2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gnydn herkeseee,
Öznurcum sitemli yazın beni çok üzdü cnm.zesezenin dediği gibi ben sadece seni düşünerek yazmadım onu,ana sayfada açılanlar için söledim cnm,herkes orada ayrı ayrı açtığında esas konular geri gidiyor sayfası varken oraya konulsa iyi olur dedim sadece tatlım.seni kızdırdıysam kusura bakma,kafam iyi olmadığı için yanlış kelimeler seçmedim umarım yoksa eylül’cüğümü gördük ne güzel oldu :)
Deralp hoş geldin cnm,2009 ağustos annesi olacaksın ne güzel,sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah:)
Zeseze cnm normalde saatli ek besin listesi var ama hanım 11-12 gibi kalktığından o saatlere uyamıyoruz :) en son sabah 8.5 yada 9.5 ta mamasını yiyor.kalkınca o uyurken yaptığım m.suyunu içiyor.yaklaşık 1.5-2 saat sonra sebzesini yiyor.4-4.5 gibi yoğurt yada m.püresi var.akşamda 7-8 gibi tekrar mama yiyor.10-11 gibi de muhallebi.bu saatler yarım saat ileri geri oynayabiliyor cnm.aslında gece 1 kere alması lazım ama hanım 3 saatte bir yaklaşık acıktığından gece 2 ve sabah 5gibi gene mama yiyor.işte böyle cnm.bazen akşamüzeri m.püresini yada akşamki muhallebisini vermeyebiliyorum saatler birbirine yakın olunca.
Mesela bugün m.püresini vermicem çünkü tuğba annesi süt yolladı onu içiricem.mama yediğinde de tamamını yemiyo her zaman 150-180 cc yapıyorum acıkmasına bağlı.
Elifcim hoş geldiniz cnm,ohh ebrar kızım gezmiş ciciler almış gelmiş maşallah :) yakışır yavruma.dediğin gibi elleri ağızlarından çıkmadığı için ya kusuyorlar yada her şey tükürük içinde zillilerin :) şu dişlerini çıkarsalar da rahatlasa yavrucaklarım.k.validene geçmiş olsun tatlım inşallah ciddi bir şey çıkmaz.
Tuğbacım cnm maşallah ertuğ oğluma aman yesin de alsın kiloları cnm benim.sana da geçmiş olsun tatlım neyseki sonuncusunu oldun di mi? Ben de hala sırt ve bel ağrısından ölüyorum,bu sabah gene nineler gibi kalktım yataktan gece bi ara ağlayacaktım hatta ne zaman geçecek bilmem.ahh kilo vermem lazım ahhhhh..
Aslıcım yaa hep bu miniklerden tartışır olduk zaten bizde de roller tam tersi,ben kızıyorum eşime zaman zaman düzgün davransın elvin’e vs..gözümüzün nuru hepsi korkuyoruz tabii b işi olacak diye ama haklısın sen de be cnm..inş eşinde anlar bunu..
Nerdecim al bi tane de bende var cnm seninkinden,gecelerimiz aynı geçiyor.dediğin gibi çığlıklar ya oynarken ya da uyuduğu anda kesiliyor.devamlı oynayacaksın konuşacaksın kucağından indirmeyeceksin,bunlar hepsinin geçiş dönemi herhalde bunu da atlatıcaz hep birlikte :)
Ay elagözlüm duygularıma tercüman olmuşsun cnm,dediğin gibi unuttum sosyallk ne demek.kuaför desen öle bi meslek mi var hatırlamıyorum :) bizimkilerin hepsi dediğin gibi prof.maşallah hepsi bilinçli ve erken serpiliyorlar.eskidenmiş o bebekler uyur,mama yer altı değişir,bırakırsın kalır öle.şimdikilerin hepsi minik birer canavar walla :) bu arada ticker çok şeker olmuş :)
Hasta bebeişlerimin hepsini öpüyorum,inş çabuk iyileşirler.cyıldızcım cnm şuruplar bizde bile söktürmek için öksürtüyo oğluşunda da ondan oluyordur tatlım.
Seher cnm facete hoş geldin aramıza şeker :)
diğer annelermmmmmmmmmm hepinizi öpüyorum!!!!
süseeee istanbul da mısın hala sesin gelmiyorrrr....

kızlarr selammmlar kız tuğbaaaa uykusuzluk fena çarpmış seni :))) uyuyo herkes bacımmm tabi ben uyumam :)) valla sabahın köründe aşımızı olduk geldik. ben verdim calpolü . çünkü ateş yapmasa bile ağrı yapıyo bu aşılar çocuklar huysuz olup sürekli ağlıyolar bu arada ben yine şifayı kaptım ..( ilaç verdi dr offf offf .. kızlar evim hiç ısınmıyo çıldırcam çocuklar hasta olacak diye korkuyorum.... c yıldız canım geçmiş olsun ama fena salgın var herkesler dr daydı . dikkat etmek gerek ..dışarı çok çıkmamamkta fayda var .nihancım canım listen müthiş. dr da buna benzer şeyler verdi bize . öbür aya sebze çorbalarına başla dedi. 6. ayda robottan geçirmeden sebze ver dedi du bakalım inş yer. elifcim hoş geldin canım k. validenede geçmiş osun inş mühim bişeyi yoktur .. sehercim kuzularına çok geçmiş olsun . Allah sana güç kuvvet versin çok öpüyorumm bütün anneleri oğlum uyandııı..

bamboocum geçmiş olsun ikinize de kuzun nasıl ne kadar olmuş annesi? ilk başta ek besinleri garirsiyolar,beğenmediklerini yediremiyorsun :) ama beğendi mi de cok cok yiyo :) sebzeyi sever inşallah seninki de cnm
ahaa elvin hn uyandııııı

tuğbacım senin yaptığın siteden eskiden ticker yapabiliyordum şimdi yapamıyorum,eror veriyo.
elvin'in bi resmini veryim de bize de yapar msn sütannesi :)

nihancım canım çok saoll . teyzesi 7.500 olmuş maşallahh kuzucuğuma . boyuda 63 cm . inşallah herşeyi sever ve yer büyük oğlumda çokk sıkıntı çektim . hala çok yemek seçer ( maşallhahhh elvinimizeee. büyüyolarr artık şükür rabbime ne zaman doğacaklar diye bekliyoduk bak 5 aylık olmuş maşallaaahhhh kuzucuklaraaa... bende takvimi eşimle yapıcam akşam ... ama resim koyamıyoruz biz (

maşallah bamboocum ne kadar oldu oğluşun? elvin 3.ayını doldurduğunda o kilodaydı,4.ayını doldurduğunda boyu o kadardı.bakalım bu cmrts gidicez ne kadar olmuş :)

NİHANCIM YENİ RESMİNDEN EKLE KIZIMIN RESMİNİ HEE BEBEKLERİMİZ BÖLÜMÜNE YAPAYIM ASKUUUM.MAŞALLAH KIZIMA 5 AYLIK OLMUŞ YERİM POPİŞİNİ VALLA AY GELSEDE YESEM YANIIIII..BU TAKVİM SİTESİ RESMİ GÖSTERİYO YANİ BAMBOCUM TİCKER TYPES YAZANIN ALTINDAKİLERE TEK TEK TIKLANACAK

markete kaçıyorum ertuğ kaynanam bakcak ay nefes almaya gidiyorum ben ama dışarı çıkıncada aklım hep sıpamda kalıyo ya nasıl bişeydir annelik çözemedim öptüüüm nihancıııım çooooooook

tuğbişim benim de gitmem lazım da elvin'i bırakacak kimse yok bezi falan 4-5 tane kaldı.bizim için de yapsana alşveriş,sebze püresi yapacak malzeme de kalmadı offf

tuğbacım saol canım şimdi değil ama akşam deneriz eşimle. du bakalım :) nihancım kardeşinde durmuyodur dimi bızdıkk keşke az birilerinde dursada sende nefes alsan . ben de aynı durumdayım . bakacak kimse bulamıyorum . annem bakamıyo yazık 1 tane değilkii 3 tanee .çok sıkıldım bende. kuzenimle bile görüşemiyoruz aynı şehirdeyiz. telefonla idare ediyoruz . onunda 1 tane kızı var bende 3 .. 4 taneyle baş edemiyoruz . bizde telefonn kuşu olduk : ) ) )

selam güzeller

oğlum kabız oldud emiştimde bugün fitil verdim yaptım hemen..
ama yine huysuz kucaktan inmiyo gündüz uymuyo ağlıyo..akşam yemeği yaptım valla nasıl yaptığımı bilmiyorumm ne zaman düzelcek bu çocuk yakafamçokkarıştı

Herkese selam, moralim çok bozuk kızlar yaaa. Göz doktorundan geldik biraz önce. 5 ocakta göz kapağı ameliyatı olacak kuzum. Bir sürü tetkik verdi 30 aralıka kadar yaptırıp götürecekmişim ona göre ameliyatını olacak. Bir sürü kan testi var nasıl durduracağım Lina yı bilmiyorum. İstediği kanlara bakınca bunalıma girdim 6-7 tüp kan alırlar kesin ama nasıl alırlar bilmiyorum. Çok orkuyorum yaa sürekli stres altındayım ağlama krizlerine giriyorum. Birde ameliyat olduktan sonra bünye alışana kadar gözü hafif aralık kalabilirmiş ve uykuya dalmakta zorlanabilirmiş yandık valla uykuları yeni yeni düzene giriyor şimdi bütün düzeni bozulacak. Ameliyattan 10 gün sonra doktoru tekrar görecekmiş, %10 hastada hata yapabilirlermiş o zaman tekrar ameliyat olması gerekebilirmiş. Yani anlayacağınız altüst oldum. Birde Lina hastaneye girdiğimiz andan itibaren çığlık çığlığa ağlamaya başladı taaakii çıkana kadar. Neredeyse kendi çocuk doktorunun olduğu hastaneye acile götürecektim o derece çığlık atarak ağlıyordu. Birde benim çektiklerim yetmezmiş gibi etraftaki insanlar gelip soru sorup akıl vermezmi iyice bunalıma girdim. Kimi geliyor orta kulak bu diyor kimi geliyor bir yeri ağrıyor bu çocuğun diyor hepsini boğasım geldi valla. Eve geldik ve Lina sustu şimdide mışıl mışıl uyuyor. Demekki hastane ortamı onu gerdi ya da artık herkesi yabancıladığı için çok ağladı anlamadım. Kan tetkikleri için gittiğimizde napacağız bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. Aksi gibi yarında gieceğiz doktora. Sistit olmuştu ya kızım ilaçları bitti tekrar kültür alınacak ve ultrason çekilecek. Umarım yarında bu kadar ağlamaz yoksa yandık. Of Allahım yaa anne olmak çok zormuş gerçekten nasıl dayanacağım bilmiyorum.

gamzecim canımm yazdıklarını okuyunca çok duygulandım . benim oğlumunda göz kaymasından dolayı ameliyat durumu vardı yaşadıklarım aklıma geldi. bak canım öncelikle panik yapma bak lina senin paniğini hisseder. sen rahat ol ki yavrunda rahatlasın unutma onlar hissediyolar herşeyi.. bize gelince oğlum ameliyat olmamıştı . doğuştan olmadığı anlaşılınca gözlükle tedavi edildi. inşallah linamız bir an önce olup kurtulacak. dualarımız kızınla kolayca atlatacak inşallahhh . anne olmak evet en zor en güzel olan tek şey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…