2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzeller a.s.a.s.

2 gündür acayip yoğunum. dün çok misafirim vardı. siteyide okuyamadım. bugünde eylül'ü dr.a götürdüm. çok şükür sonunda kilo almış. mamayı zor yediği halde. 20 gün önce 5200 dü bugün 5700 olmuş. inşallah böyle giderse ayını 6 kiloyla kapatırız. çok sevindim walla. geçen hatırlarsanız 10 günde 100 gr olmuştu. uçtum sevinçten yani. hihoyyythihoyyythihoyyyt

bebişleride öpt. çok işim var grş. :a015::a015::a015:

saolun ark. inş. atlatıcaz allahın izni ile.. biraz huzursuzlukta var tabii ... of yhaa çarş. aşımızda vardı iyleşmezsse kesin oda olmicak..internetten araştırıyorum kzıalr alıcam artık ebdn eeve bi buhar mak. napalım valla. ... çok huzursuz buğram yhaa...

Selam arkadaşlar. Kezbancım hoşgeldin canım, bir daha bırakma bizi:)) Seher bebeğine çok geçmiş olsun canım. Öznurcum çok sevindim canım inşallah daha çoook kilolar alacak annesi. Aşı olan bebişlere geçmiş olsun.
Ben bugün Lina nın kültür sonuçlarını almaya gittim hastaneye ve malesef yine mikrop üremiş, doktoru bile isyan etti artık ve bizi özel bir labaratuvara yolladı tekrar yapılsın kültür dedi. Yazık bu çocuk antibiyotik kullanmasın dedi zaten ayın 5 inde ameliyat olacak offff felaket durumdayım. Üstüne üslük birde daha önce söylemişmiydim bilmiyorum Linan ın 7. kromozomunda bozukluk olduğu söylenmişti bize ayrıntılı araştırılıyordu. Genetik araştırmanın yapıldığı yerin bizi aldattığını öğrendik şok olduk, sanırım bizden para almak için duygularımızla oynamışlar ama yarım kaldı. Daha önce amniyosentez yaptırdığım genetik labaratuvarına götürdüm raporu ve herşey ortaya çıktı çok moralim bozuldu ama öteki tarafa 400 kaptırdım. Allaha havale ettim. Minik kızım için harap oldum hadi onuda geçtim kızımdan bir damla kan alınacak diye kızım harap oldu onun gözyaşlarına çektiği acılara yazık. Hiç Allah korkusu kalmamış insanlarda. Yani yine bugünü doktorlarda geçirdim. Allahım çok korkuyorum bir an önce olsa bitse şu ameliyat faslı.
Öpüyorum hepinizi....

nesi var bu güzel prensesin? kötü şeyler yaşamışsın bilmiyordum. çok üzüldüm arkadaşım

Kezbancım benim meleğim geçen ay anjiyo oldu kalbinden akciğerlere giden damarlarda darlık varmış. Fakat müdahale edilemedi takip edilecek yapısal olabilirmiş darlık. Bununla ilgili genetik araştıralım denmişti ama anlattığım gibi biraz dolandırıldık sanırım. Ayın 5 inde göz kapağından ameliyat olacak. Kızımıda göz kapağı düşüklüğü var ameliyat olmazsa göz tembelliğine yol açarmış. Bu arada da idrar yollarında iltihap çıktı antibiyotik kullandık ama şimdi yeniden üremiş. yani anlayacağın bebeğim doğduğundan beri hastanelerden çıkamadı işin kötü tarafı damarları hiç yok Lina nın çok zor buluyorlar bu yüzden kan almak zor oluyor en çok gerildiğim nokta bu, şimdi ameliyat öncesi bir sürü kan alacaklar ve Lina yine tüm hastaneyi yıkacak. Allah daha beterinden saklasın ama yoruldum gerçekten canım.

canım benim minik kuzum neler yaşamış nelere dayanmış güçlü kızım. bunu da kolayca atlatırsınız inş. canım kıyamam sana zor bir dönem atlatıyorsun bir de üstüne dolandırılmak çok fazla. nasıl insanlar bunlar yaa çocuk sağlığı üzerinden haram para kazanıyorlar

insan vicdanını kaybetti mi önüne geçebilene aşkolsun. çıksın inşallah haramlar(bedduayı hiç sevmem ama konu sağlık olunca)
gamzecim hepsini atlatacak kızımız.

gamzecim allah yanlarına bırakmaz onların bırakmasında inş.linamız çabucak saglıgına kavuşacak annesi öptüm herkesi hayırlı geceler

kezbancım canım playskool da 80.yıl kampanyası vardı masalcı aslancık everiyorlardı 80 tane.ama bize çekilişte çıkmamış çıkan var mı acaba dedim?
herekesi çok öptüm beril bu gece yine misafrlikte çığlık çığlığa ağladı mahvetti geceyi kalktık artık bizde..ya kızım insan ve ev yadırgıyor eve gelince maymun düzeliyor...gülücükler kikirdemeler..
üff ne olacak bu cadının hali..benimde dilimde her türlü beste oluyor.ne uydurursam onu söylüyorum...:))

İyi sabahlar tüm annişlere...
Kezban ve minikleri hoşgelmişler tekrardan,buarada çok cici görünüyor bebişler...
Herkez aşıdan,ateşden bahsetmiş allahım bende çok korkmaya başladım okudukça.Benim cimcimem şimdiye kadar hiç ateşlenmedi ama bu sefer bakalım neolacak?Gerçi zaten buaralar huysuz ötesi..
Zeseze unutkanlık demişsinde aynen bendede aynı durum.neredeyse şuan ne yazıyordum onu bile unutacak durumdayım.Umarım dönemseldir...
Nihan maddi olarak zorlanmayan yok sanırım,çalışmayıncada daha zor anlayabiliyorum seni.Yardım edebileceğim bir durum olursa çekinme bence.Sonuçta herkez benzer koşullarda ama paylaşılınca herşey daha tatlı oluyor bence.
Özge sen Erdek te yaşıyorsun,ne kadar şanslısın imrendim cidden sana.Bizde eşimle o taraflarda sakin bir kasabaya yerleşmeyi hayal ediyoruz.Kendimizi toparlayabilsek Ayvalık,cunda,sarımsaklı atık neresi olursa yerleşmeye karar vereceğiz...
Benim cimcime artık yatmaktan bıktı arkadaşlar sürekli birşeylerle oynamak istiyor,duvarlarda gölge oyunu oynayıp çığlıklarla aryalar söylüyoruz.Allahım bu ne keyiftir anlatamam,gece gündüz yok artık bizde her saniyemiz agu ugular,viyaklamalar kaprisli genç kız havaları,babaya nazlar,öpmeler koklaşmalar.Dünyanın en mutlu 2.kadınıyım 1.si cimcimem çünkü...
Tüm bebişleri çenelerinden öpüyorum bu sefer benim kız deliriyor çenesinden öpülmesinden,yeni keşfettik:))))

Buarada Gamze Lina ya tekrardan geçmiş olsun demek istedim. Şimdiden bu kadar güçlü bir bebiş olmuş Lina mız.Umarım bunlar Lina nın son hastaneye gidişleri olur biran önce iyileşirde annesiyle evin tadının çıkarır...

nerde ciim merhaba ne güzel bir karar almışsınız keşke bizde ayvalık tarafına gidebilsek çok isterdiim.
özgeciim misafirlikte bizede rahat yok artık yataklarını arıyyorlar hiç uyumuyorlar başka yerde allah yardım etsin özellikle kızlar çok cadı galiba

herkese kocaaman günaydın böyle kötü bir havada olabildiğince aydın olsun günümüz. yağmurun yağmasına sevindim aslında ama dışarıya çıkamıycaz ya o kötü. yakışıklıları ve tatlıcadıları öpüyorum

günaydın canlarım kapalı bir havada hepimizin güneş gibi kalkması dileğimle hepinizi kocaman öpüyoruz busemle hayırlı haftasonları olsun inş.
Kezbanım hoşgeldin canım özlemiştik seni valla iyiki geldin
Seherim Rabbim sana kolaylık bebişlerine sağlık versin inş. tüm bebeklerimize de tabi
Ama Lİnama çok üzülüyorum rabbim acısın inş. da herşeyi bitsin yavrumuzun Gamzecim olumlu düşün olumlu bakmaya çalış cnm hepimizin duaları sizinle

Selam güzel annişler klava: , tontişler kaydirigubbakcemile3 ve tosuncuklar gamyoncuiremsu ,
biliyorsunuz Beyzam aşı olduktan sonra gece uyumamıştı ama şükür bir gecelik miş. Bu gece gerçekten iyi uyudu ve buna ben daha çok sevindim kuzum rahat bi uyku çekti. Kezbancım valla girmedin girmedin bir döndün pir döndün. Çok merak ediyorum senin ikizlerini kaydirigubbakcemile5 kocaman olmuşlardır artık en kısa zamanda resimlerini istiyoruz.
Gamze cim canım Allah yardımcın olsun. a.s. Lina mız zor bir dönemden geçiyor. Tabii sizde öyle kendi küçüklüğüm aklıma geldi. Ama canım sana şunu söyleyebilirim sen onun en büyük destekcisisin. Bunu Lina çoook hissedecektir unutma. Ben doğumdan itibaren kolay değil 8 kere ameliyat olmuşum ama annecim hiçbirisini bana hissettirmedi. Tabii zorluğu o çekti. Canım biz yanındayız! unutma Dualarımız sizinle. Burada birçok arkadaşın, kardeşin oldu. Hepimizin iyi dilekleri seninle olacaktır.
Canım Ank. oturuyorsun sanırım. özelden adresini yazarsan kuzumuza birşey gndrmk isterim. Öpüyorum

herkeze günaydın arkadaşlar
dediğiniz gibi bu yağmurlu günde miniklerinize bol güneşli günler olur inşş
gamze cnmm lina için dua ediyorum üzülme güçlü ol ki linamızda güçlensin cnmm
kezbancığım tekrar hoşgeldin cnmm öpüyorum seni ve meleklerini
hafta sonları oğlumla olmaktan çokk mutluyumm çalışmakk zor arkadaşlarr çalışmazsamda olmuyorrr offf offff
kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüldünüzzz :1hug: a.s.

CANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME DESEMDE MANTIKSIZ VE SAÇMA OLACAK O YÜZDEN GÜÇLÜ OL DEMEK İSTİYORUM.HERŞEY BİZLER İÇİN.YERİ GELİYOR MUTLU OLUYORUZ YERİ GELİYOR ÜZÜLÜYORUZ.ÖNEMLİ OLAN DİMDİK AYAKTA DURUP TÜM ZORLUKLARA ANNE OLARAK GÖĞÜS GERMEK.
anne olduğumdan beri çok daha güçlü oldum ben.kendimi öyle hissediyorum.benimde bebeğim bazı zorluklar çekti, tabi bendeeee.doğduğu 2 gün olmuştu yüzünün yarısı tanınmayacak hale geldi.kocaman çibanlar, sulu yaralar meydana geldi.bide yavrumun yüzündeki yaralar kaşınıyordu.kaşıdıkça sulanıp diğer yerlere atlıyordu...o geçmeden gözünde şişlik oluştu bi göz tamamen kapandı.sonra şişlik inince göz yaşı kanal tıkanıklığı dendi, tedavis başladı.o ara başının arkasında yarım nohut büyüklüğünde bi su toplaması oldu, dr a gittik tabi ben salya sümük,sonuçta beyine yakın diye korktum, drtedavisi için krem verdi falan başında başka yere atladı.neyse tedavisini yaptım kremlerle alkollerle falan, oda geçti.sonra idrar yolları iltihabı baş gösterdi,onunda tedavisi oldu şurup falan.şimdi göz kanalı tıkanıklığıda bitti. doğumsal bide kuyruksokumunda delik vardı.dr ultrason çektirdieğer herhengi bi kanala bağlıysa menenjite kadar ilerleme hali var dedi.onunda tüm tetkikleri yapıldı.çok şükür kanala falan bağlı değilmiş.bi rahat nefes aldım.yani sonuçta yavrum sağlığına kavuştu ve tüm bunlar ilk 2 ayda olmuştu.o kadar yorulmuştum ki, haftada 3 kez dr.lardaydım...zamanla güçlü olmaya başladım...şimdi herşeyi geride bıraktım.allahım bebişlerimiza sağlık bizlere dayanma gücü verdiği sürece herşeyin üstesinden geliriz...Anneler Güçlüdür Çünkü...
Allahıma dua ediyorum canım minik yavrun için.Merak etme herşeyi atlatacaksınız.sağlıklı ve mutlu günler sizi, bizi, hepimizi bekliyor...öp yerime minik prensesimizi... dualarım sizinle...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…