2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rota önemli bir aşıdır.2 kez vuruluyor 2 ay arayla.ama bu aşıdan 1 hafta önce ve 1 hafta sonra ancak başka aşılar yapılır.rota bebeklerde ağızdan damla olarak veriliyor.ve 1-2 saat emzirmemen gerekiyor.ateş yapmıyor,yanetkisi huysuzluk ve iştahsızlık.benim bebeğim 1 hafta iştahı kesildi.yarı yarıya düşmüştü bir hafta boyunca süt alımı.sana nasıl rotayla pnömokökü aynı gün yaptılar.şaşırdım.ikiside çok ağır aşılardır.karma ağır aşı olmadığı için pnömokökle aynı gün yapıyorlar.rota yı kaça yaptırmıştın canım?

merhabalar benim canavarlar iyi çok şükür sizlerin miniklerde iyi anladığım kadarıyla. bizimde pnömokok ve rota nın ikinci dozları yapılacaktı yarın. ama benim minikler öksürüyor ege nin ses telleri iltahabı varmış o nedenle 1 hafta erteliyceez. (sanem e)rotanın fiyatı 130ytl civarı biz ecza deposundan 106 ya almıştık.

rotayı 130 ytl'ye yaptırdık canım biz.1-2 saat emzirmemek gerek demişsin bize 15 dk dediler.bahsettiğin yan etkilrin hiçbirini yaşamadık allaha şükür.çoğu doktor karma,rota ,verem ve pnomokoku aynı anda 2.ayda yapıyor biz 2.ayda karma ve verem olduk sadece 3.ayda da rota ve pnomokok olduk 4.ayda karma olacagız 5.ayda tekrar rota ve pnomokok bu şekilde bizim takvimimiz

rotayı bende130 a yaptırdım.benimki iştahsızlandı.tabi dediklerimi dr sçyledi.ama benim kızım çok acıktığı için getirir getirmez eve emzirmiştim maalesef.huysuzluğuda çok olmuştu.biz 3.ayda 1.rotayı olduk.geçen salıda (4 ay + 1 haftalıkken )pnömokök ve karma olduk.1 ay sonra yine aşımız var :Saruboceq: hafif atlatırız inş.

panikatak canım bize de pnömokok ateş yapmaz karma yapabilir dedi dr .. benim oğlumda karma ile pnömokok bir arada oldu ben calpol kullandım ama huzursuzluk yaptı tabi . ama bence her bebekte değişiyo aşı reaksiyonları ...

evet katılıyorum her doktor ayrı telden çalıyor...her bebek ayrı reaksiyon gösteriyor.

ERTUĞ cum takvim için çok tşk canımmm

önemli degil canım ne demek elimizden geleni yaptık.nurcan erenim ne tatlı olmuş kız öp yiyenimi canım.ay bu arada pnomokok iyiki 1 ay sonra yapılacak yoksa ertuğda aynı olurdu karma çok kötü yapıyo ertuğu ya yine yemiyo çok huysuz durmadan aglıyo allahım yaptrsan birtürlü yaptrmasan birtürlü bide dişi var çok kötüyüm ya hiç durmuyo bişeyle memnun olmuyo

yorucu birgündne sonra meraba kızlar ... nasıslısınız .. daha formda neler var yok bilmiyorum okumadım çok yorgunumu ..
bugün sabahevden çıktık buğrayı hast. götürdük.. yavrumun ateşi hiç düşmüyodu dün .. bugün sabahtan gittik.bebegim bronşit oluyomuş.. bi kaç ilaç verdi buhar vermme gerektigini söyledi.. günde 4 defa eve bi tane buhar mak. alıcam artık... 3 tane igne verdii.. buhar için gerekli olna ilaçlar var onalrı verdii.. yhaa bıktım ben bu hastalık tan artık allahım esirgesin yavrularımzı hastalılardan artık....iki haftadır dogru yatamıyorum onların başinda nöbett tutmaktan... valla sırtım belik başim agrıyo kaçgündür ilaçta fayda etmo... sizler ne alemdesizni..
panikatakcıgım canım h gedlin .. ben daha yeni gördüm senii.. bayadır yoktun sanıırm.. sen nasıslın bebeişin nasıl canım :)

aaaaaaa kz bancıgım h geldin canım :) şimdi okuyodum formu gördüm :) nasılsın :) senin bebişlerin nasıl :).yaramazlarmı ...
geçmiş olsun bebişlerine canım ...

herkese merhabalar
kezban sen de hoşgeldin sitenin demirbaşısın sen bi daha bırakma. bebişlerini öptük.
valla okudum ama hatırlamıyorum hiçbişi. malum bunaklık.
öptük herkesi

sehercim canım geçmiş olsun . buhar makinesi olayında odayı buz gibi yapmayanlardan al chicconunkini tavsiye ediyolar araştırmadan alma canım . benim 1.5 aylık yiğenimde aynı hasta.. fena öksürüyo çok üzülüyorum ona da dr buhar makinesi alın dedi . biz bu markadan alıcaz kuzenimdede var aynı marka çok memnun geçmiş olsun canım ..zeynep canım bunaklık bnde de var yaa mutfağa gidiyorum ebn buraya niye gelmiştim diyorum ne olacak halim iyice yaşlanınca bakalım b12 vitamini kullanıyorum bu unutkanlık için hangi vitamin kullanılıyodu bilen var mıı ? tuğbacım canım diş zordur seni korkutmayım ama benim çocuklardan deneyimlerime göre üst ve azı dişlerrr en zoru.. Allah hepimize ve bebeklerimize güç versin sorunsuz dizilsin incileri inşallah öpüyorum ertuğuu .. herkesee sevgilerr

aaaaaaa kz bancıgım h geldin canım :) şimdi okuyodum formu gördüm :) nasılsın :) senin bebişlerin nasıl :).yaramazlarmı ...
geçmiş olsun bebişlerine canım ...

cnm iyiyz biz biraz keyfimiz kaçmıştı tıkanıyorlardı sürekli klima kullanıyorduk şimdi elektrik sobası kullanıyoruz daha rahatız sadece öksürüğümüz kaldı inş. geçecek buğracığıma da geçmişolsun inş. hemen toparlanır onlar hasta olunca anneler de eriyip bitiyor. buhar makinesi sürekli kullanıyoruz biz çok faydalı bende philips in var birde yanında evdeki nemi ve ısıyı ölçen derece verdiler tavsiye ederim. biz ıspanak yemeye çalışıyoruz şimdilik öpüyorum miniklerini sonra dönerim

zeseze çok teşekkürler senin patatis te harbiden patates olmuş yerim onu ben annesii

merhaba kızlarrrrrrrrr ve dünya tatlısı minikleri...
playskool aslancık kazanan var mı aramızda?ben kazanamadım..
aşı olan miniklere geçmiş olsun..anneciklerine de allah sabır versin.ben de 26nda karmaya gideceğim allah hepimize yardım etsin.
kezbancım valla özledik eminim zordur ikizlerle foruma bakmak ama sensiz de olmuyor be şekercim..
sanem canım sen de hoşgeldin ya özletiyorsunuz kendinizi..
bugün kayınvalidem gitti kaldık berilciğimle yine..uyudu berilicğim de bakalbildim foruma..sessizlikte daha derin uyuyor derin uyudğunda ses aramıyor ama uyuyana kadar zorlanıyor.işin kötüsü kayınvalidem kucağa alıştırdı zorlanacağım gibi görünüyor.oysa kendisi gelmeden aman alıştırma kucağa diyordu.ben de bugün inatla almamak için uğraştım..
hepinizi öptüm arkadaşlarım ve mis kokuluları..

özgeciim işin zor kucağa alışınca durmuyorlar benimkiler de alıştı+ artık sıkılıyorlar oyun istiyorlar etrafa bakınmak için kucak istiyorlar ben bazen hopbala ya bindiriyorum özellikle sudenaz çıldırıyor onda. ege daha çok kucakçı. kızı hopbalaya atıp oğlumla fış fış kayıkçı oynuyoruz. beril nasıl kaç kilo oldu büyük görünüyor maaşallah.dosya paylaşmak istemişsin ama alamadım
bu arada ne aslancığı anlayamadım açıklarsan sevinirim teşekkür

hehehe fışfış kayıkçı bizde de çok revaçta. duyar duymaz kafayı sallamaya başlıyo benimki de.
ben hiç çocuk şarkısı filan bilmeme uyduruyorum boyuna. bununla ilgili kaynak gösterecek var mı
sehercim çooooooooooooook geçmiş olsun şimdi okudum valla.iyi mi şimdi kuzucuk

bende şarkıları uyduruyorum çoğunlukla parmak oyunu oynuyoruz çok seviyorlar. birde küçük kurbağa da çok gülüyorlar. aslında oldukça yaratıcıymışız bak yaramazlar beste bile yaptırıyor

Slm kızlar bugün misafir vardı gelemedim.
Cyıldızcım ek besinlere başlıcan zaman drunla görüş cnm o sana liste verir.benim sütüm olmadığı için 4.ayda başladık ek besine.1 aydır alışmaya başladık.istersen sana listeyi yollayabilirim de cnm
Özgecim maşallah kuzuma öpüyorum beril’i mi,desteğin için de teşekkür ederim tatlım
Tuğbacım biz hep karma ve pnömokoku aynı gün yaptırıyoruz,hemşire sallamış sanırım cnm
Baharcım geçmiş olsun beyza’ma,aşılar huysuzlandırdı demek kuzumu.elvin aşılardan hiç huysuzlanmadı neyse ki.bu ayda aşımız yok rahatız.
Simayyhan ve kış güneşi sizlere de geçmiş olsun canlarım.
Sehercim geçmiş olsun buğra’ma çabucak iyileşsin inşallah,kokla benim için cnm ikisini de
Sanemcim hoş geldin cnm,ben de geçenlerde yazmıştım nerelerde bilen var mı diye :)
Bamboocum B12 kullanılıyor cnm,doğru alıyorsun unutkanlık için.
Kezbanım hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn,kuzularımı öpüyorum.ege’me geçmiş olsun,sude’mi de yerim.bizde de fışfış kayıkçı hoşuna gidiyor ve feci kucakçı.tv izlerken tv de çıkanlarla konuşuyor ve püüüübüüü diye tükürük saçıp duruyor :) kahkahalar atmaya başladık çoktan:) garip garip sesler epeydir var,çığlıklar vs..
Diğer annelerim sizler nasılsınız?miniklerimi öpüyorum kokluyorum

nihan canım çok sagol sen tuğbaya göndermişsin sanırım tuğba da o listeyi burda yazmıştı ben de ordan kopyaladım ilgin için teşekkür ederim

oldu cyıldızcım afiyet olsun kuzuma,gün içinde herhangi birini yemek istemezse üsteleme yada yemedi diye üzülme.elvin de bazen bişeyi yemiyor,üstelemiyorum.bugün yemiyorsa ertesi gün yiyor.onlar acıktı mı alıyorlar istediklerini cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…