canımm delikız sana ne tarifi verdi ben kaçırmışım bakk merak ettim şimdi.:))ben geldim dekikız varya sana durmadan dua ediyorum allahım tutuğunu altın etsin emi senin ve diğer arkadaşlarımında ertuğ bugün ilk defa gündüz uyuor maşallah maşallah maşallah ayrıca bugün muhallebi yapmıştım yarım fincan kadar kaşıkla yedi 100 mlde mama içti çok şükür allahıma ya.kızlar sizlerde yapın günde 1 defa sürün bence tarifi isteyene veririm linkini.bu arada kemik suyu dişlerin güçlü çıkmasına ve güçlü olmasına yarıyomuş bende kemik koydum kaynıyo içinede bitane patates ve havuç attım inş.severde yer kuzum mamalarına az az eklicem kemik suyu artık ay çok mutluuuuuuyuuuuuuuuuuuum hepinizi öptüüm maşallah.aslıcım bende beklerim canım bu tarafa geçipte ugramadan gidersen bozuşuruz hee.evet yaz gelsin yada havalar ısınsın baharda buluşalım ne güzel oluryaa
selam kızlar.
uzun zamandır giremiyodum. o kadar kötüyüm ki sıkıntıdan patlıycam.kızım gözüne parmağını sokmuştu hatırlıyosanız.şimdi iltihp kapmış.başka damla verdiler onları kullandık sonrada damlalardan kızımın gözleri şişdi.bende bıraktıp takipe al dedi doktor şikayetleri devam ederse yeniden gidicez
kızım 15 günlük ten itibaren sürekli çok aşırı bi şekilde kusuyo.artık başında nöbet tutuyorum.hiç bi iş yapmıyorum.geçen gün az kalsın boğuluyodu.yanında değildim kusmaya başlamış sesine gittim yavrum kuş gibi çırpınıyodu.gözleri kaymıştı.hemen salladım sırtına vurdum düzeldi sonrada korktu sanırım çok kötü ağlamaya başladı.napıcam artık bilmiyorum.bende çok kötü oldum artık.allah hepimize kolaylık versin
ben geldim dekikız varya sana durmadan dua ediyorum allahım tutuğunu altın etsin emi senin ve diğer arkadaşlarımında ertuğ bugün ilk defa gündüz uyuor maşallah maşallah maşallah ayrıca bugün muhallebi yapmıştım yarım fincan kadar kaşıkla yedi 100 mlde mama içti çok şükür allahıma ya.kızlar sizlerde yapın günde 1 defa sürün bence tarifi isteyene veririm linkini.bu arada kemik suyu dişlerin güçlü çıkmasına ve güçlü olmasına yarıyomuş bende kemik koydum kaynıyo içinede bitane patates ve havuç attım inş.severde yer kuzum mamalarına az az eklicem kemik suyu artık ay çok mutluuuuuuyuuuuuuuuuuuum hepinizi öptüüm maşallah.aslıcım bende beklerim canım bu tarafa geçipte ugramadan gidersen bozuşuruz hee.evet yaz gelsin yada havalar ısınsın baharda buluşalım ne güzel oluryaa
Nil'cim selam senin minik hala emmiyormu benimki tamamen bıraktı cnm. bende sağıp veriyorum mamayıda zorla vermeye çalışıyorum napim... :1no2::1no2:
cnm seninki kaç kilo? tombiş görünüyor ama belkide resimden öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?