2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sağ salim kavuşmak nasip etsin arkadaşım.
cyıldız diş çıkarma huzursuzlukları bence bunlar. benimki de her şeye ağzıyla saldırıyo ve çığlık çığlığa üstünü değiştirmekten yorgun düştüm. giyecek bişiyi kalmadı.

selam herkese suse canım memleketine hoş geliyosun inşallah hayırlı yolculuklar canım .. ya kızlar benimde oğlum huysuzz bi saniye durmuyoo ağlıyo kucakta bile durmuyo dedim bayramda gezdik nazarmı oldu diye ama galiba herkesde aynı durum varr inş kısa sürer bu huysuızlıkları zaten yorgunum artıkk bittim anlayın yani sg canım saol nihandan haber getirdin... neyse yorgunum kızlar oğlan uyuyoken kalan işleri tamamlayımm ( çok öptümm

İyi akşamlar arkadaşlar,genel bir durum sanırım bebişlerdeki huzursuzluklar.Benim cimcimede kucağı öğrendi buaralar sıkıldıkça kucağa gelmek istiyor almazsak mızmızlanıyor.Hergün yeni birşey öğrenip üzerimizde deniyor bu bızdıklar yaa:)))
Süse Maus iyi yolculuklar sana,ne güzel ailenle paylaşacaksın mutluluğunu.
Herkez diş huzursuzluğu demiş bebişlerin huzursuzluklarına ama henüz çok erken bence diş için...
Tuğba ertuğ diş konusunda en hızlımız çıktı,hadi bakalım biran önce ısırıp yemek yemek istiyor senin yakışıklı demekki...
Nihan allah kabul etsin ziyaretini,Bende memlekete gitmek istedim aslında bu bayram babamın mezarını ziyaret için ama olmadı...

merhaba arkadaşlar

bayramınız nasıl geçti

bizim hastalıkla geçti dün gece acile gittik. rüyanın burnu tıkalı ve boğazında balgamı var
nefes almakta zorlanıyor ve öksüükten uyuyamıyor. doktoru getirin belki hava vermemiz gerekebilir dedi. götürdük Allah tan korktulacak bişey yok bronşları nomal sadece balgamını atamadığı için zorlanmış. şimdi şurup veriyorum balgamını sökmesini bekliyorum. ay anne olmak çok güzel ama çok da zor yaa.

Ayy şimdi okudumda noluyo bebişlerimize kızlar yaa? Bende gelen gidenden nazar oluyor diyodum ama değil galiba. Lina felaket huysuz. O sessiz sakin kızım gitti mızmız ağlak bir cadı geldi :))) gülerken bile ağlamaya başlıyor. Sürekli hırkasını, battaniyesini ağzına götürüyor, elinden aldığım zaman kıyamet kopuyor. Çarşamba doktora gideceğiz bakalım soracağım bu huzursuzluğunu, çok üzülüyorum yaa canım benim dilinden de anlayamıyorum. Bu aralar en tatlı Lina uyuyan Lina oldu valla :)) o uyursa rahatız yoksa sürekli bir mızırtı, çığlık atarak ağlamalar noluyo yaaa ben uslu kızımı geri istiyorum...

herkese günaydın çooooooooooook öptüyorum hepinizi Süse Maus canım yolun açık olsun.çilekcim geçmiş olsun canım bebişe.nerde sagol teyzesi evet bizimki yemek yemek istiyooo galiba hepinizi çok öpüyorum benimkide durmuyoo çok özledim ama durdurmuyo bu sıpa

evet gerçekten anne olmak çok zormuş benim minik de öksürmeye başladı ne yazık ki bu gün dr gidecegiz bakalım inşallah önemli bişey çıkmaz.son 2 gündür çok huysuz zaten yazmıştım size de ama sizde de durumlar aynıymış.hayret ediyorum valla nasıl benzer özellikler gösteriyorlar böyle.bu gece de neredeyse saat başı emmeye kalktı ama mızmızlanarak memeyi sürekli tutmak istiyo çekince aglamaya başlıyo valla sabah olmayacak sandım:))) umarım bu durum kısa zamanda geçer.deli gibi elini emmiyo her tarafı tükürük oluyor.
neyse herkese günaydınlar en başta söyleyecegim sözü en sona söyledim kafa kalmadı ki

öncelikle herkesin geçmiş kurban bayramı mubarek olsun.çok yorucutydu benim için bu bayram.
günaydın güzel anneler uzun bi aradan sonra girebildim nihayet.ertuğumuzun dişi çıkmış gözünüz aydın.darısı bizim başımıza inşallah çabuk ve sorunsuz çıkar dişlerimiz.
bizimkide çok huysuz sürekli eli ağzında emiyor.herkes alışmış çok kötü dedikçe sinirimi bozdular.
şimdilik öpüyorum kuzucuklarınızı

slm canlarım hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.tatil olduğu için 2 pc de babam kardeşim ve eşim tarafından dönüşümlü olarak işgal edildi :) ben de giremedim.ilk günü eşimin teyzesine gittik.ikinci günü evdeydik gelenler oldu.üçüncü günü de halama gittik,dün gene evdeydik.
elvin iyi şükür, sadece hepinizde olduğu gibi habire çığlıklar garip bağırmalar ve kucak isteğinde.2 gündür de kaka yapmıyordu az önce doldurdu maşallah altını zillm,şimdi çığlık çığlığa.sadece geceleri uyuması zor oluyor hala,en erken 2.5-3 hele geçen gece 4te uyudu sabah salak oldum iyice.
sesini öğreniyo miniklerimiz de o yüzden devamlı çığlık atıyorlar.dişetlerinin kaşıntısı iyice arttı ve tükürüğü de .sanırım yakında ertuğ kardeşinden sonra o da diş çıkartıcak.eetuğ oğluşumu da öpüyorum tuğbacım maşallah canıma benim.
süsecim hoşgeldin cnm türkiye'ye,elifcim sağlıkla git gel tatlım.bamboocum beni merak etmişsin saol bitanem.
diğer annelerim ve miniklerim hepinizi kocaman öpüyorum.
bugün annemin 40ı kızlar arkadaşları mevlüt okutucaklar birazdan elvin'i de alıp oraya gideceğim,fazla kalmıcam sadece uğrayacağım.kötü oluyorum zaten
gelince girmeye çalışırım

kız nihaaannnn hani annenin mezarına gidecektin bayramda.bende kızlara öyle dedim.yalancı çıktım şimdi :))))) ben bayramda karşıdaydım sana uğrıycaktım aslında gidicem dedin diye aramadım bilseydim arardım.neyse arık geçti

merhabalar kızlar biz de yeni doktordan geldik oğlum öksürmeye başlamıştı da bi göstereyim dedim hafif boğazı kızarmış oğluşumun bi şurup verdi inşallah kısa zamanda atlatır yavrum.doktora dedim ki 2 gündür çok huzursuz hemen kalabalık ortamda bulunup bulunmadığını sordu.e bayram nedeniyle kalabalık ortamlarda bulunduk dedim ondan olabilir dedi.

slm canlarım malum h.sonu pcler gene benden alınacak ancak pzrts girebileceğim son bi hepinize bişiler yazıyım dedim.
sinemcim cnm mudanyada anneannemde kaloriferler yanmıyor,elvin üşümesin diye bi de maddi sıkıntımız var ondan gidemedik cnm.keşke araşsaydık görüşürdük sen bu taraftayken.olsun kısmet eşim arabayı aldığında bi akşam biz size süpriz yaparız geliyoruz diye.zaten herkese sözümüz var.tuğba'ya da gidemedik araba bayramda olmadığı için.
cyıldızcım cnm geçmiş olsun size,hemencik iyileşir inşallah kuzu :)
diğer kızlar hepinizi çokkkkk öpüyorum,elvin uyanmak üzeredir,pzrts görüşürüz :)

Kızlar merhaba,
Hepinizin gecmiş bayramı kutlu olsun.. Demir cok huysuz..Ama simdi hepinizinki huysuzmus onu okudum ve icim rahatladı biraz..Uyutamıyorum hic..Gunduzleri nerdeyse hic dalgın uyumuyo..10 ar dakikadan toplam 1 saat ancak uyuyor..Elini yumruk yapıp dişlerine vuruyo hırslı hırslı..Doktoru bi jel verdi..Bir de cok başa çıkamazsan paranox diye bir fitil var ondan yarım koyarsın dedi..Jeli sürdüm sanki biraz rahatladi gibi ama acaba tadını mı sevdi yoksa rahatlayacagı mı vardı ondan emin diilim..Hepimize kolay gelsin arkadaslar..
Cok yorgunumm..Şöyle aksam yatıp sabahlara kadar uyumak isitiyoruummmm..
Opuyorum hepinizi kocaman..

iyi akşamlar
nihancım canım annenin kırkı için mevlid okutmuşsunuz Allah kabul etsinn canımm . c yıldız canım geçmiş olsun . ya ben nlamıyorum artık hastamı acaba die düşünüyorum yokk böyle bi huysuzluk oğlum resmen zıvanadan çıktı inanın şu an müzik açtım onun sesine az sustuu ayy çıldırcam . sabırlı olmaya çalışıyorum telkin veiyorum sürekli kendime geçecek az kaldı die ama bazen çok zorluyo beni inşş düzelsin artık yavrum .. geçici bi süreç sanırımm herkesde aynı şey var çünkü .. aslıcım o jel benim diğer çocuklarımda hiç işe yaramıyodu . çok bunalırsam paranax fitil kullanıyodum . ama o da uzun süre kullanılmıyo sabır bakalım ne diyim inş geçecek... çok öptüm huysuz bızdıklarıı :)))

kızlar bahsetmiştim size Eylül ortalama 15 gündür gündüz hiç emmiyor sadece geceleri emiyor. bende sütümü sağmak için manuel pompa aldım biberona dolandan şansıma hava kaçırıyordu uğraştım uğraştım olmadı. :1no2::1no2::1no2: tekrar basit olan sadece pompa olandan aldım. onuda beceremedim ilk gün çekti bugün 1 saat uğraştım çekmedi. ama göğsümü sıkınca süt geliyor. hatta ilk sıkınca sıkınca fışkırıyor ..

sizce bu 15 gün süre içinde sağmadığım için sütüm çekilmiş olabilirmi?? (süt çekilmiş olsa sıkınca gelmez ama dimi) yarın elektrikli almayı düşünüyorum. sütüm çekilmişse eğer sağdıkça düzelirmi yoksa düzelmezmi?? yada sütüm ilk sıkınca gelip sonradan gelmiyor olabilirmi lütfen yazın kafam çok takıldı. :uhm::uhm::uhm:

Öznür sütünün kesildiğini sanmıyorum,manuel pompalar pek işe yaramıyor ben bir türlü beceremedim manuel pompalarla süt sağmayı.Bence hemen al ve sütünü sağarak azalmasını engelle.
Güniçerisinde sağmıyormusun peki sütünü 15 gündür?rahatsız etmiyormu seni sağmadığın için?
Bir sitede okumuştum bazı kişiler 2 ay sonra bile sütünün tekrar gelmesini başarıyorlarmış.tek şey istekli olmak bence...

slm arkadaşlar.

neler oluyor bu bebeklerimize. ben bayramda bi yerede gitmedim ki. bi kayınvalideme bi anneme gittim. çocuğum öksürükten uykuya dalamıyor deliricem. balgamını atamadı bi türlü. doktor verdiği şurubun öksürüğünü arttııcağını söylemişti aynen oldu. ama balgam çıkaramıyoki. ıhlamur da veriyorum boğazını yumuşatsın diye. artık ağlıyor öksürünce. bir iki güne iyileşmese tekrar başka doktora götürücem. yavrum uykudan gözleri kapanıyor ama sinir öksürük uyutmuyo ki. sıcacık evin içinde hasta oldu anlamıyorum yaa.senağlama

cnm ya ağrı falanda yapmadı göğsüm bende anlamadım. cnm gece 3 kere emiyordu. bide sabah 11 e kadar acaba ondan dolayımı ağrı yapmadı. ama göğüs uçlarım şiş gibi süt dolmuş belli. çok rahatlattın beni kesilmiş olsa sıkınca gelmez dimi??? hemen yarın alcam nolur dua edin sütümü kurtarim kaçmış olmasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bide kızlar soğan suyunu duymuştum bilen varmı nası yapılıyor .. kaynatılıyormu???

cnm çok geçmiş olsun. heralde kalabalık ortama girdin belki birinden kapmıştır. üzülme düzelir sen gene dr. a git. cnm ya üzüldüm miniğine şimdi daha minnacık öksürükle savaşıyor. :teselli::teselli: düşünsene biz öksürsek rahatsız oluyoruz o küçük bedeni düşünemiyorum. acil şifalar diliyorum..

bu arada takvimim değişmiş. kızım 4 aylık olduuuu. hihoyyyt:teytey::dance:Allah uzun ömürler versin yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…