2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kırmızı yazının üstüne sağ tıkla orda kısayolu kopyala de ondan sonra takvimi yapıştırıcağın yere yapıştr.yapamassan özelden şifreni yaz ben yapıştrayım öptüüüm

dr. şöle listeledi bize 50 günlük bir liste bu her başlık 10 gün verilecek her geçen gün miktar artacak ve ikili üçlü kombinasyonlar şeklinde denenecek. liste şöle canım:
1. meyve suyu(elma,armut,üzüm,şeftali vs... portakal ve mandalina asitli olduğu için önermedi.)
2. bu meyvelerin püreleri
3. yoğurt
4. kahvaltı(labne peyniri,marmelatşekersiz,pirinç kadar yumurta sarısı pekmez)
5. sebze çorbaları

ben 2.ayda başladım ekgıdaya o nedenle bu listeye şu anda uymuyorum ama o zaman böle yapmıştım. şimdi pekçok şeyi karıştırıp veriyorum.
sütle yapılan myhallebi kesinlikle yok. bal tuz şeker yok(biliyosundur zaten)

merhaba arkadaşlar sonunda aranıza katılabildim. bilgisayarım geldiiiiii. benim minikler uyuyor mama yediriceem şimdi ama önce sizlere merhaba demek istedi. o kadar çooook özledimki sizleri daha fazla bekleyemedim yazılarınızı okumaya çalıştım. bebişleri rahatsız olanlar varmış geçmişolsun miniklerime. sizler uyuyorsunuz galiba herkeze iyi geceler miniklerime de rahat bir gece dilerim.

merhaba kızlarrrrrr..
herkese iyi geceler dilerim.evetttttttt öncelikle saçlarım o kadar çok dökülüyor ki..artık bandana ile saçımı evde bağlıyorum dökülmesin oraya buraya diye..
kübracım ben aldım toyikiden çıngıraklı patik beril çok sevdi ama ayaklarında çok bişey anlamadı henüz elinde daha çok seviyor.bir de ben onları kukla olarakl kullanıyorum..
pnömokok aşısına gelince ateş yapmıyor ama inanılmaz huysuzluk yaptı..2 gün kök söktük.
26sında ben de karma yaptıracağım berile allah acayip korkuyorum...
yine huysuzlanacak huysuzlaşınca emmek te istemiyor işin kötüsü..bakalım kilosu ne oldu ayın 5nde 6200 kıyafetleri olmadan tartılmıştı.ama sağlık ocağı daha önceki deneyimlerimden 400 gr eksik tartıyordu.boyu 60,5 cm idi bakalım şimdi nasıl..bu ara daha iyi kilo aldı sanki..
maşallah yavruma..
herkesin miniğine maşallahhhhhhhh.
nihancım,tuğbacım,sehercim inanın maddi durumlara çok üzülüyorum.bizde de durum pek iyi değil ama ben erdekte yaşadığım için sizden daha az para harcıyoruz.yardım edebileceğim bişey olursa elimden geleni yaparım canım arkadaşlarım..bizde de ailelerin katkıları var.gelince alışveriş falan yapıyorlar sağolsunlar..berile kıyafet falanda alıyorlar...,
nihancım elvine de maşallah iyi gelişiyor..
süt pompasına gelince ben de chicconun manueli var.ben diğerlerini kullanmadığımdan daha iyi mi bilmem ama ben kullanabildim bunu.zaten sık kullandığım bişey değil.ben sağma işini pek sevemedim.emmese çok problem olurdu ama şimdilik çok şükür emiyor..allah herkese nasip etsin..
sehercim bebişlerine geçmiş olsun.inşallah bütün hasta bebişler iyileşir hemen.
hepinizi öpüyorum.yine bakarım.pc bu ara pek bana kalmıyor..

canım kezbancımmmmmm şekercimmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn:))
seni burda görmek ne güzel.ben de seni çok özledim..egem sudenazım nasıl?

hoşgeldin kezbancık kız nerelerdeydin öptüm sizi.pediastrum çok sagol canım benim erdek te oturuyosun hee ayy çok garip oldum eşimle daha sevgiliyken ilk tatile gittiğimiz yer orası biliyormusun ay bir anda gözümde canlandı yaşadıklarımız aşkım depreştii.evet ucuz gerçekten orası öpüyorum sizide herkese hayırlı geceler bende yatayım

günaydın herkese
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum bebişlerinizle birlikte hepinizi çok öptüm

günaydın kızlar hepinizi öpüyoruz ertuğumla.kızlar aşı bölümünede yazdımda burayada yazayım daha çabuk görürsünüz burda pnomokok burayada gelmiş aradım hemşire karmayı olalı 4 gün olduysa 1 ay sonra geleceksiniz dedi salladımı ya sanki ben burdaki yazılarınızda karmayala beraber yaptran arkadaşlar olmuştu diye hatırlıyorum yaptranlar yazarmısınız yapılıyomu herkese iyi günler bamboo kız takvimin 1 sayfa veya 2 sayfa geride yapıştr ok yapamazsan yaparım canım panikatak sanada yaptım oda orda canım hayırlı mutlu günler bu gün babamız evdee

canım sallamamış karma ile aynı gün yapılırsa oluyo ama karma 1 gün önceden bile yapılsa arada 1 ay olması gerekirmiş

Günaydın herkese,
aman ne zor bir geceydi bu yine anlayamadım. Arkadaşlar bildiğiniz üzere bizde dün karma ve pnömi aşımızı olduk öncelikle birşey yoktu ama sonradan sonraya Beyzam huysuzlanmaya başladı kucaktan inmek istemediği gibi kucağımda bile durmadı. Koptu ağrılardan. Boynum belim derken neyse gece uyuruz belki dedim ama maalesef. Gece daha berbat geçti. Kuzum resmen sancı çekti. Uyuduğunda bile inledi durdu yavrum. Bende öyle uyumasını bekledim. Şükür ateşi yoktu ama ağrısı vardı belli. 2 bacağından vurdular aşıyı belkide ondandır. Neyse şimdi biraz iyi gibi. Size tavsiyem iğne olduktan sonra bebişlerinize varsa ağrı kesici ateş düşürücü verin. Ben akıl edemedim geç verdim belkide ondan bukadar huysuzlandı kuzum. Benim kullandığım ilaç Peditus sadece ateş ve ağrıda değil, hastalanacağını hissettiğiniz zamanda verilebiliyormuş. Bu arda hep ek gıdadan bahsetmişsiniz bi arkadaşımızın bunun üzerine yeni topic açmış bence oradan faydalanmak gerek. Burası baya bi karman çorman oldu.
Neyse Kezbancım hoşgeldin tekrardan aramıza. Kuzularını öp yerimize. Diğer annişler hepinize kolay gelsin. Biz kaçtık

aynı canım dün gece bizde uyumadık aşısını dün oldu kızım çok huysuzlandı bende ağrı keseci ateş düşürücü vermeyi unuttum baştan.akşam kızım uyumuştu aniden bir çığlık kopardı baktımki kıpkırmızı olmuş,ateşene ölçtüm 37,5 hemen ateş düşürücü verdim düştü sonrü ateşi ama bütün gece uykuda bile mırıldandı durdu.anlayacağın sersem gibi dolanıyorum ama kızım iyi olsunda ben herşeye razıyım.bu arada canım sana özelden msn adresimi yazayım musait olunca eklersin beni.daha rahat konuşurz.bebeğine çok geçmiş olsun.k.i.b

kızlar aşı olanlara geçmiş olsun . bu aşılar her çocukta değişik reaksiyonlar gösteriyo ben ağrı kesicide olsun diye veriyorum aşıdan hemen sonra hatta arabada :)) geçmiş olsun bebişleree . tuğbacım evet 1 ay sonra olacak canım öbür aşısını çok öpüyorum sizi . kezbancım canım hoşgeldin öp miniklerinii ..maddi sorunlardan bahsedilmiş . evet hepiimizin sorunu ama özgeninde dediği gibi küçük şehirler daha avantajlı bu konularda.. biz biraz daha şanslıyız ama 3 çocuk zor tabi. Allah hepimizee kolaylık versin ...

selam
kıslar ii cumalar
biz dünaşı olduk ama çok kötüyüzateşimiz var 6saat araylaateşdüşürücüveriyorum sabahıda sabah ettik inş. ii olur korktuğum başıma geldi yani
her çocuk başka ama hemşire pnömokok ateş yapar dedi kızım zaten biras rahatsız gibiydi ateşlenmediyse bişey olmaz dediler ben ondan çok korktum amabidaha asla dr muasyene etmeden aşı oldurmam kızımı bu bana ders olsun saolun

kısss kezban hoşgeldin a.s.
bu arada madiyat tan laf açılmış hele bi durun bişeyler istemeye başlasınlarda siz o zaman görün:1shok: okula bi gitsinlerrrrrrr:jeyyar:bakın siz o maddiyata kafamçokkarıştımirmirmirmir:tomato:ama olsun
canları saolsunda alırız neyyydek:hooray:

ben karma ve pnomokoku agır gelir diye bi arada yaptırmadım bana doktorum söylemişti.hatta sağlık ocagına gittiğimde şimdi olmaz karmayla yapılacak dediler fakat ben ısrar ettim bebeğim 3 aylık ve bu gün rota oldu doktorum da pnomokoku da bu gün yaptırın dedi dedim ondan sonra yaptılar.şimdi 1 ay arayla yapılmış oluyo aşıları 1 aralıkta pnomokok ve rota yapıldı 30 aralıkda da karma yapılacak.onların aynı anda yapma nedenleri karmaşıklığı önlemek içinmiş takibi zor olur diye aynı anda yapıyolar.

herkesee merhabaaaa..
nasılsınız arkadaşlarrr..
aşılar her çocukta farklı reaksiyon gösteriyoo..bugüne kadar aşı olduğunda biproblem yaşamadık ama geçen ay olduğumuz aşıdan sonra acil e gitmek zorunda kaldııkk.
çok kötü ateşlendi..
valla aşıya götürmeye korkuyorumm kızlarr ....
hepinizi ve bebişlerinizi çok öpüyorumm​

canım dünkü yazımdada belirtmiştin pnömokök ateş yapabilirmiş.eğer bebeğin alarjisi varsa.endişelenmene gerek yok.ateş düşürücüyü kullan - çok fazlada giydirme bebeğini.çokta huysuz olur o şimdi.korkmana gerek yok canım.geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…