2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın arkadaşlar.umarım herkes için güzel bir gün olur.hasta olan miniklerimize acil şifalar diliyorum,inş.en kısa zamanda iyileşirler,bu arada özgecim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın canım.

Günaydın Seher,benim hanımefendi yeni kalktı,bu gece ben uyuyamadım dün gündüz çok uyumuştum.Maşallah buaralar bizim hanım uyuyor arada emmeye kalkıyor okadar onada razıyım valla.üçübiryerdeleri öp benim yerime annesi..

öpmem mi canım öperim tabii ohh valla bzii uyutmasınlar kendileri uyusun seninki hanım efendi benimkiler de paşazade :)))) gece nöbet tutuyoruz valla şimdi arda uyanık konuşuyo valla kendi kendine gerisiyatıo :) gel çay yapalımda içelim :))
sanada günaydın simayyhancıgım :) senin bebiştemi erken kaldırdı seni :)

Ben fecii grip olmuşum buarada,neyapacağım bilmiyorum bebişin ateşini ölçüyorum arada şimdilik birşey yok allahtan.Herkeze günaydınlar...

al bendende okadar aynen gripimmmmmm .. çocukalrı kutarım derken ben oldum :) ilaç felan kullanıyorumda inş. benden bulaşmaz çocuklara .. yaklaşmamaya çalişiyorum fazla ama.. yhaa doktorada bana soguk algınlıgı için ilaç yaz dedim oda verdii :))) igrenç tadı yhaa içemedim :)) evde başka vardı onu kullandım :) şekerli :)

Ya bir bakamadım şu sorular bölümünden takvim yapmaya Seher.Tam bir inceleyeyim diyorum hoop benim kız çığlıkla çağırıyor beni((En kısa zamanda (artık yaşına girincemi olur!!) yapmayı düşünüyorum.Senn paşazadeler keyiftelerdir umarım bugün?Geçtimi hastalıkları?..
Buarada çay demişsin anacım ben güzel bir seylan çayı demledim içtim bile,gel beraber içelim...

:))) yha benm gelmem uzun sürer 3 çocuk sen kap gel cimcimeyi :))) benimde bugra kalktı hadi bize hayırlı işler.. mesai başladı yani :)) ... tabi en mantıklısı yaşına girince yap anacım sonra bida yapmak zorunda kalıcan :roflol: kıs sol yanımda da tutulma oldu benim boynum agrıyo anam noluyo bize:))

Günaydın güzel anneler ve kuzucuklar,
Grip olan annişler geçmiş olsun. Mümkün olduğunca bebişinizle yakın temas kurmayın yani öpüşme arası verin. Bu şekilde önleyebilirsiniz onların grip olmalarını. Steril bir ortam sağlayın. Sütten felan geçmez sakın öle dşnmyn.
Sigaraya tekrardan başlayan anneler. Kolay değil sıkıntılar üstüste gelince içmediğim halde benim bile yakasım geliyo bitane. Allah yardımcınız olsun.
Tuğbacım ne yalan söylim bende senin gibi düşünüyorum. Bebişimiz heran bizimle bizim gözlemlerimiz altında. Onun için en iyi olanı bizler bilebilriz. Doktorlar genel olarak konuşur. Öyle listeye uyarak yedirmiyorum kuzumu. Gaz yapabilecek kabızlık yapabilecek dokunacağını düşündüğüm şeylerden, tuzlui salcalı ağır gelebilcek yiyeceklerden sakınıyorum. Bunun haricinde suyundan denesini ezerek verdiğim şeyler oluyo. Kavonozdan meyve püresi felan yediriyorum bazen. Pirinçli yiyecekler hazırlıyorum. Çokda seviyo kuşum. Kntrl ediyorum tabii tuvaleti nasıl yapabiliyormu felan diye ordan anlıyuorum. Öok da keyifli oluyo. Biz yemeğe otıurduğumuzda genelde önce bebişi doyuruyorum çünkü sofranın kurulduğunu bildiğinden olcak şapur şupurdatmalara başlıyoo. Bende o doyunca doyuyom ( ne kadar aç kalsam da). nEYSE HERKESİ ÖPTÜM. kib

Griptendir o kas ağrıları bendede var Seher.Resmen dökülüyorum ben,thaylot felan içiyorum ama bana fayda etmez genelde bu tip ilaçlar.İlla sürüne sürüne grip olacam.Gerçi hamilelikte çok dikkatli beslenince,bide sigarayı bırakınca bünyem sağlamlaştı.
Sen anadolu yakasındasın sanırım değilmi?Dün yazanlar oldu ya,cidden birara buluşma yapalım bencede
Sen Buğracıkla başladın mesaiye bende benim nevinnaz ımla mızmızlanıyor şuan bir gönlünü yapmalıyım hanımefendinin.İşte baladı mesai cidden hepimize hayırlı olsun...

sanada günaydın baarcıgım :) valla o ortamı saglamaya çalişiyorum ama olmicak gibi arda kucagıma gelmek istiyo almayıncada sinirli sinirli konuşuyo :))))
nerde canım bende kullaıyorum onu ama oda bitti gibi dün biraz agrılarım vardı gripe baglı içtim yattım biras :)))
yhaaa kızlar hakket sola zor bakıyorm.. acaip boynumdan enseme dogruu bi gerilme var... anam bu çocuklar yedi beni :))))
bende anadolu yakasındayım canım ümraniye sarıgazi de...

kızlar ben az yokum .. benim yaramazlar delirdi hele arda beter .. onlara bakim azz . grşrz sonra.. öptm hepinizi..

Ben Avrupa Yakası/Beyoğlu nda ikamet ediyorum Seher.Oyy anam oyy Sarıgazi ben oraya geleceğim derken akşam olur:)))Şaka bir yana eşimin akrabaları var Sarıgazi de ben henüz hiç gitmedim ama senin yolun düşerse Beyoğlu na beklerim canım.
Haa buarada benim ismim Nermin,neredeyse ismimin nerde olduğunu düşünmeye başlayacağım:)))
Kolay gelsin canım sana bende nevinnaz ı emzireyim az kaldı oyalanma süresinin bitmesine cazgırlık saati yakındır:)))

Günaydın sanada Elagözlü,aslında dikkat etmeye çalışıyorum yakın temasta bulunmamaya çalışsam nereye kadar eninde sonunda emzirme felan derken maluum yakınlaşıyoruz.Umarım bulaşmaz kızıma,az önce hapşırdı bakalım neolacak...Teşekkürler önerilerin için,Beyza yada bol öpücükler annesi..

bende şimdi kahvaltılık mama yedirdim küçük beylere:) ooohoooo anam benim gelemm sence nekadar sürer oraya :) bag senin akarablar varmış benim kimsme yokki beyoglunda :) hemd e 3 çocuk :) ama bi gün inş. bende buluşmayı çok isterim valla.. bend eşunalrı uyyutimde berkayla kahvaltı yapım evimi toplim çoookkk işim var çoookkk:) nermincigim :)

bu arada gece kimse yok gece bol bol konuştunuz herifleri uyutup :)))) şimdide siz uyuyosunuz heeeeeyyyyyy akşam oldu beee nerdesinzi ... koguuuşşşşşşşş kalkkkkkk :roflol:

günaydın güsel anneler nasılsınız
biz aşıdan bu zamana kötüyüzkıss tuba kızım ertuğ gibi oldu yemiyo emmiyo uyumuyo nedecesss
cmrtsi dr gittik normaldedi ama zyıf buldu kısımı ne yedirsemki dr dene neyi seviyosa onu yedir dedi ne yedireyim sizce
çokkötüoldu yaa bu arada benimadımsefa
benide tanıyın canım
herkesi op

nerde bu sitenin bekçisi bakim siteyi çalsalar haberi olmicakk ... tubişe ceza nöbettii yazmak lasım :)) ama ben yatamıyorum kıskanıyorum yhaaa.. yatan var yatamayan var kardeşiiiimmm :roflol: örnek nermin ile ben :)))))

kıslar buu arada akşama yemekli misafirim var immmmdaat
kurtarın beni
bizim buralarda mevlüt olayı olmadığı için herkesle ayrı ilgilen eşimin ağır top akrabaları gelo ne yapsam yemek
alında birazını hazırladımama.......................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…