2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bamboo afiyet bal şeker vede süt olsun ama kilo olmasın valla ne diyeyim.Herşeyi Aslı başlattı Arzu ya kek yapmış al işte canımız çekti,bizim hiç aklımızda bile yoktu tatlılar pastalar:))))))Tuğba da üstüne puding eklemiş ohh ne alaa gelde yeme şimdi:)))
Hamilelikte amaaan ye 2 canlısın,doğur emzirirken ye süt olsun derken valla ben duba gibi oldum.Olanlar oldu işte.Şimdi google dan bakıyorum diet listelerine,kk dan diet gruplarına.Hepimizde emzirme sonrasında kolay gele valla...

Kezban valla üzüldüm sigaraya tekrar başlamana.Bende hamilelik öncesi ciddi tiryakiydim ama hamile kalır kalmaz bıraktım sigarıyı.Bundan sonrada asla içmem diyorum,bitti benim için yani sigara devri.Bu kadar içmemişsin keşke hiç başlamasaydın canım yaaa...

ooo kızlarr noluyo hepğiniz bişiler yiyosunzu bakim :) ohh ohh yarasınmı diim arrtık :) bebişlere yedirirken sisiznde canınız çekio dimi :)))
ohh ohh maşallah :)
bizd ebugün bugranın son ignesini yaptırdık.. yarın kontrolümüz var .. eee daha nevar ne yok pek okuyamadım formu .. şimdi okicam :)

Tugbacım tşkler link için.
geldim şekerlerr. Nerdecimm valla yakın olsak hemen yapar gelirdim canımcımm ama ne yapalımm ancak tarif verebilecegim.ogün sadece kekim güzel olmuştu valla börekte yapmıştım gül böregi yapmaya çalıştım ama şekilleri pek benzemedi patlattım birazda -tatlicadiarzu-amann kızlarr boşverinn biz anneyiz bebişlerimizle yakarız kilolarımızı merak etmeyin. kaydirigubbakcemile2
Kezbancımm maşallah kuzucuklarraa ohh yarasın bebişlerimize.
Tugbacımm senin tarifide deneyecegim. gelelim tarife.
KEK
Malzemeler: *3 yumurta, *1 su bardağı şeker (biraz fazla tatlı olsun derseniz 1,5 bardakta olabilir) *1 su bardağı süt * 1 su bardağı sıvı yağ * 3 su bardağı un * 1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu * Arzuya göre portakal veya limon rendelenebilir.
*üzüm,ceviz veya fındık içi
YAPILIŞI: Yumurta,şeker,yağ,süt iyice karıştırılıktan sonra diger malzemelerin hepsi konulup tekrar karıştırılır.Kek kalıbı yaglanır ve karışım kalıba dökülerek ısıtılmış fırına sürülür.
AFİYET OLSUN. inşllah güzel olur kaydirigubbakcemile

Anam bu ne ya. Geç de okuduk şimdi nolcak can bu çeker di mi?
Oğlanın muhallebisinden kaldıydı onu yiyim bari nefsim körelsin.
Hepinizin ellerine sağlık

Tuğba topicin takvimden sorumlu bakanı oldun sen.
Kezbancım şimdi okudum. Ikinci pilavı yaptık maalesef o da geciktiği için cık olmadı. Yoğurtları da götürdü senin tombidikler. Fotolarını bekliyoruz merak ediyorum ben(koydun mu gerçi bakmadım ama)

Canlarım yaa çok şey yazmışsınız hızlı hızlı okudum tam aklımda kalmadı, bir yandan kocam sıkıştırıyor hadi işim var diye bu yüzden hemen çıkıcam. Lilithu canım geçmiş olsun oğluşun sünnet olmuş. Sehercim aman bebişlere geçirme gribini. Tuğbacım inşalla bir an önce çıkarır Ertuğcum minik dişini. Aklımda kalanlar bu kadar kızlar. Diğer arkadaşlarım unuttum sanmayın ama artık kafa kalmadı napalım. Hepinizi kocaman öpüyorum.

iyi geceler kızlarr.bu ne ya herkes tatlı yiyiyorr..valla benimdede doğumdan sonra canım çok tatlı istiyoo.önceden yemesem aklıma gelmezdii:))herkes tarif veriyoo bende bu sıralar yalancı tavuk göğsü yapıyorum muzluu..çok güzel oluyoo :)))) allahtan kilo almıyorum..:)))

merhaba arkadaşlarım ve minik yavrularıhihoyyyt
öncelikle hasta bebekleri olan ve kendisi hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun.
Sanemcim,Nuraycım,Gamzecim bebişlerinize ve size çokgeçmiş olsun.allah hepimize kolaylık versin sağlık versin.neler yaşıyor insan.zor ama çok şükür ki çaresi var..çaresiz dert vermesin allah..senağlama
Nil canım geçmiş olsun.
Lilithu oğluşuna da hayırlı olsun.inşallah damat oluşunu da görürsün.oğluşun daha da büyümeden olması iyi aslında..
hatırlayamadığım şeyler olabilir çok uzun sayfalar okudum..kusura bakmayın kızlar..
tatlılardan bahsetmişsiniz.size öyle özendm ki anlatamam ben hamileliğimden beri iştahsızım ve çok üzülüyorum.hiç bişey yemek gelmiyor içimden..kek yapıyorum ben de çok sık ama misafirlerim için.gelen giden oluyor bir de eşim seviyor..
size ben de bir ara çok sık yaptığım ıslak kek tarifi vereyim çok güzel oluyor..herkes çok seviyor..ayyy ne güzel buluşmaktan bahsediyorsunuz ne çok isterdim ben de yakın olsam da görüşsek..
Biz de cumartesi bursaya gittik ama burnumuzdan geldi..:çok üzgünüm:
öncelilkle eşimin kardeşinde kaldık ve tek odalı öğrenci evi..beril evi yadırgadı gece uyuyan bebek bütün gece ağladı çığlık çığlığa sabah 5te uyudum.daha gece boyu yaşadığım yan komşunun ağlama sesleri bağrışmalarından bahsetmeyeceğim bile..neler neler kabus gibiydi.
Pazar günü 13.20 de hadi zafer plazaya da gidelim diye yola çıktık.çekirgenin iniş yolunda polis karakolu var tam onun önünde komiser çıkacak diye polisin biri önümüzdeki aracı aniden durdurdu ve 50 km hızla gittiğimiz halde yol yeni yağıştan kaygan birden de durunca biz eşimin kurtarma çalışmalarına rağmen öndeki aniden duran araca çarptık.ve ben çok etkilendim aslında soğuk aknlı biriryim ama berilyanımda olunca iananın acayip korktum.çok şükür bize bişey olmadı ama arabamızın önü gitti.servise götürdük arabayı 2,5 milyar edermiş hasar allahtan kasko var.çok kötüydü elim kolum tutmadı.eşimin kardeşinde de şirket arabası var allahtan geld,i bizi erdeğe getirdi.beril anlamdı çok şükür.ama adamları öldüresim geldi..bu kadar saçmalık olur mu ya sen nasıl dank diye komiser çıkacak diye araba durdurusun..üstelik akan trafikte..:sm_confused:
ben de bugün bir tane sigara içtim bu korkuyla ama içmek istemem çünkü 3 yıl oldu bırakalı tekrar başlamak o kadar emeğime yazık olur..
Kezbancım seni anlıyorum ama keşke içmesen.şu illet bir yapıştı mı insana bi şekilde tekrarlıyor bilirim ama bu günleri de atlatmamız lazım..tekrar başlamamak için..
Nihancım canımmaşallahhhh elvine kilosu boyu gayet iyi..yalnız taşımak biraz zor oluyordur..
Tuğbacım canım ya çok sevindim ertuğun diş acılarının azalmasına tarif için hem delikıza hem sana teşekkürler hepimizin buna ihtiyacı olacakkaydirigubbakcemile5ertuğa da maşallah uykusuna yemesine..
hepinizi öptük görüşmek üzere..Şeniz

sagol canım çok geçmiş olsun ya napmışlar öyle ya başbakan çıksa ne olur sonuşta akan yol bunlar böyle işte canımcım ben kendimi düşünemiyorum o durumda allahım kimseye yaşatmasın.ertuğ uyandı beşikte oynuyo tam yatacaktım bende ana uyandı benim erkek ya bagıra bagıra bişeler anlatıyo ay çok hoşuma gidiyo ya ne zaman uyurki acaba.akşam 9 dan 11 e kadar uyudu sıpam rahatlayınca ama şimdi uyandı neyse bende takılırım buaralara.bu gün patetes ve havuç ezmesi yaptım bizimki kusacak gibi defalarca bög bög yaptı gözlerinden yaş geldi bende vernmedim bidaha sevmedi galiba bebelacın kavonoz mamasını yiyo ama havuç.patetes brokoli pirinçli olanı neyse yesinde onları yesin napayım kavonoz mamalarını yiyo maş.şimdilik iyigeceler

ya sağol canım böyle işte ülkemizde herkes padişah..
ertuğcum benim desene seçici:)aman yesinlerde dediğin gibi napalım kavanoz olsun..beril şimdilik emiyor ama bilmiyorum adam gibi dr yok ki burda bana yol göstersin ek gıdaya başla ya da başlam diye..kilosunu ben takip etmeye çalışıyorum.doymasa ağlar diyorum kendimce anlamaya çalışyoum.arabamız servisten 10 güne kadar çıkarmış.arabasız berille çok zor olacak..burda başka taşıtta yok ki minibüse ya da otobüse bineyim..arkadşlarımızın arabaları da aksilik ya iş nedeniyle 1 hafta yok..
cuma da aşı olacak beril..şimdi uyuyor berilcim ama az sonra ben de yatacağım çok uykusuzum.emziririm uyurken bir daha.sonra allah kerim..
hadi canım iyi geceler size.çok öptüm seni ve ertuğcuğumuzu..

canım bana dr u ek gıdaya başla demedi ben ertuğ bi ara hiçbişe yemiyo sütümü bile içmiyo demiştim ya o zaman dr.sordum yok sakın ha verme dedi.nasıl vermicektim sadece 24 saatte 50 ml içiyodu yazık yavruma sütlerimi stokladım nasıl olsa birgün içecek diye m.suyu denedim baktım içiyo verdim içti baktım kavonoz mamasından meyve püresini az az yiyo verdim.sütüme eklesem daha çok yermi dedim 10 ml içiyodu ama dünyalar benim oluyodu iyikide yapmışım canım dr.dinlememişim yoksa ertuğ açlıktan bir hal olurdu dişimi çıkıyo diye sordum dr.a ben bile bebek bakmadığım büyütmediğim halde eşime dişi çıkıyo derken yok naptın sende amma evhamlısın dedi dr.u bak dişi çıktı işte ben aldırış etmiyorum artık dr.lara ya valla bebegim için en iyisini ben bilirim yeme konusunda dinlemediğime binkere şükür ediyorum sütüm gitti enson dün sagdım 100cc çıkmıştı şimdi bişe çıkmıyo gitti galiba iyice üzülmüyorum çünkü ek yiyecekleri var bebegimin onları yiyo ya bide vermeseydim napıcaktım stoktaki sütüm 20 günde biter sadece süt içseydi ondan sonra napıcaktım bak 1 buçuk ay oldu alıştralı ve hala tam alışmadı bile ancak 5 kaşık yiyo ve gerisini biberonla veriyorum olsun bunada şükür bazı şeyleri yadırgamadı alıştı hamdolsun.ay yavrum inş.huysuzlanmaz berilim.burhaniyede otururken kızkardeşim sınava girecekti balıkesirde o zaman gelmiştik küçük ama fena biryer degil.öptüüüm canım seni uyuttum kuşumu bende yatcam berille seni öpüyoruz hayırlı geceler

seni gönülden kutluyorum arkadaşım inş. bende birdaha başlamamak üzere bırakıcam. bunu bir kez yaptım bir daha yapabilirim herhalde. önce bırakmayı istemek gerekli ne yalan söyleyeyim şu aralar hiç istemiyorum :çok üzgünüm:

özgeciim canım geçmişolsun burası türkiye denir ya hep böyle konularda hakikaten öyle bizim ülkemize has şeyler bunlar birileri için araba durdurmak yol kapatmak allahtan size bir şey olmamış maddi zarar olmasıda kötü tabiki böyle bir zamanda yinede çok şükür siz iyisiniz.

benim yaramazların resimlerini ekleyemedim çünkü unutmuşum nerden eklediğimizi yazarmısınız bana http.imagechack değilmiydi?

hepinize iyi geceler güzel rüyalar diliyorum miniklerim için de huzurlu bir gece olsun

Çook geçmişler olsun Özge allah korumuş.Tüm kazalar işte böyle trafik kurallarını palazları ile gasp edenler yüzünden oluyor.Kanun koyucular kanunları sadece halk için sanıyorlar.Valla ben susayım eniyisi yoksa bu satte beni banlarlar alimallah.Allahtan size birşeye olmamış,gelen mala gelsin.Şu kaskoda güzel şey işte,bu krizde 2500 ytl.de az para değil elbette.Bende bebişim olduğundan beri daha bir korkar oldum arabadan helede İstanbul trafiğinde.Trafikte eskiden amaan dediğim sürücü hataları şuan beni öyle tedirgin ediyorki kızımdan dolayı.Arabasızda cidden zor bu bebişlerle.
Öpüyorum Berilciği annesi...

Kezban sağol canım.Benim nedense canım hiç istemiyor sigara.İlk 2 ay resmen yoksunluk hissettim ve krizlere girdim ama bebişime birşeyler olur diye aklımdan bile sildim sigarayı.Şuan fecii şekilde tiksiniyorum ayrıca.Dışarda bir cafe de bile rahata edemez oldum sigara kokusundan.İçerken daha sosyaldım ben yahuu.Şimdi sadece açık hava yerleri tercih ediyorum.
Umarım sende en kısa zamanda bırakırsın canım,aslında ne kadar zor olduğunu biliyorum uzun süre sigara kullanıcı olarak.Azim ve sebaatle ha gayret diyerek başlarsın umarım bırakmaya.Bizlerde destek oluruz sana canım...

özgecim büyük geçmiş olsn canım verilmiş sadakanız varmış canım .. allahım bida böyle bişi yaşatmaz inş... bende valla kazadan çok korkuyorumm.biz de bugram hast. yatarken ona bakmıştık sonra eve gelioduk ..ters yönden gelen adam bizim şerite az gşrdigi için arabanın aynjaya çarptı aynada şöför tarafındaki cama bi gelidi cam tuzla buz... arabayı eşim kulllanıyodu ve bende öndeydim ama çizik bile olmadı valla verilmiş sadakamız varmış işte daha görcegimzi günler çekicegimiz çileler varmış:) allahım evlatlarımıza bagışladı belkide:) neyse birdaha allahım böle kötü olaylar yaşatmaz bize inş..

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr :) bugün nasılsınz:) valla gece yine döktürmüşünüz.. bilseydim bend egirerdim arda bugra derken uyku yok bizde alırdım kucagjma yazardım valla:)))
bu arada nerde bugün sabah açılışını sen yapmışın senin bebişte mi yatmadı :) benim arda öle konuşuyo valla yataga yatmış buğramda uyuyo :) büyük yaramazda uyuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…