selam arkadaşlar
arkadaşlar aşı öncesi niye ilaç veriyosunuz ki? nerden biliyosunuz ateş yapacağını aşının? bence doğru deil öncesinde kullanmak
ayrıca fitilleri pekçok dr. önermiyor çok çok zorunlu olmadıkça.
aşıdan sonra ola ki ateş olursa da önce ilaçsız tedbirleri denemek daha mantıklı. ilaca çok mecbur kalmadıkça kesinlikle karşıyım.çok küçükler daha
gamzecim sorma güzelim aynen biraz kafa dinleyeyim dedim ama benimde tatilimin son günleriydi dün gelir gelirmez hemen siftahı yaptık kavgalar başladı aman degişen hiçbirşey olmuyor takmıyorum artık. ama nereye kadar bakalım.aslıcım sen kafanı dinlemeye gittin güya gene dayanamadı geldi demek :) hiç kurtuluş yok onlardan neyse rabbim huzur versinde onlarsızda olmuyor onlarla olmadığı gibi
Canım ben kronik hastalık bilmiyorum ama paranox diye fitil her derde deva buse doğduğunda dr. söyledi evden eksik olmasın dedi ıhlamur falan kaynat ver inş. iyi olur minik egemiz sanada geçmiş olsun canım herkese iyi pazarlar
günaydın kızlar
benim oğlum hasta olalı tamamen degişti geceleri de doğru düzgün uyumaz oldu saat başı ağlayarak emmeye kalkıyo tam daldı diyorum yine uyanıyo umarım atlatırız bu durumu yoksa işim çooooooooooooook zor. şu öksürük de nerden çıktı deli olacagım ama doktor dışardan almış bu mikrobu dedi bulaşmış işte oğluşuma.ne kadar da korusak olacak işte((
TUĞBA inşallah aşıyı sorunsuz atlatırsınız.
SEHREB kuzularına geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırlar
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?