günaydın herkese
kızlar canım çok sıkkın. erkek kardeşimin 53 lük bebeği vardı . ufak bi soğuk algınlığıyla hafif bi öksürükle başlayan hastalığı antibiyotik kullanmasına rağmen zatürreye çevirmiş.dün gece aldım haberi gece 2 saat anca uymuşumdur kabuslarla o da. . oksijen veriyolarmış emzirmek de yasak biliyosunuz boğulmasın diye annesini aradım sesi geliyodu arkadan öyle ağlıyodu ki içim parçalandı . dua edin iyileşssin yavrumuz . annesine moral verdim bişey olmayacak diye o da bitmiş tamamen üzüntüden Allahım şifa ver meleğimize
bambocugum allahım acil şifalar versin canım yigenine ... inş. atlatır .. bişicigi kalamz. allahım yardımcıları olsun inş. bend eardayı uyuttum sıra bugrada o uyumadı onuda uyutim sonra gşrz ksılarr .. hadi öpt. çok işim var bakalım nesman girerim ..
LİLİTHU canım hayırlı olsun demek oğluşun erkek oldu:)))
PEDİASTRUM canım geçmiş olsun işte bizim ülkemizde kazalar bundan oluyo zaten herkes dilediği şekilde araba kullanıoy kimse kural falan dinlemiyo.
TUĞBA canım umarım ertuğ bundan sonra dişlerini kolay çıkarır ben de dua etmeye başlayacagım bebişim için bana çeker inşallah diye ben çok kolay çıkarmışım dişlerimi annem anlamamış bile.
NERDE canım kilolar aldı başını gidiyo e bu kadar tatlı yersek olacagı bu zaten
KEZBANCAY sigaraya tekrar başlamışsın canım inşallah kurtulursun o illetten
ASLI tarif için sagol canım benim hemen yazdım bakalım inşallah bu gün yapacagım:)))
DELİKIZ nerelerdesin ya uzun zamandır yazışamıyoruz.
DERYA SEN NEREDESİN?KAYBOLDUN YAAAAA
VE TÜM AGUSTOS ANNELERİ GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN
sehercim sen napıyosun ya iki tane bebişle..valla hep diyorum biz bi taneyle uğraşıyoruz seher napıyo acaba diye:)
c yıldız canımm..benim yakışıklım nasıl oldu umarım daha ii dir.ilaç kullanıyomusunuz hala?
lilithu canım ya geçmiş olsunn..zor mu? sanırım bizde sünnet olucaz(korkuyorumm.minik oğlun erkek olduu demekk:))
tuğbacım ertuğum nasıl canım.umarım iyidir....
ecenas nerelerdesiniz yaaa??
pediastrum geçmiş olsun cnm.allah beterinden korusunn
tüm annelere ve bebişlere güzel bir gün diliyorum.hepinizi öptümm
günaydın herkese
kızlar canım çok sıkkın. erkek kardeşimin 53 lük bebeği vardı . ufak bi soğuk algınlığıyla hafif bi öksürükle başlayan hastalığı antibiyotik kullanmasına rağmen zatürreye çevirmiş.dün gece aldım haberi gece 2 saat anca uymuşumdur kabuslarla o da. . oksijen veriyolarmış emzirmek de yasak biliyosunuz boğulmasın diye annesini aradım sesi geliyodu arkadan öyle ağlıyodu ki içim parçalandı . dua edin iyileşssin yavrumuz . annesine moral verdim bişey olmayacak diye o da bitmiş tamamen üzüntüden Allahım şifa ver meleğimize
günaydın kızlar..söyle biraz geçmiş okuyum dedim ama bisürü seye yetişememediğim için çok üzüldüm. gamze_lina arkadaşımın yazdıklarını okudum çok duygulandım.Canım benim yaaa yaşadıkların çok acı şeyler...inşallah en kısa sürede linamız çok iyi olucak. bide yanlış anlamadıysam hsmilelik döneminde amniyosentezde yaptırmışsın ve linanın yaşadığı şeylerde genetikmiş.bu nasıl oluyor yaaa. kesin sonuc olsun diye amniyosentez yaptırıyosun, onda herhangi bi problem çıkmıyo ama doğduktan sonra yaşanılan sıkıntılarda genetik problem olarak yorumlanıyor.gamzecim senle daha önce konuşmuştuk bu konuyu. adresini ve telefonunu bana özel msjla birlikte verirsen size ziyarete gelmek isteriz kızımla.belki bi nebze olsun acını dindiririz sana destek oluruz...linacım dualarımız seninle tatlı kızım benim...
sanemcim(panikatak) demek sende buralardasın.sizinde başınızdan bazı kötü seyler geçmiş neyseki geçmişte kalmış canım.allah kimseye böyle acı seyler yaşatmasın
sinemcim(sgselçuk) cnm benim yaa sizede çok gecmiş olsun cnm.annelik gerçekten çok zor şimdi anelerimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz.
bamboocum yanlış anlamadıysam seninde yavrun hastaymış..allahım acil şifalar versin...
tuğba,nihan,öznur,elif,özge,kezban,aylin,kübra,gamze,nuray,zeynep,arzu ve ismini suan sayamadığım diğer anneler...hepinize bol sütlü günler diliyorum..hepinizi çok öptük kızlar a.s.
bamboocum yeğenine çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacak.
sigara sigara ah ahhhhhhhhhhhhh
Simaycım canım yaaa keşke ameliyata gerek kalmasa ama kesin malesef. Ocak 5 te ameliyat olacak. İşte ondan önce bazı kan testlerinin yapılması gerekli, sonuçta anestezi yapılacak. Çok sağol iyi dileklerin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?