahane et güzelim..gerçi bırakmak ta artık o yaşta çok zor olur.ben 3 sene önce bıraktım sigarayı.ve hakikaten zor oldu.
Sinemcim çok şükür görüyor olması hatta açıklık varken bile çok iyi iyileşince hiç bişey kalmaz sen içini rahata tut idilimiz bunu atlatacak..
veeeeeeeeeeeeee hepinizi öpüyoruz berilimle..beril uyuyor..ben de nete girebiliyorum rahatça ohhhhhhhhhhhhh..

canım biz de dün yaptırdık pnömokok aşısını, kızarıklık falan bişey yok aşı yerinde. ama sen gene de doktoruna sor istersen

kızlar şu anda yatak odasında eşimi salona şutladım,kızım ayağımda sallıyorum:) bi yandan da tek elle yazıyorum :) ahh elvin de keşke erkenden uyumayı öğrense!!!
nilcim ist'te nereye geliyorsun?zamanın olursa beklerim cnm :)tuğba ile bizim klup çoğalıyo desene dağcılar klübü:)
özgecim dediğin doğru bizde sigarayı herkes içiyor.ben hamilelik öncesine göre azalttım.babamla birlikte kısmetse hepimiz bırakacağız cnm.
bayramdan sonra eşimin seyahati var iç anadoluya,keşke bende gidebilsem elvin'le ama imkanlar,off yaaa,zaten hep evdeyim,daha da tıkılı kalıcaz eve
kübracım maşallah ömer efe'me güzel kilosu cnm,sakın dert etme,geçmiş olsun kuzuma,havalar dengesiz ya ondan hastalandı herhalde.inş iyileşir kuzum bir an önce.
gamzecim cnm nasılsın?babamın canı sıkkın ameliyatlık olmasa da ağrıları çok var,sigara da bırakırken sinir yapar,inş hepimiz güzelce atlatırız.seni merak ediyorum,aklımdasın hep kuşum

günaydın kızlar birazda komşulara kalsın ne saçma reklam takıntı oldu millet bu krizde işi yok bol bol halı alcak karnımızı doyuramaz hale gelcez yakında.saçma geliyoda ondan yazdım kızlar yaaa.mutlu günleeeeeeeeeeeeeer akşam fazla döktüren olmamış.özgecik ne güzel uyumuş berilimiz maş.nihancım dağda kulup mu açsak kız biz gidek çadırı kurak gelen çok olcak ramazan çadırı buluruz biyerden kurarız herkes gelsin dimi ama ya ne güzel olur cıvıl cıvıl bebişler.kübracım çok geçmiş olsun canım.ömer efeme.nihancım inş bırakırsınız bende hayatta bir sigaradan bide çsaydan asla vazgeçmem ölecemi bilsem diyodum düşünün ya insanları nasılda mahkum ediyo kendine şu illet hamileliğimde slim içtim az az onlarıda yarım attım hep.hastaneye yatmadan içtim o bidaha hiiiiiiiiiç içmedim ben ameliyat masasında bayılmadan 1 saniye önce allahım bırakayım yalvarırım yardım et dedim ve çok şükür içmiyorum hayatın tadlarını yaşıyorum nefes almak bile çok lezizmiş inanın buna bambaşkaymış sigarasız hayat 16 da başladım 26 da şutladım maş.gelelim ertuğuma yine yemiyo kakasını yapamıyo dün z.yağ içirdim kabız degil ama yapamıyo dün çok agladı siteyi inletti 2 saat evde sonra aşagıya indirdim 2 aat sokakda gezdik arada agladı ama.ben üşüyorum bide kucagında gezdiricen yok öyle bişelere koyupta taşımak yandım kas oldu kollarım artık.akşam 10 da bezini degiştrdim birazcık açık kalsın ben bezini alıp gelene kadar dedim babasıda önde bilg.da allahtan koltuk takımının üzerine çarşaf seriyorum işerse yada bişe olursa diye bir geldim bbez elimde dondum sıçmış bizim sıpa halada sıçıyo yazık ellemedim yapsın dedim badinin çıt çıtını kapamıştım hepsi badiye birazda dışarı yeşilçıktı baya koyu o arada erayda demezmi ne yedin oğlum otmu yedin diye ay çocuğun altını temizlerken tutuldum bir gülme krizine agladım gülmekten resmen çok iyi geldi ama ne zamandr gülmüyodum öyle rtuğda ayaklarına bacaklarına bulaştrdı sıçtı coştu kuzum canım ya badiyi kestik yukardan öyle çıkardık attık yani yıkama derdim olmadı acaipte kokuyo yıkamamda zaten attım en güzeli yani böyle arkadaşlar uyudu benim sıpa bende yatıyorum öpüyorum herkesi yaprak dökümü var bugüüüüüüüüüüüüün lalala

günaydınnnn
kızlar nasılsınız çok güzel şeyler yazmışsınız valla eşim diyoki kargalar kahvaltı yapmadan ne okuyosun çok güldüm kıss şu çadırınıza bende gelimmi çok hoş bi fikir
tuğba kıss daha şimdiden akşamki diziyemi seviniyon bend ee dudaktan kalbeyi izledim bu gün oda güzelneyse ben im bu gün çooooook işim var temizlik devam herkesi öp. mutlu bir günnnn diliyorum herkese

Selam annişler ve bebişler,
herkesin mutlu huzurlu mümkün olduğununca sakin ve dinlendirici bir gün geçirmesini diliyorum. Arkadaşlar ben nete gitiryorum yazdıklarınızın hepsini okuyorum. Yazılanlara üzülüp bazılarına gülüyorum, ama maalesef hepsine yazmaya fırsatım olmuyor. Açıkcası bebiş uyuyunca iki dak. girem diyom girince çıkamam diye korkuyom ama sizden habersiz değilim. Hepinizi özledim.
Gamzecim, Nihancım, Aslıcım, Tuğbacım ve eşiyle araları limoni olan diğer arkadaşlar. Hepimizin Allah yardımcın olsun.
Hasta olanlara şifa diliyorum. Bende dahil. Boynum çok kötü. Doktora gittim, ve boyun fıtığı olabilme ihtimalimin yüksek olduğunu söledi. Çok üzüldüm. Kendimi kötü hissediyorum. Daha 4 aylık bebişlerimiz ama biz bu kadar yıprandık. Önümüzde nice uzun yıllar var oysa. Anlamadım. Biz mi bu işi beceremedik bizden öncekiler mi süperdi?
Gerçi ben tamamen yanlızım (eşim dışında) yardım edecek kimsem yok. Annemler yurtdışında. Diğer taraf aman geri kalsın! Bir söz var Kuşa demişler pisliğin şifa, gitmiş denizin ortasına... anlayacağınız insanlar yardım edebilme imkanları olduğu halde kendilerini nimetten sayıp gelmiyorlar ya Allah biliyo. Zaten Allah yardım etsin bize. Valla dağa kaçma fikri iyi de bebişlerde bizle gelcek, ki yavrularımızdan ayrılmayı kimse kabul etmez. Bu durumda dinlenme kafa toplama gibi bi durum söz konusu olurmu bilmem. Ama nöbetleşe bebişlere bakarsak olabülü derim?!!??!!

Ya arkadaşlar sizde de öle oluyo mu;
mesela birisi bana Beyzayı versene dediği zaman ben bi sinirleniyorum. AMA onun haricinde biri istemeden ben verirsem ok.
Tabii bu sevip sevmediğim kişilere bağlı sanırım?! (annelik iç güdüsü mü ne)
Neyse Kimseyi unuttuğumu sanmayın. Ayrıca bebişlerimize maaşallah. Değişp gidiyorlar. Hepsini çok seviyorum. Allah onları başıımızdan eksik etmesin. Aminnnnnn

Eşlerimize gelince onlarada çok yükleniyoruz sanırsam ama olcak gayı Allah onlarada dayanma gücü versin. Hem onlar Baba herşeye göğüs gerebilmelilerrrrrr
Yanlışmıyım????
Öpüldünüz

Son düzenleme:
günaydın arkadaşler.eren uyurken şöyle bi bakim.dedim
umarım herkes iyidir..tabi bebişlerdee..
ertuğ sabah sabah benide güldürdünn:))
bu arada takvimlere ne oldu yine.....
tüm anneleri ve tatlı beişlerini öpüyorumm.
herkese güzel bi gün diliyorum:1hug:

güzel formumun güzel annelerii canım ark. nasılsınız bakalım :) çocuklar uyuyoken şölee bi bakim dedim kızlarr ne çok uzun yazmışsınız yhaaa benide düşünün kısa kısa yazın :roflol: forma gircem die akla karayıs eçiom basen çocukları uyutmadan giremiyorum :))) nasıslınız canalrım bugün bakalım... :)
elifciigm kıs kardeşine allahı daha güzel günler göstersin inş. yeni yaşı güzel süprizlerle geçsin inş.
nihancıgım sorma yhaa benim berkay geç yatıyoo çocukta çizgi filim hastalıgı var ille izlio gündüz hep çizgi filim açık ... sıkılınca da pc de oyun oynuyoo...,
ben ne tv yi ne pc yi kullana biliyorum haylazın canı hanginden sıkılıyosa o bana kalıyo :)))
neyse kızlarr benim kiler aglamaya başladıı hatta çıgrıyo sonra döncemn ben öptüm hepinizi...

Gnydn kızlar elvin gene kalmadan bakalım neler var dedim :) ay kızlar ben çok kötüyüm,sırtımın ağrısından ölücem,gene tutulmuş ve sakatlar gibi kalktım.sabah 8de elvin uyanınca alışık bizim yatağa aldım,onunla beraber gılı gılı yaparken ben de uyumuşum.bi kalktım kalkamıyorum ama.napıcam ben bu sırtımı yaa?
Tuğbacı bizim çadırı büyük almak lazım gelen gelene :)gelin kızlar nolcak bebişlerimizde olur Elagözlüm dediğin gibi nöbetleşe yaparız çok olduğumuz için de güsel olur tatlım,kafamız gene de dinlenir bebişlerimizle huzurluyuz ne de olsa.bu arada geçmiş olsun cnm sana,dediğn gibi biz erkenden çürüdük eski topraklar gerçekten bizden süpermiş.annem gündüz okul akşam eve gel yemek,biz çocuklar babam temizlik,ütü vs..hepsini yapar gecenin köründe yatıp sabah gene erkenden kalkarmış.biz ne hallerdeyiz :)
kışgüneşi cnm klüp düşüncemiz güzel di mi?ahh bi toplansakta şuradaki dostluğumuzu yüzyüze yaşasak.sana da kolay gelsin cnm çok yorma kendini.
Sehercim cnm berkay’ı bir şeylerle oyalamak lazım bizim seni özlememiz için kaliba,hasret kalıyoruz yahu:) afacanları da öpüyorum cnm Allah kolaylık versin sana.
Tuğbacım cnm çok sevindim oğluşumun rahatlamasına ohh bi güzelde yapmış koltukta yerim onun poposunu.ay dediğin gibi çok kötü kokuyo veletlerin kakası:) ben elvin’in altını açınca genzim yanıyo walla :)aman kuzularımız rahatlasın da varsın koksun..hepsini yerim kuzularımızın ben,Allah hepsine en güzelini versin inş
Bu arada kızlar takvim yaptığımız sitede sorun var ondan takvimlerimiz gitti.ben de diğer siteden yaptım.siz de değiştirin tekrar gözükür

diğer güsel annelerim bugün nasılsınız?

ya hepımızın boyle eslermizle sorun yasaması demekkı normal canım hepimizin ortak derdiyse cocukdan sonra bu erkekler bi acayip oluyor sorun bizde deil onlarda :) kızlar su sıgara konusu acılmısken hamile kaldıgımı ogrendiğim anda bıraktım ama dertler bırakmayınca bi kacgundur tekrar basladım istemeye istemeye arada iciyorum sizden emzirirken içen varmı nihancım ailece bırakcak olmanıza sevindim ay tugbacım gulmekden kırdın benide yaa kız neden arabasıyla gezdirmiyorsun dısarda oyle kucakda zor oolur tabi kısgunesi temizliğin bitmedimi hala nihancım once abimlerde kalcam bi kacgun mecidiyekoyundee oturuyorlar hafta sonuda annemlere geceriz onlarda gaziosmanpasada oturuyorlar sen nerrdendin canım ins kısmet hepınızı opuyorum bebişleride isra hazır uyurken hazırlanım cıkarız bırazdan kısmetse aksama ist yazarım artık:)))

selam herkesee sehercim canım yaa aynene bende baba oğuldan bana ne düşerse bi de kızım var o da tv yi zapdetti. eşim de böghh geldi çizgi fimden diyo valla bi gelince herşey üst üste geliyo elk süpürgesi bozuldu yenisini aldık yazın bulaşık makinem bozulmuştu çok para istediler yenisini aldık mutfakta fayanslar kalktı yenisi yaaptırdık kısacası şunu söylemeye çalışıyorummm tv alacaktık 2. bi tv alamadık neyse şu taksitler bitince ilk işimm bi tv almak olacak :)) nihancım canım sigarayı ben de bıraktım 1.5 yıl önce sağlam tiryakiydim ama :)) bizdede seninkiler gibi herkesler içiyodu bi benim çocuklar hariç:) ama direndim nikotin bandı kullanarak bıraktım ben inş babacığında sende bırakırsın . unutmadan bi de sigarayı bırakmış eski tiryakilerin olduğu bi site bulmuştum oranında çok faydasını gördüm çok destek çıkıyolardı ama adını valla unuttum( kış güneşi canım işler bitmedi dimi hala ben dün yapmıştım heryeri sabahleyin evimin halini görünce ağlayacaktım bu çocuklarla düzenli olmakk çokk zor neyse çok uzattım yaa çok öpüyorumm herkesiii

nil canım güle güle git bi güzel dinlen biraz ayrı kalmak eşinle ii gelir umarım .sigara sütünü çok azaltır dikkat et yazık bebeişine çok öptüm canım

selam kızlarrrr nasılsınız bugün 2 gündür hava güzle burda bende temizlik yapıyom kışgüneşi gibi bayram temizliği..oğluşumu uyuttumm..uyumuşken başlayım bari camları silecem..
nihancım dr zaten kilosunun iyi olduğunu söyledi içim rahata.s

hepinizi öptümm bebişleride tabii

herkese günaydın güzel anneler Elagözlüm geçmiş olsun canımm aman inşllah boyun fıtıgı degilsindir ve olmazsında tatlım.
bizde dün saglık ocagına gittik minnoş 6.550 kg olmuş az gibi geldi ama bana bilmiyorum birde saglık ocakları yanlış tartıyorlarya bakalım drda nasıl çıkacagız. boyumuzda 59 cm olmuş teyzeleri.
herkese güzel günler minnoşları ve sizleri çok öpüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…