ohh afiyet olsun elvinime maşallah yarasın inş ebrarıma da yararda brazcık toparlanır aslında beni zayıf olması pek rahatsız etmio ama girdiğim her ortamda ayy bu çocuk çok zayıf şunu da ver bunu da ver diyenler varya onlara gıcık oluom sırf onları konuşturmamak için az daha kilo alsın istiyorum yoksa biz memnunuz kilomuzdan giydiklerimiz gayet güzel yakışıo çabuk büyümediğimiz içinde uzun süre ebiseleimizi giyebiliyoruz :) nihancım yogurt verorum demişsin dr. mu dedi bizim dr bize bi liste verdi de orda yogurt 9. aybeslenme listesinde görünüo ..ayy bende şu mamadan kurtulmayı çok istiyorum inş bu ay ii kilo alırda bi an önce dogal dogal besleniriz..
elif'cim eylül emmeyi tamamen bıraktı. Gece emiyordu sanırım biberona alıştı diye gece emmeyide bıraktı. Ben bir öğünde 150 veya 180 cc yi zorla veriyorum. Bazen 90 cc içiyor yarım saat sonra falan bi 90 lık daha yapıp zorla veriyorum. Ebrar sanırım biberona alışıp emmeyi bırakmadı. Ortalama 4 saat arayla falan veriyorum.
kızlar bebek.com da milpanın bi anketi var dilerseniz katılın talihlilere bebek yemekleri kitabı veriolarmış..
günaydınnn herkesee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?