2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GNYDN kızlar
figencim hoşgeldin cnm benim
zeynepcim başınız sağolsun Allah sabır versin,güç versin cnm.
özgecim saol bitanem,çok etkilendim ben bu olaydan,elvin'e bi şi olursa ölürüm ben
tuğbacım cnm kızın maşallah iyi tatlım.Allah hepsini nazarlardan korusun.oğluşumunda maşallahı var yerim onu ben
bamboocum hala kötüyüm cnm,şaka gibi herşey ama deil inanamıyorum,içim acıyo ya elvin'ime bi şi olursa diye korkuyorum.
bu arada kızlar nuray'ın çok slmı var,iş ev ve muratla ilgilenmekten giremiyormuş,iyilermiş hepinizi ve minikleri çok öpüyor
diğer tüm annelerim hepinizi öpüyorum canlarım benim

merhaba tüm güzel annelerr...
önceliklee çilekçim başın sağolsunn.
nihancım allahh arkadaşına sabır versin çok zorr
havvacım bende hala regl olmadım.geçen gün test yaptım.kocamı ayda bir görüyorum nasıl olcaksa:)))
ertuğğ nasıl iyimi annesii..
gamzecim sanada kolay gelsin.buseyle nasıl yapıcaksınn:)
tüm anneleri ve bebişleri öpüyorumm

selam arkadaşlarrr
ayy okumaya çalıştım ama sayfalarrr çoook fazla yetişemedim walla kusura bakmayın kızlarrr hatırladığım kadarıyla yazıyorum
zeynepciğim deden için çok üzüldüm canım yaa başınız sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunn
nihann arkadaşına çok üzüldümm yaa allah sabır versinn daha kollarına alamadan yüreğim parçalandı resmen allah kimseye yaşatmasın cnmm babanada büyük geçmiş olsun inş herşey düzelir tüm güzellikler senin olsun arkadaşımm
havva canım testin sonucuna çok sevindim ama senin yaşında olsaydım yine hemen hamiş kalmak isterdim doğrusu erken yaşta 2 çocuk annesi olmakta güzel olurdu bence hihoyyyt
tuğba cnm sanada geçmiş olsun ertuğ düzelmiş aman aman nazarlara gelmesin maşallah maşallahh yavruna annesi
aslii cnmm annenemi gidiyorsun cnmm iyi yolculuklarr size ozan ege gezsin biraz bakalımm
nerde seni hatırlıyor gibiyim cnmm hoşgeldinn yine yeni yeniden
figen hoşgeldinn allah sanada bi evlet nasip etsin inşş
elif cnm ebrar hastamı olmuşş cnm geçmiş olsunn
özgeciğim beril ciclerini iyi günlerde giyisin inşş görmek vardı o cicleriyle :))
seher kız ne şanslısın 3 erkek 1 de baba 4 erkek walla maşallah kız yaşında geç allah kem gözlerden korusun seni benim yaş 32 oldu 3 ay sonra 33 olcam bende kardeş yapcam murat a ama çoook geç kaldım çookkk
gamze_lina,gamzeki,cyıldız,bamboo,kışgüneşi,derya ismini hatırlayamadıklarım arkadaşlar iyisiniz umarım kızlarrr
ben hiçbirşeye yetişemiyorum çalış ev git,ev derle topla dağılıyorr walla geçen cumartesi annemi zorla tuttum evdede şöyle güzel bi temizlik yaptım ama yine dağılıyorr zor kızlar işimiz allah yardımcımız olsunn hepimizin
bugün çookk mutluyum kızlarr bayram iznine çıkıyoruz 9 gün muratımla birlikteyimm yupiii hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :lepi:
tüm miniklerinizi ve sizleri öpüyorum kızlarrr

sağol nurcancım düzeldi çok şükür iyiyiz hamd olsun allahım yavrumu nazarlardan saklasın sakınsın hepimizin evlatlkarınıda bu arada ben bütün duaları yazdım küçük beze diktim taktım ertuğa çok faydasını görüyorum tavsiye ederim.

arkadaşlar merhaba öncelikle başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah genç ölüm göstermesin inşallah.senağlama

hızlıca bir okudum. herkes iyi sanırım.

nihancım arkadaşın için çok üzüldüm. çok acı bişey yaa Allah sabır güç versin.senağlama
havva ne oldu kaza mı yaptınız :))) iyi bari bişey yokmuş. daha berenimin sana ihtiyacı var annesiii.
bizim doğum kontrolörümüz sevgili rüya sayesinde iyi korunuyoruz :))) bize zaman bırakmıyo saolsun.

yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.

cimcimem le beraber hepinizi öpüyorum sevgili arkadaşlarım.a.s.

saol nuraycıgım ..evet evde artıkerkekler hüküm sürüyo bende evin nadir çiçegiyim die avunuyrm :roflol: allahım hepiimizi kem gözlerden korusun canım... hepimiz daha gencizz öle düşünme canım :)

offffffff şimdii iş güç yapıcamm sıkıldım vallla hep aynı hep aynı amma monoton oldu hayatım yhaaa....
bayram temzilgi felan şimdii .... gerçii bi kısmını halletmiştim camlarımı sildim halılarımı yıkadım allahtan havalrda ii gitti kurudukar :))) bii silme süpürme düzen işi kaldı işte :)))
berkayımıda babası saçlarını kestirmeye götürcekk ... busefer baya uzattık saçını tiki yaptırıcakmış babası :))) yhaa 3 çocuk için alış veriş yapmakta baya zor oluyomuş kızlar geçen bayram unu çok ii anladım :))))) valla kendimize zor fırsat bulduk :))

nurcancım ütüm çok yarısını bitirdim buse uyandı dinlenme molası veriyorum busem sayesinde :)
Kızlar bu arada akşam Kezbancığımızla msjlaştım hepinize çok selamı var pc leri bozukmuş daha olmamış o da sizleri çok özlemiş ben de onu özlediğimizi belirttim oda bizde öptük sizleri

cok tesekkür ederim arkadaslar.bende p.tesi öğrenicem inşll hamiş olup olmadığımı.sabirsizlıkla bekliyorum.bende 2009 ağustos annesi olurum belki:).allah hepinizin bebişlerine uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Teşekkür ederim Wrose,evet ilk hamiş kaldığımda katılıyordum ama sonradan yetişemez oldum ve sadece okumaya fırsatım oluyordu.Murat cığıda öpüyorum karnışından annesi tatilde bol bol yersin bebişini.
Teşekkürler Bamboo,valla önceden sadece merak ettiğim şeylere bakıp okuyup işime bakıyordum şimdi kilitlendim siteye.herkez çok samimi ve sıcak birde ortak noktalarımız hepimiz yeni anne olduk...
Tüm arkadaşlara selam...

gönderelim nerde şalgam sana. ben adanadayım yani burda yaşıyorum. buralı deilim yalnız.
kızlar dr.dan geldik benim oğlan 7900gr. 65 cm. olmuş. 650gr. almış 800gr. almalıydı. bikaç gün yemedi sanırım ondan kaynaklandı.
demir damlası verildi bugün başlıyoruz. ekgıdalar hakkında ayrıntılı konuştuk dr.muzla. diş jeli verdi baya kaşınıyor biraz rahatlatır dedi.
işte böle.
herkese sevgiler

Teşekkür ederim Zeynep,içmiş kadar oldum.Annem yaptı buradada ama mayalanmasını bekliyorum.En son doğumdan 1 hafta önce Baraj Yolundaki Hacı nın şalgamında içmiştim pek beğenmemiştim,düşürmüşler eski kalitelerini((
Aslında 650 gr.da az sayılmaz maşallah diyelim uzun boylu olacak senin oğluş demekki.1 Ayda aldıklarını 1 günde veriyor bu cimcimeler...
Sevgiyle kal...

selam kızlar işler bitmedi tükenmez bu işler ben topluyorum diğerleri peşimden tekrar dağıtıyolarr . perde işde bitmedi halaa . sizlerde baya kaynatmışssınız. figencim canım inşallah 2009 ağustos annesi olursun Allah gönlüne göre versin . zeseze canım 650 gr dr az mı dedi bazen benim oğlan da o kadar alıyo dr ii dio bende demir ilacını çoktan kullanıyorum 4 damla.. sonra hemen su içir canım dişlerinde lekeler oluşmasın çok öptüm bebeişini. bu arada şalgammıı içiyosunuz bizede gönderinn buarlarda yok :))nuraycım ii tatiller canım oğluşunla başbaşa kal birz çok öptüm muratını .. ve herkesiii çokk öpüyorumm

kızlar herkese kolay gelsin sanırım herkes az buçuk da olsa temizlik yapmaya çalışıyor ben de taksit taksit camları sildim nihayet bitti.yarın da başka bi işe el atarım.olduğu kadar artık ne yapayım
FİGENN canım aramıza hoşgeldin mutlu haberini bekliyoruz.
NERDE canım bundan sonra sık sık yazarsın artık ve düğer tüm annişleri öpüyorum bebişleri de tabi

Tuğba oğluşunun iyi olmasına çok sevindim. Çilekcim dedene çok üzüldüm başınız sağolsun canım.Kızlar okuyamadım tam kusura bakmayın. Başka ne vardı hiç hatırlamıyorum. Bugün çok yorucuydu. Kızımı doktora götürdüm 6350 gr 62 cm olmuş minnoşum. Doktoru çok iyi, anne sütüne devam dedi. Normalde 5 aylık olduğunda doğum kilosunu ikiye katlarmış ama bizimki şimdiden ikiye katlamış maşallah çok iyi dedi. Boyu olduğu için kiloyu göstermiyormuş. Kızımı çok beyaz buldu acı çektirmeyelim dedi kan almadı ama demir ilacına başlayalım dedi. Çişindeki kokuyu söyledim kültür istedi, torba bağlandı minnoşa ama bir türlü yapmadı çişini bir ara yaptı o da dışarı taşmış tekrar torba bağlandı falan derken akşamı bulduk çok yoruldum. Sonucu yarın alacağım inşallah kötü bişey yoktur ilaç kullanmak istemiyorum yaa. Hepinizi öpüyorum kızlar...

offf belim kzlarr acaip agrıdı az önce baya bi fındık kırdık eşim le:))) zaten kaç gündür bid e sırtımda agrı var özellikle sol tarafındaa... baya yoruluyorum yhaa... çocukların altını deigş maam ev işi üstlerini degişş anam ne zor yaa huuu :)))) allah yardımcımız olsun valla bide iki gündür bacaklarımda agrı vardıı... allahımd edim yhaa bzi yaşlanınca napcaz allahım yaşlılara yardım etsin... inş...
çilekcigm canım başın sagolsun canım allahımd edene rahmet eylesin canım inş. benim dedem hiç olmadı hiç bi kimseye dede diemedim ... annem 5 yaşindayken dedem vefat etmiş babamda askerdeyken ötekli dedem ölmüşş.. hiç dedem olmadı yanii.. babannemede doyamadım oda ben küçükken vefat etti offf ne kötü yhaa kötü oldum şimdii allahım kalanlara uzun ömür versin inş..

bamboocum yok dr. az demedi. bana bebelactan bilgi mesajları geliyo da orada yazıyodu bu ay 800gr. almalı diye.ondan yani. anne olunca ben hepten kayışı kopardım her şeyi takıyorum kafaya.bir de ne pis kokuyormuş o demir ilacı ya. oğlan içer içmez kustu benim. mamaya karıştırılabiliyormuş heralde öle vereceğim.hıı dr. kilosu ne kadarsa o kadar damla dedi bambocum haberin olsun. sor yine de tabi.

iyi geceler kızlar
bizde 4 aylık olduk ama demir ilacı falan vermedi..maşallah oğluna zeseze
gamzecim linayada maşallahh gelişimi iyi gidiyoo

zaten dr değiştirmeyii düşünüyorum gıcık etti beni..
en son gittimizde bebeğinizin sol gözünde şaşılık var dedi göz doktoruna götürün dedi
bizde bugün götürdük bişey çıkmadı dr bişey yok dedi...gözde şaşılık olup olmadığını anlamak için yavruma damla verdiler 3 defa çok ağırmışş ateş yaptıı kıpkırmızı oldu neler çektik bugün yaa.ateşini ıslak mendille aldım kuzumun sesi soluğu kesildi bende korkudan bi tuhaf oldum..elim ayağım titredi eşimde çok korktuu..kuzum hep öyle kalıcak sandımm..dr gözüne bakarkende çok ağladı benim içim acı..off ANNE olmakkk..bugün hastanede gözleerim dolu dolu gezdim ağlamamak için kendimi zor tuttum..zaten paniğim ufacık bişeyden korkuyorum verdikleri damla böyle ateş yapıyomuşş ama yinede insan çocuğunu öyle görünce huzursuz oluyo...şükürler olsun rabbime şimdi iyi..gözlerindede bişey yok gayet sağlıklı bugünüde böyle atlattık..çok yorucuyduu yıprandım valla bugünn...

daha neler görücez bakalımm Allah korusun hepsini

Son düzenleme:
zeseze ve gamzelina maşallah kuzularınıza,ayrıca gamzecim geçmiş olsun cnm.
sehercim çok yora kendini ağrıların varsa desemde olmayacak şey deil di mi 3 veletle:)
kübracım geçmiş olsun cnm oğluşumun canı yandı demek kıyamam
şu anda elvin ayağımda nerdeyse 1 saattir sallıyorum hala uyumadı gözleri kapanıyo gene de yok ayaklarım ağrıdı
hepinizi öpüyorum miniklerimi de...tatlı rüyalar,huzurlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…