Biz bugün sağlık ocağına gittik pnömokok gelmiş bizim s.ocağına(Beyoğlu/cihangir).Haftaya yaptıracağız karmasıyla beraber....
nerde canım saol valla öyle zorkii hakket alah yardımcımız olsun ..yhaa valla allahım isteyene nasip etsin çocuk :))) helede ikiz:)) anam valla kollarım kas oldu uyku ney onuda unuttum :)) gülüyorum ama valla basen onlar aglarken bend eanne anne die aglmak istiom held ehasta olunca onlar hiç durmuyolar çünki :)) ahh ahh bi büyüselerdi :)
gamzecim çok geçmiş olsun tatlım inşllah minik bebişimiz onuda hayırlısı ile saglıcakla atlacak annesi.Herkese selam, moralim çok bozuk kızlar yaaa. Göz doktorundan geldik biraz önce. 5 ocakta göz kapağı ameliyatı olacak kuzum. Bir sürü tetkik verdi 30 aralıka kadar yaptırıp götürecekmişim ona göre ameliyatını olacak. Bir sürü kan testi var nasıl durduracağım Lina yı bilmiyorum. İstediği kanlara bakınca bunalıma girdim 6-7 tüp kan alırlar kesin ama nasıl alırlar bilmiyorum. Çok orkuyorum yaa sürekli stres altındayım ağlama krizlerine giriyorum. Birde ameliyat olduktan sonra bünye alışana kadar gözü hafif aralık kalabilirmiş ve uykuya dalmakta zorlanabilirmiş yandık valla uykuları yeni yeni düzene giriyor şimdi bütün düzeni bozulacak. Ameliyattan 10 gün sonra doktoru tekrar görecekmiş, %10 hastada hata yapabilirlermiş o zaman tekrar ameliyat olması gerekebilirmiş. Yani anlayacağınız altüst oldum. Birde Lina hastaneye girdiğimiz andan itibaren çığlık çığlığa ağlamaya başladı taaakii çıkana kadar. Neredeyse kendi çocuk doktorunun olduğu hastaneye acile götürecektim o derece çığlık atarak ağlıyordu. Birde benim çektiklerim yetmezmiş gibi etraftaki insanlar gelip soru sorup akıl vermezmi iyice bunalıma girdim. Kimi geliyor orta kulak bu diyor kimi geliyor bir yeri ağrıyor bu çocuğun diyor hepsini boğasım geldi valla. Eve geldik ve Lina sustu şimdide mışıl mışıl uyuyor. Demekki hastane ortamı onu gerdi ya da artık herkesi yabancıladığı için çok ağladı anlamadım. Kan tetkikleri için gittiğimizde napacağız bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. Aksi gibi yarında gieceğiz doktora. Sistit olmuştu ya kızım ilaçları bitti tekrar kültür alınacak ve ultrason çekilecek. Umarım yarında bu kadar ağlamaz yoksa yandık. Of Allahım yaa anne olmak çok zormuş gerçekten nasıl dayanacağım bilmiyorum.
sehercim bakıyorum ogluşlar baya yoruyorlar annelerini Allah sana kolaylık versin güzelim zor hemde 3 tane erkek baba hariç birde:))saol canım valla yorucu oluyo :) şuan bugrayla ugraşıyorum gece kuşu daha uyumadı :)) neyse ben biraz ilgilenim herkes uyudu bi bzi kaldık :))) öpüyorum canım ii geceler..
gamzecim çok geçmiş olsun tatlım inşllah minik bebişimiz onuda hayırlısı ile saglıcakla atlacak annesi.
sehercim bakıyorum ogluşlar baya yoruyorlar annelerini Allah sana kolaylık versin güzelim zor hemde 3 tane erkek baba hariç birde:))
herkese günaydınn güzel anneler. inşllah herkes iyidir. geçmişi okudum ama malesef minnoşla arada ilgilendigimden tam hatırlayamıyorum canlarım.
dün biraz tartışma olmuş sanırım arkadaşlar bu güzel günlerde hiç üzülmeyin birbirinizi güzel arkadaşlarım.
arkaşlar Ozan bir haftadır gün içerisinde kakasını 3den fazla yapıyor bazen 5 kere falan normalmi sizce komşularım iyi degil kilo almaz dedilerde.
canım 5 defa da yapabilir hiç yapmayabilir de ben de bunu kafaya takmıştım doktoruma sordum hiççç bişey olmaz dedi çünkü benimki de 5 defa falan yapıyodu bi ara.o nerden çıkmış kilo alamaması allahım o zaman benimki niye kilo alıyo?canım kafana takma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?