2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım bugün. kızlar sizinle bişi paylaşacam yaa. ben hamile olabilirim :SSS
nerden çıktı bu demeyin doğumdan sonra ben hiç regl olmadım.oysa benim annem ve ablalarım doğumdan sonra regl olmuşlar.ve öğrendiğim kadaıylada bu genetikmiş.benim olmamam anormal yani..birde hamileik belirltileri yaşıyorum.sanki karnımda bi bebek var geziniyo...bugün eczaneye gidip test alıp bakıcam ama onada güvenemiyorum.çünkü berene hamileyken testde negatif çıkmıştı.birde aymu arkadaşımızın hamile olduğunu duydum biliyosunuz oda bizim doğum yaptığımız tarihlerde doğum yapmıştı.onu duyunca daha bi panik oldum ben. offf çok korkuyorum kızlar....

slm kızlar bugün güne sabah 8de kötü başladım.hani hamile olan çocukluk arakdaşım vardı 36+ daydı.3 hafta sonra doğumu vardı,normal yapacaktı herneyse..bebeğini kaybetti dün hareket etmediğini farketmiş akşam hastaneye gtmişler bebek ölmüşmüş.kalbi durmuş.herşey normaldi daha cmrts kontrole gitmişti iyiydi bebeklerimiz bizim gibi beraber büyüecekti çok kötüler.1 saat önce geldim hastaneden.epidural hzırlığı ypıldı.suyu geldi ben çıkarken.2 cm açılma var,açılmasını bekliyorlar.herşeyi hazırdı yavrumun yaa adını da güneş koymuşlardı
offff içim daralıyo..Allah annemde ağlayamadım diye al bi sebep daha sana dedi sanırım elvin'ime olmuş gibi içim yanıyo.Allah hepsini korusun,hamileleere hayırlı doğumlar versin
cemremsi hoşgeldin cnm,Allah kucağına almak nasip etsin
havvacım cnm inşallah öle bi şi yoktur,bize de bildir testi yapınca.
tuğba cnm eve dönünce konşalım oğluşum nasılmış
diğer kızlar hepinizi öpüyorum,içim çok sıkılıyooooooooooooooooo

Nihancıım arkadaşına geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ben bebeğimle bnöle bi dolayı dşnmyrm.
Havvacım hakkında hayırlısı olsun.
Deryacım eczaneye gitmekten bahsetmişsin biz mutfağa zor gidiyozzz kızzzzz
Aslıcım sizde gdyrmşsnz tatile benim yerimede dinlen emi

herkesi öpüyorum.

ya tickerime ne oldu yaww

selam kızlar amma uyumuşuz bugun oğluşumla dün geç yatmıştı kaanbugunde 11 de uyandık oh bee artık düzene giriyo uykular.nihan canım çok üüzüldüm arkadaşına allah hepimizin yavrusunu ve tüm hamişleri korusun ayy çok zor bi durum allah yardımcısı olsun ark..havvaa kıs sen nediyosun ayyy yap şu testide hemen haber ver seni ikinci çocukla düşünemiyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek::))))aaaa buarada kızlar sizzler bebişlerinizi yastıkdamı yatırıyosunuz ben kaan doğdundan beri incecik bi yastıkda yatırıyorum ama sakıncalı olduğunu duydum yastığı kaldırdım ama şimdide rahat yatamıyomuş gibi geliyo yavrum sizler nasıl yatırıyosunuz

Ya arkadaşlarım şu resimle tickerı nasıl yanyana koyuyosunuz yaa ben kaç saattir deniyorum, sığmıyomu acaba diye tickeri bile küçülttüm olmadı yaa. İkisini yanyana kopyaladım olmadı, arada boşluk bıraktım olmadı, virgül koydum olmadı kafayı sıyırıcam.

Havvacım yoktur bence bebek falan evham yapıyosundur. Bir an önce yap testi canım merak ettim bende valla. Nihancım çok üzüldüm canım yaa ne büyük acıdır o yaa Allah sabır versin arkadaşına. Tuğbacım haber ver gelir gelmez kuşum merakta bırakma. Aslıcım süpersin valla 10 saatlik yola iyi cesaret ben İstanbula uçakla gitmeye bile korkuyorum ama yakında deneyeceğim çünkü otobüsle Antalyaya ailemin yanına eninde sonunda gideceğim buraya çakılacak değilim :)) Diğer anneler sizler de iyisinizdir umarım. Öpüyorum hepinizi.

Canım ben doğduğundan beri hiç yastık kullanmadım, doktorlar da 1 yaşına kadar tavsiye etmiyorlar diye biliyorum.

canım adet olmaman normal bence..sen tabiki test al garanti olsun da..benim annem de 2 doğum yapmış birinde 40 çıknca regl olmuş birinde 8 ay sonra....aynı kadın ...ben nasıl olacağımı bilmiyorum o yüzden :))))

Nihancıgım çok üzüldüm canım arkadaşının adına allahım yar ve yardımcısı olsun inş.. inş. allahım gönlüne göre verir en yakın zmanda ...
havvacıgım inş. bişi yoktur canım ... yhaa ben kendimi düşünemiyorum şimdii kendimi adete hazırladım valla 8 indede benim olmama gerek olmassa valla bend e büüyk panik yaşarım... allahım kimseyi katil etmesin yarabbim... testi yapta haber ver yhaa ben de çok merak ettim ama :)))
deryacıgım kim vakit bula bilioki ben daha yeni kahvaltı yapıcam saat kaç olmuşş.. ve birisi hala uyanık arda:))))
gece zaten sinir oldum gece iki olmuş bugra haalaa uyanık ohh dedim taam uyuttum .. buseferde arda kalktıı bid eonla ugraşş uykusuzluktan deli oldum...
yhaa çok zor valla allahım hepimizn yardımcısı olsun...

saolun canlarım benim,almışlar 20 dk önce ameliyathaneye epidural normal olcak ama vakumla çekiceklermiş Allah'ım yavulaırımızı koru ayırma bizlerden.inş o da aylin gibi kısa zamanda düzelir ve hamile kalır yarabbim.akşam gidicem gene,elvin'i bırakıcak kimsem yok yoksa kalıcaktım yanında.o da yavrum o halde diyo git elvin'e yalnız bırakma bebeğini.offf beraber büyüyecekti kuzularımız.
elagözlüm o yaptıgımız sitede sorun var ondan cetvelin gözükmüyo diğer siteden başka yap cnm
gamzecim resimli ben de denedim hatta nurcan'a da yaptım ama resimli beceremedik cnm.
havvacım yaptın mı testi?
sehercim uykusuzluk bende de var,elvin de 2den önce uyumuyo sabah 5te kalkıyo mama için sonra uyuyup 8de kalkıyo tekrar.ruh gibi oluyorum hergün

kızlar ben geldim...
kan testi yaptırdım çok şükür hamile falan değilmişim :))) ohh be nasıl rahatladm bilemezsiniz :teytey:

AYLİNCİM ben 2 aydır yastık koyuyorum ince bi yastık kafasının altına omuslarına doğru,yastık olmayınca uyumuyo çünkü

herkese gnaydınlar
biz artık dün akşam evimize geldik ebrarda hazır uyuyoken bi bakayım dedim .buarada ebrarda grip oldu yine benden geçti sabahtan beri burnu tkanıo rahat uyuyamıyo damlasını damlatıyorum ama oda pek fayda etmio aranızda sprey kullananla vardı nasıl ondan memnunmusunuz ? ismi neydi ve günde ne kadar kullanıyordunuz bilgilendirirseniz sevinirim .
nihancım arkadaşına çok üzüldüm aynı durum benim yakınımında başına gelmişti.gerçekten hiç kolay deil rabbim inş en yakın zamanda arkadşınınyüzünü tekrar güldürür ve bu acıyı unutturacak başka büyük bi acı yaşatmaz umarım...
havvacım aymudan sonra hepimizi bi telaş aldı bende adet olmadım benim gerçi adetimle ilgili problemlerim hep vardı ve ebrarda tüp biliosunuz. ama gecende burda yazmıştım arkadaşşımın dr.u eger sık emzirirsen adet olmazsın demişti belki sen o yüzden olmamış olabilirsin merakla sonucunu bekliyoruz.
sehercim allah yardımcın olsun biz biriyle zor ilgilenioruz sende 3 tane maşallah sana...
aylincim ebrarında o konuda maşallahı var 11 bazende 12 de kalkıyoruz inş hep böyle giderler...
aslıcım sana ve yola çıkacak tüm annişlere hayırlı yolculuklar bzde inş allah nasip ederse bayramın 3. günü çıkıcaz bu durumda birzda tedirginim ebrar grip oldu ya ozmana kadar düzelmezde orda artarsa ne yaparım . kıızlar bide bizim haftaya rota aşımız vardı şehir dışında olacagımız için az önce dr. aradım aşıyı alsak ben kendim orada yapsam olurmu dedim oda olur dedi (bu arada ben enjeksiyon yapıorum dr.a bunuda söyledim geçen aya dr yaparken görmüştüm hazırlanmasını zaten agızdan verilio dr sorun olmaz yap dedi.)gelincede 5.karmamızı yaptıracagız inş.

selam güzellerr..

bende bi türlü resimli ticker yapamdım önceden oluyoduuCADIARZU
nihan canımm okuyunca çok üzüldüm arkadaşına Allah sabrını versin:çok üzgünüm:
havvacım hamile olmak için daha erken ama hayırlısı tabi..olmaman iyi:1hug:
seher ikiz büyütmek zordur canım ben bitaneyle zorlanıyom..Allah sağlık versin hepsinegamyoncuiremsu
aylin canım ben doğdu doğalı yastıkta yatırıyorum ama çok ince..fisfisfis

hepinizi öptükkka.s.

unvere ben sprey kullanıyorum canım çok işe yarıyor.adı sterimar ama başka bi marka daha var.ben sabah öğle akşam sıkıyom burnuna ama 6 kez kullanılabiliyomuş günde.tavsiye ederim hemen açıyo

kızlar yazıları hızıca okuyuverdim aklımda kaldığı kadarıyla yazayım.
NİHAN canım arkadaşına allah sabırlar versin.çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanır ve tekrar hamiş kalır.
TREND ben daha hiç yasıkta yatırmadım bi yerde okumuştum 6. aydan sonra başlanıyo diye ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…