2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..söyle biraz geçmiş okuyum dedim ama bisürü seye yetişememediğim için çok üzüldüm. gamze_lina arkadaşımın yazdıklarını okudum çok duygulandım.Canım benim yaaa yaşadıkların çok acı şeyler...inşallah en kısa sürede linamız çok iyi olucak. bide yanlış anlamadıysam hsmilelik döneminde amniyosentezde yaptırmışsın ve linanın yaşadığı şeylerde genetikmiş.bu nasıl oluyor yaaa. kesin sonuc olsun diye amniyosentez yaptırıyosun, onda herhangi bi problem çıkmıyo ama doğduktan sonra yaşanılan sıkıntılarda genetik problem olarak yorumlanıyor.gamzecim senle daha önce konuşmuştuk bu konuyu. adresini ve telefonunu bana özel msjla birlikte verirsen size ziyarete gelmek isteriz kızımla.belki bi nebze olsun acını dindiririz sana destek oluruz...linacım dualarımız seninle tatlı kızım benim...
sanemcim(panikatak) demek sende buralardasın.sizinde başınızdan bazı kötü seyler geçmiş neyseki geçmişte kalmış canım.allah kimseye böyle acı seyler yaşatmasın
sinemcim(sgselçuk) cnm benim yaa sizede çok gecmiş olsun cnm.annelik gerçekten çok zor şimdi anelerimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz.
bamboocum yanlış anlamadıysam seninde yavrun hastaymış..allahım acil şifalar versin...
tuğba,nihan,öznur,elif,özge,kezban,aylin,kübra,gamze,nuray,zeynep,arzu ve ismini suan sayamadığım diğer anneler...hepinize bol sütlü günler diliyorum..hepinizi çok öptük kızlar a.s.

canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun en kısa zamnda sağlığına kavuşur inşallah, masum bebişler böyle hasta olunca çok üzülüyorum ben ya inşallah hemen geçer

seherciğim sen yalnız mı bakıyorsun ikizlerine nasıl oyalıyorsun ben birini zor idare ediyorum, nasıl uyutuyorsun biri uyumaya çalışıken biri ağlarsa ne yapıyosun, merak ettim valla

burdayım canım ama hastayım grip oldum ve 3 haftadır ge4çmyor yerleşti herhalde bana

teşekkür ederiz biz de size güzel ve huzurlu gün dileriz oğluşumlaa.s.

Allah tez zamanda iyileşmesini nasip etsin. Ailesine sabır versin yaaa çok zor bilmemmi canım yaaa. Canım sende çok üzülme düşünmemeye çalış bebeğinde huzursuz olur. Öpüyorum.

Canım hastalığımız genetikmi tam bilmiyoruz aslında sanırım başka bir gen labaratuvarı tarafından dolandırıldık. Bakalım tam olarak haftaya anlayacağız ne olduğunu. İnan çok zor günler geçiriyorum. Düzgün uyuyamıyorum başıma sebesiz ağrılar giriyor. Hepsi bebeğimin ameliyatına stres olduğumdan büyük ihtimal. Adres ve telefonumu yazıyorum özele canım. Öptüm seni ve yeğenimi.

merhabalaaaar
bambucuum geçmişolsun umarım yeğenin kısa zamanda atar hastalığını bir daha da yakalanmaz bebişlerimizi herşeyden koruyamıyoruz allah korusun hepsini.
grip olan arkadaşların sayısı gittikçe artıyor mu ne sizlere de geçmiş olsun bende nezle olmuştum dr. maske takarak bebeklere yaklaşmamı söyledi işe yarıyor birde ellerimi yüzümü sürekli kolonyaladım yanlarına giderken inş bebeklere geçmez

bamboocum yeğenine çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacak.
sigara sigara ah ahhhhhhhhhhhhh

Arkadaşlarım yarın sabah için dualarınıza ihtiyacımız var. Lina yı ameliyata hazırlık tetkikleri için kan almaya götüreceğiz hastaneye. 6-7 tüp kanı alınacak. Kesin tüm hastaneyi yıkacak yavrum. Dua edin nolur bize. Kolaycacık bulsunlar damarını ve hemen alsınlar kanını. Çok gerginim yaa, birde aç getirin dediler napacaz bilmiyorum.

Canım alah yar ve yardımcınız olsun.inş linacığımızın canı yanmadan gelip geçer kan alma işlemi.canım sen dayanıklı olki bebeğinde senden güç alsın.umarım ameliyata gerek kalmaz canım.linacım küçücük bedeniyle çok şey atlatıyor.allah yanınızdadır canım hep böyle düşün olurmu sana güç ve sabır,linayada acil şifalar diliyorum.çok geçmiş olsun canım

Canım bebekler bizden daha güçlü ve daha unutkan.. Sıkıca sarıl bebeğine ve senden kuvvet alsın annesi. Allah korur masum meleği.. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Simaycım canım yaaa keşke ameliyata gerek kalmasa ama kesin malesef. Ocak 5 te ameliyat olacak. İşte ondan önce bazı kan testlerinin yapılması gerekli, sonuçta anestezi yapılacak. Çok sağol iyi dileklerin için.

selam kıslar
ayşegül canım çook geçmiş olsun dua edicem onun için allah kabul eder inş. çabuk atlatır inş. bebkler dha dayanıklı hem çok üzüldüm çok işim vardı öle bi bakıp geçicektim dayanamadım canım yaaa çoooook geçmiş olsun

canııııım dualarım sizinle inşallah nazlı meleğimin canını çok yakmazlar. bir seferde alırlar da rahatlarsınız. güçlü olman lazım bebişin senden destek alacak annesi. inşallah yarın gelince güzel şeyler yazacaksın bize öpüyorum lina mı allah yardımcınız olsun

seher bak menümü sayıyooo m
yoğuyr çorbası(içi küçücük köfteli)yaprak sarma etli ..türlü ..pilav börek (yalancı)sonrada revani iiimi ama daha evi temizlemedim görenolsa deli bu der ev taşınıyo ben pc deyim:)))
kızım 2,5 kilo doğdu şimdi 5,700 nasıl kızlar dr zayıf dedi boyu 61 cm

valla çok saolun kızlar sizlerde olmasnız zor ya. çok şükür birazz daha iyiymiş nefesini daha rahat alıyomuş . çok şükür sefacım .canım canı saolsunda zeynepciğimizin zayıflığı önemli değil . artı zayıfta sayılmaz . ne menüsü hazırladın hayatım kaçırdımmı ben .valla bende zorla yemeklerimi hazırladım ama yemek istemiyo canım sütümde azaldı geceden beri çok üzüldüm çünkü. gamzecim canım inşallah yarını atlatırsınız dualarımız yavrunla çok öptüm herkesi desteğiniz için saolun

Sefacım misafirlerini kolay atlatırsın inşallah. Çok zor bebekle misafir ağırlamak Allah kolaylık versin.

gamzecim inşallah atlatacaksınız. Rabbim yardım etsin dualarım senin küçük meleğinle. kokluyorum onu yavrum benim.
kezbancım ah ah sigara maalesefffff(Allah kurtarsın işte bu da tiryakinin yalanı oluyo kendim kurtulmak istemem de "Allah kurtarsın" derim)
kışgüneşi o ne bacım ya ellerine sağlık misafirler yaşadılar valla akşama. bi de benim bildiğim kadarıyla 5.ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşması gerekiyo öleyse bebişinin kilosu iyi. aman canım ya sağlıklı mı gerisi boş. hiç üzülme toparlanır. ekgıdalar ver mama ver sık sık bak nası tombikleşiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…