2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlarr
kezban cnm hoşgeldin özledik senii ege sude nasıllla.s.
nihann maşalla elvine öp benim için yanaklaındanna.s.
sgselçuk canım çok dikkatli olmak lazım benim oğlumda çok kusuyor yan yatrıyorum Allah korusun hepsini:1hug:
benim oğlum yine kaka yapamıyor 2 3 gündürr napsam yaa..mirmirmirmir
kızlar sayfaları okuyamıyorum pekk hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim şifa versin
hepinizi öptükk minik oğlumlaaa.s.

tuğbacım canım ellerin dert görrmesin ben takvimiii tamamen unutmuştum ama yaptım eline sağlık canım güzel olmuş çokk ..

hepinize teşekkürler arkadaşlar
her ay gidiyoruz dr.bütün tahliller yapıldı usg ile bütün iç organlarına bakıldı.allaha şükür bişi çıkmadı ama kusuyo işte.gaz problemi yaşamadık hiç gazını böyle atıyomuş.geçen ay ilaç kullandık içinde iyi gelmişti kusmuyodu.ama bırakınca başladı yine.ilaçta 7 günden fazla kullanılıyodu.bakalım salı günü kontrolümüz var o zaman ne diycekler.çok sıkıldım artık.yolda kuscak diye dışarı bile çıkamıyorum.öyle böyle kusmuyo içinde ne varsa hepsini atıyo.her dakika yanındayım nöbet tutuyorum

sinemcim canım bende çok kusarmışım annem kırk kez üst değişirdim akşama kadar der .. 6. aydan sonra geçiyo bu tarz kusmalar ama haklısın çokk dikkat etmek gerekiyo Allaha emanet olsun inş kısa sürede biter .. gözü şimdi nasıl hala şiş varmı Allah şifa versin canım benim.. sehercim senin bebişlerde hasta hala inş ameliyata gerek kalmadan iner aşağı.. hasta miniklerimizin hepsine Allah şifa versin inşallahhh .. sefacım canım biz iyiyiz sen nasılsınn çok öpüyorum.. ve bütün annelere sevgiler ve iyi akşamlarr

41 kere maşallah elvinime herşey yolunda ne güzel murat biraz büyüsün atlayıp geleceğiz sizin geleceğiniz yok walla :))
sinem geçmiş olsun inşş idil en kısa zamanda atlatır ben nazar çok inanırım yavrumu oku sürekli cnm allah kem gözlerden saklasın inşş
seherciğim buğra inş atlatır en kısa zamanda geçmiş olsun cnm
tuğba sanada geçmiş olsun inş düzelir hemen yoksa bebişle zor oluyor bi yeri ağrıyınca bilirim cnmm
benimkide bugün evdeyim diye herhalde iyi uyudu maşallah kuzuma gece uyumayacak herhalde kaydirigubbakcemile3

Gamze, Nerde, Kezban, Tuğba, Zeynep(zezese), Elagözlü, Wrose, Panikatak, Bamboo, Seher, Aslı, Nihan, Cyıldız, Ecenas ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Desteklerinizi okurken çok ağladım. Çok doluyum ve çok geriliyorum. Kan alma safhasını anlatmam mümkün değil. Anjiyosunu yapacak doktor damar uzmanıydı ama o bile Linanın damarını yarım saatte ve ayağından bulabildi. Doktorlar ve hemşireler çok şaşırıyorlar nasıl çocuk bu böyle damarları hiç yok diye. Lina katılıyor ağlamaktan. Yaa düşüncesi bile delirtiyor beni çok asabi oldum herkese sataşıyorum. Şu ocak ayı bitseydi Allahım, çocuğum çektiği acıları unutmuş olacak ocak ayı bittiğinde inşallaaaaahhh.

Elagözlü canım yaa sanada çok geçmiş olsun, anneni çok iyi anlıyorum. Şimdi kendi annemide çok iyi anlıyorum. Benimde çocukluğum hep hastanelerde geçti ama benim sistit sorunum vardı ameliyat bambaşka tabi. Şimdi Lina da bana çekti sanırım.
Wrose insafsız bu doktorlar canım yaa. Bizide bir tanesi dolandırdı düşün yani küçücük bebeğin üzerinden para kazanmaktan utanmıyorlar.
Panikatak canım seni çok iyi anlıyorum. İnsan kafasında olmayacak şeyleri bile kurabiliyor bebeği hasta olduğunda. Ben bebeğimi kaybedicem diye çok korkuyorum. Allah meleklerimizi bizlere bağışlasın.
Nihancım kromozomunda bozukluk varmı bilmiyoruz şu anda benim amniyosentez yaptırdığım yer ücretsiz olarak bakacak olup olmadığına. Linadan ameliyat için kan aldırmaya gittiğimizde onlar içinde 2 cc kan aldırıcam ve araştırılacak. Öteki doktorun bizden istediği tetkikler saçmasapanmış. Öyle olsaydı bu çocuk pelte gibi olur hiç hareket etmezdi dedi doktor düşünün yani. Lina maşallah doğduğundan beri kafasını tutabilen bir bebek. Amniyo sıvısını araştıran doktorum Linayı görünce çok şaşırdı bu çocukta hiçbişey yok korkmayın dedi ama yinede araştıracak ama para almayacak. Allah razı olsun gerçekten.
Sgselçuk canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Göz çok hassas bir yer umarım bir an önce iyileşir meleğin.
Hepinizi öpüyorum, miniklerimi kokluyor ve gıdıklıyorum :)))

gamzecim canım dua et annesi hepimizinde duaları kızınla inş korktuğun gibi olmaz bu defa ... az sabır geçecek inşallah zor tabi ameliyat olayı biraz geriyo ama inşallahh sorunsuzca geçer canım . sıkıntın olunca burdayız çok öpüyorum linayı

gamze canım yaşadıkların çok zor anlamaya çalışıyorum seni ama tabi en iyi yine de sen biliyorsun ben sadece sizin için dua edebilirim.umarım lina'mız ameliyatını olur ve bu günler geride kalır.yazarken bile zorlanıyorum ama güçlü olmak zorundasın bebeğin için.biz her zaman buralardayız

nihancım maşallahhh elvizimizedee kuzun çok güzel büyüyo maşallah . bizede 5 . ayda yavaş yavaş oturur dedi. çok kısa süreli 0olmak kaydıyla şimdide oturur dedi (sadece 5 yada 10 sn ) yaa benim oğlum sebze çorbasından nefrett ettii yemiyecek diye korkuyorum (

slm kızlarr herkese iyi hafta sonları diliyorummmmmmm...
bugün üniversiteden arkadaşlarım geldiler oğlumu görmeye(biraz geç kaldılar ama:)))
çok yoruldum.acayip başım ağrıyoo
bebişleriniz nasıl bakalım..
nihancım elvine maşallahhhhhh..yesin teyzesi onuuuuuuu......
gamzelina canım geçmiş olsun.tatlı kızını öp benim yerime..
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmm

selam kızlar,
bugün oğluşumuzun sünnetini yaptırdık. pipisine iğnelerini yaparken çoook ağladı oğluşum. sonra sünnet yapılırken uslu uslu durdu. sünnetten sonra saat 1800 de calpol verirsin dedi doktor ama bizimki saat 1600 çığlığı bastı bşr ağlama ki sormayın ((( elimiz ayağımıza dolaştı, ki ben çok soğukkanlıyımdır normalde. gözlerimin içine bakıp iç çekerek ağladığı an içimden birşeyler kopup gitti. annelik çok zoooorrmuş hemen calpol verdik 10 dk sonra uyudu. şimdi de uyuyo, sonrasında bi daha ağlamadı çok şükür. ama derisi yapıştığı için sıyırdık dedi doktor, yara olabilirmiş, bir de biraz geç iyileşirmiş
neyse gece gece başınızı ağrıtmayayım. çocuğunu sünnet yaptıranlar varsa aranızda bana tüyo versin neye dikkat edeyim ki çabuk iyileşsin

günaydın hepinize ertuğun karnını doyurdum altını degiştim tam uyuyacaktı ki kaka yaptı kuzum maş.çok şükür düzene girdi.maşallah demirime sünnet mi olmuş benim erkegim öp annesi benim için o gamzeli ellerinden geçmiş olsun.canım niye erken yaptrdın.dr bizede bu çok hassa tenli fazla bekletmeden yaptrın dedi hast.dr.ama bu dr.öyle bişe demedi bakalım aslında en güzeli aylıkken işte ama ben korkuyorum ertuğdan şuanda da üst dişler çıkacak onunla uğraşıyorum inan susturamıyorum ne yapsam zor bu diş çooooooooooook zor hemde allahım yardım etsin.delikız çok sagol canım benim tarifin için hemen yaptım akşam uykusuda vardı sürdüm ama pek anlamadım bugün belli olacak sürdüm hemen suustu uyudu ama eminim çok iyi gelecek anason su z.yağ sonuçta çok sagol canım gece bana diş için tarif göndermiş sagolsun arkadaşım hemen denedim bu gün anlıcam inş.ömrümün altını degişreyim öptüüüm mutlu günler

gamzecigim canım hep yanındayız biz burda arkadaş deil sadece aile gibiyiz .. kime bişi olsa bizide bir telaş sarar hep aklımızda o olur.. dua ederiz .. bende biliyosunuz buğramda çok zor zamanlar geçirdim büütn arkadaşlarımdan allah razı olsun hep yanımdaydılar hep dua ettiler hep bana desetk verdiler bende güçlü olmaya çaliştim .. burdakilerin kimisi benim ablam kimisi arkadaşim ... ama hep aile gibiyiz dedimya:) benim buğramdada bi gr et yokken et ve deriden ibarettken hemşire kan ala bilmek için neler yaptıydı bebegime zaten aglıuyodu iice fenalaşmıştıı o anki şeyler çok kötü annelik mesleklerin en zoru hani derlerya annelik kutsaldır gerçektende öyle evladın olunca bi o oluyo hayatında .. allahım hep yanında olsun canım bebişinin saglıgını en yakın zamanda geri veriri inş. inş. ii olur canım agucuklar atar yine sana aglamalarını unutturur sana canım.. allahım hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin .. bütün meleklerimizi kem gözlerden sakınsın nefsine köle olmuş insanlardan korusun ... üzülme canım hep dua et ve edicez :)

hepinize günaydın canlarımm ... bugün nasılsınız.. ben grip oluyorum sanırıum en çok korktugum şeydi bebeklere geçek die korkuyorum ama önceden önlemöimi almıştım soguk algınlıgı işlacı almıştım inş. hemen geçer.. yoksa bebeklerim atlatamadan busefer benim yüzümden olcak allah korusun.....
nihancıgım maşallah 41 kere tombiş olmuş elvinimiz :)) yerim zaten onun o yumuk ellerini videoda bayıldım ona yhaaa :))
kızlar başka bişi aklımda yok inş. hepiniz iisinizdir... valla ben acaip unutkan oldum :))) alcagım yapcagım bişi oluyo mutfaga gidiyorum öleee bi 10 dk bekliyorum ne alcaktım die :)))) düşünüyorum sanırsam ben bunadım :)))))bu çocuklar bunattı benii aklı makıl kalmadı :)

gunaydınlar herkese gamzecım inş en yakın zamanda atlatırsınız gecmiş olsun minigimize .tugbacım bızde daha dıs sorunumuz yok ama bu diş olayından cok korkuyorum inş kolay atlatırsınız bu arada 3 yada 4 gunde bır yapardı isra kakasını artık gunde 2 bazen 3 bile oluyor normalmıdır kı sızınkıler nasıl ? sehercim benimde bebegim grıp oldu dısarıda cıkmadık gelen gıdende olmadı nasıl kaptı bılmıyorum genede dıkkat etmek lazım bende aynı durumdayım unutkanlık bendede var napcaz bılmıyorum ama bu bebısler daha sımdıden bızı bunattılar ilerde nolcak halımız

Slm kızlar,gnydn tüm miniklerime
Teşekkürler teyzeleri,uyansın hepiniz için öpeceğim kuzumu.
Tuğbacım Nuraycım biz gelemiyoruz siz gelin bari eşime araba vermiyorlar bölgesi iç Anadolu diye,ara ara müdürünün arabayı alabilirdi onu da alamıyor gelemiyoruz biz de yoksa hep aklımda walla ahh kendi imkanım olsa hepinize sırayla gelicem yaa
Tuğbacım bu ne yaa erkenden ard arda çıkarıyo ertuğ’um maşallah oğluşuma.bizim de yerlerine yerleşmiş ama biraz daha zaman var dedi dr.şimdi senden duydukça telaş basıyo beni bizim ki nasıl çıkaracak dişleri diye??
Gamzecim cnm dediğin gibi hepsi geçicek geçmişte kalıcak tatlım,drun dediği gibi de b işi yoktur lina’mda.o kelime bile bulamıyorum terbiyesizlerin yaptığı da yanlarına kalmaz,kalmasın.benim de damarlarım çok ince,kardeşimin de.anneme benzemişiz.küçükken bende de romatizma çıkmış annem fark etmiş canım benim,dra götürmüş dr bile şaşırmış annem bu kadar erken fark etti diye.hemen tetkikler yapılmış ve kan alımı tabii ki.benim de damarlarım bulunamıyormuş,hatırlıyorum ayağımın üstlerini delik deşik etmiş en sonunda almışlardı kollarımdan sonra tabii.bi de annemle babam söler ben hatırlamıyorum hiçbir yerde bulamayınca boynumdan almışlar.yani gülüm sağlık olsun lina’mın her şeyi düzelsin iyileşsin de önemli olan o,büyüyünce hatırlamayacak bile.şimdi görmek senin için çok kötü eminim ama yanındayım ve bütün dualarım dileklerim seninle cnm
Lilithucum hayırlı ve geçmiş olsun cnmcım,ohh oğluşumuz erkek oldu :) öle derler ya hep güzel kısmetlerini de görelim duyalım inşallah :)
Sehercim cnm geçmiş olsun inşallah olmadan atlatırsın kuzum
Nilcim isra’ma da geçmiş olsun tatlım,bir yere gitmeselerde hava değişimi etkiliyor onları cnm,bizler bile dışarıya gidip geldiğimizde eve gribi olmasakta getiriyoruz cnm.bu arada kaka yapması normal endişelenme renginde ve yapısında bi değişiklik yoksa sorun yok demektir.
arzucum ohh ne güzel yemişsiniz aslı'ın kekini.darısı başımıza:) yaa ben de istiyorum sizleri görmeyiiiiii...

öncelikle bütün güzel annelerimize ve minik bebişlerimize tünaydın güzel pazarlar.
Panikatakcım dün yazını okumamışım kusura bakma sende zor günler geçirmişsin çok çok geçmiş olsun Allah saglık sıhhat versin bir daha yaşatmasın.
Sinemcimm canım sizede çok geçmiş olsun ama sonraki yazında da iyileştigini söylemiştin sanırımm inşllah hep iyi olur kuzucuk.
Gamzecim her zaman yanındayız inşllah minik Linamız o küçücük bedeniyle bütün zorlukları aşacak annesi saglıcakla büyüyecek dualarımız sizinle canım arkadaşım.
Lilithu canım hayırlı olsun inşllah tez zaman artık erkekimizin sünnet yeri iyileşir.
Nilcim bebişine çok geçmiş olsun.
Sehercim canım sanada çok çok geçmiş olsun inşllah grip olmuyorsundur senin işin daha zor Allah kolaylık versin.
Nihancımm maşallah Elvinimize ne güzel boyu uzamış kiloda almışş Allah'ım bütün bebişlerimize saglık versin. bizlerede huzur versin.
Bütün güzellikler sizlerle olsun canım arkadaşlarım.
Evt birde Arzu teyzemize de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…