2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım ecem artık izin vermiyoki gireyim okuyamıyorum bile forumu bende özledim seni aşılarnı ol facebook ta sobeledini biliyom :jeyyar:

valla sobeledim :))))) hekes saklanmış oraya ikiz annesiyim vaktim olmuyo ola bilir ammaaaa sobelerim :)))) tabi birasda havvacıgımın yardımıda oldu .. o buldu ilk beni :)

herkese gnydn kızlar,
ben ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan.bugün farkettim gözlerimin altı morarmış.elvin geceleri hiç düzgün uyumuyo napıcam bilmiyorum 1.5-2 saatte bi uyanıp ağlıyo.dermanım kalmadı yaww...sinirlerim de laçkalaştı iyice
baharcım arzucum maşallah kuzulara:) kokluyorum ikisini de.bu arada kızlar dün ecenas ve elvin kameradan el salladılar birbirlerine :) arzu'yla da onlardan fırsat kaldığı kadarıyla hasret giderdik.öpüyorum arzu'cum seni.
sehercim geçmiş olsun cnm üşüttü mü buğra?
aslı'cım bugün nasılsınız?
diğer annelerim öpüyorum sizi
aklıma geldi kızlar bu arada sanem nerelerde?

tşk.e canım yok üşütmedide anlamadım dün akşam başladı bi anda ateşlendi öksürük desem o yok artık .. grip desem oda geçti gitti ilaçlarımız kulandık ama ateş bi anda neden oldu analamdım .. dişmi die baktım ama görünürde bişi göremedim.. şimdi uyudu ilaç verdimde mama da içtii.. şimidde arda konuşuyo bend ehasır evi toplim dedim ... öle uykusuzm ki aynı sen gi bi maf oldum yhaa valla bünye olarak çöktüm geceleri basne böyleuykusuzluktan bayılck gibi oluyorum .. kendimi tutamyorm oldugum yerde gözleirm kapanıyo valla.. allah yardımcımzı olsun ...

nihancım elvinde cok tatlı olmuş napalım onlar ne derse o oluyo hihoyyytbizde öpüyoruz sizikaydirigubbakcemile

aynen sehercim yaa ,geçmiş olsun kuzuma.hadi ben de 1 tane ya sen 2 tane zor işmiş walla çok güzel olsa da şu annelik.
gece gündüz kavramımı değişti elvin'in anlamadım gitti

kzlarrrrrrrr ya canım cok sıkkkın saclarım aşırı dökülüyo ve hiç rahat hisstmiyorum kendimi ecemde saolsun hiç duresı yok.(((

kzlarrrrrrrr ya canım cok sıkkkın saclarım aşırı dökülüyo ve hiç rahat hisstmiyorum kendimi ecemde saolsun hiç duresı yok.(((

cnm benim de öle heryerde saçım var,elimi saçıma atsam telsiz gelmiyor elim geriye,banyoda tutam tutam dökülüyo yakında saçsız kalıcam walaa

sehercim geçmiş olsun cnmm:1hug:
kıs arzu nerelerdesiniz sizz özledik sizi..:1hug:benimde saçlarım dökülüyoo bu gidişle kel kalabilirimmm
nihan canım elvinin inş gece uykusu düzelir uykusuzluk çok kötümirmirmirmir
bahar maşallahh kuzuma kilosu bence çok iyia.s.

selam kızlar
valla yoğun ve tempolu bi gün yaşıyorum işler yoğundu ve ben az temizlik yapayım dedim bu seferde yemek geç kaldı az oturayım merhaba deyim istedim . inşallah herkes iyidir . çok öptüm herkesi hasta olan bebeişlerede geçmiş olsun bana kolay gelsin :))

selam kızlar nasılsınız bakalımm.bende eskisi gibi foruma giremiyorumm
oğlum çok huysuz olduu..devamlı elleri ağzındaa..ağzının suyu akıyoo.huzursuzz..
geceleri uykuya dalmakta güçlük çekiyoo.tam dalıyoo..çığlıklarla uyanıyoo..
valla anne olmak çok zormuşş..ne yapalım ii olsunlardaaa..
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmm..

slm çok yorgunum ya kızlar bide dişleri çıkarken göreyim ben sizi yemek yemiyo yemediği için 5 dak uyuo hep huysuz hep mutsuz arada gülücükler saçıyo ikiside patladı ama yinede deli gibi kaşınıyo anlamadım az önce kaynanama verdim bi güzel evi temizledim çamaşır suyundan başım agrıdı şimdi durmuyo hep ağlıyo çok yoruluyorum yaa evdeinsan çok durmuyo kimsede veletim ya diş daha zormuş valla.herkesi öpüyorum ay cıyak cıyak .hepinizi kocaman öpüyorum allahım kolaylık versin hepimize bugün kendimi çok kilolu ve çok çirkin hissediyorum yaaaaaaaaaaaaaa oollamaaaaaaaaaaaaaaz.bambocum kapanmamış takvim anacım akşam baktım sen bebekler bölümüne resim yapıştr bide ne yazmak istedini yapayım sanada canımcım

tuğba korkutma bizi ya:))) gerçekten diş çıkarma zormuş herkes aynı şeyi söylüyo tez zamanda düzene girer inşallah

canım korkutmak amaçlı yazmadımda zor yani bihayli tabi herbebekte aynı olmaz benimki çok nazlı ve hassas canım ondan da olabilir

selam kızlar son anda sağlık oc. tlf geldi aşıya çağırdılar gittik hem pnomokok hemde karma olduk kızım zaten biras huysuzdu mızmızdı üşütmüş gibiydi biras şimdi uyuyor ama pnomokok ağır gelirmi yada nasıl geçirirbilenler yazsın çünkü acaba kızım hastamıydı ya hastaykenaşı olduysa diye kuruyorum yaaa üfff bern iice salaklaştım
acaba bişey olurmuuuuuuuuuuu

KÜBRACIM İNŞ DÜZELİR YOKSA BEN NOLUCAM BİLMİYORUM
aa büyük yazmışım :)
nurcncım cnm telefonda da konuştuk ama hoşgeldin cnmcım,elvin de aynı huysuzlukta
tuğbacım cnm yorldun temizlik yapınca.bize de lazım ertuğ'u al gel benim de temizlik yapmam lazım ama elvin'le ilgilenecek kimse yok.devamlı mızıldıyo bugün pek bi şi de yemedi
bamboocum sana da kolay gelsin cnm

cnm pnömokok ağır gelmiyor merak etme,ateş falan yapmıyor normalde nasılsa öle oluyorlar cnm ama karma ateş yapabilir.

yazmayı unuttum bu arada geçmiş olsun zeynep kuzuma cnm.
ben de şimdi savaşarak elvin'e m.püresi yedirmeye çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…