2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kübracım canım ömer efe de huysuz yazmışssın . aşıdan sonramı oldu geçmiş olsun yavruna Allah kolaylık versin canım

bamboocum senin işin daha zor 3tane.ben 1 tane ile zor baş ediyorum.büyük konuşmıyım ama başka düşünmüyoruz.hayırlısı ile sağlıkla elvin'i büyütelim de,zaten maddiyatta ikinciye imkan vermiyor.ama her zaman kalabalık aileleri sevmişimdir.eskiden rahmetli babaannemde halamlar amcamlar kuzenler toplanırdık bayılırdım.neyseki sizler varsınız biz küçük aile olsakta :) bir sürü arkadaşım,dostum ve yavrum oldu kk sayesinde:)

yardımmmmmmm sabah pnomokok olduk biraz önce oğlumu yıkadı yaa dalgınlığıma geldi birşey olurmu dr. birşey demedi gelçi yıkama diye birde bu aşı ateş yaparmı

cnm benim geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile atlatacak lina'mız cnm bugünleri de.kavuşacak sağlığına.inan en az senin kadar ben de üzüldüm yazdıklarını okuyunca.ahh o kan aldırmada benim de içim gidiyo,hani doğduklarında topuklarından aldılar ya bakamamıştım ben babası tutmuştu.şu çevredekilerin çok konuşması beni de deli ediyor,herşeyi biliyorlar sanki.
içini ferah tut canım güzel düşün,kısa zamanda lina iyileşecek ve şükür atlattık diyeceksin,diyeceğiz bitanem.dualarım ve kalbim sizinle

kübracım geçmiş olsun cnm elvinde 2 günde 1 yapıyor demin önce katı geldi onu aldım tam çıkmamıştı arkası yumuşak geldi.fitil yaptın yapabildi mi bari cnm?kayısı suyu sıkıp versene rahatlatır biraz.

baharcım biz karma ile aynı gün olduğumuz için pnömokoku aynı gün yıkamamıştım.pnömokok ateş yapmıyor cnm için rahat olsun,geçmiş olsun kuzuma bu arada

gamze canım geçmiş olsun kuzuna şu akıl veren insanlara ben de çok sinir oluyorum geçen gün oğlumu hastaneye götürdüğümde benim de başıma geldi acayip sinirlendim arabasına bindirmiştim 5 adım yürüyüp metroya binecektim kadının biri yanımdan geçerken çocuğun yüzünü örtün demez mi kaskatı oldum sinirden kendimi kötü hissettim.
umarım kızın sorunsuz bi şekilde ameliyatını olur ve gözü düzelir sen de güçlü olmalısın ki ona güç verebilesin

BAHAR pnomokok ateş yapmıyo biz de rotayla yaptırmıştık bişey olmadı çok şükür sadece yeri hafif kızarmıştı o da 1 gün sonra geçti.banyo konusunu bilmiyom ama bize de bişey dememişlerdi yıkanmasa söylerlerdi herhalde.

gamzecim her şey yoluna girecektir inşallah. güçlü olmak zorundasın tatlım. %10 ları filan düşünme kendini yıpratma.%90 çooook daha büyük bir ihtimal unutma. iyi düşün.
dualarımız seninle

Herkese merhaba ben bugün tetanoz aşımı yaptırdım geldiğimden beri buz tutuyorum bide hemşire minoset iç dedi şimdilik şidetli bi agrım yok inş.olmaz .buarada bizim saglık ocagına da pnomokok gelmiş çok sevindim .ebrar da iyi çok şükür yarın dr a gicez rota nın 2. Dozunu vurdurcaz bide bu ay kontrolu olmamıştı bakalım kızım kilo lmışmı çok merak ediyorum .biliosunuz biz ek olarak bebelac mama kullanıyoduk dün bitmişti eşim 2 numarasını ve gece mamasını almış bugün başladık tadında hiç farklılık yok sanırım ebrar lıkır lıkır içio bakalım buakşam gece mamasını deneyecegiz inş. Onuda sever.he bide kızlar bu mamaların üstünde bu mamalarla yogurt yapabilirsiniz yazıyo sizler hiç denedinizmi nasıl tutuyomu?

Gamzecim canım inş lina bi an önce sağlıgına kavuşur benim yiğenimde 3 defa göz kapagı düşüklüğünden dolayı ameliyat olmuştu bi dönem gözlük de kulland şimdi 12 yaşında ve artık gözlükde kullanmıo umarım linanın ameliyatı da sorunsuz gecer...

mamalardan yoğurt çooook sulu oluyor. pastörize sütle yapmak en iyisi.
bebelac gceyi kullandım ben tok tutsun diye hiç bi işe yaramadı aynı zamanda uyandı. ancak diğerlerine göre daha çok kilo aldırdı o nedenle kullanmıyorum artık.

Merhaba kızlar..,
gamzecim linacığımıza geçmiş olsun içini ferah tut inşallah tek ameliyatla düzelecek ve bir daha inşallah ahsatane ile ilgili bir işiniz olmayacak.kendini böyle telkin et.dualarım sizinle..
bu yavrucukların hastalıklardan çekitkleri de nedir yaa!!zor bebişken hastalanmak.biz bile dayanamıyoruz onlar ne yapsın
nihancım maşallah elvine.sanki yeleği berilin yeleğine benziyor canım benim..çok tatlı maşallah..
herkesin bebişine maşallahhhhhhh.allah hepsini nazarlardan korusun..
beril hala huysuz teyzeleri..nedense berile de arada geliyorlar asabileşiyor yavrum..
kayınvalidemler geldi bayramda hala burdalar bugün temizlik yaptım.yorulmuşum.hep okudum yazılanları ama inanın öyle pek bişey aklımda kalmıyor.unutuyorum.
hasta olanlara geçmiş olsun.herkese allah kolaylık versin..
hepinizi çok öpüyorum yoğun günlerim nedeniyle pek bişeyler yazamıyorum.
kendinize iyi bakın görüşürüz..:))

gamzcim çok geçmiş olsun linamıza kalbimiz ve dualarımız seninle canım o kan alınmasını iyi bilirim ama sen bakma babası yanında dursun ben yanında durdumda hemşireyi gırtlaklıyacaktım dayanamadım o yüzden canım inş.çabucak iyileşecek zesezenin dedigi gibi %90 daha çok öptük sizi.uyandı anam gündüz 10 dak uyuyo bu velet yaaaa neyse gece 3 saat kesintisiz uyuyo bunada şükür o 3 saatide uyumasaydı ya bende o zaman 3 saat uyuyamazdım o zamanı düşünemiyorum bak yalandan aglıyo çok zeki bu sıpa yaaa maş.

Çok teşekkür ederim kızlar yaa, sizlerde olmasanız çok bunalırdım. Tuğbacım eşim tetkikler yapılırken yanımda olmayacak. Yanımda annem olacak o benden beter hayatta giremez. Anjiyosu sırasında hep baba götürdü kan aldırmaya ama bu sefer mecbur ben olacağım yanında. Beni ağladığım için dışarı çıkarıyolar ama eşim tembihledi yalnız bırakma diye çocuk ağladıkça hemşire damarı bulamazsa sinirlenip Linanın bir yerini cimcikler yada o sinirle sıkar bir yerini diye korkuyor. Benimde içime kurt düşürdü şimdi hayatta yanından ayrılamam, hele biri bişey yapmaya kalksın gebertirim o hemşireyi, saçı başı kalmaz. Neyse ayın 23 ünde götüreceğim tetkikleri için inşallah herşey yolunda gider. Öpüyorum hepinizi canım arkadaşlarım.

Gamzecim çok geçmiş olsun canım yazdıklarının okuyunca çok üzüldümm inş kızın ve sen bu zor günleri atlatırsınız..anne olmak çok zor gerçektenn :çok üzgünüm:

nihan cnm fitili koydum sabah kaysı suyuda verdim bugün yaptı bikere bezi doldurmuştu bakalım bidahakini ne zaman yapıcakk
bamboo canım dün aşı oldukk ama huysuzluğu ondan değill 2 3 gündür var..:bbo:
elif geçmiş olsun canımm bende dün sağlık ocağına sordum pnomokok aşısı 2009 gelcek dedifisfisfis

cnm sen niye bukadar tepki veriyorsun anlamadım????
birçok kişi resim koyup başlık atıyor. istersen bakarsın istemezsen bakmazsın kimse seni zorlayamaz. yani konu yasağımı var onu anlamış değilim. ben o rsimleride yanlış yere koyduğum için özürümü zaten diledim. yani resim koyduk diye bu tepki nie onu anlamadım. herkes istediği konuyu açar istediği resmi koyar bakmak bakmamak bizlere kalmış .

...................................................................................................

Son düzenleme:
Gamze'cim çok geçmiş olsun cnm üzme kendini olumlu düşün lütfen. Allahın izniyle hiç bişey olmaz. bebeğin için dua ediyorum çok öpt. seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…