selam kızlar diyorum ama kimsecikler de yok ki.
dün annemlere gidip geldik bu gün evdeyiz babamız kurban etleriyle uğraşıyo yarın da işe gidecek malesef.ben de fırsat bulmuşken bi foruma bakayım dedim ama kimseler yok.herkes bayram gezmesinde sanırım neyse tekrar bayramınız kutlu olsun
herkese günaydın
umarım keyifler yerindedir .bende tembellik ebrarın valizini hazırladım kendimizinkini hzırlamadım bu yüzden erkenden kalktım son eksikleri tamamlıyorum öğle yola çıkıcaz inşşşşş ..ebrarda çok ii teyzeleri şuan uyuyo ama ben kalktıgım için heran uyanabilir. hepinizi ve bebişleri öpüyorum dua edin bize olur mu kazasız belasız gidip gelelim ve ebrarımda hasta olmasın oralarda :
kızlar bayram yoğun geçiyo benim için galiba herkesde koşturuyoo çok az sayfa yazılmışş bayram tatili bitince doldururuz sayfalarıı . ya bu arada nihancım nerelerde hiç göremedim haberi olan varmı kızlar bi zahmet bizede haber verinn çok öptümm yemek yapıcam neyseki et işi bitti ama bende bittimm neyse tekrar yazıyım çokkk öptüm
Merhaba kızlar...
umarım herkes iyidir..beril biraz daha iyi bugün.herhalde aşıdan olmuştu bebişim acayip ağlıyordu.dr'a götürdüm calpol ver dedi ben de bir çay kaşığı verdim.beril inanın düzeldi uyudu yavrum..çok şükür..
etuğun dişi çıkmış.allah sağlıklı dişler inci gibi dişler nasip etsin.hayırlı olsun oğluşuna..yerim ben o minicik dişi..:)))
ben de yoağun bir bayram geçiriyorum eşimin ailesi burda.kurban falan kesildi ki ben pek kötü olurum kurban bayramlarında..ahhh ahhh annemin evinde ben bir yerlere gidince et parçalanır kesilir pişirilirdi ben zaten yemezdim.ama evlenince böyle mecbur kalıyor insan..(
hepinize iyhi bayramlar.çoooooooooook öptüm herkesi ve miniklerinizi..
hayırlı geceler kızlar hepinizi çok özledim ama pek vaktim olmuyo görümceciklerim ve kaynanamlar geldiler hasret gideriyoruz ertuğ hepimize yetriyo bu arada ayy dişde zormuş valla ısırıcam diye kendini yırtıyo hep mutsuz çıkan dişini anlamamıştık ama sağ taraftaki morarmış çok fena zor çıkacak galiba bizimde canımıza okuyo ama olsun yerim ben onun küçük tırtıklı dişini bu arada iştah dünden bu yana kalmadı yemiyo ama şimdi sebebini biliyorum en azından biraz daha rahatım uyuyunca sıkıyorum ağzına herkesi öptüm hayırlı geceler
slm kızlar.bayramlar güzel geçiyordur umarım.bende bugün evde kaldım bi tek hergün gezmelerdeydik
TUĞBA ertğun dişi hayırlı olsun canım.ısırsın annesinin memişlerini :))))))))başınız sağolsun canım
BAMBOO canım nihan annesinin mezarına gidecekti bayramda memleketine
PEDİASTRUM bende çok kötü oluyorum kurban kesildiğinde.kuzu etini yiyemiyorum bende bi tek
herkeze güzel günler daha nice bayramlar
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat oğlum bi saniye bile durmaz oldu arkadaşlar sürekli kucak istiyo acayip huzursuz delirmek üzereyim uyumuyo da sallamaya başladığım anda yaygarayı basıyo ne yapacagım ben ya?
Arkadaslar allahin izninle yarin aksama Türkiyedeyim okadar mutluyumki annemler karsilamaya gelicekler tabiki onlar bana degil torunlarina geliyorlar artik benim pabucum dama atildi
artik bana bu gün gecmek bilmez oglumla ilk tatilimiz bu bütün akrabalarim ve ailem ilk defa oglumu görücekler
Sizin dogumdan sonra yasadiginiz o kalabalik mutlulugu ben daha yeni tadicam Allahin izninle:1hug: