günaydı ertuğ uyuyo babasıyla bende bakayım dedim öncelikle figencim hoşgeldin canım.çilekciim başın sagolsun askuum annene sabır versin yaradanım zor maşallah bebişinede nazardan saklasın rabbim .nihanım canım arkadaşım aklımdan hiç çıkmıyosun öpüyorum seni ve kızımı.kübracım bu gün alcaz ilaçlarını dün kimliğini evde unutmuşum reçeteden okudum kadarıyla trougen alınca doğrusunu yazarım.sadece başını yıkıcaz canım lavobaya egip yoksa hergün anaaam hemen hasta olur bizimki allah korusun fönün en kısığındada kurutayım diyorum aklımca.nerde nasılsın toprağım öpüyorum yiyenimi bu arada eray şalgam manyağı biliyormusun geçen annem siyah havuç gönderdi hem turşu hemde şalgam yaptııım burda yok o havuçtan ne pazarlar ne marketler yok anacım bulamadım enson aneyden istedim.pediastrum hoş gelmiş eşin canım gözün aydın rahatlarsın birazcık evet o fil benimde aklımda hoşuma gitmişti alıcaz o zaman yavyuşuma öpüyorum sizide.seherciim canım senide çok öptüüüm yiyenlerimide.elagözlü senide.kışgüneşi senide.bambo senide.trend senide.gamzeki senide.lilithu senide.narıbeyza senide.arzucum senide.unvre senide.bahar senide.maviiiş senide unuttuğum herkeside çok öptüm hayırlı cumalar[/QUO
Teşekkür ederim Tuğba,şalgam sevilmezmi annem bakırköy c.tesi pazarından almış siyah havuç bol bol şalgam kurdu bana.Acılı acılı canım istiyor ama maluum emzirdiğim için acıdan uzak duruyorum.Afiyetle için canım.Ertuğ uda öp karnışından benim yerime...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?