2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sefacıgım sana da günaydın canım :) aşı nie böle ettiki acaba kıs çar. bend eyaptırcam yhaa böle olurlarsa.. zaten buğram zayıff hasta olunca iice soldu aman yarabbim...
canım bencede neyi seviosa yedir ama kabız yapmayan şeyler olsun .. bak benim bugram tatlı şeyleri sevio :) ardam için fark yapmıyo maşallah yavruma:) canım bisküvi mama sı yap .. muhallebi :) kaşık mamaları var onlardan yedir .. meyve püresi .. sebze çorbası ben yediriyorm artık valla.. baya oldu başlayalı sebzeye yavaş yavaş alıştırıyorum hemen sevmediler..meyve sık . bi sürü var da aklıma gelmio canım .. meyveli yogurt yedir .. dene yani sende allah yardımcın olsun canım ...
kaç kiloydu bebegin ki az buldu doktr.. benim paşalar nasıl acaba bend emerak ediyorum..

sefaa uyku yok bize:))) arda valla isyanlarda acaip uykuları gedli ben şunalrı bi uyutim döncem size ... ahh ahh kendime nezman fırsat bulcam bennnn ... banada imdatttt ... :)

sefa valla agır topmuşlar baq:) bence sen çok güzel menüler sergilersin :) eminim buna canım öptm. hadi grşrz çıglıkalrı başladı şimdii grşrz.. daha oturtmicak anlaşıolan :)

günaydın herkese
kızlar canım çok sıkkın. erkek kardeşimin 53 lük bebeği vardı . ufak bi soğuk algınlığıyla hafif bi öksürükle başlayan hastalığı antibiyotik kullanmasına rağmen zatürreye çevirmiş. dün gece aldım haberi gece 2 saat anca uymuşumdur kabuslarla o da. . oksijen veriyolarmış emzirmek de yasak biliyosunuz boğulmasın diye annesini aradım sesi geliyodu arkadan öyle ağlıyodu ki içim parçalandı . dua edin iyileşssin yavrumuz . annesine moral verdim bişey olmayacak diye o da bitmiş tamamen üzüntüden Allahım şifa ver meleğimize

Günaydın Sefa geçmiş olsun bebişine ,bizimde yarın var aşımız.Benden grip bulaşmadan yaptırsaydım şu aşısını kızım ondan sonrası allahkerim.Ben sadece emziriyorum ek gıdaya gerek görmedi henüz doktor.Ama sitede ek gıda veren arkadaşlar döktürür birazdan.
Valla bana yemek felan demeyin hemen acıkıyorum ben,akşam bir kek muhabbetine koca bir keki yedim ben:))))
Herkez uyuyor hala Seher,çıt yok kimseden,benimde bir sürü işim var dipkapı temizlik yapacağım bugün off ya offf allahtan benim ev küçük...

Çok geçmiş olsun Bamboo,allah acil şifalar versin canım.Buaralar çok yaygın nedir bu ya minnacık el kadar bebekler bir yana yetişkinlerde bile çok.Dualarımız yeğenin için canım.En kısa zamanda toparlar inşallah...

bambocugum allahım acil şifalar versin canım yigenine ... inş. atlatır .. bişicigi kalamz. allahım yardımcıları olsun inş. bend eardayı uyuttum sıra bugrada o uyumadı onuda uyutim sonra gşrz ksılarr .. hadi öpt. çok işim var bakalım nesman girerim ..

LİLİTHU canım hayırlı olsun demek oğluşun erkek oldu:)))
PEDİASTRUM canım geçmiş olsun işte bizim ülkemizde kazalar bundan oluyo zaten herkes dilediği şekilde araba kullanıoy kimse kural falan dinlemiyo.
TUĞBA canım umarım ertuğ bundan sonra dişlerini kolay çıkarır ben de dua etmeye başlayacagım bebişim için bana çeker inşallah diye ben çok kolay çıkarmışım dişlerimi annem anlamamış bile.
NERDE canım kilolar aldı başını gidiyo e bu kadar tatlı yersek olacagı bu zaten
KEZBANCAY sigaraya tekrar başlamışsın canım inşallah kurtulursun o illetten
ASLI tarif için sagol canım benim hemen yazdım bakalım inşallah bu gün yapacagım:)))
DELİKIZ nerelerdesin ya uzun zamandır yazışamıyoruz.
DERYA SEN NEREDESİN?KAYBOLDUN YAAAAA
VE TÜM AGUSTOS ANNELERİ GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN

Günaydın Cyıldız,valla Tuğba birara bir formülüm var diyordu kilo verme için ben onun üstüne gideceğim versin bizde sebeplenelim emzirmeden sonra)))
Ben çıkıyorum annişler,bir sürü iş beni bekler.Enerjimi topladım ve şimdi sıra işe geldi.Görüşürüz...

Mrh arkadaşlar bomboo çok geçmiş olsun canım allah minik bebeğin yardımcısı olsu.çok zor bebeklerimizin hasta olup yanıbaşımızda öyle durması.dualarım sizinle canım

selam kzılarr...
bamboo canım çok geçmiş olsunn..ayy ne zor bi durum inşşllh en kısa zamanda sağlığına kavuşurrr bebişinizz..
tüm hasta olan bebişlerede geçmiş olsunn..

saolun kızlar az önce yine aradım biraz daha iyi dedi kardeşim inş atlatacak. kızlar havalar çok riskli kardeşim bi sürü bebek var zatürreli dedi Allah korusun yavrularımızı bizim meleğimizde inş atlatsın bir an önce ..

sehercim sen napıyosun ya iki tane bebişle..valla hep diyorum biz bi taneyle uğraşıyoruz seher napıyo acaba diye:)
c yıldız canımm..benim yakışıklım nasıl oldu umarım daha ii dir.ilaç kullanıyomusunuz hala?
lilithu canım ya geçmiş olsunn..zor mu? sanırım bizde sünnet olucaz(korkuyorumm.minik oğlun erkek olduu demekk:))
tuğbacım ertuğum nasıl canım.umarım iyidir....
ecenas nerelerdesiniz yaaa??
pediastrum geçmiş olsun cnm.allah beterinden korusunn
tüm annelere ve bebişlere güzel bir gün diliyorum.hepinizi öptümm

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten. İnsan yanında bebeği varken pek soğuk kanlı olamıyor malesef. Bende 4 yıl önce bıraktım sigarayı. Aman kızlar yaa bırakın valla çok zararlı gerçekten. Öpüyorum.

selam kızlar nasılsınız canlarım biz geldikkkk cok yorgunum 4 aydan sora ilk defa gezmeye gittimmmmm gareeeeeeee :içelim: kocacım bana hediyeler aldı ayyy cok şımardım kızımada ciciler aldımkaydirigubbakcemile5 ama kocama bişi yokkkklaelaelaelaelae şimdi işlerim var forumu okumadım heeee bu arada aslıcım kek:roflol: hiç güzel dillldi beceriksizzzzzdelikafadulden :roflol: canım herşey için sağol bizi her seferinde cok güzel agırlıyorsun seni cok seviyorummmmm ayyy utandımmmm ya bu arada eşimin dikkkatini çekmiş egeyle ecem benziyorlarmı sizce:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…