2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gamzecim canım kuşum seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım dilerim bu bayram sıkıntılarından kurtulursun eşinlede aran iyi olur öpüyoruz seni ecemle busemi yeeeee benim için :))

arzucum biz karabüke gidecegiz eşimin ailesi orada kayınvaldem dışında hiç bi akrabası ebrarı görmedi kızım ailesiyle tanışacak :)

aa öylemi çok sevindim canım erçekten çok güzel yerler .ben evlenene kadar hiç istanbul dışına çıkmamıştım bekarken hep dua ederdim evlendiim kişinin memeleketi uzak olsun bende bu sayede değiş yerler görim diee duam kabu oldu ben çok sevdim oraları helede safranbolu bi başkaaa... geçen yılda egeyi gezmiştik oralarda çok güzel önümüzdeki yılda karadeniz turu düşünüyoruz inşşş olur .. (buarada ben aslen şileliyim annem oflu ama oda pek gitmez memleketine..bu yüzden şehir dışına çıkmamışdım)

güle güle kullan kışgüneşi canım sagol hayatım eray ve ertuğ uyuyo bende bir bakayım dedim daha okumadım hele bi okuyayım

bu arada yarın siteye giremezsem herkesin bayramı mübarek olsun.kaydirigubbakcemile3

rüya bugün huysuzlukta tavan yaptı. kabızlık problemi ilacını keser kesmez yine oldu. acayip bişey öyle zeytinyağla falan geçecek gibi değil. öğlen 12 den bu saate kadar aralıksız sesi çıktığı kadar ağladı. en sonunda yaptrıabildim kakasını hemen banyo yaptırdım biraz rahatladı. doktor diş çıkarmaya hazırlanıyor dedi jel kullanmaya başladık dişetlerine. belki o da huysuzluk yapıyordur diye. o kadar ağladıki şimdi genizleri tıkanmış sanırım. arada bir yutkunamıyor gibi zorlanıyor. birde öksürmeye başladı off Allah ım. hiç bir iş yapamadım ev leş gibi. sanırım bayramda bir yere gidemiycem ben.
bugün o kadar sıkıldım bunaldım ki bir sigara içtim üzgünüm.

bu arada doktor armut suyu ve kayısı kompostosu içir dedi kabızlık için iyi geliyor aklınızda olsun.

çok sagolun arkadaşlar kötüyüz ama çok degil belkide hep uzakta olmasından kaynaklanıyo ben bir kere gördüm rahmetliyi çok şeker adamdı mekanı cennet olsun amin.erayda uyudu yavrum cenazeyede gidemedi kaynanamlar gelince gider yavrum napsın geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin rabbim saglıkla inş.elden bişe gelmiyo.bu gün yine akşama kadar dışardaydık eczaneye ertuğun kaka yapması için verdiği tozunu aldık eczacı bayana ertuğun diş etini gösterdim parmagıyla baktı huysuzluğu ondanmış kuzucumun dişleri çıkıyormuş baya kabarmıştı çünkü ön 2 dişi ne sevindik erayla aaa oğlumuzun dişi ıkıyo diye bu moral oldu babasına yalnız daha jel kullanma dedi bayan erken dedi kafamız dagıldı biraz.eray 5 gün izinli çok süper yaaaaaaaaa flim izlicez bol bol 3,cü günü herkes bizde toplanıcak ayaklarımı uaztıp yayılıcam valla kaynanam gelsin bir oh.yolculuk yapanlara ve yapacak olanlara hayırlı yolculuklar yiyenlerime iyi bakın heeeee çok fazla öptürmeyin ve mıncıklatmayın teyzesi kızar sonra onlara.hayırlı bayramlar canım dostlarım iyiki tanıdım hepiniz candan ailemden biri oldunuz beraber daha nice bayramlara çocuklarımız büyüsün beraber geçirelim inş. canlarım öptttüüüüüüüüüüüüüüüüm hepinizi

sagol çikekcim ya sizindemi çıkıyo anam ne kadar erkene düştü bebişlerin diş çıkarması yoksa agustos bebişlerimi sabırsız bıraksam kalkıp gidecek bizimki oturtsam oturacak çözemedim valla.çilekciiim boşver dagınık kalsın canım yantemizl temizle aynı.bak bizim toz doğalmış ilaç degilmiş ama çok pahalı ya 10 tanesi 20 ytl ssk.karşılamıyo zaten neyi karşılıyodaaaaaaa.ertuğda yapamıyo yapamadı zaman kucaktan inmez durmadan aglar ne uyur ne yer bilirim çok zor bugün ertugda öyle ne zamandr yapmıyodu tozu mamsının içine koyup veriyosun adı probiotik canım bakalım ne zaman yapcak ben çıktım yemek yapcaaaaaaam öptüm herkesi

Tuğbscım canım başınız sağolsun. Yolculuk yapacak olanlara hayırlı yolculuklar diliyorum. Hepinize mutlu huzurlu bayramlar diliyorum. Öpüyorum hepinizi...

güzeldir unverecim ah ah yaram depreşti kahrolsun gurbet
kızlar bence jeli rutin veriyo doktorlar bize de yazdı kontrol etti kabarmış dedi. ama çıkması zaman alır hemen beklemeyin dedi. bence en uygun zaman neyse o zaman çıksın. çünkü heder oluyo yavrular ben çok korkuyorum diş döneminden ayyyyyyyyyyy

bende hastalıktan çok korkuyorum oda başimdan eksik olmuyo yin e hasta oldu yavrularım (((
çıldırıyorum yhaaaa deli oluyorum gripli bi insanın çocuklarımın yanına yaklaşmasına okadarda ikaz etmeme ragmen yine oluyo bıktım şu kaynanamın laflarından.. 6 yaşinda bi oglu var onun yüzünden çocuklarıma bulaştı hastalık.. bişi diince kaynanam lafa söze hemen cvb verir aklsine nefret ettim yhaa hasta hasta yaklaşıyolar laf anlamaz şeyler nerden yakın oldum bunlara bilmiyrum yaraları yok zararları çok yhaaaa ... isyan ediyorumm...

bazen öyle çok bunalıyorumkii neden diyorum yhaaa bezmiş druma geliyorum basen....
3 çocuk tek başima insanlarda nankör olunca isyan ediyorum bunlara... çocuk gibi aglayasım geliyooo.. aglamadıgımda olmuyo.... basen annesinin kuzusu olim onun yanında olayım istiyorum heppp.. basen bunlar rüya olsa uyanınca annem ve babamların yanında yaşıyomuşum gibi olim istyrm.. senağlamasenağlama

mrb kızlar zamanım yok herkezin bayramını sımdıden kutluyorum hepınızı bebıslerınızle beraber opuyorum

aman be sehercim takmamaya çalış tatlım kafana ya. haklısın kesinlikle.işin çok zor üç çocuk ama üç tane pırlantan var bunu unutma güzelim.
kaynana sorunbu da çözülmez anam bu memlekette çünkü oğlanlarını paylaşamıyolar.öle yetişmişler. kız biz de mi böle olcaz ya??? Allah korusun

cnm ya Allah sabır versin 3 çocuk tek başına zor olmuyormu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…