2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay nihancım sorma inş kolay çıkarır kızım yerim ben tontişimi bu arda nihancım dediğim gibi son sütlerimmiş sütüm artık günde bir defa sagıyorum ve 100 cc çıkıyo bunada şükür ben ilk başta yoktu sütüm çok üzülüyodum ama şimdi üzülmüyorum gittiği için çünkü 6 aya kadar yetecek sütüm var ek gıdayada geçtiğim için sorun yapmıyorum öpüyoruum sizi çoooooook.korkmayın ama çok zor kızlar valla sag kolumu agrısından hissetmiyorum o derece ne kucakta ne başka birinde duruyo nazlı kuşum.delikız canım işe yaradı gibi hayatım ay çok sagol canım allah razı olsun senden ve bütün arkadaşlarımdaaaaaaaaan. nihncım gelcem canım inş cumartesi bir aksilik çıkmazsa.sehercim geçmiş olsun canım çabucak iyileşir meleklerin inş.sende dikkat et gülüm kendine.gamzecim üzülme canım nihanın dediği gibi birtek sen hatırlıcaksın benim üzülmekten ertuğ yemiyo diye sütüm gitti bilseydim dişinin çıktığını hiç üzülmezdim bilirdim dişi çıkıyo ondan yemiyo diye herşeyde bir hayır var diye boşuna dememişler kötü bişe oldu olacak çıkacak diye çok üzülürken kuzumun dişleri çıktı çok şükür ama üzüntüden süt gitti işte allahın izniyle iyileşecek linam bişeyide kalmıcak annesi öpüyorum sizi.nilcim biz şuan doğal bir toz kullanıyoruz kaka yapması için dişinden dolayı 10 günde bir yapıyodu o yüzden bende bilmiyorum aama şimdi düzeliyo çok şükür günde 1 defa kesin yapıyo.afiyet olsun arzucum bende nihancımın çayını içcem inş.yapcanmı kız nihan sende bana kek yapamasanda ben gelirken alırım canım sen üzülme öptüüm sizi ve bütün arkadaşlarımı

Son düzenleme:
nihancımm senin yazının sonunuda görmemişim güzelimm aaa her zaman beklerim canımm bu taraflara yolunuz düşerse buyrun gelin benim Avrupa yakasına düştügünde mutlaka görüşmek isterim sizlerlede.
ama birgün buluşalım mutlaka istdakilerle.

herkese güzel günler arkadaşlar.
sehercim valla aynen bende de burun akıntısı başladı sinirimden ağladım inan oğluma da geçecek şimdi kesin. ne kadar yaklaşmayayım desem de mümkün deil.
elvin'e maşallah annesi nası güzel bakmışsın öle.
tuğba senin koluna ne oldu hatırlamıyorum ben. benim sağ omzum tutuldu elime kadar vuruyo ağrısı ve uyuşukluğu inşallah boyun fıtığı filan deildir.
hepinizi ve bebişleri öpüyorum

ben geldim dekikız varya sana durmadan dua ediyorum allahım tutuğunu altın etsin emi senin ve diğer arkadaşlarımında ertuğ bugün ilk defa gündüz uyuor maşallah maşallah maşallah ayrıca bugün muhallebi yapmıştım yarım fincan kadar kaşıkla yedi 100 mlde mama içti çok şükür allahıma ya.kızlar sizlerde yapın günde 1 defa sürün bence tarifi isteyene veririm linkini.bu arada kemik suyu dişlerin güçlü çıkmasına ve güçlü olmasına yarıyomuş bende kemik koydum kaynıyo içinede bitane patates ve havuç attım inş.severde yer kuzum mamalarına az az eklicem kemik suyu artık ay çok mutluuuuuuyuuuuuuuuuuuum hepinizi öptüüm maşallah.aslıcım bende beklerim canım bu tarafa geçipte ugramadan gidersen bozuşuruz hee.evet yaz gelsin yada havalar ısınsın baharda buluşalım ne güzel oluryaa

aşkım ertuğ üst damagının tamamı şiş onlarda çıkacak herhalde ve hiç durmuyo 24 saat kucakta diyebilirim bitek 4 saat uyudunda kucagımda yok güzelim ama bir tarif var çok şükür işe yarıyo

canımm delikız sana ne tarifi verdi ben kaçırmışım bakk merak ettim şimdi.:))

cnm ya gözünün mikrop kapmasına çok üzüldüm. tatlım üzülme sakın dert veren Allah dermanınıda verir. sen inancını kaybetme dua et yeter. Miniğine çok üzüldüm bugün çok dua ettim sana öp benim için fıstığı.
cnm kusma için dr. nediyor? böylede zor sürekli başında beklemek gece napıyosun peki?

Gamze'cim sanada çok geçmiş olsun. benim tontiş kızım iyileşicek annesi sen hiç merak etme. bi kaç gündür kopuk kopuk giriyorum nete oyüzden takip edemedim senin durumunu umarım son durum iyidir çok öpüyorum seni bitanem.

Nihan'cım maaşallah Elvin'e tombiş olmuş desene annesi boyuda ço güzel tontişimin Allah nazarlardan saklasın kocaman öp benim için. Tuğba'cım Ertuğ incileri dizdi desene yaw Eylül'ün eli hep ağzında deli gibi parmaklarını emiyor damağına vuruyor salyası çoğaldı huysuzlaştı acaba dişmi çıkaracak kuzum.
Nil'cim bebeğin rahatsızmış güzelim çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle öpüyorum sizi. (takvimde resmini gördüm maaşallah annesi kocaman olmuş )
Seher'cim grip oluyormuşsun cnm sanada çok geçmiş olsun inş. bıdıklara geçmez.
Sinem'cim sanada geçmiş olsun tatlım.

unuttuğum diğer anneler hepinizi öpüyorum. çok işim vardı sadece göz gezdirebildim.

Son düzenleme:
saogolun kızlar bende bugun oglenlın fena oldum acıle gıttık offf allahım neydı oylee adet oldum dun ama bugun daha fazla oldum hem agrılı sancılı kıvranıyordum valla kac aydır az oluyordum bu sefer tam bırden kanamam cok fazla geldı hala cok oluyorum ama kullandıgım ılac agrısını aldı cok sukur sezeryanle dogum yaptım ıcımde klanlarmıydı bılmıyorum dr tahlıl yaptı gebelık testı falan cok sukur bısey cıkmadı ayy allah kımseyı hasta etmesın kuzumla bıle ılgılenemedım bıraktım komsuya benden boyle bugun bı sey attlattık oznurcum tsk ederım buyuk gorunuyor ama ne emıyor ne mamam yıyıyor kucucuk kaldı inş buda bı donemdır atlatırız
tugbacım verdıgın bılgıler sadece dıs cıkarma donemı ıcın sanırım diş ıkardıgımızda aklımızda bulunsun bizimde nihancım sana bi mail atmısdım ne olumlu nede olumsuz hıc bı cvp vermedın ask olsun olumsuzda olsa bı cvp vermenı beklerdımm

Nil'cim selam senin minik hala emmiyormu benimki tamamen bıraktı cnm. bende sağıp veriyorum mamayıda zorla vermeye çalışıyorum napim... :1no2::1no2:
cnm seninki kaç kilo? tombiş görünüyor ama belkide resimden öyle.

amanın kız tuğba çok sevindim rahatlamasına ertuğun.(maşallah) aklımızda olsun bize de lazım olacak. saolsun veren arkadaş da. kemik suyu verebilir miyiz erken filan deildir di mi? ben bayadır düşünüyorum da erkendir diye korkuyodum. benim oğlan az önce patates ve ıspanak yedi(ıspanak ilk kez ) sevdi valla onlar yiyince ne mutlu oluyoruz Allahım koru hepsini
nilcim sana da geçmiş olsun kendine dikkat et

canım ne demek ya ertuğcuğumun işine yaradıysa ne mutlu bana okuyunca aklıma hemen sen geldin, inşallah hep işe yarar bu formül de rahatça çıkarırsınız incileri bende deneyeceğim akşamları çok huysuz olmaya başladı hiç uyumuyor :1no2:

bu arada kızlar ben de ağustos annesiyim ama eylülde doğum yapacağım söylendiği için hep oraya yazmıştım, doğumdan sonra sizi de takip ediyorum...
herkese bebişleriyle sağlıklı bol sütlü huzurlu günler dilerim a.s.

malesef canım gene gece gunduz nezaman uyursa ancak oyle emıyor mamayı hele hıc almıyor tahlıl sonucları yarın cıkcak canım dedıgım gıbı 15 gunde 120 gr almısdı sımdı kılosu 6120 1 hafta once boyu bıraz kısa 60 cmondan tombıs gorunuyor hmm bıde resımlerde yakın pozlarda tombıs gıbı cıkıyor ama alakası yok off saglıklı olsunlarda aylık gelısımlerıde normal olsun kılosu hıc onemlı deıl

İyi pazarlar tüm annişlere ve bebişlere.Seher ve Zeynep geçmiş olsun ikinizede bende 1 haftadır dökülüyordum resmen sonunda belli oldu nedeni bende grip oldum((Pastiller vs.tylolhot lar fayda etmiyor üstelik bana.Umarım bebişlere geçmez,hepimize kolay gele...
Nil1299 sanada geçmiş olsun allahtan hamile değilsin.Çok zor olurdu bebişle beraber..
Öznür senin cimcime demek tam bıraktı emmeyi,enazından sağıp veriyorsun oda yeter annesi kuzucuğuna.Gerçi geçmiş sayfalarda yazmışsın kilo almış minik Eylül cük.Umarım düzenli kilo alır annesi...
Tuğba sağol verdiğin link için,benim cimcime damağını kaşıyor dişlikle bakalım şimdilik birşey yok.Zamanında çıksın incileri diye dua ediyorum.Benim 40 günlükken çıkmış dişlerim ve o yüzden diş problemim hiç bitmiyor maalesef...
Sgselçuk çok üzüldüm senin miniğin gözünün mikrop kapmasına.bebişler işte bir hasta bir iyi büyüyorlar,umarım en kısa zamanda geçer annesi retinasındaki çizik ve mikrop...
Elvin in tombiş yanaklarını ısırıyorum annesi izin verirsen.Nevinnaz ımda çok kilo alıyor gibi geliyor bana buara 8.5 kg.oldu ortalama Elvine benziyor gittikçe:)))
Benim cimcimem buara yabancılardan korkar oldu,ısınma turları uzadı önce ağlıyor sonra yaklaşıyor yabancılara.Tüm bebişleri öpüyorum kocaman...

Ayy unutmuşum yahuu,şu Aslı keki denip duruyor ortalıkta canım kek istedi:)))Neyliydi kek Aslı?Bende birazdan yapmaya karar verdim yanınada sıcacık bir çay ooohh mutfak yolu göründü bana:)))).Ufff ne yapacağım ben bu kilolarla yaaa(((

iyi akşamlar kızlar nil canım geçmiş olsunçok şükür ağrıların çok öpüyorum ... tuğba gözün aydın senin oğlan erkeneden çıkarıcak incileri maşallah ama zor olur işte bebişee.. kemik suyunu bi dr sorsan et tarzı şeyler 6. ay dedi bize.. ağır gelmesin canımcım. inşallah yaptığın kür tamamen rahatlatır ertuğumuzuu.. zeynep geçmiş olsun canım inşallah kuzuna geçmeden atlatırsın . benimde bugün bacağım sancılandı yorgunluktan diye düşünüyorum inşallah geçer yoksa aksıyorum herşey bana bakıyo ne olacak halim bakalım. benimde oğlum çookk ağlıyo yoruldum . eşimde uyuyoo ( inanın ayaklarımdan yürüyemiyorum .eşim yemek yapmayıda bilmiyo . bugün öyle çok istedimki birisi yemek yapsın ama nerdeee. neyse canlarım uzatmayım böyle yani dua edin bana çok öpüyorum herkeslerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…