nerde canım selam ... bende kalbura bastı yaptım zorlasende yap kekini afiyet şeker olsun kilolar aldı başını gitti ama canım tatlı çekiyo ne yapayımm
merhaba bambooo bende aynen senin gibiyim neredeyse doğum yaptığım anki kilomageri dönmek üzereyim iştahım çok açık çok cokacimcoook cokacimcoook canım hep pasta gibi şeyler çekiyor, keşke yapmaya üşensem de yemesem ama dayanamayıp yapıp yiyorum :tomato::tomato:
Ayy unutmuşum yahuu,şu Aslı keki denip duruyor ortalıkta canım kek istedi:)))Neyliydi kek Aslı?Bende birazdan yapmaya karar verdim yanınada sıcacık bir çay ooohh mutfak yolu göründü bana:)))).Ufff ne yapacağım ben bu kilolarla yaaa(((
canım üzümlü ve fındıklıydı kek. hemen göndereyim güzelimm hala taptaze isteyenlere tarif yazarım çokta basit. kızlarr gerçekten kilo demeyin ben aynı kilodayım ne veriyorum ne alıyrum ama bogazım hiç durmuyor.
tuğbacım canım sanada afiyet olsun pudingler:))kezbancım canım sen bebekleri emzirmeyi bıraktın mı ? sigaraya başladığından bahsetmişssin de . canım ya inş en kısa sürede yine bırakman dileğiylee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?