2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öznur niye alınganlık yapıyosun ki canım?
nihan haklı valla o demese ben diyecektim. fotoğraflar için bir sayfa açılmış zaten herkesin tek tek başlık açmasının bir anlamı yok. tek tek bakmak da bi sorun oluyo. nihanın söylediği sana yönelik deil bence yanlış anlıyorsun.

hayırlıysa bebeğini kucağına al inşallah canım. 2009 ağustos anneleri var oraya da yazarsan senin için daha faydalı olur. sevgiler

nihan sana bişiy danışmak istiyorum ben ya.
bi yazında okumuştum yanlış anımsamıyorsam eğer 3 öğün mama veriyorum diye. ek gıdaları bir gün içinde nasıl veriyosun bana bi tarif eder misin? ben bi türlü hepsini gün içine oturtamadım ve mamayla kesinlikle doymuyor. 180cc yiyor 1 saat sona acıkıyor. yardımcı olursan sevinirim canım saol

herkese merhaba çok şükür bizde dün akşam evmize geldik...ebrar şuan uyuyo bende biraz foruma bakındım ama tam hatırlamıyorum hasta olanlara geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bebişler sağlıgına kavuşur .. bizim tatilimiz iyiydi kızım bütün yol boyunca gidiş geliş uyudu sadece mola verdiğimizde uyandı mamasını yiyip uyudu .. sonunda bütün ailesiyle ve kuzenleriyle tanıştı kucaktan kucaga dolaştı bol bol fotograf çekildi ama gezmekten eve her geldiğimizde huysuzdu ilk 2 gün ev yabancı oldugu için zorlandık ben zaten evde oldugum sürece ebrar hanımın çamaşırlarını yıkayıp ütülemekle ugraştım o küçük yumrukları agzndan hiç çıkmadıgı için habire kustu çantamızda giyilmedik hiç kıyafet kalmadı ..hee bu arada karabükte lcw nın fabrikası var ordan kızıma ciciler aldım ay ya hepside çok şeker daha önceden kendim için alışveriş yapınca mutlu olurdum şimdi herşeyim ebrar oldu inanın dolabına sıgmıyo elbiseler ama ben hala dayanamayıp alıyorum bugünde annem ve kızkardeşim geldi ebrarı özlemişler gelirkende 2 tane elbise almışlar kızıma :) bu arada gelirken kayınvaldem ve kayınpederimle birlikte geldik artık evde yanlız deilim biyandan güzel bana yardımcı oluyolar ama bi süre sonra yanlızlıgı arayabilirim kayınvaldemin kalbiyle ilgili baz sorunlar çıkmış eşimde annesini orda tedavi ettirmek istemedi şuan yıllık iznini kullanıyo zaten yarın dr. gidecekler inş. bişi çıkmaz.hepinizi ve bebişleri öpüyoz ebrar uyandı :)

ben geldim kızlar kolumun ağrısından ölüyorum dayanamıyorum ertuğ başkasında durmuyo allahtan allah binkere razı olsun halası baktı birkaç saat bende uyumuşum bide halada duruyo başka kimsede durmuyo çocukta haklı kucagına alınca öyle dursun diyolar ama oğluş öyle degilki anlatın istiyo konuşun istiyo gösterin istiyo bunuda halayla ben yapıyorum ve bizi çok seviyoooo.nihancım 6800 olmuş oğluşun 600gr almış çok şükür boyuda uzamış maş.tabi bu saglık ocagında çıkanlar.şimdilik birazcık huysuz ertuğ ama önceki aşı gibi degil çok şükür.kübracım geçmiş olsun canım.öznurcum benim gibi yap o zaman kilo aldırırsın ama benim gibi 3 saatlik uykuya alıştrcan kendini hep uyurken yediriyorum kendi yediği kadar yiyo gerisini sıkıyorum yavaş yavaş zaten yutuyo ben böyle buldum çözümü ama ben 3 saate razı oldum.canlarım kimse kimseye darılmasın alınmasın galiba ortada bir yanlış anlaşılma almış başını gidiyooo öznurcum başlıkları karıştrmış resim eklerken banneleri ve bebeklerini tıkladını sanmış fakat doğum yapacakları açmış farkında olmadan bu bendede oluyo tıklıyorum diyorum ki herkes aynı yazmış 2 sayfayada diye fakat hep aynı sayfayı tıklarmışım eeee kolay degil bu bebişler bu gün kaynanamın kaynanası oda bizde önceden bebekler 40 gün gözünü açamaz bide 6 aya kadar hep uyurlarmış ondan bu kadar çocuğa bakmışlar anam bunlar şimdikiler çok zekalı diyo büyükbabannesi

ünverecim hoşgeldiniz evinize. kayınvalidene de geçmiş olsun.
tugbacımm canımcım geçmiş olsun benimde perşembe günü aşı günüm bakalım ben nasıl olacagımm ayy şimdiden korkuyorum valla. tugba canım birde siz diş çıkarmaya başladınız sana sorayım. benim minnoş elini agzından hiç çıkarmıyor ve 3 gündür uyku gözünden akıyor ama uyumamakta zorlanıyor habire aglıyor ne yapacagımı şaşırdım valla resmen bebişimin huyu degişti bensiz durur kendi kendine oynardı şimdi bir dk bile yanından ayrılamıyorum iş yapamıyorum neden olabilir acaba.
nihanımm niye kavga ettik söylesem hiçç herşeyde beni suçluyor sagolsun. çocugu hasta ediyormuşum inşllah kronik hastalık olmaz o zaman sana sorarım falan filan diyor sanki benimde bebegimde degil 9 ay karnımda taşıdım şimdide ayrı geçirdigim saniye yok ogluşumla ondan daha kıymetli benim için ama o öyle düşünmüyor hiç aglamayacak falan filan derken kavga çıkıveriyor güzelim.
öznurcum maşallah Eylül kızımıza pek şekerr.

ben yaptrmıcaktım aslicim ama dikiş yerlerim hala agrıdıgı için yaptrdım ama oy oy kolum felç oldu yaaaa şimdi uyuttum ertuğu yazarken bile agriii aklında bulunsun ben ertuğu sola yatırarak yediriyorum diye sağ koluma yaptrdım en çok hangi kolunu kullanıyosan ona yaptrma canım diş etleri kızarmış ve hafif kabarmışsa dişi çıkıyo anlattıkların aynı ertuğ valla bide bu çıktı uykuya dalamıyo valla heryeri geziyorum kucagımda sallaya sallaya banyo dahil yani düşün bazen kucagımda bile olmak istemiyo sanki canını yakıyomuşum gibi bagrıyo allahtan eray biliyo çünkü ondada oluyo o zaman hoppalayı istiyo koyunca biraz sallayınca onda uyuyo bende mamasını hazırlayıp alıp hoppaladan yedirip uyutuyorum

İyi sabahlar arkadaşlar...
Geçmişi yarım yamalak okudum uykusuzluktan aklımı bile veremedim.Kusura bakmayın,sadece merhaba diyerek geçeceğim...
Benim cimcime şu saat itibariyle yeni uyudu,daha doğrusu bir uyuyup bir uyanıyor ben bitmek üzeriyim.Nöbeti devraldım babasından.Son 3 gündür benim kız gitti yerine çığlıklar atan her saniye ilgi bekleyen bir kız geldi.Uyumadığı her sn.çığlık atıyor,tamam anlıyorum ses tellerini geliştiriyor ama benimkide kulak beyin yahuuuu!!!Öyle böyle değil çığlıkları,ya kucağıma alınca yada oyun oynayınca bırakıyor çığlık atmayı.Tam bir cazgır oldu anlayacağınız...
Buarada hala elleri ağzında,dişetleri kabarmış gibi geldi bana.Acaba bu huysuzluk ondanmı?Ama öyle biryeri ağrıyor gibi davranmıyor sanki sadece ilgi istiyor gibi.Tuğba senin oğluş böyle yapıyormuydu yaaa??
Aradada uykuda nazlı nazlı ağlıyor elini tutana kadar devam ediyor cimcimem ağlamaya,içim eziliyor bende ağlıyorum bu sefer.Off yaa offf kıyamam tüm bebişlerimize...

Tatilden dönen arkadaşlara hoşgeldin,Aşı olanlara geçmiş olsun,huysuz bebişlerimizede en kısa zamanda geçer dileğiyle...

Herkese huzur dolu bir gün diliyorum arkdaşlar,
Beyzayı uyuturken yazdıklarınızı okudum. Şimdi uyudu yazayım dedim. Aşı olan Bebişlerimize ve annişlere geçmiş olsun, tabii diğer hastalarada öyle. Yok yok bu işte bi terslik var. gerçektende eskiden bebekler uyur dururmuş bu bizim bebişlere mahsus bir durum mu anlayamadım. Acaba folik asiti fazla mı kaçırdık. Yok beyin gelişimi zeka gelişimi derken bebişlerimizi doğuştan prof. mu yaptık ne ? Allah nazarlardan saklasın. akıllı olsunlar tabii ama e birazcık da mini minnoş ufacık tefecik bebiş olsunlar yahuuu. Valla onlar prof. biz pisko. olcaz o olacak. Gece uyuma gündüz dinlenme. Yemek desen Allah ne verdiyse diye geçiştir, temizlik desen nerdeeeeee... artık salıverdim ipin ucunu yetişemiyorum. Kendime bile ayıracak vaktim kalmadı. Bi kuaföre gidip saçlarımı kestiremiyorum o derece yani. ALacam makası elime neresi denk geldiyse kesecem. ço dökülüyo. Her yer saç. topla topla bitmiyorda. Üstüne bide eşimle huzursuluklar girdimiydi tamam! Allah yardımcımız olsun. TEkrar söylüyorum Allahtan KK var. Yoksa ne kimseyle görüşme fırsatı ne de fikir alışverişi yapabiliyoruz. Aman biz bize yetiyoz!
Tuğbacım çok tşk ederim canım ticker için.
Gamzecim birazda olsa durumunuz düzelmesine sevindim. Eşlerimizle huzurlu ve mutlu olmamız çok önemli. İşe bak ya tam birbirimize daha destek olmamız gereken zamanlarda...
hepinizi öpüyorum mucuks

günaydın kızlar nerdesiniz tembeller işi salmışınız siteyi salmışınız olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaz iş salınır ama siteee aslaaaaaaa canım sıkıldı bak burda durmaktan hey hişt okuyan güzel neden gelipte bir kelime yazmadın neyse bekliyorum bak oldumu canım sıkılıyo uykusuzluk tavana vurmuş gene bende aman yemişim uykusunu uyumicam işte yav bedenim ayakta uyumayı ögrenene kadar amma saçmaladım dimi.hepinizi çoook öpüyorum birazcık huysuzlugumuz oldu çok şükür benim kolum üstünden tır geçmiş sanki sabaha kadar.nerde canım benimki kucagımıza aldığımızdada susmuyodu birtek tavana fırlatıp tuttuğumuzda gülme krizine giriyodu valla bayılıyo atılsın havalara .elagözlü önemli degil canım

günaydın canım bende uykusuzluğa alışmaya çalışıyom benimki acayip oldu bu aralar hiç mi uykusu gelmez ya (( öksürmekten hapşırmaktan uyuyamıyor yavrucuğum bu şuruplarda daha çok öksürtüyo doktor uyarmıştı beni ama insan üzülüyo.huyu suyu degişti çocuğumun

herkese günaydınnnn.....
kızlar valla bende uykusuzum eren bu gece çok huysuzduu.bir türlü uykuya dalamadıı..
umarım hepiniz iyisinizdirr..
arzucumm geçmiş olsunn.canım çok mu hasta oldu oğluşunn.hepinizi öptümmm.

kızlarrr günaydınn .... nasılsınız bakalım :) zannedersem çogumuzun bebegi hasta dün hastaneye gittm çocugunu kapan gelmiş valla herkesin bebgi aynı şikayetten hasta... allah yardımcımız olsun ... bana buhar vermem gerektigini söledi doktor... bide ventoliin die bi ilaç verdii... gögüsleri dolmuş baya bebekleirmin.. allah hepimizn bebegine acil şifa verir inş. da hemen iyleşirler yhaa çok zor valla hiç uykumuz yok her saat kalkıyorum bi ona bi ona bakıyorum ... çok uykusuzm ama alıştım aramıyorum uykuyu artık.. arda uykusundan bagıra çıgıra aglayarak kalkıyoo çok korkuyorum valla... bugrada öle yapıo ama arada oluıyo hepsi huy degiştii.. zaten bebkler her hastalıktan sonra huy degişirmişş... ve bizdewde başladııı... berkaydada böle çok çekmiştim valla.. off off çok zor....

kızlarr bu arada sizleri face... da gördüm :)))) hepiniz ordaymışınız ben bilmiodum valla havvacıgım ve baharcgımın sayesinde hepinizi sobeledim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…