2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar şu resimli tickerları nerden yaptınız adresi ne?
Merhaba bu arada kızlar.ayyy benimde bugünüm korkunçtu.beril saatlerce ağladı.gece ancak uyuttuk eşimle.ben bir de temziliğe başladım ki yorgunluğu sormayın.yeni oturuyorum.ütü yaptım az önce bitti.
beril dün pnömokok aşısı oldu belki onun huysuzluudur.allahım korkunçtu ağla ağla canı çıktı yavrumun..nazar mı diye sürekli okuyyorum ama yok bana mısın demedi..
dün sağlık ocağında berili kıyafetleri ile 6400 tartılar ama 6200dür dedi ebe..ayrıca 61 cm olmuş kızım..
ben ne zaman sağlık ocağında tartılsa beril digital bir tarı var apartmanda bir arkadaşta gelip onda tartıyordum 400 gr sağlık ocağı eksik tartıyordu..devlet hastanesi de digitalle aynı tartıyordu ama dr gidince artık oaraya gidemez olduk..(
sehercim allah yardımcın olsun..zor be bacım yardımsız 3 çocuk..
tuğbacım allah rahmet eylesin.kalanlarına sabır versin..
herkesin bayramını kutlarım şimdiden..umarım herkesin mutlu olduğu sağlıklı olduğu bir bayram olur..kendinize iyi bakın.belki yarın girerim ya da giremezsem.hepinizi öpüyorum..iyi bayramlar...

günaydın herkese
tuğbacım canım çok saol yaaa ellerine sağlık tşk ederim bebişine sana mutlu huzurlu bir bayram diliyorum canım bu arada tüm annelerin ve tatlı bebişlerim bayramını kutluyorum bebişlerimizle ve ailemizle daha nice bayrmlar geçirmek dileğiyleeeeee

günaydın kızlarrr .. bugece hiç uyuyamadım buğra hastaydıı ve yarım saatte bir agladı ateşi vardı ilaç felan mama derken sabahı ettim zaten 3 te uyutabilmiştim 3 ten sonrada baya ugraştırdı beni sıpa... ardada öle desen .. her yerim agrımış yhaa çok kötüyüm valla .. sizlerden naber :)
evet kıslar zor oluyo olmasmı 3 tane çocuk berkay çişini söylküyo am sen yaptırıcaksın .. digerleri desen hep sana muhtaç.. ev yemek derken valla ömrümden ömür gidiyoo... kimsemde yok yarımcıı .. basen sofradan aç kalkıyorum vala çocuklar yüüznden dogru yemek bile yiyemiyorum... allah isteyen herkese nasip etsin ,ikiz :)) ama çok ta güzel biişi bu da gerçek teyzeleri... sadece basen biraz bunaltıcı oluyo o :)

kıss seher canım yaaa seni çok ii anlıyorum allah yardımcın olsun ama kendinşi sakın bırakma kuvvetli ol bebişlerinin sana çok ihtiyaı birkaç ay sonra bu sıkıntılı dönemler geçicek inş. rahatlıyacağız bunu düşün canım

sefaaaaaa kız burda milet hep emziriyooo açtırırık herkese 1 tepsii valla anlamam gönder amasyaya da :))) canlarım valla bi iş varr aklınız şaşar görseniz ayyy benim oğlanda dün gece hiç uyumaadı bunlar sözleşiyo herhalde headi bu gece uyumayalım ağustos bebkleri olarak ayyy iş yorgunlukk sehercim canım aynı durumlar bende de var ama senin işin daha zor canım ...bana lohusalıkta bile bakan olmadı hemde ameliyatlıydım ( valla bi tarafta kızım ağlıyodu bi tarfata bebek.. kocamda yardımlarını kesti işe güce hiç karışmadı ne çile çektim .. ne yapalım sehercim bu günlerde geçecekk gelinleri çalıştırırızz :))) çok öptüm sıkma canınıı. herkesii çok öpüyorumm sefaa baklavaları bizim yerimize de yee afiyet olsun canımm :))

selamlar canlarım iyisiniz inşallah temizlikleri bitirdikmi bu bayram çok yorucuydu valla benim için temizlik yapçam diye mahfoldum birazdan kayınvalideme çıkıcaz bi daha giremem hepinizin bayramını kutlamak istedim sizleri busemle çok öpüyoruz bayramınız kutlu olsun canlarım sevdiklerinizle nice bayramlara inş.

Sehercim işin zor bitanem valla ama takmamaya çalış yarın öbür gün hepsi geçicek kalcaksınız bi karı koca
Arzucum iyi yolculuklar hayatım allaha emanet olun iyi bayramlar sizede duaların içinde sağol tatlım
Özgecim seninde numaranı aldım özel msj atamadım ama telefonumdan msj atıcam ordan kaydedersin cnm
hepinizi çok öpüyoruz iyi bayramlar

ayyy ne bitmez temizlikmiş bu yaaa işleri bende biraz toparladım benimde bi tır dolusu ütü var şimdi onlara girişcem kendiminkiler neysede ebrar hanımınkiler hiç bitmio allahtan eşimin ütüsü pek yoktur o genelde kıyafetlerini hep kuru temizlemeye verir tabi benimde işime geliyo ... oohhh baklavalarda açılmışşş canım çekti hee bana annemler dışında kimse gelmeyecegi için öle baklava işine girişmedim zaten 3. günde yola çıkıyoruz ama yarın eşime baklava aldırayım canımı çektirdniz offf bu kilolarlada ne sarar baklava yemesi yiyom yiyom sonra pişman oluyom güya sogan suyu içiodum zayıflamak için 3-4 ün yaptım sıkıldım neyse allahtan korseler var bu bayram korseyle idare etcez :) sehercim geçmiş olsun canım seher ,bamboo,kışgüneşi hepinizin allah yardımcısı olsun biz 1 çocukla zor baş ediyoz ...

saolun canalrım verdiigniz moraller için :) bambocugum dmeek sende nöbet tuttun :)) kim demiş kadınlar askerlik yapmıyo diyee ahhh ahhh hiç askeriligmiz bitmiyoki habire nöbet:))))
kıs bu gelinler yaparmıki işimizi gücümüzü sonra siz alışkınsıznız bizimkileride yapın demsinler:))))))
kış güneşii ohhh afyetle ye canım :) bende annemeyaptırdım valla öle gelen giden için deil eşim çok seviyo annemin baklavasını .. bende tabi :)))
gamzecigim inş. atlatırız canım inş... büyüyolar gerçii tabi bizde tükeniyoruz....
valla benimd e bi dolu işim gücüm var oofff off . bitsin bu işler..... :))))))))))
zeseze canım çok şeker çıkmışınız ogluşunla allahım hep bir arada olmayı nasip etsin tatlım :)

elifciigm allah hepimzin yardımcızı olsun canım evet :))) yhaaa kızlar o bu deilde benim bayram ziyaretleirm baya zor olcak bi çocuk brinde bi çocuk birind ebid eberkay :))))) anam bi çantada kıyafet mam oluyo zaten yanımda bittim ben :)))) :roflol:

kıslar temizlikten bahsetmeyin çıldıracaaaaammmmmmmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu bayram ne cam sildim, nede tül perde yıkadım hiçte yapasım yok. baklava ise tamamen lüks bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu bayramda böyle geçsin artık evde boş boş dolanıyorum iş yapmakta gelmiyor içimden daha yeni kahvaltıdan kalktık offfffffffff

günaydıııııııııııııııııın ertuğ 4 aylık oldu teyzeleri maş.41 kere yavruma ve yavrularınıza.sehercim canım geçmiş olsun.kışgüneşi önemli degil canım ne demek.hepinizi çok öpyorum öznurcum bendede aynı valla evi bile temizlemedim eray bugün 4 ten sonra 5 gün bizimle ohhhhhhhhh yaparız herhalde aman beee canımda istemiyoki gerçi ben ev işini salladıkça kaynanamlar erkene alıyo gelme tarihini hiç ellemiycem gelince yapar canım annem iyice kocamla vakit geçiricem beeeeeeeeen sokaga atcaz kendimizi ertuğuda alıp gezcez zaten senede 2 defa oluyo tatil dimi herkesi öptüüüm tekrardan hayırlı bayramlar canlarım

selam kızlarrr...
nasılsınızzz.....
sehercim geçmiş olsun.
pediastrum canım bizde dün aşı oldukk..
dün akşam oğlum ateşlendi.kustuu..isal oldu(
karma ve rota virüsün ikinci dozlarını oldukk...
eren çok kötü oldu..gece 00.00 de hastaneye acile götürdümm.....39 oldu ateşii(
gece 3 te uyudumm.allahım anne olmak ne zor yaa.....
biz bu bayramıda babamızı görmeden geçircezz(hem anne hem baba oldumm..eşimide çok özledimm.
herkese iyi bayramlar dilerimmmmm....inşallahh bebeklerimizle nice bayramlara hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorruuummmm:)
iyi varsınızzzzzzz...

nurcanım ne oldu erenime geçmiş olsun canım valla ben karma aşıdan korkuyorum işte ya birincisinde yavrum yemeden kesildi daha yeni yemeye başladı napcam bilmiyorum çok korkuyorum bu ayın 15 inde amaaan ya bide bayramdan sonra geliyomuş pnomokok bide o vurulacak kafam çok karışık ertuğ çok etkileniyoo

amannnnn boşver tuğba ben boşverdim bile. eşim ve kızım tatilin tadını çıkarıyoruz. iş hiç bitmez ama tatil deiğin hemen uçup gidiyor kıymetini bilmek lazım. hem biz çocukluyuz kimse kusurumuza bakmasın.

evet ertuğ bugün 4 aylık Allah nazarlardan korusun uzun ömürler versin.

cnm ya sen ertuğ'a suyu her mamadan sonramı veriyosun ortalama nekadar???

[mavişşş geçmiş olsun cnm ya benimde en korktuğum şey yüksek ateş. ya karma aşıdan sonra iştahsızlık oldu demişsin tuğba'cım şimdi düşündümde eylül'de karma aşıdan sonra emmemeye başladı. acaba ondan dolayımı bakalım 20 sindede pnomokok aşısı var. o da bi etki yapmaz umarım.

öznurcum 120 ml içiyo mamadan sonra hıçkırık çok tutuyo o zaman yani her daim veriyorum canım ben doğduğundan bu yana veriyorum birde artık kaynatmadan vercen suyu canım bünyesi bagışıklık saglasın diye ben öyle yapıyorum canım.24 satte ama 120 ml içiyo normaal suyu pek içmiyo onun için anasonve humanın iyigeceler çayından veriyorum 60 ml e 1 çay kaşığı yani 2 çayın toplamı daha güzel içiyo o zaman.evet 4 aylık olduk zaman çabuk geçiyo zorlansakta maş.bebişlerimize.biz 2 incisini olmadık daha siz ne çabuk oldunuz karmanın ama

cnm ben her mamadan sonra 10 çay kaşığı falan veriyorum azmı???
cnm 2. ayda olduğumuz karma aşı değilmi ondan bahsediyorum.

seninki 4 aylık oldu ek gıdalara başlıcanmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…