Gnydn kızlar sabahları uyandığında elvin’i yatağa yanıma alıyorum,alıştı bizim yatakta uyumak hoşuna gidiyor.henüz uyanmadı.her gece olduğu gibi bu gece de zırt pırt uyandı,huysuzdu.ben de onun yanında uyuya kalmışım.1 saat önce kalktım.canım çok sıkkın.maddiyat çok kötü durumdabu zamlar yüzünden de fatura tutarları da uçmuş geliyo babam sıkıntıdan ne yapacağını bilemiyo,ben çalışamıyorum ne olacak halimiz bilmem offf
Elifcim geçmiş olsun cnm inş tuğba gibi çok ağrımaz kolun.bugün dönünce ebrar kızım ne kadar olmuş annesi bize de hemen yaz.
Özgecim cnm elvin’in yeleğini annem örmüştü,resimlrde göreceğiniz tüm yün yelek ve hırkalar kuzuma anneannesinden hatıra.hamile olduğumu öğrendiğinde başladı yapmaya,doğana kadar bitirmişti hepsini.sonradan yapamam diye
Kübracım ohh maşalahh doldursun ömer efe’m bezlerini rahatlamıştı canım benim.kitapta okumuştum 2-3 günden fazla kabızlık olmamalıymış.o nedenle 2-3 gün oldu mu hemen kayısı ve fitili yap cnmcım.
Öznur zeseze ay benim yüzümden tartışıyosunuz nolur yapmayın.hepimiz kolay zamanlar geçirmiyoruz.birbirimizi üzmeyelim burada sevincimizi derdimizi paylaşıyoruz bi nevi psikologuyuz birbirimizin,canlarım siz de üzmeyin birbirinizi..
Nerdecim saol cnm.ben de kilo çok alıyor diye üzülüyorum,herkesinkinden fazla elvin’in kilosu,kilolu çocuk olacak diye korkuyorumbana benzemesin yavrum:)
Öznurcum elvin 3. ve 5. aylarında oldu pnömokoku.sen de bu ay yaptır cnm.bildiğim kadarıyla 4 doz falan yapılıyo yanılmıyorsam.elvin’in de bu ay aşısı yok (bu aşı olmama ayları neden değişik acaba?) sanırım 3.doz bir dahaki ay yapılacak.
Kışgüneşi cnm oy sende de mi 3 tane var seher gibi:) ikinizin de işi zor walla.ben bir tane ile baş etmeye çalışıyorum.elvin de seher’inkiler gibi gece kuşu.gece delirtti beni şimdi de uyuyo hala zillim:)Allah kolaylık versin ikinize de cnm.zeynep’ciğimizde aşı olacak bugün geçmişler olsun şimdiden yavruma
Aslıcım cnm nasılsın?ozan ege’nin bağırsaklar güzel çalışıyor demek ki yediğini rahat çıkarıyor ama sanki biraz fazla deil mi?sen gene de druna sor cnm en doğrusunu o söyler.kilo almaz diye de üzülme,sonuçta gerekli besini sütünden alıyor tatlım.
Bamboocum avatarın çok güzel olmuş.oğluşuna da geçmiş olsun,ne kadar olmuş boyu kilosu baktılar mı?
Simayyan cnm her aşı ateş yapmıyor,endişelenme.huysuzluk genel de oluyor buradaki arkadaşların yazdığına göre.elvin de pek huysuzluk görmedim aşıdan sonra.genel olarak bu ara hepsi huysuzlar zaten :)ne aşısı olacak?
kızlar dün kezbanla konuştum ve msglaştım(ikisini de yaptık :) ) hepinize slmı var.pcleri düzelmemiş firma yenisini gönderecekmiş.hepinizi çok öpüyor ve özlemiş.ege ve sudenaz 7500 gr olmuşlar,çorba m.suyu yoğurt yiyorlarmış :)
teşekkür ederim yıldızcımm içimi rahatlattın. yıldızcım sen rapor ne yaptın kolay alabildinmi. benim iznim bitti raporlara başladım 20+20 alacagım ama onu bile vermiyorlar çıldıracagım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?