2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çıngıraklı patikler oluyo ondan alan oldumu bebişine bende almak istiyorum ama bulamadık bi kaç yere sorduk.
aranızda alan varsa nerden aldı öğrenebilirmiyim

herkese merhabaaa
ben bugün mutluyum ebrar ilk defa ek gıdaya başladı sabah çorbayı yemedi bende çok üzüldüm öğleye tekrar verdim ozaman yedi onu öle görünce içimin yağları eridi öğleden sonrada muz yedi ohh ohhh kızım artık büyücek çok mutluyum ayrıca dün karma ve rota vurulmuştuk çok şükür ateşlenmedi artık bundan sonrada ateşlenmez sanırım yoksa çok korkuyodum çünkü ebrar şimdiye kadar hiç ateşlenmemişdi bişi olursa naparım die düşünüyoum ...

canım bende hem karma hem pnömokök yaptırdım
2 gün başka ilaç verme çocuğuna,2 gün boyuncada dikkat et.çünkü pnömokök ateş yapan bi aşı.ben yaptırdığımda çok dikkat ettim.sürekli kontrol ettim ateş olmadı ama çok huysuz laştı2 gün .sonra yine normale dönüyor.endişelenme.ateşine dikkatetsen yeterli...a.s.

canım nie ek mamaya başladın daha erken değil mi.6 aybitince başlıycaz biz.dr öyle söyledi

aynen sehercim yaa ,geçmiş olsun kuzuma.hadi ben de 1 tane ya sen 2 tane zor işmiş walla çok güzel olsa da şu annelik.
gece gündüz kavramımı değişti elvin'in anlamadım gitti

maşşallah benim minik elvinime.çok tatlı annesi maşallah allah nazardan saklasınnnnn.. öperim o yanakları bennn

canım nie ek mamaya başladın daha erken değil mi.6 aybitince başlıycaz biz.dr öyle söyledi

canım ebrarın kilo alımı düşük 1 aydır anne sütüne ek olarak mama verioru ama yine az kilo aldı dr da ozaman ek gıdalara başlayalım dedi .zaten normalde 5 ayda başlanıomuş 6 ay geç olurmuş kaşıga alışmakta zorlanırlarmış bu yüzden bizimki 1 ay erken başladı zaten kilo alımı iyiyse 5 aya kadar hiç bişi vermioz dedi dr.

turuncu patik çıngraklı yeşil ötüyo hani oyuncaklara bastında öten tiz bir ses varya ondan evet seviyo canım ayagından ziyade çıngıraklıyı eline alıp yiyo çıngıragı hoşuna gidiyo yeşili kullanamıyo çünkü ellerini kullanamıyo daha

ablamın bebeği 5 aylıkken 6 kiloydu dr yinede mama tavsiye etmedi.ilk 6 ay sadece anne sütü dedi.tabi şimdi 6 ayı bitti.ek mamalara başladı ablam.bende 8 şubattan sonra başlıyacağım nasip olursa inş....tabi yinede yediklerimden tattırıyorum.peynir, yumurta, mandalina falan çok azda olsa tadına bakıor

yumurta daha erken ama mandalina asitli olduğu için dr muz kesinlikle verme dedi.bilmeni istedim.ertuğ bu gün yoğurt yedi çok seviyooo oğluşum annesi gibi.

öncelikle mutluyum kızımın gözyaşı pınarı kapalıydı ya iyileşti yavrum.normale döndü...çok şükür.
aramızda diş çıkaran miniklerde var galiba.benim ziillim çok su akıtıyor ağzından, bazen ağlıyor.bende elimi temiz yıkayıp alt dişlerinin çıkacağı yeri yavaş yavaş ovuyorum.bi rahatlıyor.hemen ağlamayı kesiyor.acaba çıkacak mı.valla meme ucunu çok sıkıştırıp çekiyor eğer çıkarırsa meme veremem hep sağıp verecem o zaman yoksa ucu koar.şu anda bile koparır gibi yapıyor.ben çığlık atıncada yüzüme bakıp gülüyor.çok yaramaz oldu...benim takvim yine uçmuş bana bi takvim yapın yine kızlar yaaaawww

adı :sinem
doğum tarihi 08.08.08
şlimdiden tşk canlarım

yumurta daha erken ama mandalina asitli olduğu için dr muz kesinlikle verme dedi.bilmeni istedim.ertuğ bu gün yoğurt yedi çok seviyooo oğluşum annesi gibi.

senmi mayalıyorsun yoğurdu, bi arkadaşım danone alıyorum falan dedi , normal yoğurt yemez bebekler dedi.o hep danone vermiş.ben kendim taze mayalayıp vermek istiyorum.diğeri bana pek mantıklı ve sağlıklı gelmiyor çünkü

selam kızlar işleri bitirdim kendimi buraya attım . kış güneşi canım pnömokok ateş aypmıyo ama karma yapıyo bilirsin zaten. ama hasta olmasından endişelisin yanılmıyosam. ya aşılarda bebeğin hasta olmaması gerekiyo biliyosunuzdur. ben olayı şöyle çözüyorum aşı olmadan hemen önce dr gösteriyorum ...sırtını dinliyo ağzına bakıyo enfeksiyon yoksa yapılıyo . sefacım inş bişey olmaz canım bi daha ki sefere sende öyle yap çok öp zeynepciğimii. ek gıdalara bizde geçiyouz ama genelde 5. ayda öneriyorum dedi dr. ben sadece kaşığa ve değişik tatlara alıştırmak için başlıcam evet mandalina ve portakal sonra öneriliyo elifcim muz dedğilde elmayla başlanıyo meyvaya . çünkü bize önce sulu olarak daha sonra püre şeklinde ver deedi 5. ayda başlıcaz cam rendeye . gerçi bu tarz şeyler dr dan dr a değişiyo . herbiri farklı şeyler söylüyo sen dr dediğine göre yap canım . öpüyorum ebrarı.. tuğbacım saol bi tanem becerebilirsem resim yapıştırrım ama şimdiden söyliyim yapamaaybilirim ( bütün anneleriiiii ve bebişleriiii çok öpüyorumm

bizim dr ilk 3 gün elma sonraki 3 gün armut sonraki 3 günde muz dedi 3 gün olmasının sebebi alerji yapıp yapmadıgını denemek için elmayı ve armutu cam rende de rendele suyunu ver 10 gün sonrada püresini ver dedi ama aolsun benim kocişim rende almayı 2 gündür unuttugu için bende bugün bi hevesle meyva verim die muzla başladım ha 6 gün önce ha 6 gün sonra eninde sonunda başlanacaktı .eger alerji yapmazsalar karıştırarak ver dedi.

selam arkadaşlar geçmişi anca okuyabildim
Gamzecim geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin miniğime ve diğer bebişleri hasta olan annelerim rabbim sağlık sihhat versin bebişlerimize ve bizlere inş.
Maddi durum hepimizde aynı düşünsek kendimizden geçeriz pek takılmamaya çalışıyorum
Canınızı sıkmak istemem ama ben gene eşimle tartışmalıydım geç gelme konusu hala devam bundada vardır hayır diyorum artık ama kafaya takmadan da edemiyorum ne olucaz bilmem
Diğer arkadaşlarım hepinizi öptük Rabbim hepimize sağlık huzur yeticek kadar para mutluluk ve bol sabır versin inş.

unvere muzu verme canım ilk olarak. kabızlık yapar haberin olsun. hem sindirimi diğerlerine göre çok daha güç. o nedenle öle bir sırayla vermiştir dr.un.
gamzecim ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun. her şerde bir hayır vardır güzelim be.

zeseze ilk hangi gıda veriliyo ya çok merak ediyorum ben 2 .dönem çalışmaya başlayacagım için ocakta ek gadaya başlayacagım da biraz bilgi verr misin bana?çeşit vermeyecegiz dimi başta sadece bi tane mi verilecek bi de 1 kaşıkla başlanıp her gün artırılacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…