merhaba arkadaşlarım ve minik yavrularıhihoyyyt
öncelikle hasta bebekleri olan ve kendisi hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun.
Sanemcim,Nuraycım,Gamzecim bebişlerinize ve size çokgeçmiş olsun.allah hepimize kolaylık versin sağlık versin.neler yaşıyor insan.zor ama çok şükür ki çaresi var..çaresiz dert vermesin allah..senağlama
Nil canım geçmiş olsun.
Lilithu oğluşuna da hayırlı olsun.inşallah damat oluşunu da görürsün.oğluşun daha da büyümeden olması iyi aslında..
hatırlayamadığım şeyler olabilir çok uzun sayfalar okudum..kusura bakmayın kızlar..
tatlılardan bahsetmişsiniz.size öyle özendm ki anlatamam ben hamileliğimden beri iştahsızım ve çok üzülüyorum.hiç bişey yemek gelmiyor içimden..kek yapıyorum ben de çok sık ama misafirlerim için.gelen giden oluyor bir de eşim seviyor..
size ben de bir ara çok sık yaptığım ıslak kek tarifi vereyim çok güzel oluyor..herkes çok seviyor..ayyy ne güzel buluşmaktan bahsediyorsunuz ne çok isterdim ben de yakın olsam da görüşsek..
Biz de cumartesi bursaya gittik ama burnumuzdan geldi..:çok üzgünüm:
öncelilkle eşimin kardeşinde kaldık ve tek odalı öğrenci evi..beril evi yadırgadı gece uyuyan bebek bütün gece ağladı çığlık çığlığa sabah 5te uyudum.daha gece boyu yaşadığım yan komşunun ağlama sesleri bağrışmalarından bahsetmeyeceğim bile..neler neler kabus gibiydi.
Pazar günü 13.20 de hadi zafer plazaya da gidelim diye yola çıktık.çekirgenin iniş yolunda polis karakolu var tam onun önünde komiser çıkacak diye polisin biri önümüzdeki aracı aniden durdurdu ve 50 km hızla gittiğimiz halde yol yeni yağıştan kaygan birden de durunca biz eşimin kurtarma çalışmalarına rağmen öndeki aniden duran araca çarptık.ve ben çok etkilendim aslında soğuk aknlı biriryim ama berilyanımda olunca iananın acayip korktum.çok şükür bize bişey olmadı ama arabamızın önü gitti.servise götürdük arabayı 2,5 milyar edermiş hasar allahtan kasko var.çok kötüydü elim kolum tutmadı.eşimin kardeşinde de şirket arabası var allahtan geld,i bizi erdeğe getirdi.beril anlamdı çok şükür.ama adamları öldüresim geldi..bu kadar saçmalık olur mu ya sen nasıl dank diye komiser çıkacak diye araba durdurusun..üstelik akan trafikte..:sm_confused:
ben de bugün bir tane sigara içtim bu korkuyla ama içmek istemem çünkü 3 yıl oldu bırakalı tekrar başlamak o kadar emeğime yazık olur..
Kezbancım seni anlıyorum ama keşke içmesen.şu illet bir yapıştı mı insana bi şekilde tekrarlıyor bilirim ama bu günleri de atlatmamız lazım..tekrar başlamamak için..
Nihancım canımmaşallahhhh elvine kilosu boyu gayet iyi..yalnız taşımak biraz zor oluyordur..
Tuğbacım canım ya çok sevindim ertuğun diş acılarının azalmasına tarif için hem delikıza hem sana teşekkürler hepimizin buna ihtiyacı olacakkaydirigubbakcemile5ertuğa da maşallah uykusuna yemesine..
hepinizi öptük görüşmek üzere..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?