2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay sehercim o araba işini hiç sorma istanbula taşınırken sattık bizde mecburiyetten borçlar vardı baya malum dükkanı yeni açmıştık 7 mlyarlık arabayı 2 .750 ye sattık ah ah genç yaşta herşeyi gördük inş ev aınca evime bişe olmaz tek dilegim bişe alınca korkuyorz eşimle artık ya keyfinide süremiyoz

elifcim maşallah kuzuma çıtı pıtı bi kız olcak desene:) ben de elvin'e mama bıraktırmaya çalışıyorum ama hala tam bırakamadı,özellikle geceleri 2 kere yatmadan da 1 kere istiyo.gün içinde ek besinlerini yiyo,mesela az önce yoğurdumuzu yedik şapırdata şapırtada.ek besinlere başlayınca biraz daha rahat oluyor sanki,uğraşılıyor ama mamadan daha iyi ya içim rahat ediyor :)ebrar'ımda başlıcak ne güzel:)afiyet olsun kuzuma şimdiden

ohh afiyet olsun elvinime maşallah yarasın inş ebrarıma da yararda brazcık toparlanır aslında beni zayıf olması pek rahatsız etmio ama girdiğim her ortamda ayy bu çocuk çok zayıf şunu da ver bunu da ver diyenler varya onlara gıcık oluom sırf onları konuşturmamak için az daha kilo alsın istiyorum yoksa biz memnunuz kilomuzdan giydiklerimiz gayet güzel yakışıo çabuk büyümediğimiz içinde uzun süre ebiseleimizi giyebiliyoruz :) nihancım yogurt verorum demişsin dr. mu dedi bizim dr bize bi liste verdi de orda yogurt 9. aybeslenme listesinde görünüo ..ayy bende şu mamadan kurtulmayı çok istiyorum inş bu ay ii kilo alırda bi an önce dogal dogal besleniriz..

Elif'cim maaşallah Ebrar'a çıtır kızımız kilo almış demek. ya sorma aynı sorun bizdede var. bide Eylül'ün boyu uzun kilosunuda göstermiyor. herkes arı mama ver prinç unu ver diyip duruyor. en çok o sıkıyor insanı walla. bende 4. ayda ek gıdaya başlıcam hemen. yoka böyle kilo alacağı yok. mamayıda beğenmiyor zaten :1no2::1no2:

maşallah canım ebrarımıza:) çıtı ptı hanım hanımcık :) benim bugramda o kilolarda zannedersem bend eayın 24 ünde gidicem aşımız var bakalım ansıl lar bend eçok merak ediyorum .. ardam kilolu kesinde bugram nekdaar oonu merak ediyorum :)
tugbacıgım inş. allahıms enind egönlüne göre verir canım .. valla çok zor arabasızlık heelde çocuk varken off off allahım inş. tez zamnda araba sahibi yapar bizi...

cnm doktorun verdiği listede var yoğurt veya m.püresi yemesi gerektiği ikindi,akşamüzeri falan.bi süredir m.püresi yediği için bugün yoğurt yedirdim.şimdi oyun halısında ciyak ciyak:)
başkalarının dediğine bakma cnm yaa boşver sağlığı yerindeyse şükür kilo almasın.ben de elvin çok kilolu diye korkuyorum :bbo:

Elif'cim Eylül emmeyi tamamen bıraktı. gece emiyordu sanırım biberona alıştı diye gece emmeyide bıraktı. ben bir öğünde 150 veya 180 cc yi zorla veriyorum. bazen 90 cc içiyor yarım saat sonra falan bi 90 lık daha yapıp zorla veriyorum. Ebrar sanırım biberona alışıp emmeyi bırakmadı. ortalama 4 saat arayla falan veriyorum.

çok şükr şuan bırakmadı emmeyi inş. Bırakmaz biz ilk 30 la başlamıştık sonra 60 a çıktı şimdi dr 90 cc verin dedi 2 saat arayla bi emio 2 saat sonrada mama yiyo şimdi bide 2 saat sonra mevya suyu ve sebze çorbası vericez ..

kızlar bebek.com da milpanın bi anketi var dilerseniz katılın talihlilere bebek yemekleri kitabı veriolarmış..

günaydın nasılsınız
biz dün aşımızı olamadık çook sinirlndim valla aşılar bozulmuş cumaya olucaz artık
:)))).:)))

günaydın herkese
kışgüneşi aşılar mı bozulmuş ya neyse artık cumaya yaptırırsınız.şimdiden geçmiş olsun

kızlar bebek.com da milpanın bi anketi var dilerseniz katılın talihlilere bebek yemekleri kitabı veriolarmış..

canım ben milupanın anketini göremedim yaa sadece oyuncaklarla ilgili bi tane var ana sayfada tamam şimdi gördüm duyurular kısmındaymış

Son düzenleme:
günaydın canlarım umarım hepiniz iyisinizdir bizde dün dr gittik.Aşılarmızı olduk promokok ve karma olduk ecemin kl su 7,100gr boyu 65 sn gelişimi iyiymiş ayrıca göz dokdotunada gittik.Ecemin gözü sürekli capaklanıyodu ama cok şükür bişi yokmuş ilac verdi inşalllah geccek ecemin kl alımı düşmüş baya ama dr mama için erken dedi emzirmek için zorlayacaksın mutlaka dedi .bende aşı oldum ikimizde sağlık ocanı ayga kaldırdık.forumu okuyamıyorum hasta olanlar varsa alllahım şifa versin hepinizi tek tek öpüyoruz .

günaydın kzılarrr .. nasılsıınız bugün .... daha formu okumadım benim yaramazlar uynamadan bi yazım dedim:) çok uykusuzum vallla gece bugrayla ugraştım ateşi vardıı ilaçta verdim ama pek inmedi devamlı 38 ile 37 arasında gitti geldii derece... bend e soydum bi beziyle bıraktım .. ama yinede ateşi vardıı allahtan ardam iiydide biraz rahattım...
arzucugum bend eseni düşünüyodum görünmüyosun die.. nasılsın iisib inş. ne güsel aşınızı olmuşnz bend einş. saglık ocagında pnömokok aşısnı vurdura bilirim .. gelride inş.ayın 24 ündede bzi gidicegiz aşıya bi igleşseydi yavrularım da yhaa..

Selam herkese bizde geldik,
bugün karma ve pnömokok aşımızı olduk. Bizim kuzuda 7,5 kilo olmuş boy 65. Şu boy işini anlayamadım bi 4 santim büyüyo bi 1 santim. tuhaf yani. Kilo alımı bizdede eskisiye göre düşük ama olsun sağlığı yerindeyse sorun yok demek. Hem gayet iyi bence. Doktor da öyle söyledi. Sehercim canım Allah yardımcın olsun doktora ikizi olan bi anne geldi ilk aklıma gelen sendin valla. Allah yardımcın olsun canımcım. Tabii bizlerinde. Zor bebek bakması ama ne olursa olsun ben çok seviyorum çocuklarla ilgilenmeyi. Sadece arada biraz dinlenebilsem yeter bana. Hem böylelikle mesleğimi geliştiriyorum bu da ayrı bir avantaj. Kuzuları hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Herkesi öptük Beyzamla... mucukkk
kaydirigubbakcemile3 :teselli:

valla öle baharcıgım çok zorr.. şuan bugrayla ugraşiyorum uykusuzum.. kucagımda şimdi bi bezi var üstünde ateşli bniras ileçlarını içirdim yine şimddii... sızlana sızlana konuşuyo tv . ye bakarak...allahım yavrularımızı şu hast. belasından korusun yhaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…