İyi sabahlar arkadaşlar...
Geçmişi yarım yamalak okudum uykusuzluktan aklımı bile veremedim.Kusura bakmayın,sadece merhaba diyerek geçeceğim...
Benim cimcime şu saat itibariyle yeni uyudu,daha doğrusu bir uyuyup bir uyanıyor ben bitmek üzeriyim.Nöbeti devraldım babasından.Son 3 gündür benim kız gitti yerine çığlıklar atan her saniye ilgi bekleyen bir kız geldi.Uyumadığı her sn.çığlık atıyor,tamam anlıyorum ses tellerini geliştiriyor ama benimkide kulak beyin yahuuuu!!!Öyle böyle değil çığlıkları,ya kucağıma alınca yada oyun oynayınca bırakıyor çığlık atmayı.Tam bir cazgır oldu anlayacağınız...
Buarada hala elleri ağzında,dişetleri kabarmış gibi geldi bana.Acaba bu huysuzluk ondanmı?Ama öyle biryeri ağrıyor gibi davranmıyor sanki sadece ilgi istiyor gibi.Tuğba senin oğluş böyle yapıyormuydu yaaa??
Aradada uykuda nazlı nazlı ağlıyor elini tutana kadar devam ediyor cimcimem ağlamaya,içim eziliyor bende ağlıyorum bu sefer.Off yaa offf kıyamam tüm bebişlerimize...
Tatilden dönen arkadaşlara hoşgeldin,Aşı olanlara geçmiş olsun,huysuz bebişlerimizede en kısa zamanda geçer dileğiyle...