2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, anca girebildim dırmuyor huysuz kızım. İdrarında keskin bir koku var 2 gündür. Dışarıdan bile duyuluyor koku kaka yaptı heralde diye açıyorum ama bakıyorum sadece çiş yapmış, acaba sistit falanmı oldu yavrum yaa ara ara çok ağlıyor belkide çişini yaparken yanıyor. Götürücem cumaya randevu alıp. Yarın annem gelecek inşallah o yüzden çok mutluyum. Tuğbacım ben annemle hergün konuşuyorum, ben aramazsam o arıyor mutlaka çok düşkünüm ben. Sen iyi aramıyormuşsun 1 hafta. Ben 1 hafta aramasam annem yolar beni :))
Zeynepcim sakın verme ve eve alma, bu aralar hasta gibi o yüzden kusura bakmayın falan de bence. 2 çocuk kesin mikrop falan bulaştırır.
Nihancım benim kızımda gözlerini çok kaşıyor, ben hemen uykusu geldiğini anlıyorum. Hatta huysuzlanıyor. Bakamamakla alakası yok ama tabi babacığın bunu bilemezki canım zaten hasta da adamcağız alttan al boşver.
Aymu ne yaptı bilen varmı? Doğurmaya karar verdimi acaba?

Tuğbacım benim ismimin altında çiçek ismi yazan yere sen farklı bişey yazmışsın nasıl yaptın canım?

herkese iyi akşamlarr..
oğlum hiç durmuyo hep kucak istiyo aynı ecenas gibi..
ne oldu bu çocuklara böyle yaa.
valla koca gün kucakta kollarım ağrıyoo..
bide kaka problemimiz var..6 gün yapmamıştı.fitlille yaptıı..alıştırmakta istemiyorum fitilee.
şimdi 2.gün yine yok anlaşılan uzun süre yapmıcak yine((

kontrol paneline gir aşkım hani takvimin adresini yapıştrıyoruz ya o sayfaya hemen takvimin üst katında yazıyo canım

Kişisel RütbeBuradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir.
Aktüel Rütbe
AŞKLARIIIIIIIIIIIIIIIIIII Sıfırla
Kişisel Rütbe

buraya yazcan aşkım ok öptüüüüm ertuğ çok huysuz öpüyorum sizi evet yapamadığı için bambooocum bende öyle düşündüm.zeseze en güzelini yaparsın kuşum bencede öpüyoruuum by gamzecim anlatabildim umarım.

iyiy akşamlar kızlar

zeseze canım bence açık açık söyle yüzüne.sanki oyucak bebek mi oğlun..hiç yüz verme canm

arkadaşlar benim oğlan aşık oldu. :asigim:klimaya. bakıp bakıp göz süzüyo gülüyo bir aşk ki görmelisiniz kimselerle ilgilenmiyo varsa yoksa klima.
ne garip varlıklar diye düşünüyorum hep ya. o klima onun dünyasında neler ifade ediyor acaba??
çok isterdim bebeklerin beyninden geçenleri seyredebilmeyi

bend e sevmiyorum bu tür şeyleri yhaa zeseze bence haklsın canım ne bu canım oyuncakmı sevmek istiyolar gel .... valla bazen kimileri kucagına alınca bile kaldıramıyorum ben... bence okadar yüz verme canım ... anlıcagı şekilde söyleki bidaha böle bişey yapmasın...

yhaa kzılarr bu ikiz bakımı zor ouyo belki ama mütiş çok gzel bişi yhaa onlar benle böle konuşuyooo gülüyo felan ikiside konuşma delisi birini görsünler hemen konuşmak istiyolarrr... dediklerii hıııı hıııı demek agu agıı gııı gibi şeyler :)))) basen birine bakıp konuyrm digeri izlio :)))) çok tatlılar yhaa bebeklerimiz melek yhaaa .. allahım olmayan herkese nasip etsin inş...

tuğbacım sağol canım sanırım yaptım. benimde ufaklık arada tavana bakıp kendi kendine sırıtıyor, bende babaannesinin gelip onu güldürdüğünü düşünüyorum ama bizimkide tavanla aşk yaşıyor olabilir :)))

iyi geceler kızlarr.
çok güldüm zezese ayy ne insanlar var.bebek verilir mi öyle sevilsin diye..çok istiyorsa 10 dak uğrarlar sever giderler..ne komik şey yaaa...
Aslıcım maşallah ozan egeye..kilosu gayet güzel.bizikiler toplu bebekler değiller zaten.ne çok şişmen ne çok zayıf iyi işte normal..berilde ona yakındır herhalde.tartmadılar daha dr gidince tartılacak..
berilin babası da yarın geliyor inşallah.hemöen eşime sabah devredeceğim veeeeeeeeee uyuyacağım:)))bari bir sabah da ben uyuyum di mi?gece zaten kalkıyorum.berilin emmesi düzeldi 2 gündür normale döenr gibi maşallah.nazar mı yoksa onların da iştahsız dönemleri mi bilmiyorum ama zor allah yemeyen emmeyen bebeklerin annesine sabır versin.1 hafta öldüm üzüntüden..mideleri mi üşüyor acaba yoksa bizim yediklerimizi mi sevmiyorlar.ben sütümün tadını hep kontrol ediyorum aslında vanilyalı süt gibi garip ama tadı şekerli:)))
hepinizi öptüm aşk yakarı izliyorum .görüşürüz yine..

günaydım canım günaydın kızlar kışgüneşi yorma kız kendini fazla seni düşündükçe ben yoruluyorum valla.bizimki kucak kuşu oldu inmiyo bu gün dr götürücez bakalım kilo almışmı bize toparladı biraz gibi geliyo hayırlısı.kızlar öptüüüüm hepinizi bu gün pek fazla giremem herhalde hem ertuğ durmuyo dr.gidcez bayramlık alıcak kocişim mana ve oğluşuma ve 11 den sonra eşim cumartesi sabaha kadar bizimle ne güzel yaaaa öpüyorum yiyenciklerimideeee ertuğda

slm güzel annişler ve melek bebişler.............nasılsınız?? ben pek vakit bulamıorum girmeye ..arada okuyup çıkıyorum ama herşeyi okuyamıyorum...benim kız tam bir ilgi manyağı oldu....hergün eczaneye gitmeye çalışıyorum,gidemediğim zaman da evde reçete kontrolü yapıyorum..vakit kalmıyor kendime ve kk ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…