2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik aşıda ağlamadı hiç maş.ama eve gelince koptu kıyamet ben de aşı oldum tetonozun sonu vuruldu anam kolumu kaldıramıyorum resmen kolum felçli gibi sırf bu yüzden gıcık oluyorum bu aşıya 1 hafta çekcem oy oy bide kucaktan inmiyo şimdi daldı uykuya öğlen sonu bidaha götürücem dişi için sıra kalmamış bu arada demir ilacı verdiler.6,800 gr ve 63 buçuk cm olmuş kuzum iyi toparlamıştı ama 2 gündür yemiyo dişi patlamak üzre ondan galiba.nihancııım ne demek canım öptüüüm sizi valla çok zor yazıyorum yaaaaaaaa ıhı ıhı ıhı ıhı agriiiii elagözlü bendede olur kız o bazen sinir hapı olsada bir avuç içsem diyorum tabi içmemde işte ben yapayım takvim yavrum özele msj at ne yazmamı ve tarihi bi ara yapar koyarım.eylül kız ne tatlı olmuşsun maşallah sana öptüm söyle annene benim yerime öpsün oldumu.kübra nasıl yaptııın kız isim işini.arzucum hoşgeldin canım.aslicim sende hoşgeldin takma erkekler benciller biraz malesef.cyıldız geçmiş olsun canımcım herkesi öptüüük unuttuğum ve yazamadığım arkadaşlarım küsmeyin aklımdasınız ama kolum dayanmadı çok agrıdı yazamadım

selam kızlar
ne güzel dolmuş sayfalar maşallah bizeee:)) .. yine bebekler huzursuz uykusuz ... yine kollar ağrıyoo ahh annelik ahhh ... canlarım önce gamze canım evet sana sormuştum nasıl durumlar diye aklım takılıyo iyimisin eşinle diyee :? çok öp kızını.. sefaa canımm giremiyorum msn ee çok yoğun çalışıyorum evde inşaat işçisi az kalır bacımm c yıldız geçmiş olsun kuzuna zor annelik zorr.. nihancım canım yaaa işin zor seinde Allahh yardımcın olsun öpüyorum elvinciği kardeşinede kızdım valla bak küçük çocuğun var senin inşllah herşey düzene girer yakında ... öznurcum maşallah yavruna çok tatlıı.. tuğbaaa canım yatıyosun demekk. valla maşallah kayınvalidene saolsun . ertuğ yine yemiyo demek üzülme inşallah geçecek .. işler için bizede lazım birileri yoksa yakında çıldırcamm .. diğer anneler çok öpüyorum hepinizii . ya banada dua edin sağ ayağım çok ağrıyoo tonlada işim varr ....(((

selam güzeller
bizde aşıdan geldik..
oğluşum.8.100 gr olmuşş
arzucum yönetime mesaj attım kullanıcı ismimi değiştirmek istiyorum diye hemen değişti

sagol canım benim ya bu sayfa niye böyle olmuş?bu arada oğluşuna kocaman bi maşallah allah nazarlardan saklasın karma aşı yapıldı sanırım geçmiş olsun

saol canımm evet karma aşımızı olduk ateş falan yapmaz dedi
canım öznur arkadaşımızın ekledi resim büyük olduğu içöin sayfa böyle oldu

selam kızlar bizimde yarın aşımız var ağlamaz inş. bebişim içim eriyor valla canını acıttılarmı meleklerimiz korusun onları bambocum araya bayram girdi iyiydik cnm bi yere kaçamadı ama bayram bitti bakalım bu akşam kaçta gelicek ama iyiyiz çok şükür biraz sabır sağol cnm düşündüğün için hepinizi öpüyoruz iyi akşamlar

gamzecim sana hitaben bişiy demedim ben.öpüyorum seni.
bamboo bilemeyeceğim canaım senin bebişe özgü bi durum vardır belki.
biz de karma ve pnömokok oldukl bugün. ilkinde çıt yok 2.sinde kızılca kıyamet koptu. tabi benim de yüreğim koptu. Allahım yavrusu hasta olup hastanelerde yatanlara acil şifalar versin. çok zor dayanmak anneciklerine de sabırlar inşallah.
dönen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinizzzzzzzz.
kızlar demir damlası kakayı siyaha çeviriyor mu?(kullanan arkadaşlar bi yazıverin gözünüzü sevim.)
yoksa gidecez kaka tahliline bu sefer benim koca beni kesin boşayacak. adam bıktı benim evhamlarımdan.

kübracım geçmiş olsun oğluşuna .. yarında bizim aşılar varr ayyy benim oğlum çok ağlıyo aşı olurken katılıyo çokk korkuyorum . sağ salim bizde atlatsak hayırlısıylaa inşallah . gamzecim inşallah daha ii olun eşinle aile huzursuzluğu zordur bilirim .. düzelir tamamen inşallah.. zeynep canım benim oğlumun kakası bazen yeşil oluyo bazen sarı bende demir ilacı kullanıyorum . henüz siyah görmedim ama her bünyede aynı etkiyi yapmaz herhalde yarın dr a sorarım korkma inş bişey yoktur..çok öp bebişinii...

zeynepçim oluyor tahlile gerek yok bence ama sizin fikriniz tabi ama büyük insanlarda bile demir ilacını kullananlarda çoğunlukta oluyor sanırım içinden çıkan kağıdında da yazıyor diye hatırlıyorum

kızlar ya oğlum 3 gündür kakasını yapmıyorr ağlıyo huysuzlanıyor...:çok üzgünüm:yarına kadar yapmassa fitil vercez..zeytinyağ sürdüm poposuna bitkisel şurup vermişti dr onu içirdim tık yokk

Öznurcum ben de uyumadım gece elvin zırt pırt uyandırdı ne zaman düzene girecek uykuları
Dediğin gibi uyanıkkenden devamlı çığlıklar bağırmalar zilli bizim bu veletler.bu arada maşallah eylül çok tatlı:)
Kübracım yeni isim güzel olmuş cnmcım:) maşallah ömer efe’ye nazar değmesin :)3 gün bile fazla kübracım kaka yapmaması bence bu akşam fitil yap cnm
Baharcım facete kaydettim seni cnm,bu arada bilgileri ver sana ticker yapıyım cnm
Tuğacım geçmiş olsun cnmcım.nsl olmuş ertuğ ne kadar ağırlaşmış oğluşum bakıyım:)
Bamboocum cnm öle walla yardım yok laf sölenmiyo nolcak böle bilmiyorum sana da geçmiş olsun tatlım
Gamzecim iyi olmanıza sevindim cnm inş daha da düzelir tatlım
Zeseze cnm vitamin damlası evlinin kaka rengini değiştirmedi,bazen sarı bazen yeşil yapıyo cnm.endişe etme b işi yoktur tatlım,hali neşesi yerindeyse yemeğini güzel yiyosa korkma cnm

kızlar çıldırıcam elvin 1 sn durmuyo devamlı kucak ana kucağında az oturuyo gündüzleri yemek yedikten sonraları en fazla 10dk uyuyo geceleri mızmız napcam yawww

bi de arkadaşlar bebeklerimizle ilgili resimler için ayrı opic açmasak yada buraya koymasak biliyorsunuz onun için anne ve bebekleri diye topiğimiz var

kızlar kusura bakmayın sayfanın büyük olmasına ben sebep oldum. :çok üzgünüm::çok üzgünüm: Kübra tarif etti ama ben resmi küçültmeden koymuşum. çok özür diliyorum sizden .

Tuğba ve Kübra tombiş olmuş bebekleriniz maaşallah hepsine . benim kızım gene kilo almadı sanırım 15 gün önce 5300 dü şimdi de olsa olsa 5400 dür bana hiç kilo almış gibi gelmiyor. napacam bilmiyorum :1no2::1no2::1no2:
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum a.s.a.s.
cnm demir ilacı için prospektüse bak. orda mutlaka yazar. ben hamileyken kullandığım demir ilacında yazıyodu çünkü. demir ilacı dışkıyı siyah yapıyordu ama bebeklerde nasıl yapıyor bilmiorum. :1no2:

bi de arkadaşlar bebeklerimizle ilgili resimler için ayrı opic açmasak yada buraya koymasak biliyorsunuz onun için anne ve bebekleri diye topiğimiz var

ben resim için bu sayfayı kullanmıcaktım zaten. bu sayfa açıkken eklemişim. bukadar sorun olacağını bilseydim eklemezdim.

öznurcum önemli değil küçültmeyide öğrenirsinn ağustos anneleri ve bebekleri sayfası var oraya resim ekleniyoo..a.s.

kübra'cım zaten oraya eklicektim. ikiside 2008 diye başlıyorya yanlışlıkla buna eklemişim.
((ayyy eklemicem bidaha resim kaydirigubbakcemile3))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…