2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm bayramda gelemiyoruz özgüre araba vermemişler(( canım çok sıkıldı buna...zaten olanlar yetmiyo sanki

nihancım aynen benimde rüya ayağımda bütün şehir uyudu rüya uyumadı. sallamayı bıraktığım an uyanıyor.uyumak istiyoruuummmm uykum vaarrrrrr. ağlıycam nerdeyse yaff. sabah 8:30 dan beri doğru düzgün uyumadı ve ben çok yoruldum artıkkkk.kafamçokkarıştı

Bende uyumadım çamaşırdı mutfaktı yemekti alış.verişdi ertuğun banyosuydu sabah 8 den bu yana 2 defa sütümü sagarken oturdum eray olmasa bu gün yanmıştım canım yemegi yaptı bana yardım etti mumlu bir masada akşam yemeyi yedim eray mantarlı kaşarlı bişe yaptı çok basit ama olağan üstüydü bayıla bayıla yedim bende nihancımada yaparım diyodum kızzzz niye gelmiyon aglıcam bugün hep sizi konuştuk ya eray alış verişte şöyle yemek yapalım böyle yapalım dedi durdu pazartesi benimle temizlik bile yapacaktı geleceksiniz diye ya banane gelin işte yaaaaaaaaaa kaynanamlar 3 den sonra burda olmazsa biz geliriz askım napalım artık bakalım çok üzüldüm ama ya ne hayaller kurmuştum.öpüyorum sizi çok.kübracım geçmiş olsun canım ben hönküre hönküre agladım bir kan aldılarda ben dayanamıyorum valla bu gün kongını tarıyacaktım ay tarağına takıldı içim bir garip oldu tüylerim tiken tiken hemen eraya verdim al sen yap diye yapamadım içim dayanmadı.çilek benimde hemde nasıl saat başı uyanıyo yaaaaaaa pirinç unu yaptım onu vercem sütümle karnı doymadı galiba yatarken süt içmişti hayırlı geceler içirip yatayım uykuuuuuuuuuuuu

günaydın kızlarrr :)) yıldızcıgım iknciligi ben kaptım :))) herkes gece bebkle ugraşmış baksaana:)
benimde bugra uyumadı saat 12,30 felandı:)) baktım uyuymuyo babamız ayaktaydı dedim al buğrayı alış oo alış 2,5 etmşler uyumamış gece kuşu sonra dalmış eşimde tabi :))))) gece beşigine koymuş bi yarım saat sonra yine kalktı.. bu sefrde ben uyutmaya çaliştim beşikte valla uyudu sıpa sonunda:))
ahh bi büyüselerdi :)))) berkay ne gsel:) kendi yatı kalkıo :)

selammm
hadi bende üçüncü olayım bari
nabersiniz çilek cim başın saolsun bu günler ne kadar güzel günler allah herkese nasip rtmez bu günlerde ölmeyi
yeni kıslar hooş geldiniz kübr sanada geçmiş olsun canım bu aylarda çocuklarda şaşılık normal oluyo 6/7 aylarda en erken bu muayene yapılır ne biçim dr var

yaaaaa şu benim takvimide yapın
öbürünü zaten söleye söleye zor yaptırmıştım şimdi yine ypın kıssss şu bacınıza

günaydın kızlar.
kaç gündür giremiyorum siteye bi yoğunluk var bende yine.kaç gündür kızım çok huysuz hiç durmuyo çok yoruyo beni.bi kaçgünün yorgunluğunu atıyo olacakki hala uyuyo maşallah kızıma
yazılarınızın hepsini okuyamadım.bi dünya iş var daha.
NİHAN canım arkadaşına çok üzüldüm.hiç düşünemiyorum öyle bişiyi.allah kimseyede göstermesin
TUĞBA geçmiş olsun canım ertuğa.düzeldiğine sevindim
HAVVA canım bende senin gibi paniklemiştim ama çok şükür bişi çıkmadı.ama hala hamilelik belirtilerim var:))
NERDE canım sende hoş geldin aramıza
SEHER aynı saatlerde ayaktaymışız senle.gece uyanık olduğumda hep aklıma gelen şey kimler ayaktadır şimdi acaba ki,mler uyumuyodur diyorum :)
ÇİLEK cim canım başın sağolsun
AYLİN canım nerdesin sen ya bi telde görüştük daha yoksun.alışkanlık yaptın özledim vallahi.daha gitme ablana falan :))bende idile yasyık kullanmıyorum canım.alıştı oda öyle yatmaya.rahatsız olduğunuda sanmıyorum.zaten benim kız çok kusuyo kesinlikle yastık koyamam yani
okuyamadığım cevap yazamadım arkadaşlarda kusura bakmayın.hepinizi öpüyorum canım.allah kolaylıklar versin hepinize

kışgüneşi canım sen doğum tarihini adını ne yazmam gerektini yaz bide şifreni geçenki gibi ok ban yaparım yine herkesi öptüm sagol sgselcuk canım.kızlar erayın dayısı öldü ama eray bilmiyo ben ertuğla iş yerine gidecem birazdan da nasıl söylicem of ya böyle şeylerde bana düşer hep kaynanam beni aradaı sen söyle diye işte olunca beraber geliriz eve moral olur dedim öptüüm herkesiii çok üzülüyoruuum

tuğba canım başınız sağolsun.kötü bi durum senin kide canım ya.eşine en iyi sen açıklarsın yinede kaynanan iyi düşünmüş sağolsun oda.

kızlar herkese merhaba tuğbacım canım yaa çok üzüldüm başınız saolsun. Allah sabır versin zeseze canım oğlun gayet güzel kilo almış takma canım . demir ilacını dr 4 damla dedi bizee bilmiyorum ne yapmalıyımm? çok öptüm herkesi

demir ne kullanıyorsunuz kızlar? bize ferro sanol verdi doktor 7 damla dedi tadına bakayım dedim 1 damlası öldürdü beni paslı demir yalamış gibi oldum dilim ve dişlerim simsiyah oldu hala tadı ağzımda çok iğrençti kızım yine 7 damlaya gık demedi garibim. bu arada malesef kültürde mikrop üremiş doktor antibiyotik verdi sinir oluyorum yaaa benim çocukluğum hep sistitle geçti şimdi kızımda çıktı. ayın 16 sında gözcüye gidicez 17 sinde ultrason ve tekrar kültür olacak kızımın 3,5 aylık hayatı hastanelerde geçti yaaa Allah beterinden saklasın

evett demir ilacının kokusu ble iğrençç kızlar sakın untmayın mutlaka su verin ilaçtan sonra benim kuzenimin bebeği 2. 5 yaşında boyalı dişleri var artık (gamzecim valla bende var sistit oğlumda var kızımda var inş bu yavrumda çıkma ayakkabıyla gezdirsemde buldu bizi bu illet inş bebeğin çbuk atlatır geçmiş olssun . canım inş herşey yolunda gider dediğin gibi Allah beterinden saklasın çok öp bebişini.. yarın yoğun bi gün olacak kızlar benim için herhalde eğer gelemessem herkese ii bayramlar şimdiden yavrularımızla sevdiklerimizle sağlıklı mutluu nice bayramlara inşallahh herkesi çok öpüyorum bebişlerinizide

iyi akşamlar canlarım nasılsınız bayramınızı şimdiden kutlarımmmmm ece ve ben öpüyoruz sizi.sizlerde hazırlıklar ne alemde tatile gidecekler evlerinde misafir agırlayacak olanlar koşuşturuyosunuzdur aynen benim gibi valiz hazırlamak ne zorya 3 tane boy boy eceme koca valiz bana orta :))))eşime en küçük heeeeeeeee:)))))kuzuları öpün benim yerime ayyy dua edin lütfen yola cıkıcaz sonucta ayyy çenem düştü hadi öptük .

arzucum senin de bayramın mübarek olsun sizede hayırlı yolculuklar biz 3. gün gideceğimiz için daha valiz hazırlamadım 2 valizle gitmeyi düşünüyorum umarım sıgdırabilirim .:)

arzucum senin de bayramın mübarek olsun sizede hayırlı yolculuklar biz 3. gün gideceğimiz için daha valiz hazırlamadım 2 valizle gitmeyi düşünüyorum umarım sıgdırabilirim .:)

canım sağol sanada hayırlı yolculuklar bence yetmiyo valiz eceme ne varsa koyuyorum tabi banada :)))) bu arada sen nereye gideceksin biz aydına gidicezŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…