Slm kızlar,gnydn tüm miniklerime
Teşekkürler teyzeleri,uyansın hepiniz için öpeceğim kuzumu.
Tuğbacım Nuraycım biz gelemiyoruz siz gelin bari
eşime araba vermiyorlar bölgesi iç Anadolu diye,ara ara müdürünün arabayı alabilirdi onu da alamıyor gelemiyoruz biz de
yoksa hep aklımda walla ahh kendi imkanım olsa hepinize sırayla gelicem yaa
Tuğbacım bu ne yaa erkenden ard arda çıkarıyo ertuğ’um maşallah oğluşuma.bizim de yerlerine yerleşmiş ama biraz daha zaman var dedi dr.şimdi senden duydukça telaş basıyo beni bizim ki nasıl çıkaracak dişleri diye??
Gamzecim cnm dediğin gibi hepsi geçicek geçmişte kalıcak tatlım,drun dediği gibi de b işi yoktur lina’mda.o kelime bile bulamıyorum terbiyesizlerin yaptığı da yanlarına kalmaz,kalmasın.benim de damarlarım çok ince,kardeşimin de.anneme benzemişiz.küçükken bende de romatizma çıkmış annem fark etmiş canım benim,dra götürmüş dr bile şaşırmış annem bu kadar erken fark etti diye.hemen tetkikler yapılmış ve kan alımı tabii ki.benim de damarlarım bulunamıyormuş,hatırlıyorum ayağımın üstlerini delik deşik etmiş en sonunda almışlardı kollarımdan sonra tabii.bi de annemle babam söler ben hatırlamıyorum hiçbir yerde bulamayınca boynumdan almışlar.yani gülüm sağlık olsun lina’mın her şeyi düzelsin iyileşsin de önemli olan o,büyüyünce hatırlamayacak bile.şimdi görmek senin için çok kötü eminim ama yanındayım ve bütün dualarım dileklerim seninle cnm
Lilithucum hayırlı ve geçmiş olsun cnmcım,ohh oğluşumuz erkek oldu :) öle derler ya hep güzel kısmetlerini de görelim duyalım inşallah :)
Sehercim cnm geçmiş olsun inşallah olmadan atlatırsın kuzum
Nilcim isra’ma da geçmiş olsun tatlım,bir yere gitmeselerde hava değişimi etkiliyor onları cnm,bizler bile dışarıya gidip geldiğimizde eve gribi olmasakta getiriyoruz cnm.bu arada kaka yapması normal endişelenme renginde ve yapısında bi değişiklik yoksa sorun yok demektir.
arzucum ohh ne güzel yemişsiniz aslı'ın kekini.darısı başımıza:) yaa ben de istiyorum sizleri görmeyiiiiii...