2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar yazılanları okudum ama kime ne yazacagımı unuttum hasta olanlara çoook geçmiş olsun diyorum dikkat de etsek grip yakalıyo insanı.benim bebeğimi de yakaladı bi türlü peşini bırakmıyo hala tam olarak iyileşemedi yavrum

Son düzenleme:
nerde canım selam ... bende kalbura bastı yaptım zorla sende yap kekini afiyet şeker olsun kilolar aldı başını gitti ama canım tatlı çekiyo ne yapayımm

nerde canım selam ... bende kalbura bastı yaptım zorla sende yap kekini afiyet şeker olsun kilolar aldı başını gitti ama canım tatlı çekiyo ne yapayımm

merhaba bambooo bende aynen senin gibiyim neredeyse doğum yaptığım anki kilomageri dönmek üzereyim iştahım çok açık çok cokacimcoook cokacimcoook canım hep pasta gibi şeyler çekiyor, keşke yapmaya üşensem de yemesem ama dayanamayıp yapıp yiyorum :tomato::tomato:

aynen canım yaaa. tuzlu değilde sürekli tatlı yemek istiyorum . kan şekerimmi düşüyo bilmiyorum aslında gizli şeker falanda yok ama yinede öyleyim işte klava: emziriyorum ve hiç halim kalmıyo hemen canım bişeyler yemk istiyovalla sonum pek parlak değil du bakalım -tatlicadiarzu-

iyi akşamlar arkadaşlarım şimdi fırsat bulup bakabildim babişimiz meyveli yoğurt yediriyor ege ve sudenaz a ben de size yazayım dedim.
lilithu maaşallah demir imiz sünnet olmuş geçmişolsun damatlığını da duymak nasib olur inşallah bizlere
ertuğ diş mi çıkardı maaşallah kaçırmışım ben onu erkencisiniz maaşallah umarım hepsi çok huzursuz olmadan atlatır bu dönemi
zeseze pilav ne oldu merak ettim yanmış mı?
nilciim geçmişolsun
arzu ve aslı nispet mi yapıyosunuz bize hıııı( şaka bir yana afiyet olsuuuuuun)
afiyet olsun diyince tatlı ve gelsin kilolar muhabbetine katılıyorum tam bir tatlı canavarı oldum
bu arada çok kötü bişi yaptım sigaraya başladım tekrar söylerken bile utanıyorum ama içiyorum işte) tüm yazılanları okudum ama ben de unutuyorum malesef hatırlayamadığım tüm arkadaşlar öpüyorum

canım üzümlü ve fındıklıydı kek. hemen göndereyim güzelimm hala taptaze isteyenlere tarif yazarım çokta basit. kızlarr gerçekten kilo demeyin ben aynı kilodayım ne veriyorum ne alıyrum ama bogazım hiç durmuyor.

ay kızlar ben de çok tatlı yiyorum neden anlamadım tamam seviyodum ama bu kadar da değil yahu.emzirmekten mi oluyo acaba bi dolap yaptım kendime sırf çikolata gofret bisküvi keke mevcut yok böyle bişey ya çocuk gibi oldum valla:)))

ay aslı canım nasıl çekti şimdi anlatamam bana tarifini göndersene

tamam şekerler şimdi yemek yiyecegiz yemekten sonra hemen yolluyorum.çokta basit hemen yaparsınız inşllah kek kalıbınız vardır.:))

Bamboo valla ben şuursuzca tatlı yiyorum.Kalburabastıda güzel olur valla ama ben kek yaptım birazdan yiyeceğim.Canım annem negüzel yapar kalburabastıyı.Ben süt olsun diye yiyorum tatlıyı ee kızımda annesi gibi tombiş olacak offf...

Delikız aynen bende doğum yaptığım kiloya döneceğim bu gidişle.Canım tatlı istediğinde salatalık yiyecekmişim arkadaşlar öyle söylüyor:)))Allahım ben salatalığı yiyorum sonra üstüne tatlıyı götürüyorum.Afiyetler olsun canım yiyelim buaralar sonra düşüneceğiz kilo vermeleri...

Aslı sen yollayana kadar benim içimin yağları erir valla.Teşekkür ederim canım yemiş gibi oldum.Sıra benim yaptığım keki yemeye geldi.Çay hazır üzümlü ve cevizli kekimde hazır ohhh ,amaaaan kiloda neymiş yahuu ben kilolarımla barışık bir insanım deyip yiyeceğim.Yedikten sonra başlıyor pişmanlık:)))
Sen ne güzel kilo almıyormuşsun ben habire alıyorum...

Afiyet şeker olsun Sudenaz ve Ege mize.Yarasın yedikleri yoğurtlar yavrularımıza annesi,yarasında sağlıklı upuzun olsunlar...

ege sudenaza afiyet olsun ama ağustos anneleri olarak kudurduk galiba :)) kızlar ne olacak bu kilolar... valla bende çayı koydum kalburabastıyıda aldım :)) özendiridniz beni yine ( çok meraklı değilim ya yemeye ):))

kızlar kolay pudingli meyveli kek tarifi bende buna dadandım yaaaa pudingi pişiriyorum çikolatalı meyveli hazır kek alıyorum tabagın altına pudingin yarısını döküyorum meyveli kekleri kare kare kesip pudingin üzerine diziyorum ve en üste kalan pudingide koyup afiyetle yiyorum tavsiye ederim çok basit ve kolay pasta.bu arad kolay puding farzedelimki 4 bardak süt diyo ya pudingde 3 bardak sütü koyup kaynatıyorm 1 bardak sütte puding tozunu çırpıyorum ve kaynayan sütün içine döküyorum hemen kaynıyo oldu öyle önceden koyup soğuk süte beklemiyorum yani hazır çorbada aynısı valla çok basit o yüzden hergün puding yapıyoz kocişle

tuğbacım canım sanada afiyet olsun pudingler:))kezbancım canım sen bebekleri emzirmeyi bıraktın mı ? sigaraya başladığından bahsetmişssin de . canım ya inş en kısa sürede yine bırakman dileğiylee ..

bambucuum benimkiler hiç emmedi birbuçuk ay sağarak verdim ve bitti mamayla büyüdük biz süt olayı biter bitmez sigara özentisi başladı zaten gebelik öncesi kullanıyordum bebişlerime zarar vermemek için bıraktım psikolojik işte hemen başladım yine ama bebişler büyüyene kadar bırakmam lazım asla elimde görmelerini istemem.
bu arada bende sizlerden özendim hemen mutfağa girip ıspanaklı kek yaptım çay da hazır hepinizi beklerim arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…