Slm güzel anneler ve şeker miniklerim,
Biz de drdan geldik az önce,aylık kontrol.herşey çok iyi maşallah bu ay kızım normal kilo almış ve boya gitmiş.
Zesezecim unutkanlık için cnm B12.bana vermedi,sütannemin kızı ablama verdi dr. Kullanabilirsin cnmcım
Öznurcum eylül kilo almış çok sevindim,maşallah kuzuma cnm
Gamzecim cnm geçmiş olsun Allah’tan korkuları yok bunları pislikler. Ee noldu şimdi kromozom bozukluğu yok yani di mi? Kuzum da bi kurtulamadı hastalıktan inş ameliyatından sonra her şey düzene girer cnmcım
Özgecim ben de besteci oldum walla senin gibi:) ne olursa sölüyorum,tvde de açıyorum müziği bazen dans ede ede sölüyoruz elvin’le :) bu arada annemin 40ında msg atmıştın.ay kafam yok ki cevap verdim mi vermedim mi hatırlamıyorum.çok saol bitanem.vermediysem geç sölüyorum kusura bakma.bu Çarşamba da 52si
evde duamız var.sanki hala yalan,şaka
Nerdecim cnm çok tşkkr ederim tatlım,b işi olursa sizlerle paylaşırım yardım isterim canlarım.Allah razı olsun hepinizden
Sanemcim sen de zor zamanlar geçirmişsin,çok geçmiş olsun sana ve sinem’ciğimize.kokla benim için annesi kocaman onu
Nuraycım cnm inşallah murat’ımda iyleşir hayırlısı ile uygun yer ve dr bulursunuz da tatlım.medical park’ın ssk anlaşması var orası ile görüştünüz mü hiç?illa ameliyat olması mı gerek,kendi inmiyor mu kuşum?
Aslı’cım cnm gnydn ozan ege’mi öpüyorum
Seher’cim bugün nsl kuzum biraz daha iyi mi cnm?hangisinde var testis sorunu? İnş ameliyata gerek kalmaz cnm
Sinemcim geçmiş olsun cnm ben de sizi merak ettim bugün arayacaktım.idil’imi yerim ben yazık kuzuma
Kızlar birazdan geliyorum kahvaltı hazırlıcam.drla ilgili sohbetimizi de anlatırım.