günaydın kzılarrr .. nasılsıınız bugün .... daha formu okumadım benim yaramazlar uynamadan bi yazım dedim:) çok uykusuzum vallla gece bugrayla ugraştım ateşi vardıı ilaçta verdim ama pek inmedi devamlı 38 ile 37 arasında gitti geldii derece... bend e soydum bi beziyle bıraktım .. ama yinede ateşi vardıı allahtan ardam iiydide biraz rahattım...
arzucugum bend eseni düşünüyodum görünmüyosun die.. nasılsın iisib inş. ne güsel aşınızı olmuşnz bend einş. saglık ocagında pnömokok aşısnı vurdura bilirim .. gelride inş.ayın 24 ündede bzi gidicegiz aşıya bi igleşseydi yavrularım da yhaa..
herkese gnydn kızlar,
ben ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan.bugün farkettim gözlerimin altı morarmış.elvin geceleri hiç düzgün uyumuyo napıcam bilmiyorum1.5-2 saatte bi uyanıp ağlıyo.dermanım kalmadı yaww...sinirlerim de laçkalaştı iyice
baharcım arzucum maşallah kuzulara:) kokluyorum ikisini de.bu arada kızlar dün ecenas ve elvin kameradan el salladılar birbirlerine :) arzu'yla da onlardan fırsat kaldığı kadarıyla hasret giderdik.öpüyorum arzu'cum seni.
sehercim geçmiş olsun cnm üşüttü mü buğra?
aslı'cım bugün nasılsınız?
diğer annelerim öpüyorum sizi
aklıma geldi kızlar bu arada sanem nerelerde?
kzlarrrrrrrr ya canım cok sıkkkın saclarım aşırı dökülüyo ve hiç rahat hisstmiyorum kendimi ecemde saolsun hiç duresı yok.(((
selam kızlar son anda sağlık oc. tlf geldi aşıya çağırdılar gittik hem pnomokok hemde karma olduk kızım zaten biras huysuzdu mızmızdı üşütmüş gibiydi biras şimdi uyuyor ama pnomokok ağır gelirmi yada nasıl geçirirbilenler yazsın çünkü acaba kızım hastamıydı ya hastaykenaşı olduysa diye kuruyorum yaaa üfff bern iice salaklaştım
acaba bişey olurmuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?