günaydın kızlar hepinizi öpüyoruz ertuğumla.kızlar aşı bölümünede yazdımda burayada yazayım daha çabuk görürsünüz burda pnomokok burayada gelmiş aradım hemşire karmayı olalı 4 gün olduysa 1 ay sonra geleceksiniz dedi salladımı ya sanki ben burdaki yazılarınızda karmayala beraber yaptran arkadaşlar olmuştu diye hatırlıyorum yaptranlar yazarmısınız yapılıyomu herkese iyi günler bamboo kız takvimin 1 sayfa veya 2 sayfa geride yapıştr ok yapamazsan yaparım canım panikatak sanada yaptım oda orda canım hayırlı mutlu günler bu gün babamız evdee
aynı canım dün gece bizde uyumadık aşısını dün oldu kızım çok huysuzlandı bende ağrı keseci ateş düşürücü vermeyi unuttum baştan.akşam kızım uyumuştu aniden bir çığlık kopardı baktımki kıpkırmızı olmuş,ateşene ölçtüm 37,5 hemen ateş düşürücü verdim düştü sonrü ateşi ama bütün gece uykuda bile mırıldandı durdu.anlayacağın sersem gibi dolanıyorum ama kızım iyi olsunda ben herşeye razıyım.bu arada canım sana özelden msn adresimi yazayım musait olunca eklersin beni.daha rahat konuşurz.bebeğine çok geçmiş olsun.k.i.bgünaydın herkese,
aman ne zor bir geceydi bu yine anlayamadım. Arkadaşlar bildiğiniz üzere bizde dün karma ve pnömi aşımızı olduk öncelikle birşey yoktu ama sonradan sonraya beyzam huysuzlanmaya başladı kucaktan inmek istemediği gibi kucağımda bile durmadı. Koptu ağrılardan. Boynum belim derken neyse gece uyuruz belki dedim ama maalesef. Gece daha berbat geçti. Kuzum resmen sancı çekti. Uyuduğunda bile inledi durdu yavrum. Bende öyle uyumasını bekledim. şükür ateşi yoktu ama ağrısı vardı belli. 2 bacağından vurdular aşıyı belkide ondandır. Neyse şimdi biraz iyi gibi. Size tavsiyem iğne olduktan sonra bebişlerinize varsa ağrı kesici ateş düşürücü verin. Ben akıl edemedim geç verdim belkide ondan bukadar huysuzlandı kuzum. Benim kullandığım ilaç peditus sadece ateş ve ağrıda değil, hastalanacağını hissettiğiniz zamanda verilebiliyormuş. Bu arda hep ek gıdadan bahsetmişsiniz bi arkadaşımızın bunun üzerine yeni topic açmış bence oradan faydalanmak gerek. Burası baya bi karman çorman oldu.
Neyse kezbancım hoşgeldin tekrardan aramıza. Kuzularını öp yerimize. Diğer annişler hepinize kolay gelsin. Biz kaçtık
selam
kıslar ii cumalar
biz dünaşı olduk ama çok kötüyüzateşimiz var 6saat araylaateşdüşürücüveriyorum sabahıda sabah ettik inş. ii olur korktuğum başıma geldi yani
her çocuk başka ama hemşire pnömokok ateş yapar dedi kızım zaten biras rahatsız gibiydi ateşlenmediyse bişey olmaz dediler ben ondan çok korktum amabidaha asla dr muasyene etmeden aşı oldurmam kızımı bu bana ders olsun saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?