2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet kzılarr zor oluyo valla 2 bebek biride küçük çocuk allah yardımcım yardımcımız olsun... havvacıgım canım sevindim canım bişi çıkmamasına... vallla çok zor olur yoksaa hele ben biterim demektr ... allahım isteyene nas,ip etsin valla...
nihancıgım evet benim bebeklerde geç yatıyo ... biri uyyo digerii ölee izlio onu uytmaya çalişyorum busefer digeride kalkıyo .. amaan valla nebilim biraz zorlanca işte :))) ama çok ta güzel yanları olmuyo deil geceler hariç :)))))))))))) :roflol:

selam kızlar .. nihancım canım Allah sabır versin canım yaa ço üzüldüm nasibi yokmuş bu hayatta yavrucuğun ama acısı çok büyüktür Allah yardımcınz olsun .. havvacım gözün aydın canım daha çok küçük bebeğin haklısın korkmakta.. aylincim bende yastıkla yatırıtyyorum öyle rahat ediyo diğer türlü zor dalıyo uykuya .. tuğbacım ertuğdan haber bekliyoruz inş iyidir çok öptüm hepiniziii

canlarım tşkkr ederim.eşim geldi,kardeşimin işten gelmesini bekliyorum.elvin'i babamla yalnız bırakmıyım diye.hastaneye gidicez tekrar 3te çıktı ameliyattan,normal epiduralle doğurmuş vakum kullanılmamış.içim içime sığmıyo daraldım yanında değilim diye.offff
elifcim geçmiş olsun size de inş iyileşir prenses ebrar
öpüyorum hepinizi canlarım benim Allah kuzularımızın hepsini korusun

Çok teşekkür ederim Nihan bu hoşgeldin kendimi burada hissettirdi şuan.Genelde okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyordu.Annen için çok üzüldüm,başınsağolsun demek istedim hep.Bende babamı benzer hastalıktan kaybettim.Şimdi babacığın içinde kocaman geçmiş olsun diyorum,umarım bir problem çıkmaz daha.Arkadaşın içinde geçmiş olsun.Bu dönemler çok yağun yaşanan dönemler ama umarım başka bir problem yaşamazsın ve Elvin cikle tadını çıkarırsın bu günlerin...

Teşekkürler Tuğba hoşgeldin in için.Evet bende Adana'lıyım.Bende kocaman öpüyoruum bebişinin karnışından...:1hug:

slm kızlar fazla okuyamadım ertuğ kucaktan inmiyo eşimde bilgisayarla uğraşıyo.banada yapcak bilgisayar önümüzdeki ay olmuyo o varken ben sizden mahrum kalıyoruum ay dayanamıyorum.nihancım tekrardan başınız sagolsun kuşum.çok iyiyim kızlar ertuğum 6,500 gr olmuş çok şükür hamd olsun yaradanıma tahlil filan yapmaya gerek yok dedi dr.u bu bir süreçti demekki dedi kakasın ı yapamıyodu ya kaka yapmadığından da yemiyormuş 10 günde bir yapıyodu.onuniçin bir toz verdi doğalmış ilaç degil dedi kızarıklık ve kulaklarındaki yaralarda dermatitmiş bu toz dermetitine bile çok iyi gelcek dedi konak için sabamedin şampuanını alın dedi bide krem yazdı şampuanla yıkayın sonra bebeyağı sürün 5 dak.sonra tarayın ve az bişe kreminden sürün dedi 1 hafta tekrarlıcakmışız hergün herkesii çok öpüyoruuum iyi geceler

gözün aydın canım umarım ertuğ bundan sonra rahatlar.benim oğlumda da çok konak oluyo bize de doktor bi şampuan önerdi adı sanırım nizoral.size hangi kremi önerdi?hergün nasıl yıkayacagız ya hasta olmazla mı ki?korkuyom valla

Son düzenleme:
nihancıgım canım allahım snaa büyük sabır versin canım allahım yardımcın lsun ... öyle güzel kalbin varkii basen bize bu yaşadıgın kötü şeylerii hissettirmiyosun canım .. yaşadıkların çok zor şeyler allahım yardımcın olsun... inanki hep aklımda oluyosun allahım babana acil şifalar versin canım inş. iyileşir babacıgın canım ... canım arkadaşim benim ...
Elifcigim canım benim bebekerimin de burunları çok tıkanıyoo o sorun bizde hep var ben 3 çeşit damla kullandım .. birisi fizyodose idi damla şeklinde oluyo küçük plastik tüpler içinde iiydii ama tek tek bid ebi açtıgını ogün içinde bitiriceksin... sonra rhinomer die biii sprey kullandım oda bas bas gelmiyıoduu uyuz oluyodumm 15 kere basıyodum belkii kafasına:)))))) sonra doktora söyledim başka verdii buu daa STERİMAR bu çok güzell ben tavsiye ediyorumm... biraz fiyatı yüksek işte 19 ytl idi .. ama çok ii canım tavsiye ederim yanii.. :))
bugün üye olan arkadaşimizda hoş geldin canım aramıza ... :)
eeeeeeee kızlarr başka ne var ne yok bend ebenim afacanların karınlarını doyurdumdaa oynuyolar kendi kendilerinee berkayda hazır pc den kalkmışken ben oturim dedim :)))))) eee oglum izin vermince giremiyrum:))))))))))))

slm arkadaşlar

yazdıklaınızı okuyamadım umarım herkes iyidir. ben haftaya çok kötü başladım. bitanecik ton ton dedemi kaybettim içim yanıyor. ((senağlama. annem çok üzgün babasına çok düşkündü çok uğraştı hastanelerde ama nafile. vakti saati gelince elden bişey gelmiyor. rüya ile avundu biraz.

kızım kabızlıkla mücadele ediyor. bugün doktora götürdüm ilaçlarının yanında armut suyu ve kayısı kompostosu vericem. 7 kg 60 cm olmuş. benim kızım çok küçük doğduğu için doktorunu şaşırtıyo çok hızlı büyüyor diye. doğduğunda 2,5 kg 42 cm di. iyi bakıyormuşum öyle dedi doktoru.

hepinizi öpüyorum. Allah sevdiklerinizden ayırmasın.

Kızlar yazılanları şimdi okudum..
Nihancım canım yaaaaaaaa çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın.arkadaşına ve sana allah sabır versin.çok üzücü..
çilek canım sana ve ailene de allah sabır versin:başınız sağolsun..maşallah kızının kilosuna.ben de yarın berili sağlık ocağına götüreceğim bakalım prevenar aşısı için..hem tartılır orada.ama az tartıyor onların tartısı..
nerde canım sen de hoşgeldin aramıza..ben seni yeni farkediyorum.kusura bakma..
beril yine huysuzlandı bugün emmeyi reddetti ama neyse ki şimdi uyuyor.babası geldi.sabah hiç uyumadık babayı öyle karşıladı bizimki..gece saat başı nerdeyse uyandık.babası cciler almış kızımıza..çok tatlı bir fil almış.playskooldan tavsiye derim her yeri bi işe yarıyor o masalcı aslan gibi...
sehercim yaaaaa allah sana kolaylık versin canım ne zor iştir senin ki!!3 çocuk 2'si bebek ve ev işleri..valla maşallah sana..
ben bir taneyle bişey yapamıyorum beceriksizim herhalde:)))ancak geçen evimi süpürebildim o kadar..
hepinizi öpüyorum..minikleri kokluyorum...

Teşekkür ederim Pediastrum,farketmemekte haklısın aslında sık giriyorum portala ama okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor bide bu cimcimelerle kopuk kopuk yazabiliyorum.Benim cimcimemede uyuyor ondan rahat yazıyorum.Belli olmuyor iştahları bizimkide arada kapris yapıyoryemiyor sinirli oluyor bazende doymuyor.Biz onlara göre davranmak zorundayız maluum onları terbiye etmek için henüz çok erken...
Çilek-79 başınız sağolsun...

günaydın arkadaşlar iyisinizdir hepiniz inş. bende bugün temizliklere girişicem ama busede bugün iş yaptırmasın diye elinden geleni yapıyor

Nİhancım üzüldüm canım acıyı veren rabbim sabrını da verir inş.
Havvacım geçmiş olsun canım rabbim evlatlarımıza sağlık versin inş. Ama sanırım şuanda 2.yi kimse düşünmez
Çilekçim başınız sağolsun canım
Seher kıs sen bağlatsaydınya kendini 3 tane yetmezmi bacım ondan sonra dertsin başım der gezerdin valla
Ertuğcum maşallah bebişimize
diğer arkadaşlarım hepinizi öptük huzurlu bir gün diliyoruz herkese

başın sağolsun canım.inşallah mekanı cennet olur dedeciğinin.

günaydı ertuğ uyuyo babasıyla bende bakayım dedim öncelikle figencim hoşgeldin canım.çilekciim başın sagolsun askuum annene sabır versin yaradanım zor maşallah bebişinede nazardan saklasın rabbim .nihanım canım arkadaşım aklımdan hiç çıkmıyosun öpüyorum seni ve kızımı.kübracım bu gün alcaz ilaçlarını dün kimliğini evde unutmuşum reçeteden okudum kadarıyla trougen alınca doğrusunu yazarım.sadece başını yıkıcaz canım lavobaya egip yoksa hergün anaaam hemen hasta olur bizimki allah korusun fönün en kısığındada kurutayım diyorum aklımca.nerde nasılsın toprağım öpüyorum yiyenimi bu arada eray şalgam manyağı biliyormusun geçen annem siyah havuç gönderdi hem turşu hemde şalgam yaptııım burda yok o havuçtan ne pazarlar ne marketler yok anacım bulamadım enson aneyden istedim.pediastrum hoş gelmiş eşin canım gözün aydın rahatlarsın birazcık evet o fil benimde aklımda hoşuma gitmişti alıcaz o zaman yavyuşuma öpüyorum sizide.seherciim canım senide çok öptüüüm yiyenlerimide.elagözlü senide.kışgüneşi senide.bambo senide.trend senide.gamzeki senide.lilithu senide.narıbeyza senide.arzucum senide.unvre senide.bahar senide.maviiiş senide unuttuğum herkeside çok öptüm hayırlı cumalar

selamlar herkese çok sık geçemiyorum artık bi kez ancak göz atabiliyorum malum bayram koşturmacası.. öncelikle çilekcim canım başın saolsun Allah sabır versin takdiri ilahi canım .. sehercim canımm özletme kendini sanada değişiklik oluyo arada gell böle çok öptüm kuzularınıı .. tuğbacım canımmm gözün aydın şükürler olsun bişey yokmuş yavrunun çok sevindim maşallah kzuucucuğuna ...özgecim canım öpüyorum berilii . nihancım canımm inş biraz daha iyisindir kış güneşi sende koşturmaca içindesin galiba çok öpüyorum zeynebii .. nerde canım hoşgeldin hiç sıkılmayacaksın burda :)) çokkk öptüm kızlar hepinizi banada kolay gelsinn perdeleri makineye atmam lazımm görüşmek üzeree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…