2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar

bayadır yazamıyorum buraya ancak fırsat buldumm..
inş hepiniz iyisinzidir
oğlum iyice yaramaz oldu hiç durmuyo ağlıyo sürekliii kucağımdan inmiyo napıcam ben yaakafamçokkarıştı
dişimi çıkacak aca eli ağzından hiç gitmiyoo bide ondan mı huzursuz :bbo:

bizimde yarın aşımzı var ben aşıdan önce ateş düşürücü falan vermiyorumm..aşılar ateş yapmadı oğluma hiç

hepinizi öptükka.s.

Zeynepçim herkesin kendi fikri saygı duyarım bende bebeğime kötülük yapmak istemem veriyorum dediysem bu her halsizliğinde değil yada her aşısında değil beşli karmasında verdim bende ecza dolabına çevirmedim yani genede senin düşüncen saygı duyarım umarım inş. hiçbirine hiçbişey olmazda hiçbişey vermeyiz

günaydınnn
nasılsınız seher çoook geçmiş olsun allah yardımcın olsun bacım ne denirki bambo kıs sen ne alemdesin ertuğğğinciniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza zezese canımaşılar mutlaka reaksiyon gösteriyo verilen doz az ama bebişler bu mikrobik savaşta yardımcı olmak lazım ben bçle düşünüyorum sonra kullanılann çok masum bi paraceamolyani antibiotik falan deil bu fitil yada şurup olabilir hemen hepsi aynı
kübra kıss paşan diş çıkarıyo olabilir hem çıkarmasa da damaklar bun zaman zaman hazırlık yapıo
illa ki çıkması gerekmiyo sürekli bi hazırlık var zaten annesi
valla soğuklara geline donuyoruz resmen şu kışıda bi atlatsak hasta olmadan bebişler yaza tamamdırrrrr

günaydııııııııııııııııııııın hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım bayram ertesi görümcem dün gitti yalovaya kaynanamlar burdalar yemek işi ev işi kalktı üstümden çok şükür ama ertuğ diş yüzünden ne uyku uyuyo nede başka birinde ya 5 dak durmuyo başkasında bitek babada 10 dak.aglamaya başlıyo kucagıma aldımda boynuma sımsıkı sarılıyo valla bir yandan bayılıyorum eriyorum bi yandan kollarım tutmaz oluyo zor ama çok güzel annelik.şimdi aşıya gidecez gögsümü sagıyorum ve size yazıyorum şimdi uyuttum ama üzerini giydircem uyanacak çok uykum vaaaaaaaaaaaar hepinizi öpüyorrrrrrum hemde çooooooooook ay çok özledim yaaa geçen karma aşıdan sonra yememişti inş.çivi çiviyi ökerde çok yer amiiiiiiiiiiin yine yemiyo dün tüm gün 100ml içti bidaha yemedi üzmmeye çalışıyorum kendimi ama olmuyo sütüm azaldı üzülmekten benim sütte gidiyo galiba eskisi gibi dolmuo gögüslerim acımıyo sütte çıkmıyoo bunada şükür stokdada var ilk 6 ayı sütle beslemiş oluyorum .ün nihancıma gidecektim ama araba doluydu olmadı ama yakın zamanda gitcez oğluna bez göndermiş canım arkadaşım çoooooooook sagol kesene bereket kızımada yarasın sütcükler annesi poposundan yisin onu nihancım bu son gönderecegim süt oldu galiba sol gögsümden 60 ml çıkıyo öbüründen 100 günde 1 e düştü sagmam gittttttiiiiiiiiiiiiiiiiiii çütlel

Günaydın Anneler,
herkes iyidir inşallah. Kuzum şimdi uyudu biraz yazayım dedim. İnşallah herkes biraz olsun toparlamıştır moralini bayramdı felan derken. Bana gelince moralim bozuk aslında ama sebebini bilemiyorum. Kendimi kuyularda hissediyorum sizinle paylaşmak istedim. Beyzam moral oluyo ama işte ne bileyim anlayamadım gitti...
Neyse kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

Gnydn kızlar nihayet sizlere kavuştum diyebilirim :) elvin uyandı az önce gece zaten düzgün uyumadı gözlerim yanıyo walla uykusuzluktan.mamasını verdim şimdi, halası(görümcem) bizde, bizim yatakta yan yana yatıp uyuyolar.
Bamboocum doğru söylüyosun cnm evde her şeyi ben yapıyorum,sağolsun kardeşim hiçbir şeye doğru dürüst yardım etmiyo dün isyanları oynadım resmen,en sonunda babamla tartıştık kızlar ben çok bunaldım cmrts mutfağı bütünüyle temizledim fayanslar dolaplar vs..çamaşır yıka ütü yap yemek yap dün de hemen hemen aynıydı şimdi pestil gibiyim.
Sehercim Aslıcım geçmiş olsun kuzularıma inş tez zamanda iyileşirler hepsi.
Cnmmmmmmm tuğbacım sütannemiz bizim :) kirletsin oğluşum bezini bol bol :) sütler içinde tşkkrler walla Allah razı olsun kuşum.kızım sayende anne sütü aldı.bayram hediyeleri için de tşkkr ederiz sütannesi :) ben de çok istedim walla ablamlar geliyo diye arayınca heh dedim gelicekler nihayet ama gene kısmet olmadı.neyse walla özgür’de araba olduğu ilk seferinde geçte olsa gelecez anacım nasıl olsa bebişlerimiz uyumuyo anasını satıyım :) beraber otururuz gece:) :) :) öpüyoruz seni kocaman.drdan dönünce de ertuğ’cum nasılmış haber ver cnmcım.
Diğer annelerimmmmmmmm sizler kendinizi biliyosunuz tek tek yazmıyorum hepinizi öpüyorum kocaman ve miniklerimi de kokluyorum

günaydın kızlar
benim oğlum hasta olalı tamamen degişti geceleri de doğru düzgün uyumaz oldu saat başı ağlayarak emmeye kalkıyo tam daldı diyorum yine uyanıyo umarım atlatırız bu durumu yoksa işim çooooooooooooook zor. şu öksürük de nerden çıktı deli olacagım ama doktor dışardan almış bu mikrobu dedi bulaşmış işte oğluşuma.ne kadar da korusak olacak işte((
TUĞBA inşallah aşıyı sorunsuz atlatırsınız.
SEHREB kuzularına geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırlar
öptüm hepinizi

gamzecim sorma güzelim aynen biraz kafa dinleyeyim dedim ama benimde tatilimin son günleriydi dün gelir gelirmez hemen siftahı yaptık kavgalar başladı aman degişen hiçbirşey olmuyor takmıyorum artık. ama nereye kadar bakalım.

sehercim,yıldızcım çok geçmiş olsun bebişlerimize bizde bugün dra gidecegiz bakalım artık.nihan canımmm nasılsınız güzelim..

a.s.a.s. herkese kucak dolusu sevgiler a.s.a.s.a.s.​
nasılsınız kızlar??? ben gece hiç uyumaşdım tabi Eylül'de öyle. karnı ağrıdı heralde yavrumun enaz 100 kere bi sağa döndü bi sola tabi bende 101 kere kalkmış oldum. neyseki ilaca gerek kalmadı. karnını doyurdum salladım uyudu yavrum. kakasınıda yapamıyordu 2 gündür zeytinyağını sürdüm çok şükür sabah yapmış. şimdi öyle rahatki çılgın gibi bağırıyor (başımız şişti walla bağırmasına kaydirigubbakcemile3 )

kızlar bu arada paranoxun ağrı kesici özelliği yok dimi ?

nazara geldi balım heralde. dün elbise giydirdim ilk defa misafirliğe gittik. çok tatlı olmuştu. göndercem size resimlerini birazdan. minikleri öpün benim için.

günaydın kızlarr nasılsınız bugün..a.s.

kullanıcı ismim değişti nasıl olmuşşşsırnaşık şey

Arkadaşlarrrr
facebooka üye oldum Bahar A... Ç... bilemeyenle için o benim bide üye olanlar özelden yazsınlar kaydedeyim öptüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…