2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öznurcum manuelden tabiki damla damla çıkarırsın. Sen bu elektrikliyi alınca anlayacaksın beni. Gerçekten o kadar çok çekiyorki göğüs ucun 2 cm uzuyor :)))) Biraz canın yanacak ilk etapta ama alışacaksın. Ben ilk günler ağlayarak sağıyordum ama bebeğim için değer dedim ve hiç bırakmadım. En düşük kademeden başlıyorum sağmaya gittikçe yükseltiyorum. Zaten 15 dakikada boşaltıyor göğüsünü. Manuelle karşılaştırılamaz bile. Eğer düzenli sağarsan pes etmezsen çoğalır merak etme sen yeterki inan.

cnm ciddimisin bende damla damla çektiğini görünce sütüm gitti sandım. ama göğsümü elimle sıkınca süt geliyor. ben hemen pzt. Tuğba'nın dediği siteden alim. cnm walla öyle bi kafaya taktımki acı falan hissedecek durumda değilim. süt verememenin acısını hiç beşey tutmaz çünkü.

Canım bence hiç durma hemen sipariş et ve pazartesi kargoya verilsin en geç salı elinde olsun derim ben. Benim aldığım siteyi sana özeline yazayım oradan sipariş et istersen. Ben oradan aldım memnun kaldım.

tamam cnm hemen alim ben . şimdi Eylül derin uykuda emzirim dedim. ortalığı kaldırdı ya nerden biliyor göğsümü anlamıyorum. elinle iteliyor ya bu kız kime çekmiş böyle inat püffffffffffffff

Gece 3 kere emziriyorsan hayatta gitmemiştir canım,sıkınca zaten gelmez kesilen süt.Umarım hemencecik çoğalır.Kesilmiş olma fikrinide aklından çıkar seni olumsuz etkileyip psikolojik olarak rahatsız eder canım.Eylül cüğe bol sütlügünler..:1hug:

inşallah öyledir cnm hemen elektrikli sağmak makinesi alcam. Allah'ım nolur gitmesin sütüm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın herkesi çoooook öpüyorum hasta olan bebişlrimize geçmiş olsun .fazla okuyamadım kızlar ertuğ durmuyoo diş işi zor iş valla.öznurcum kesilmemiştr sütün ama azalma olmuştur ama korkma pompayla gerigelir arkadaşların dediği gibi biran önce alman yeterli pompayı canım bidde logusa şerbeti bul aktardan iç bak nasıl süt yapıyo eger sütün gittiysede geri geliyo yani ertuğun yemediği günleri biliyosunuz 24 saatte 30 ml içerdi ve üzüntüden sütüm gitmişti inanın 3 su bardagı içtim loğusa şerbetini ve 2 günü tekrar geldi bide normal pompayla asla kıyaslama elektrikliyi süpeeeeeeeeeeeeeer birşey.valla herşeyimi o pampaya borçluyum ve çok seviyoruuum çünkü o olmasa oğlumun karnını nasıl doyururdum.bu arada benim mememin başı yok o yüzden ememiyor karma aşıdan sonra da ara ara emdi 3 haftadır kesinlikle almıyo neler denemedim anlatsam sayfalar yetmez yaşıyan bilir valla yine yemiyo artık fazla üzülmüyorum çünkü sebebini biliyorum dişi incileri çıkıyo ben stokluyorum 40 torba olmuş maşallah bir gün mutlaka içicek ben öyle avutuyorum kendimi iyi haftasonları öpüyoruuum

herkesee merhabalarr güzel arkadaşlarım hepinizi çok özledimm öncelikle geçmiş KURBAN BAYRAMINIZI kutluyorum.artık evimize döndük minnoşumla geçmişide okudum aklımda kaldıgı kadarıyla yazmaya çalışacagım unuttugum arkadaşlarım olursa ne olursun kırılmasınlar herkesi çok seviyoruzzz.:))
tugbacım öncelikle başınız sagolsun. sonrasındada hayırlı olsun 4. ayınıza girmişsiniz ve dişlerimiz çıkmış ertugumuzun.
nihancım arkadaşına çok geçmiş olsun Allah sabır versin.annecigininde 40.yapmışsınız Allah kabul etsin.
çilekcimm başınız sagolsun güzelim deden için allah geride kalanlara sabır versin. sizede hayırlı olsun minnoşumuz 4.ayına girmiş.
nerde ve özgemizin arkadaşı artık bizimde arkadaşımız figen aramıza hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum.
hasta olan bebişlerimizin hepsini çok geçmişler olsun acil şifalar.
güzel annelerimizin hepsini çook kocaman öpüyorum.
bizde bayramda memleketteydik babamız bayramın 2.günü süpriz yapıp yanımıza geldik çok sevindik. tabi ben hava degişikliginden hasta oldum minnoşa geçti babamızda ben hasta etmişim gibi bir güzel çıkıştı bana. inşllah kronik bir hastalıgı olmazda yoksa sana sorarım dedi. arkadaşlar kronik hastalıklarla ilgili bilginiz varmı.
herkese güzel bir pazar diliyorum.

bu arada öznurcumm seninn minnoşla benim minnoşun dogum tarihleri aynıymış bizim Ozanımızda 28.08.2008 de doğdu. süt probleminede üzüldüm inşllah en kısa zamanda çözülür.

bu arada öznurcumm seninn minnoşla benim minnoşun dogum tarihleri aynıymış bizim Ozanımızda 28.08.2008 de doğdu. süt probleminede üzüldüm inşllah en kısa zamanda çözülür.

slm tatlım öncelikler geçmiş bayramın mubarek olsun. bizim çıtırlar aynı gün doğmuş demek çok sevindim . öp benim için kuzunu :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cnm çok dua ediyorum inş. süt sorunum düzelir. çalışmalara başladım..

aslıcım sen kafanı dinlemeye gittin güya gene dayanamadı geldi demek :) hiç kurtuluş yok onlardan neyse rabbim huzur versinde onlarsızda olmuyor onlarla olmadığı gibi
Canım ben kronik hastalık bilmiyorum ama paranox diye fitil her derde deva buse doğduğunda dr. söyledi evden eksik olmasın dedi ıhlamur falan kaynat ver inş. iyi olur minik egemiz sanada geçmiş olsun canım herkese iyi pazarlar

slm kızlarr neler yasdıgınızı ookuyamadım bi kaçgündrü giremedim ... inş. hepiniz iisinzidir bende bebklerle ugraşıyorum.. hasta oldu yavrularım valla ben bu dertten bıktım yhaa .. allahım bebeklerimzii korusun hastalıklardan yhaa çok zor yhaa hemde 3 birden olunca daha kötü oldum yhaa... gecemiz yok saten devamlı onlarla ugraşıyorum uykusuzluktan öldüm ... anneme geldim bana yardımcı ouyo oda ... evime geçicem bugün .. allah izin verirse...
gamzecigim evet bende paranox çok kıullandım halada kullanıyorum berkayda çok ii oluyodu agrı kesici ateş düşürücü... ama işte onun degişikleri var paranox S var paranox fort mu neydi o var ben hep S olanını kullandım çok memnun kalmıştım .. şimdi bebeklerimdede kulanıcm..üff yhaa inş. çabuk iyleşir çocuklarım...hepinzi öpüyorum kızlarr...
[/B]

slm annişlerr..herkese ii pazarlarr..
kızlarr bizde paranox fitil kullanıyordukkk...ağrı kesici ateş düşürücüü..aşıdan sonra huzursuz olduğu zamanlarda veriyordum..ama fitili verince çok uyutuyodu.dr sordum sonra uyku yapar dediii..
bi gece eren rahatsızlandı acile götürdümm.oradaki dr paranox verme.paranox S ver dedii.paranox ta uyuşturucu etki yapan bi madde varmışş o uyutuyomuş demekki..şimdi paranox S kullanıyoruzzZ ÇOK MEMNUNUM...özellikle aşıdan sonra ii geliyoo.

nurcancım bende 3 çocuğumda da bu fitili kullandım çok sık kullanma demişti drmuz .. evet bende en çok aşılarda kullanıyorum .. diş hastalıklarında da veriyorlar.. sehercim canım yaa düzelemedilermi minikler.inşallah en kısa zamanda atlatırlar çok öp miniklerinii.. havalar ne kadar soğudu .çocuklarla 1 odaya tıkılıp kaldık burda ısıtıcı çalıştırıyorum ama çok havalandıramıyoruz çok soğukk buralar.. ev kaloriferli ama sobalı gibi oldu diğer odalar buzz .. aslıcım seninde bebişininee çok geçmiş olsun inş hemen geçer hastalığı. umarım eşinde daha anlayışlı olur .. bu erkekleri anlamak mümkün değil gerçekten.. gamze canım inş sende iisindir çok öp kızını.. herkese çokk sevgiler

Gamzecim arkadaşların dediği gibi ağrı kesici ateş düşürücü ben geçen sabah kalktığımda busenin gözlerinden hep yaş akıyordu anladımki üşütmüş hemen fitil verdim ıhlamur yaptım verdim allahıma binlerce şükür akşamına iyiydi ben aşıdan 1 saat önce bebek aspirini veriyorum fitil ağır gelir diye o da bi zararlı etkisini göstermedi çok şükür seherim geçmiş olsun canım rabbim şifa versin miniklerimize bambocum gamzeler 2 tane bana mı dedin bilmiyorum ama biz iyiyiz cnm çok şükür sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi öptüm karnımı doyurdum şimdi bir sigara molası vereyim öptük :)

selam arkadaşlar
arkadaşlar aşı öncesi niye ilaç veriyosunuz ki? nerden biliyosunuz ateş yapacağını aşının? bence doğru deil öncesinde kullanmak
ayrıca fitilleri pekçok dr. önermiyor çok çok zorunlu olmadıkça.
aşıdan sonra ola ki ateş olursa da önce ilaçsız tedbirleri denemek daha mantıklı. ilaca çok mecbur kalmadıkça kesinlikle karşıyım.çok küçükler daha

Bize doktorumuz calpol verdi ama daha hiç kullanmadım. Aşılarda şimdiye kadar hiç ateş ve huzursuzluk yapmadı. Lina zaten doğduğundan beri 2 kere antibiyotik kullandı, bir kere anestezi aldı, önümüzdeki günlerde bir anestezi daha alacak gözü yüzünden sinir oluyorum ilaç kullanmak istemedikçe inadına bişeyler çıkıyor. Biraz üşütür gibi olursa bende ıhlamur yapıp veriyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…