Gnydn herkeseee,
Öznurcum sitemli yazın beni çok üzdü cnm.zesezenin dediği gibi ben sadece seni düşünerek yazmadım onu,ana sayfada açılanlar için söledim cnm,herkes orada ayrı ayrı açtığında esas konular geri gidiyor sayfası varken oraya konulsa iyi olur dedim sadece tatlım.seni kızdırdıysam kusura bakma,kafam iyi olmadığı için yanlış kelimeler seçmedim umarım
yoksa eylül’cüğümü gördük ne güzel oldu :)
Deralp hoş geldin cnm,2009 ağustos annesi olacaksın ne güzel,sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah:)
Zeseze cnm normalde saatli ek besin listesi var ama hanım 11-12 gibi kalktığından o saatlere uyamıyoruz :) en son sabah 8.5 yada 9.5 ta mamasını yiyor.kalkınca o uyurken yaptığım m.suyunu içiyor.yaklaşık 1.5-2 saat sonra sebzesini yiyor.4-4.5 gibi yoğurt yada m.püresi var.akşamda 7-8 gibi tekrar mama yiyor.10-11 gibi de muhallebi.bu saatler yarım saat ileri geri oynayabiliyor cnm.aslında gece 1 kere alması lazım ama hanım 3 saatte bir yaklaşık acıktığından gece 2 ve sabah 5gibi gene mama yiyor.işte böyle cnm.bazen akşamüzeri m.püresini yada akşamki muhallebisini vermeyebiliyorum saatler birbirine yakın olunca.
Mesela bugün m.püresini vermicem çünkü tuğba annesi süt yolladı onu içiricem.mama yediğinde de tamamını yemiyo her zaman 150-180 cc yapıyorum acıkmasına bağlı.
Elifcim hoş geldiniz cnm,ohh ebrar kızım gezmiş ciciler almış gelmiş maşallah :) yakışır yavruma.dediğin gibi elleri ağızlarından çıkmadığı için ya kusuyorlar yada her şey tükürük içinde zillilerin :) şu dişlerini çıkarsalar da rahatlasa yavrucaklarım.k.validene geçmiş olsun tatlım inşallah ciddi bir şey çıkmaz.
Tuğbacım cnm maşallah ertuğ oğluma aman yesin de alsın kiloları cnm benim.sana da geçmiş olsun tatlım neyseki sonuncusunu oldun di mi? Ben de hala sırt ve bel ağrısından ölüyorum,bu sabah gene nineler gibi kalktım yataktan gece bi ara ağlayacaktım hatta
ne zaman geçecek bilmem.ahh kilo vermem lazım ahhhhh..
Aslıcım yaa hep bu miniklerden tartışır olduk zaten bizde de roller tam tersi,ben kızıyorum eşime zaman zaman düzgün davransın elvin’e vs..gözümüzün nuru hepsi korkuyoruz tabii b işi olacak diye ama haklısın sen de be cnm..inş eşinde anlar bunu..
Nerdecim al bi tane de bende var cnm seninkinden,gecelerimiz aynı geçiyor.dediğin gibi çığlıklar ya oynarken ya da uyuduğu anda kesiliyor.devamlı oynayacaksın konuşacaksın kucağından indirmeyeceksin,bunlar hepsinin geçiş dönemi herhalde bunu da atlatıcaz hep birlikte :)
Ay elagözlüm duygularıma tercüman olmuşsun cnm,dediğin gibi unuttum sosyallk ne demek.kuaför desen öle bi meslek mi var hatırlamıyorum :) bizimkilerin hepsi dediğin gibi prof.maşallah hepsi bilinçli ve erken serpiliyorlar.eskidenmiş o bebekler uyur,mama yer altı değişir,bırakırsın kalır öle.şimdikilerin hepsi minik birer canavar walla :) bu arada ticker çok şeker olmuş :)
Hasta bebeişlerimin hepsini öpüyorum,inş çabuk iyileşirler.cyıldızcım cnm şuruplar bizde bile söktürmek için öksürtüyo oğluşunda da ondan oluyordur tatlım.
Seher cnm facete hoş geldin aramıza şeker :)
diğer annelermmmmmmmmmm hepinizi öpüyorum!!!!
süseeee istanbul da mısın hala sesin gelmiyorrrr....