2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
gamzecim kuzuna geçmiş olsun .. atlatacak inşallah . şu insafsızları anlamak mümkün değil tabi insanlar para için herşeyi yapacak duruma gelmiş yazıkk ... kezbancım canım maşallah bebişlerine büyümüşlerdir artık çok öpüyorum onları.. gamzekicim canım öpüyorum senide bebişidee .. nuraycım canım çok haklısın çalışıp anne olmak çokk zor Allah kolaylık versin .. ve tüm annelere güzel bi hafta sonu diliyorum

slm özgecim...bende uyduruyorum şarkıları- fış fış kayıkçıyı benim zillimde çok seviyor...

ben sinemi ters yatırıyorum emeklemeye zorlasın diye kendini.artık poposunu toplayabiliyor havaya dikiyor poposunu.bi komik oluyor ki sormayın.ama daha kolları çok güçlü olmadığı için sadece popo havaya kalkıyor.aranızda emeklemeye başlayan varmı kızlar. bide yürüteç kullanan varmı.ablam kullanıyor bebeği için.ama ben daha almadım.yürümeyi geciktiriyor ve yürüme bozukluğu yapıyor diye...
son olarak bebişlerinizi oturtmaya başladınız mıben kucağımda hafif yayılmış şekilde oturtuyorum...

allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor arkadaşlarr sanemciğim çok büyük geçmiş olsun dilerim ki bu zorlukların ve güçlüklerin ardından heşey bitmiş olur meleğinle sağlıklı bir ömür geçirirsin, biliyorsunuz ki benim oğlumun testisi için yaşadıklarımdan sonra tüm anneleri o kadar iyi anlıyorum ki allah dayanma gücünü veriyor bizlere.. en son ameliyat olacaktık ya inanın bekliyorum çünkü çapaya götürdüğümüz şerefsiz dr diyeceğim artık çokk kızıyorum çünkü aklıma gelince çok iyi bi dr ama ameliyat için sırf kendisine 4000ytl istedi bizden inanın gözüm kapalı verirdim para değil ama bu kriz o kadar zorladıki bizi bide borçla girdik krize o yüzden başka dr bakacağız normalde 1000ytl mal oluyormuş bu ameliyat.. ee durum iyi olsa zaten çalışmazdım 6 ay ücretsiz iznimi bile kullanamadım ev borcumuzdan sebep (.. kusura bakmayın sizide sıktım bundan sebep herşeyin hayırlısı artık

günaydın güzel annelerim ve mini mini minnoşlarr. herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm.
Kezbancım hoşgeldin canımmm.
Gamzecimm çok çok geçmiş olsun inşllah en kısa zamanda iyileşir Linamız.dualarımız sizinle.
Nihanım beni sormuşsun canımda ben malesef sabahları ugrayıp günaydın diyebiliyorum iyi olmaya çalışıyorum inşllah sizde iyisinizdir güzelim.
Özgecimm misafirlerin gittilermi sanada kolay gelsin Berilimizi öp canım benim.
playskolldan bende kazanmamışım eylül annelerinden bir arkaaş kazanmış.
ismini sayamadıgım hasta olan bütün bebişlere geçmiş olsun. bütün güzel anneleri ve minik kuzuları öpüyoruz.

Son düzenleme:
herkese güzel günler...
panikatak çok üzüldüm yaşadıklarınıza. ama ne mutlu ki şimdi bunları anlatabilme gücüne ulaşmışsın. Allah beterinden korusun tüm melekleri.
başka eve gidince benimki de çok huzursuz olıuyo hatta eve gelenleri de istemiyo. misafir kapıdan çıkıyo benim patitis gülmeye başlıyo. balon kafam ya.

günaydın benim canım arkadaşlarım bebeklerimin güzel teyzeleri:)
bugün nasılsınız...
gamzecigim canım allahım yardımcın olsun ... bebişine acil şifa versin canım inş. linamız düzelir canım ...çok zor evlat ile ilgili sorunlar çok zor .. benim bugramdada ben çok çektim bu konuda çok kötü oluyo salya sümüktü hergünüm ...
daha atlatamadım tabi o korkularıı .. bebegim az hasta olsa korkuyorumm.. dün doktrm zeynep kamil diince hemen eski günler gedlöi aklıma yine kucagımdan alıcaklar zannetim gidemedim...
şimdilerde bend e oglumun testisindeki bir yumurtası yukarda onun aşagı inmesi için dua ediyorum . yoksa bizede ameliyat yolu görünüyo... allahım yardımcımız olsun herkesin ayrı bir derdi var ...
gamzeciigm inş. sende bebişinde atlatırsınzı bu saglık sorununu.. allahım yar ve yardımcın olsun canım....
Nuraycıgım canım ne güzel muratla oyunlar oynarsın artık bugün ..a llahım hergününü bebeignle geçirmeni saglar inş. canım .. allahım gönlüne göre versin canım :)...
kezbancıgım snede bebeişleirn bi fotosunu koysana valla bend eçok merak ediyorum :)) nasıllar yaramaz oluyolarmı:) hareketleri de benzio mu birbirine:)benim benzio da :) biirne mama veirken digeride uyanıyo hemen istio :)) çok güzel yanları da var yhaa... bugra le konuşuyoruz arda da tabi yanında:) bugra hareket edio arda bakıyo hemen oda başlıyo :))) aynı hareketlere aynı şekilde konuşmaya çıglıklar felan :) allahım isteyen herkese nasip etsin inş..

panikatakcıgım canım send e zor şeyler yaşamışsın allahım kimöseyi evladıyla sınamasın yarabbim.. hiç kolay bi konu deil evlat konusu...

selam kızlar.
uzun zamandır giremiyodum. o kadar kötüyüm ki sıkıntıdan patlıycam.kızım gözüne parmağını sokmuştu hatırlıyosanız.şimdi iltihp kapmış.başka damla verdiler onları kullandık sonrada damlalardan kızımın gözleri şişdi.bende bıraktıp takipe al dedi doktor şikayetleri devam ederse yeniden gidicez
kızım 15 günlük ten itibaren sürekli çok aşırı bi şekilde kusuyo.artık başında nöbet tutuyorum.hiç bi iş yapmıyorum.geçen gün az kalsın boğuluyodu.yanında değildim kusmaya başlamış sesine gittim yavrum kuş gibi çırpınıyodu.gözleri kaymıştı.hemen salladım sırtına vurdum düzeldi sonrada korktu sanırım çok kötü ağlamaya başladı.napıcam artık bilmiyorum.bende çok kötü oldum artık.allah hepimize kolaylık versin

canım çok geçmiş olsun neden kusuyor acaba reflü olmasın?doktorlar ne diyor?seni çok iyi anlıyorum insan çok kötü oluyor böyle bir durumda umarım en kısa zamanda iyileşir kuzucugun

çooook çok geçmiş olsun. kusmayı biz de yaşadık bilirim benimki de kaç kere boğulma tehlikesi atlattı. allahım korusun. dr. gidin kaka idrar tahlili yapılıyo kusmanın nedenleri çok. büyük ihtimal reflüdür ama sıkma canını katı yiyeceklere geçince sorun düzeliyo üzülme.

sinemciim geçmişolsun güzel kızım için üzüldüm.tatlım yaa ne kadar canı yanıyordur kıyamam ben onlara onlara bişey olmasın onların yerine biz hasta olalım diyorum herzaman zor hamileliklerden sonra zor bebekler oldu yaramazlar şöyle böyle derken bir bakıcaaz yürüyor konuşuyorlar inş. benim kızımda hep kusuyordu hem de burnundan ağzından fışkırarak çıkıyordu allaha şükür bitti seni anlıyorum insanın içi acıyor ama geçer yakında üzülme.

seherciim senin tek yumurta ikizimiydi acabaa benimkiler aynı değil tamamen zıtlar sırayla acıkıp sırayla uyuyorlar. bana biraz zor oluyor evde hep uyanık bir bebek var yani. bu arada buğra nasıl oldu daha iyşdir inş.

arkadaşlarım dostlarım günaydın fazla okuyamadım okuduğumuda unuttum ya sormayın o unutkanlığı bu konuda beni kimse geçemez bu gün kendi sü-tüm diye hazır sütü almışım biberona koyarken ayıktım ya bide içirseydim ya çok unutuyorum çok karıştrıyorum napcam ya vitamin içmekten tiksindim bide baş parmagım durmadan ilhihaplıyo tırnak batmış gigi ama tırnak yok sol baş parmagımda vardı 3 ay o sürdü kendiliğinden geçti şimdi sagdaki dün eşim karamerhem varmış o iyi gelir demişler onu almış iltihabıbı akıtmış agtısıda hafifledi çok şükür ay kızlar bu diş çok zor ya diğer hiçbişeye benzemiyo valla ne uyku uyuyo ne yiyo yemeyince sinirli ve huysuz oluyo devamlı dudagını büzdüre büzdüre çığlık çığlıga aglıyo susturmanın imkanı yok ne yapsam susmuyo az önce yine oldu kafayı yicem ya ben kendimide kasarmışım ay ay tecrübeli annişlerim siz napıyodunuz ya biraz bilgi verin bana daha ellerini tam kullanamadığı için dişlikte tutamıyo artık eliylede kaşıyamıyo alt dişleri batıyo geçen çok batmış galiba iğne ucu kadaryeri kanadı ve yara oldu anlıcanız oynatmaya az kaldıııı yine ama yinede güzel hemen boynuma sımsıkı sarılıyo kollarıyla kafasını boynuma sokuyo o an unutuyorum herşeyi anne olmak çok güzeeeeeeeel hasta olan yavrularıma çooook geçmiş olsun ameliyat olacaklara acil şifalar allahım hepinizin kalbindekileri versin inş.benimkinide.nerde canım bizde ayvalık tarafında oturduk iş olmayınca bir anlamı kalmıyo ucuz yerin he memursan o ayrı çok güzel geçinirsin ama bizim gibi başkasını altında çalışıyosan en fazla 500ytl veriyolar oda kıdemliysen normal işciysen 300 den yukarısı yok 2 yıl kaldık oralara iş olmayınca mecburen geldik eşim istanbullu o çok seviyo ama ben oralarda yaşamayı çok istedim hepde istiyorum yaşlanınca giderim bendee

Slm güzel anneler ve şeker miniklerim,
Biz de drdan geldik az önce,aylık kontrol.herşey çok iyi maşallah bu ay kızım normal kilo almış ve boya gitmiş.
Zesezecim unutkanlık için cnm B12.bana vermedi,sütannemin kızı ablama verdi dr. Kullanabilirsin cnmcım
Öznurcum eylül kilo almış çok sevindim,maşallah kuzuma cnm
Gamzecim cnm geçmiş olsun Allah’tan korkuları yok bunları pislikler. Ee noldu şimdi kromozom bozukluğu yok yani di mi? Kuzum da bi kurtulamadı hastalıktan inş ameliyatından sonra her şey düzene girer cnmcım
Özgecim ben de besteci oldum walla senin gibi:) ne olursa sölüyorum,tvde de açıyorum müziği bazen dans ede ede sölüyoruz elvin’le :) bu arada annemin 40ında msg atmıştın.ay kafam yok ki cevap verdim mi vermedim mi hatırlamıyorum.çok saol bitanem.vermediysem geç sölüyorum kusura bakma.bu Çarşamba da 52si evde duamız var.sanki hala yalan,şaka
Nerdecim cnm çok tşkkr ederim tatlım,b işi olursa sizlerle paylaşırım yardım isterim canlarım.Allah razı olsun hepinizden
Sanemcim sen de zor zamanlar geçirmişsin,çok geçmiş olsun sana ve sinem’ciğimize.kokla benim için annesi kocaman onu
Nuraycım cnm inşallah murat’ımda iyleşir hayırlısı ile uygun yer ve dr bulursunuz da tatlım.medical park’ın ssk anlaşması var orası ile görüştünüz mü hiç?illa ameliyat olması mı gerek,kendi inmiyor mu kuşum?
Aslı’cım cnm gnydn ozan ege’mi öpüyorum
Seher’cim bugün nsl kuzum biraz daha iyi mi cnm?hangisinde var testis sorunu? İnş ameliyata gerek kalmaz cnm
Sinemcim geçmiş olsun cnm ben de sizi merak ettim bugün arayacaktım.idil’imi yerim ben yazık kuzuma
Kızlar birazdan geliyorum kahvaltı hazırlıcam.drla ilgili sohbetimizi de anlatırım.

sinemcigm canım çok üzüldüm idilime yhaaa .. benimkilerde kusuyodu ama artık sık yaşamıyorum öle kusma olaylarını ama bu zamana kadar kusması nie acaba bence bi baktr canım .. inş. bi sorun yoktur canım benim...
kezbancıgım evet tek yumurta oldugu söylendiydi.. ama benim şuan hasta olan yavrum bugra ufak dogdu 1600 kg o yüzden pek benzetemioduk şimdi büyüdükçe benziolar biraz. tabi ardam ondan daha yapılı..
o 3050 gr olmuştu. şimdi ise kilolarını pek bilmiyrm çar. aşımız var ozaman ögrencz :)
nihancıgım bugün biraz ii gibi bugram birazdan ignesi var onu vyrduurcam ..canım testis sorunu olan bugram. kilosu düşük dogdugundan premature geçio ine bilir dşe doktorlar bişi demedi 6 ayında belli olcak herşey hala yukarda testisi..yavrumun başina gelmeyen kalmadı dogdugundan beri.. allah evlatlarımızı korusun............ amin......
tugbacıgım geçmiş olsun canım tırnak olayıda çok can yakıo yaa..inş. çabuk atlatırsın canım ...

geldim kızlar.kahvaltı ederken elvin hn altını carcur doldurdu onu temizledim geldim :)
drumuz çok güzel buldu elvin'imi.kilo alımı normale döndü,bu ay gene boya gitmiş.kilomuz 9.120 gr olmuş,boyumuz 66.5 cm olmuş.pişiği yok,kulakları iyi,kemikleri iyi,refleksler süper,dişleri yerine oturmuş ama çıkmasına biraz daha varmış.demir damlasına bir dahaki ay başlayacağız.bir daha ki ay hepatit ve karmamızın 3.dozlarını olacağız ve ek besin listemiz değişecek.gece uykularında sorun var dedim, alışkanlık olmuştur gene değişir,gece çayı içir dedi.hoppala ve yürüteci sordum(ki ben yürüteç almayı hiç düşünmüyordum) yürüteci tavsiye etmiyorum,kemik gelişimi için sakıncalı ve ayak bastığı için sakıncalı dedi.ayrıca tembelliğe alıştırıyor dedi.9.aydan itibaren yani tay tay yürümeye başladığında alınabilir ama ben tavsiye etmem yürümesi gecikebilir dedi.ben de doğru karar verdiğimi anladım,kesin karar verdim yürüteç almıyorum.hoppala için de 6-7 aylıkken alınabilir,çok fazla oturtmamak iyidir dedi. kızım artık kucağımızda oturabilirmiş.6aydan sonrada koltukta destekli oturabilirmiş.zilli artık iyice dillendi bi duysanız kendince konuşuyo bizimle tv de biri yakın çekim olduğunda:) yüzükoyun yatırdığımda ayaklarına arkadan ellerimi dayıyorum öne doğru hafif hafif ilerliyo ama çabuk yoruluyo :) tükürükler saçıyoruz büüüü yapa yapa :)gıdıklanıyoruz memelerimizin altından bi gülücükler bi gülücükler :)
bi de göz doktoruna gittik gözlerini kaşıdığı için.minik olduğundan damla damlatıp bakılmıyormuş,ışıkta baktı bi sorun yok alerjidir dedi.kullandığımız damla iyi gelmiş.ama o damla da uzun süre kullanılmıyor.gene çok kaşırsa 3-4 gün kullanın dedi.ek besinlere geçtiğimizden de olabilirmiş.
işte böle kızlar,kuzum bölece büyüyor işte :)

maşallah kızıma 41 kere maşallah yerim kız ben seni cumartesi babamlar beşiktaşa geçecek galiba nihancım gelicem inş.canım.öpüyorum sizi bu aradfa bu toz çok iyiymiş ertuğun kaka problemi normale döndü çok şükür teyzeleri hamd olsun rabbime dert versede dermanınıda versin hep .sagol sehercim sorma durmadan ya yere çarpıyorum terlik olduğu halde yada bişelerin kenarına ondan sonra oturup aglıyorum ya çocuk gibi olmazsa gidcem dr a buda iyi gelmezse yoksa bişe çıkarsa eray beni hakşlıcak dr.gitmessen böyle olur diye başımı yiyo öptüüüm ertuğ kucagımda durmuyo

herkeze merhabalar nasılsınız forumu okuyamıyorummmmm hasta olan kuzulara acil şifalar . biz dün aslı teyzeye gezmeye gittik aslı teyze bize kek yapmış ve süper olmuş

maişallah elvinimize annesi çok iyi bakmışsın kuzucuguna bu oturtma işini de çok merak ediyordum paylaşımların için sagol

nihancımmm elvincimize 41 kere maşalllhhhhhhhh
sehercim inşalllah en yakın zamanda iyleşir kuzun
gamzelinacım en kısa zamanda alllah ecil şifalar versin kuzuna sanada dayanma gücü versin :teselli:
tubacım en kısa zamanda düzelir inşalllah ertugun kaka problemi
sinemcim canım idlime cok cok geçmiş olsun ecem cocok öpüyomuş hihoyyyt
zesezecim cyıldızcım panikatakcım gamzecim mavişcim kübracım wrosecim elagözlüm
bamboo pediasrumm ve nerdecim öznur 84 ve kezbancım hepinizi ve kuzularnızı öpüyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…