NİL cnm ben beşiktaştayım m.köye yakın yani beklerim cnm.hayırlı yolculuklar size :)
bamboocum ahh bi bırakabilsek cnm güzel olacak şu sigarayı.sizde de herşey üst üste gelmiş Allah kolaylık versin cnm
ay elvin'i uyutmuştum 10 dk oldu uyandı zilli,uyumuyo bi türlü gündüzleri
kızlar zorla girdim sistemde bi sorunmu var acaba . aslı maşallah yavruna az değil kilosu bence gayet normall çok öptüm bebeişini.. beyzacım kolay gelsin benim camlarda silinecek ama bu ev sadece camdan ibaret gibi çokk zor oluyoo ama bi yerden başlamam gerek bakalım . nihancım gündüz uykuları çok az oluyo bu bebeklerin benimkide öyle iş yapamıyorum bu yüzden .. canım sigarayı bırakmaya çalış babacığına destek olmuş olursun hem de.. ve göreceksinki hayat çok daha güzel dumansız :)) kolay gelsin çok öptüm
sigaradan bahsetmişsiniz gençken bende içerdim :)) şimdiiçmiyom ilk hamileliğimde 12 yıl önce yani bıraktım eşimde içiodu beraber bıraktık beraber olunca kolay oldu
içmeyin kızlar iğğğğğrenç
SLM KIZLAR UYUTTUM GELDİM DİCEKTİM UYANDI YA GÜNDÜZ HİÇ UYUMUYO BU YA 5 DAK. kızlar ya bişe sorcam dr.gitcezde yarın yinede sorayım ertuğ dişlerini çok kaşıyo dişimi çıkıyo acaba sag tarafın eti daha çok kabarık solda birazcık kabarık resmen küçük diş varmış gibi kabırık sizce çıkıyomu ya çıkacakmı.herkesi öptüüüüm
kızlar bebeklerinin maşallahı var canlarım kilo ve boyları iyi..
tuğbacım elvin 1.5 aydır kaşıyo dişlere hazırlık başladı bizimkilerde
bu arada elvin gözlerini de çok kaşıyo o yüzden az önce babamla tartıştık,bkamıyoruma getirdi lafı kızdım bende.
ay bunaldım ben çokkkkkk bu evde
elvin mızıklanıyo uyutmayı denicem,gene uyur 10 dk
selam kızlar camları sildim geldim..oğlum uyudu baya bende rahat rahat halletim işlerimi..şimdi kucağımda durmuyoo bağrı acayip sesler çıkarıyookaydirigubbakcemile3
tuğbacım benim oğlumumda su sıralar elini ağzından çıkarmıyo dişleri kaşınıyo sanırımm dişlik aldım ağzına götürüüyo biraz sonra fırlatıp atıyogamyoncuiremsu
bamboo canım ev işleri bitmiyo valla sanada kolay gelsin:1hug:
hoş gör canım benim.bir anneden daha iyi kim bakabilir bebege yaşlılar böyle işte bende bizimkileri arıyorum 1 hafta olmuş arayalı babam sen unuttun bizi hiç aramıoyosun öyle olsun diyo bende 1 hafta oldu baba diyorum azmı diyo yok hergün arıcaz herhalde neyse ertuğda yapıyo bnu aralar uykusunu tam alamadıkları için yada uyuyamadıkları için yaparlarmış aneyim dedi çünkü ertuğda 5 dak uyuyo 12 de yatan 6 kalkan bebekte gitti 2 saat bazen saat başı kalkan biri geldi çözdüm ben bu bebişleri bukalemun gibi bunlar
ben hiiiiiiiiiiiiiç bişe yapmıcaam bu bayram anam kucagımda bile aglıyo nasıl yapım titizlik vardı aşırıderecede bu sayede törpüleniyo zaten bayram sonuna ev dolacak temizlik yapsam ne yoruldumla kalcam boş verdim ben bayramdan sonra herkes gidince yapcam artık yinede çok şükür herdüzenli aldığım şeyi aldığım yere koydumdan dagınık degil eray da öyle çok şükür dişlik aldım bende 2 tane birini sevmedi birinide az tutuyo atıyo daha çok battaniyesiyle kaşıyo yada parmakla.kızlar ya bişe sorcam bu gün aklıma takıldı çok arkadaşımızın kızkardeşiyle alakalı bir konu vardı ne oldu aldırdı mı bebegi barıştımı kim olduğunu hatırlayamadım sabahtan bu yana o kız hep aklımda nedense
selam kızlar ayy pek yazamıyorum ben genelde okuyorum yazdıklarınızı offf sigaradan bahsetmişsiniz ben hamile kaldığımı öğrendiğim anda bırakmıştım ama oğlum 3 aylıkken yine başladımçokkkkk kızıyorum kendime neyse benim kuzu uyandı öpüyorum hepinizi ve mizik kuzucuklarınızı
KÜBRACIM ne güzel yapmışsın cam temizliğini ben hiçbişi yapamıyorum walla ev berbat.h.sonu kardeşimle yapalım diye sölicem.
tuğbacım elifin kızkardeşiydi cnm aldırdı bebeğini ve eşinden de ayrıldı.toparlanmaya çalışıyormuş.iyi sayılırmış geçenlerde elif sölemişti.
aylincim hoşgeldin kuşum,sigarayı bırakıcam diyorum ama zor yahuu
elvin durmuyo devamlı kucak yada oyun istiyo.çığırıyo şimdi.meyve püresinin yarısını yedi ben de bıraktım bitirtmeye zorlamıyorum napıyım imdakkkk :)))
ertuğcum kakasında zorlandığı için yeşil yapmıştır bence. bir de çok yemiyor diyosun o yüzden de yapamıyor olabilir mi acaba?
kızlar ya ben de bir üst kat komşusu var. zırt pırt tel. açıyo benim oğlanlar çağan efeyi sevmek istiyolar diye. ay ben çok sinirleniyorum. kafeste maymun mu bu ya? çok meraklıysan doğur bi çocuk!!!!!!!!!!!!!!
yalan uydurmaktan bıktım kadın bıkmadı aramaktan. direkt söleyeceğim ben vermek istemiyorum diye ne dersiniz ya? valla sinir hasytası oldum
zeseze canım çok saçma buluyorum bende .ben çocuklarımı bile çok yaklaştırma tarafında değilim. çok küçükler bağışıklık sistemleride az bi hastalık çok zor oluyo. malum çocuklarda okulda falan çok çabuk hastalık kapıyolar o yüzden çok yaklaştırma bence de.
zeseze ne o öyle yaa haklısın cnm bence de direk söle,ay ne garip kadınmış o da,ben normalde eve gelene çok alırsa rahatsız oluyorum,istemiyorum öle çok haşır neşir olsunlar elvin'le hadi eve gelene bi derece de tel açıp istemek ne saçma...
iyi akşamlar nasılsınızzzz biz ecemle oturum ecemle kalkıyom uyumuyo sıpam hep oyun istiyo.
bende ecemi kimsenin kucagına vermiyorum hattta eşim bu konuda cok hassas altını degiştiriken bile evde başkası varsa actırmıyo. bende sevmiyorum zaten öle