takvimim neden çıkmuyr?aslıcım günaydın..
selam kızlar amma uyumuşuz bugun oğluşumla dün geç yatmıştı kaanbugunde 11 de uyandık oh bee artık düzene giriyo uykular.nihan canım çok üüzüldüm arkadaşına allah hepimizin yavrusunu ve tüm hamişleri korusun ayy çok zor bi durum allah yardımcısı olsun ark..havvaa kıs sen nediyosun ayyy yap şu testide hemen haber ver seni ikinci çocukla düşünemiyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek::))))aaaa buarada kızlar sizzler bebişlerinizi yastıkdamı yatırıyosunuz ben kaan doğdundan beri incecik bi yastıkda yatırıyorum ama sakıncalı olduğunu duydum yastığı kaldırdım ama şimdide rahat yatamıyomuş gibi geliyo yavrum sizler nasıl yatırıyosunuz
merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım bugün. kızlar sizinle bişi paylaşacam yaa. ben hamile olabilirim :SSS
nerden çıktı bu demeyin doğumdan sonra ben hiç regl olmadım.oysa benim annem ve ablalarım doğumdan sonra regl olmuşlar.ve öğrendiğim kadaıylada bu genetikmiş.benim olmamam anormal yani..birde hamileik belirltileri yaşıyorum.sanki karnımda bi bebek var geziniyo...bugün eczaneye gidip test alıp bakıcam ama onada güvenemiyorum.çünkü berene hamileyken testde negatif çıkmıştı.birde aymu arkadaşımızın hamile olduğunu duydum biliyosunuz oda bizim doğum yaptığımız tarihlerde doğum yapmıştı.onu duyunca daha bi panik oldum ben. offf çok korkuyorum kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?