2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm dikkat edersen olayı büyütmedim. yanlış yaptığım için özür diledim. konu başlığı açmakta herkes serbest. aynı konular duracaksa ve hiç değişmicekse bu sitedeki paylaşımın ne anlamı kaldı onuda anlamış değilim. yani aynı konuya sürekli bişey yazamayız. ama ilgimizi çekmeyen konulara bakmayız. ben mesela öyle yapıyorum.
örnek veriyorum geçenlerde tuğba ilk buluşma die bi konu açmıştı resimli benim çok hoşuma gitti. ama bi başkasının gitmeyebilir. Arz talep meselesi. lütfen kavgaya dönüşmesin .

zeseze lütfen özelden msj atma bana. bak cnm ben sütüm gelsin diye uğraşıyorum beni üzüyorsun ve ben bu anlamsız mesajlarından dolayı sütümün gitmesini istemiyorum. ve şuan bu sitede yazdığın çirkin cümleleride silmene çok şaşırdım. heralde çirkin olduğunu son anda farkedip silme gereği duydun.
kızlar hepinizden siteyi böyle gereksiz şeylerle oyaladığım içinde özür diliyorum. keşke bu münakaşanın yer tuttuğu sayfada bu yazıların olması yerine masum bir bebeğin resminin olmasını yeğlerdim. umarım anlaşılmışımdır. hepinizi öpüyorum
.

iftira atma ben 10 yıllık bir eğitimciyim her şeyden evvel nerede ne konuşacağımı bilirim.
incir çekirdeğini doldurmayan bir meseleyi büyüttün.bu saçmasapan şeylerin burada olmaması için sana özel mesaj yazdım ve yazdıklarımı sildim.
buraya da yazıyorum çok küçüksün daha senin yaşında kardeşim var benim. çok şey öğreneceksin daha hayatta

arkadaşlar neler olmuş yhaa vallla çok üzüldüm .. nolur ble tartışmalar olmasın bizler arkadaşiz.. bunlar ufak tefek şeyler yapmayalım böyle.. hepimzi evde bazı sıkıntılar yaşıyuoruz belkid e böyle olunca o içinizde dolan şeyleri böyle attınız .. inş. aranız düzelir kızlarr üzüldüm vala.. zeseze cigim öznurcugum öpüyorum kızlarr üzmein birbirnizi

Gamze çok geçmiş olsun,benim 2 yeğenimdede var benzer göz problemi ve onlarda bu tür operasyonlar geçirdi.Şuan hiçbir görme vs.sorunları yok.Zor bir süreç senin için ama olumlu düşünki bebeğine daha faydalı olasın.Dualarımız seninle...
Nihan senin cimcimeyede maaşallah annesi ne güzel kilo alıyor.Markete bile gidemiyor olduğumuz günler en kısa zamanda geçecek inşallah...
Pediastrum kolay gelsin sana,Beril cikde demek buara huysuz.Benim cimcimede buara felaket kaprisli...
Seher ve Bamboo 3 çocukla size double kolay gelsin...
Öznur senin cimcime nasıl oldu?Senin süt durumun ne oldu canım yazdıysan farketmedim...
Unuttuğum arkadaşlar hepinizi ve bebişleri öpüyoruz cici kızımla...
Biz bugün sağlık ocağına gittik pnömokok gelmiş bizim s.ocağına(Beyoğlu/cihangir).Haftaya yaptıracağız karmasıyla beraber....

nerde canım saol valla öyle zorkii hakket alah yardımcımız olsun ..yhaa valla allahım isteyene nasip etsin çocuk :))) helede ikiz:)) anam valla kollarım kas oldu uyku ney onuda unuttum :)) gülüyorum ama valla basen onlar aglarken bend eanne anne die aglmak istiom held ehasta olunca onlar hiç durmuyolar çünki :)) ahh ahh bi büyüselerdi :)

cnm bugün çok enteresan bişey oldu. eylül gülücükler atarken emzirim dedim. önce ağzını açtı ağzında evirdi çevirdi. çok yavaş bi şekilde 1 dk falan emdi. bende sevinçten ölüyordum ama kursağımda kaldı sonra çıkardı ağladı almadı. bende netten pompa siparişi vermiştim bugün geldi. öğlen sağdım bi göğsümden 5 dk da 70 cc çıktı. 5 dk önce sağdım 10 cc çıktı anlamadım walla niye az çıktı. :uhm::uhm::uhm: sinir oldum resmen yaaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Seher'cim tatlım Allah yardımcın olsun. ikizler seni eminim çok yoruyodur. bizler 1 taneyle yeri geldimi zorlanıyoruz. sıkma canını ama onların sağlıklı bi şekilde gülüşleri senin bütün yorgunluğunu alır. öp benim için üç yakışıklıyı. senide öpüyorum cnm. :1hug::1hug::1hug:

Biz bugün sağlık ocağına gittik pnömokok gelmiş bizim s.ocağına(Beyoğlu/cihangir).Haftaya yaptıracağız karmasıyla beraber....

cnm ya sen bilirsin pnömokok aşısı hangi ayda vuruluyor??? ben karma aşıyı geçen ayın 20 sinde vurdurmuştum. bu ayda aşımız yokmuş oyüzden dr. bu ayın 20 sinde vurdur dedi. ama eylül 28 inde 4 aylık oluyor.
bide bizim aşılarımız sarktı. ilk aşımıza bayram girdi bayramdan sonra yaptırdık. 9 gün ordan kaydı. ikinci aşımız karmada da sadece sağlık ocağına perş. geliyormuş bende cuma gittim bi günden bişey olmaz die. 7 günde ordan kaydı. anlayacağın karma karışık bişey oldu.

saol canım valla yorucu oluyo :) şuan bugrayla ugraşıyorum gece kuşu daha uyumadı :)) neyse ben biraz ilgilenim herkes uyudu bi bzi kaldık :))) öpüyorum canım ii geceler..

herkesi öpüyoruuum iyigeceler çok üzüldüm lütfen tartışmayın bizler dost olduk burda ya ben yattıyoruuuuum oh oh

Valla ben çok yorulduğumda allahım bide ikiz olsalardı ya diye düşünüp kendimi avutuyorum.
Anne olmak böyle olsa gerek 10 çocukda olsa o kadar dayanıklı oluyor insan galiba.Annem Bana bile şuan en kolay zamanın hele bir yürüsün bakalım o zaman dahada zorlaşır diyor.Bence büyüdülermi daha zor be seher.Öpüyorum senin oğluşları,3 ü bir arada ların ı:)))

a.s.günaydınnnn kısslar
nasılsınızz bebişler nasıl
biz bugün aşı olacaz çoook telaşlanıyorummm sanki ilk defa baıma gelio anam kafayı yedimmm :))
annem dio zaten senin psikolojin bozuldu die bende anlamıyomki bu 3.cü çocuk ama çok tedirginim sürekli hastamı oldu aman üşüdü terledi vs vs neyse kızlar nettiniz öle yaaa ortada hiç bi şey yok boşuna stres yapıonuz relax olun bacım değermi seherrrrrkıss iileştimi kuzular çok öp onları benim yerime
tuğba kıs yeni tickerin süper olmuş
nerde sanırım sen yenisin biras geç oldu ama hoş geldin evet büyüyünce daha zor daha farklı oluyo istekleri ben şimdi okula gönderdim büyükleri ama inan terlerde kaldım kızın saçını taradım beğenmedi başka model olcakmış oğlan kazak giymem şişko oluyom die tututrdu neyseki çıktılar da bende rahatladım zaten hava buzzzz zor ama anneliğin her hali güzel allah olmayanlarada nasip etsin bütün anneler herkese güzel bir gün diliorum bebişlereve kendinize ii bakınn
bybybyby

kızlar günaydın sefacım canım nasılsın avatar yaptım kendime :) gece yanlış anlaşılma olmuş üzüldüm . çok öptüm ikinizide.. tuğbaaa canım olmadı takvim kapanmış gözüküyoo neyse kısmet değilmiş sefa canım sakin ol kızz . biz dün olduk aşımızı olup kurtulacak işte minişin hadi sağlıkla gidin gelin çok öp kızını. nerde canım annen doğru söylemiş yürüyünce hele ilk yürümeye başlayınca çokkk zorr aman düşmesin diye peşinde dolaşa dolaşa bi hal olacazz .. sağlıkla yürüsünlerde o kadarına katlanıyoruz dimi. çok öptüm bütün annelerii

mrh arkadaşlar cuma günü kızımın aşısı var.aşıdan sonra huzursuz olur diye beni bir düşünce sardı gidiyo aşı yaptıranlar bebeklerde huzursuzluk yada ateş falan oldumu.

gamzecim çok geçmiş olsun tatlım inşllah minik bebişimiz onuda hayırlısı ile saglıcakla atlacak annesi.
saol canım valla yorucu oluyo :) şuan bugrayla ugraşıyorum gece kuşu daha uyumadı :)) neyse ben biraz ilgilenim herkes uyudu bi bzi kaldık :))) öpüyorum canım ii geceler..
sehercim bakıyorum ogluşlar baya yoruyorlar annelerini Allah sana kolaylık versin güzelim zor hemde 3 tane erkek baba hariç birde:))
herkese günaydınn güzel anneler. inşllah herkes iyidir. geçmişi okudum ama malesef minnoşla arada ilgilendigimden tam hatırlayamıyorum canlarım.
dün biraz tartışma olmuş sanırım arkadaşlar bu güzel günlerde hiç üzülmeyin birbirinizi güzel arkadaşlarım.
arkaşlar Ozan bir haftadır gün içerisinde kakasını 3den fazla yapıyor bazen 5 kere falan normalmi sizce komşularım iyi degil kilo almaz dedilerde.

canım 5 defa da yapabilir hiç yapmayabilir de ben de bunu kafaya takmıştım doktoruma sordum hiççç bişey olmaz dedi çünkü benimki de 5 defa falan yapıyodu bi ara.o nerden çıkmış kilo alamaması allahım o zaman benimki niye kilo alıyo?canım kafana takma sen

teşekkür ederim yıldızcımm içimi rahatlattın. yıldızcım sen rapor ne yaptın kolay alabildinmi. benim iznim bitti raporlara başladım 20+20 alacagım ama onu bile vermiyorlar çıldıracagım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…