2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 kaşık iyi canım.bu ayın 15 inde de var 2.cisi canım heeee eylül küçükertuğdan takvime hiç bakmadım.başladım canım ben emmeyince bide sütümü mamayıda yemeyince 3,cü ayda başladım yani şöyle 50 ml armut suyu .elma suyu yada havuç.üzüm 2 kaşık yoğurt 1 kaşık krem peynir hepsini bir gnde degil heee ayrı günlerde.şimdide kavonoz mamalarından alıyorum kaşıkla pek yemiyo bende sütüme karıştrıp biberonla veriyorum

evet cnm Eylül Ertuğ'dan küçük 28.08.08 doğumlu kızım.. o yüzden sen benden 20 gün kadar tecrübelisin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bende kararsız kaldım ek gıdaya başlasammı?? ilk önce neyle başlasam acaba?? gerçi haziran annelerinde bununla ilgili bi konu var onu okim iyice
aslında ben 4. ayda başlamak istiyorum. şimdi mamaya geçtik ya çocuk afallamasın kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ya mamayıda bazen 90 nı zor içiyor bazende şapu şupur 150 ml içiyor ben bişey anlamadım bu kızdan :1rolleyes::1rolleyes:
bende 90 lık veriyorum 1 saat sonra falan bi 90 lık daha veriyorum öğünü tamamlamış oluyorum ama aynı anda içmiyor bende zamanı bölüyorum :dilcikar:

İyi akşamlar kızlar nasılsıınız bayram hazırlığı temizlik bitmiyor valla..bende bütün işleri bugüne yığdım sabahtan beri temizlik yapıyorum.daha yeni bitti işlerimkafamçokkarıştıcamları önceden silmiştim Allahtan.ben tatlı olarak revani yaptım kolay yapmasıı tadıda güzel oluyo pek tatlıyla aram yok ama misafirlerim için yaptımcokacimcoook
oh oh şifa hanım baklavada yapmış afiyet olsun cnm 3 çacukla iyi yapmışın
tubacım ertuğumzun yeni ayı hayırlı olsun nice sağlıklı aylara yıllara inş..öp kuzuyu benim için
sehercim takma canını Allah yardımcın olsunn

nurcancım erene geçmiş olsun canım ateşi çok yükselmiş Allah korusun

bizde 4 aylık olduk ama ek olarak bişey vermiyorum sadece taddırıyorum kuzuma ne versem yiyecekkksırnaşık şey

HEPNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUMM ÖPÜYORUMM BEBİŞLERİ VE SİZLERİ.İYİ BAYRAMLARRR.a.s.

TATİLE GİDECEK ARKADAŞLARADA İYİ TATİLLER HAYIRLI YOLCULUKLAR..BİZ BU BAYRAMDA İSTANBUL İÇİNDEYİZZmirmirmirmir

iyi akşamlar arkadaşlar
hepinizin bayramını kutlu olsun.daha nice bayramları kuzularınızla görürsünüz inşallah
hepinizi çok öpüyorum
bayramda tatlıları fazla kaçırıpta aman kilo aldım diye naz yapmayın sonra haaaaaaaa

selamlar arkadaşlar. biz de yeni dr.dan geldik. benim oğlan 2 gündür yediklerini çıkarıyodu. dr.gittik kaka idrar tahlili yapıldı bişiy çıkmadı. ama kusuyo hala. sık sık az az mama ver ve mamayı koyu kıvamda yap dedi.fitil verdi emedur üç gün kullanın bitmezse kan tahlili ve serum dedi. ya her pazar bişiy çıkıyo Allahım beterinden korusun.moralim bozuk. maviş seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yolda düşündüm çok zor annelik çoooooooook
tuğbacım kaynamamış suyu 1 yaşından evvel verme tatlım. sakıncalı diye biliyorum ben.

cnm çok geçmiş olsun. peki niye çıkarıyormuş bişey dedimi dr.??? neyse tahlillerde bişey çıkmadıysa sorun yoktur takma kafana.

kızlarr hepinize ii akşamlar nasılsınız bakalım bend e ütümü bitirim bi bakim dedim ... nurcancıgım canım büyük geçmiş olsun .. allah tez kavuştursun canım eşine eee evet annelik zor iş vesselam :) a.s.
tugbacıgım canım ertugumzun yeni ayıı hayırlı olsun canım :) inş. bol bol kilo alır saglıklı bir şekild e rahat ve huzurlu bir bebek olurgamyoncuiremsu
benim bebeklerim hatta evdeki biz hepimzi grip oldukve öksürüyoruz ... hepimzi hastayız:)) bayrama hasta hasta girdik :)kafamçokkarıştı
herkeisn bayramını kutluyorum şimdiden bereketli bi bayram geçmesi dilegiyle ... kurban kesiceklerinde allahım kurbanlarını kabul etsin inş.. yerimseniben
herkese bol gezmeli hastalıksız rahat vee bol tatlı lı bol etli bir bayram diliyorum :Saruboceq: ve öpüyorum a.s. hııı bu arada nihancıgımı bugün hiç göremedim biyere gitti sanrım ..:1closedeyes:

seher nolsun walla Eylül'ün bir sürü ütüsü vardı onları yaptım yeni bitti. öğlen topladığım evde dağıldı zaten keyfim yok kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
eşim sağolsun yemek yaptı cokacimcoook mutfağın sonucu malüm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
mutfağı toparladım daha çok iş var yapabildiğim kadar yapacam artık :1no2::1no2:
cnm seninde bayramını kutlarım. bu arada grip olmuşsunuz hepinize geçmiş olsun

tüm hasta bebişlere geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirler.
HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN.

iyi geceler kızlar.cümlemizin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.ailenizle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirirsiniz inş.öptümmm.

Merhaba canım arkadaşlarım..
beril dün gece ve bugün inanılmaz kötüydü.hep katılıp ağladı.kriz geliyor gibi birden başlıyor susturmak ne mümkün.pnömokok aşısından mı oldu acaba?sizde de oluyormuydu?
neyse ki şimdi rahatladı da uyudu.acile gittik bugün artık..dün gece arabayla çıktık dolaştık falan korkunçtu..bir yandan da ev işleri ya bittim anlayacağınız..
tuğbacım maşallah ertuğa her ayı sağlıklı ve mutlu geçer inşallah..
sehercim geçmiş olsun hepinizie..
HERKESE İYİ BAYRAMLAR.SAĞLIKLI VE MUTLU BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ DİLERİM..
HAYIRLI YOLCULUKLAR GİDENLERE.BEBİŞLERİNİZİ VE SİZLERİ ÇOK ÖPÜYORUM..
GAMZECİM telini bekliyorum..her zaman burdayım.dertleşmek istediğinde de burdayım..
Kendinize iyi bakın..

Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.kaydirigubbakcemile3

Hasta olan kuzucuklara acil şifalar yolculuk yapıcaklara iyi yolculuklar dilerim.

Benim küçük hanımda grip oldu bugün. insanların bebekleri öpmesine sinir oluyorum yaaa.
hele de kış günü. söylediğim halde öpmeyin diye inadına öpüyolar off yaa. kötükedihüso

hepinizi öptümm.:1hug:a.s.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
BEBEKLERİMİZLE DAHA NİCE BAYRAMLARA HEPİNİZİ ÖPÜYORUZZZZZZZZ
ZZ:)

canım bizde aşıdan sonra böyle bişey olmadı ama her çocukta farklı bir reaksiyon gösterebilir.çok geçmiş olsun ama huzursuzluk yapıyo

Tekrar herkesin bayramını kutluyorum arkadaşlar nurcancım, sehercim zeynepçim geçmiş olsun canlarım kuzularım iyi olsunlar inş.
Bende bu mübarek günde asabi asabi oturuyorum biz çok şükür kurban kestik eşim kesebiliyor kurbanı dayıları aradılar 5 dayısı aynı yerde bizim kurbanlarıda kesermisin onları kesmeye gitti sevap diye bişeyde diyemedim ama akşama kadar da gelmez böyle güzel günde evde pinekleyip durucam şimdi
Hepinizi öptük çok çok sağlıklı huzurlu mutlu bol paralı bebişlerimizle ve sevdiklerimizle nice bayramlar geçirmemiz dileğimizle

canım arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun bebişlerimizle birlikte sağlıklı mutlu daha nice bayramlar geçirmek dileğiylee....

Tüm anniş ve kuzularını bayramı kutlu olsun.Bizim bebeişler sayesinde bayramlarımız double oldu.
İyi bayramlaaaar....

Şimdi geçmişi okudum tüm anneler bebişlerin hastalıklarından muzdarip.Bizde c.tesi günü ablama gittik,biraz sahilde kaldık ve pazar(Bakırköy Pazarı) gezdik kızım ve eşimle.Ne zaman dışarı çıksak benim cimcimeye birşeyler oluyor sanırım rüzgar çarpıyor .Akşam ağlamaktan canı çıktı,bügüne kadar hiç bukadar ağladığı olmamıştı.2 gündürde kakasını yapmıyordu annemle zeytinyağı verdik yaptı.Yapmasa gliserin fitil alacaktım artık doğal olduğu için.Rahatladı ve sabaha kadar mışıl mışıl uyudu maaşallah.Bende ne zamandır kızkardeşimle sabaha kadar sohbet etmemiştim sabahladık,dertleştik.
Seher valla sen superman felansın sanırım 3 çocukla şimdiye kadar hala aklını korumuş olman büyük bir başarı.Allah sana kolaylık versin...
Tuğba başınız sağolsun Ertuğ unda ayı hayırlı olsun...
Pediastrum bebişine geçmiş olsun,arada bir krizleri tutuyor bebişlerimizin.Eee neyapsınlar onlarda sıkılıyorlar hep yat hep yat arada atraksiyon gerek deyip yapıyorlar sanırım...
Zeynep fotoğraf çok şeker olmuş,sen Adana da gurbette bayram geçiriyorsun bizde İst.da gurbetiz.Çok kötü cidden cin gibi oturuyoruz şuan evde(((

Buarada tüm temizlik yapıp yorulan arkadaşlara kolay gelsin,tadını çıkarın.Güle güle kirletin.Benim evim fındık kadar olduğu için temizliğide kolay oluyor valla.Yarım günde eşimle girişiyoruz birer taraftan hemencecik oluyor.Home ofis arzında minik ev valla engüzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…