selam kızlar son anda sağlık oc. tlf geldi aşıya çağırdılar gittik hem pnomokok hemde karma olduk kızım zaten biras huysuzdu mızmızdı üşütmüş gibiydi biras şimdi uyuyor ama pnomokok ağır gelirmi yada nasıl geçirirbilenler yazsın çünkü acaba kızım hastamıydı ya hastaykenaşı olduysa diye kuruyorum yaaa üfff bern iice salaklaştım
acaba bişey olurmuuuuuuuuuuu
kızlar çıngıraklı patikler oluyo ondan alan oldumu bebişine bende almak istiyorum ama bulamadık bi kaç yere sorduk.
aranızda alan varsa nerden aldı öğrenebilirmiyim
herkese merhabaaa
ben bugün mutluyum ebrar ilk defa ek gıdaya başladı sabah çorbayı yemedi bende çok üzüldüm öğleye tekrar verdim ozaman yedi onu öle görünce içimin yağları eridi öğleden sonrada muz yedi ohh ohhh kızım artık büyücek çok mutluyum ayrıca dün karma ve rota vurulmuştuk çok şükür ateşlenmedi artık bundan sonrada ateşlenmez sanırım yoksa çok korkuyodum çünkü ebrar şimdiye kadar hiç ateşlenmemişdi bişi olursa naparım die düşünüyoum ...
aynen sehercim yaa ,geçmiş olsun kuzuma.hadi ben de 1 tane ya sen 2 tanezor işmiş walla çok güzel olsa da şu annelik.
gece gündüz kavramımı değişti elvin'in anlamadım gitti
canım nie ek mamaya başladın daha erken değil mi.6 aybitince başlıycaz biz.dr öyle söyledi
canım ebrarın kilo alımı düşük 1 aydır anne sütüne ek olarak mama verioru ama yine az kilo aldı dr da ozaman ek gıdalara başlayalım dedi .zaten normalde 5 ayda başlanıomuş 6 ay geç olurmuş kaşıga alışmakta zorlanırlarmış bu yüzden bizimki 1 ay erken başladı zaten kilo alımı iyiyse 5 aya kadar hiç bişi vermioz dedi dr.
yumurta daha erken ama mandalina asitli olduğu için dr muz kesinlikle verme dedi.bilmeni istedim.ertuğ bu gün yoğurt yedi çok seviyooo oğluşum annesi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?