2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkma canını dicem ama illaki üzülürsün ama bu günlerde çok güçlü olmalısın.allaha sığın canım o herşeyin hayırlısını bilir,inş en kısı zamanda bu günleri atlatırsınız.linayı öp yerime :1hug:canım

yüce allahım yardım etsin minik yavrumuzada, canı yanmadan yarını ve ilerde olacağı ameliyatı kolayca atlatsın,inş kısa sürede sağlığına kavuşacak,mutlu günler sizi bekleyecek.dualarım sizinle...

canım benim allah yardımcınız olsun.inş.bebişinin canını fazla acıtmazlar.dualarım sizinle...

ooooo selam kıslar döktürmüşsünüz gene kaydirigubbakcemile3 HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM...

bizde şimdi pnömokok aşısından geliyoruz. evden çıkana kadar canım çıktı. eylül ortalığı yıktı ay bir huzursuz bir huzursuz hiç bi iş yaptırmıyor. yanından ayrıldığım zaman ağlıyor bide tekim napacam bilmiyorum. he buarada sağlık ocağı Eylül'Ü kıyafetleriyle tartı 6150 çıktı. 6 kilo dedi. ( üstünde bir yelek bir ince hırka bi bady alttada kalın penye pantolon tarzı bişi vardı. sizce hepsi 150 gr mı tutar?) ama cuma günü dr.u 5700 tarttı. aman nebilim hangisi doğru anlmaadım.

Bamboo'cum çok geçmişolsun cnm çok üzüldüm. en korktuğum şey bebeklerde ateş ve zatüre inş. en kısa zamanda iyileşir.
Nil'cim bebeişin kilosu iyi bence Eylül gibi hemen hemen. ne zayıf ne kilolu cnm boşver sağlıklı olsunlarda.
Kızlar bu arada bi puding muhabbeti gidiyor canım istedi walla vakit bulup yapamıyorumda daha süt sağacam offfffffffffff -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

BEBİŞLERİDE ÖPÜN HEEEEEEE
ISIRIN HATTA delikafaduldendelikafadulden

Gamze'cim dualarım seninle inşallah hiçbir sorun olmadan atlatırsın. Lina'yı da öp benim için. Bol bol dua et cnm herşey gönlünce olur hiç merak etme. Allah başka dert vermesin çok öpt tatlım seni ve kuzunu kaydirigubbakcemile5

GAMZECİĞİM canım umarım yarın linamızın canı yanmadan kanlar çabucak alınıverir.allahım sana sabır ve güç versin linamız da çabucak iyileşiversin bu yaşadıklarında kötü birer anı olarak geride kalıversin.acil şifalar diliyorum güzel kızımıza

bambocum çok geçmiş olsun canımtez zamanda iyileşsin kuzucuğunuz inş.sefacım çok zorlanacaksın gece bile uykuları unutacaksın ama bebegin kilo alıcak kuşum uyuduğunda biberonudayayıp agzına sen sıkıcaksın yavaşça o içecek güzelim ben böyle doyurdum.gamzecim ay canım benim allahım yardımcınız olsun inşallah linam hiçbişe hissetmez kan alırlarken gülücükler saçsın inş kuzum ya.sefaaaaaa bende gelicem birgün bildigin bütün yemekleri yap babada olurmu agzım sulandı kız okurken allahtan kaynanam sagolsun yiyemediğim ne kadar yemek varsa hepsini yapıyo hergün soruyo ne istiyo kuzum canın diye hee sefacım üzülme sütün çeker diye süt kalmadı maleseef 2 gün önce sagdım hala tık yok bicişlerimden saglık olsun.sigara konusuna gelince hastaneye girerken içtiğim silimle duruyorum hastanede bir bütün agustos annelerime ve bebeklerime dua ettim oğluma ve eşime sag salim kavuşayım diye .birde sigarayı bırakayım diye nerden geldi o ara aklıma bilmem ama çok şükür hepsi oldu bıraktım o bırakış 11 yıldır içen ben ölsemde içerim dedigim o illeti bıraktım çok şükür ama irademle alakası yok allahtan gelen bişe benimki 2 ay sıkıntı çektim asabi sinirli oldum ama geçti arada eşimden bir fırt çektim ay kusuyordum ne iğrenç bişeymiş o ya nerde bende artık duramıyorum eşimi öpmeyi bile istemiyorum ama dayanamıyorum öpmemeye.ona vercem paraya yiyorum üzerime alıyorum valla kiloluyum diye almamazlık etmiyorum alıyorum sonradan daralttırırm diyorum eşime bişe alırken bişe demesine fırsat kalmadan şimdi sigara içiyo olsam dünyanın parası gidecekti diyorum hemen bişe diyemiyo kendi içiyo ya aslında oda artık bırakmak istiyo ama adım atamıyo saoğuk buhrmı ne vardı ona gidecek bakalım.bu arda formülüm bana özel kimseye tavsiye edemem herkesin bünyesi bir degil ben cesaret ettim ne olursa olsun dedim ve bir kutusuyla bir ayda 12 kilo verdim çünkü hiç 60 olmamıştım psikolojim bitmişti tombalıklığımdan lida yosun hapı kullandım kızlar.ama şimdi lahana kapsülünü denicem eger o bişe yapmazsa yine yosun hapımdan alıcam sütümde gitti içebilirim önceki sonraki diye resmimi eklicem buraya ama hihihihi.bu arada uyumadım yaaaaa bekçiliğe bu gün ara verdim çünkü bıyıgım erkek bıyıgına dönücekti nerdeyse onu aldım kaşlarımı aldım bide pedikür manikür yaprım ertuğ az uyududa duş aldım saçıma yağ bakımımı yaptım ve geldim ojemi sürdüm kurumasını bekliyorum sizdeed yazıyorumm ertuğ annemde durmuyo bi alım

ooo tuğba maaşallah sana ben daha saçımı tarayamadım, öğle yemeği yiyemedim , iş yapamadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar uzun bi süreden sonra evimdeyim. beni tanıyanlar olacaktır eminim. eşim askere gitmişti. ben de doğum iznindeydim. Ank.da annemlerle geçirdim, kızımı onlarla büyüttüm. başıma birçok şe geldi. ileriki zamanlrda sizlerle paylaşırım. şu anda hastayım, inşallah bebişime bulaşmaz, kızım Allaha şükür sağlıklı bir bebek ama çok hzursuz ve çok ağlıyo, ayrıca çok az uyuyo. beni çok yoruyo bu yüzden. bebişleri hasta olanlara Allah şifa versin. hepinizin bebişlerini öpüyorum. görüşmek üzere...

canım seni hatırlıyorum hayırdır canım yaa . sen doğumdan sonra hiç girmemiştin çok a.s.geçmiş olsun

arkadaşlar biraz önce dikkatimi çektide kızımın üst damağında diş yerleri belli olmuş sanırım 1 aya kalmaz çıkar,ay bi tuhaf oldum valla zaten ne zamandır eli ağzından çıkmıyodu yavrumun,sizce erkenmi,bana biraz erken gibi geldi ama

mervecim çok geçmiş olsun hayırdır bir gittin tam gittin he enson eşim askere gidiyo dedin ve bidaha haber alamadık senden canım

ne erkeni askuum biz alttan 2 taneyi çıkardık bile:roflol::roflol:şimdi üstlerde sıra

ne güzel tğbacığım ya inanırmısın hiç kendima bakamıyorum ben,kaş bıyık almaya fırsat bulamıyorum,annem geldiğinde zamanım olur benimde ancak, annelik çok mutluluk verici olmasına rağmen çokta zor valla çocukların keyfini yerine getiriyosun birde kocalar birde onların keyfiyle uğraş,çok doluyum bu konuda arkadaşlar.

valla bnde kaynanam var diye yapabildim yoksa normalde ertuğ gece 1 de uyuduğunda ondan sonra yapıyodum uykumu feda edip yapmazsam kendimi çok çirkin hissediyorum ben ya ellerim ojesiz hiç olmuyo hele

Günaydın mı desem tünaydın mı desem kızlar,elvin sabah 5.5a doğru uyudu.ben yarım gibi uyandım o da 1 gibi kalktı.tüm gece ayağımda sallıyorum uyudu diye yatağına yatırıyorum uyanıp ağlıyo,deli oldum.ateşi yok ağrıyan bi yeri yok anladığım kadarıyla ama ne oldu anlamadım.salak gbiyim bugün.
Aslıcım cnm ahh bi çıkabilsem bi imkan olsa gelicem hepinize,çok istiyorum ben de cnm.bahar gelsin toplanalım walla
Tuğbacım cnm yolladığın sütler yeter kuzum 4 ay önceden beri süt alamamış olacaktı sayende ara ara anne sütü alıyor işte.hemen bitmesin diye haftada 2 kere veriyorum yolladıklarından.hakkını ödeyemem Allah razı olsun,her şeyin en güzelini versin cnm benim.kolun hala mı ağrıyo neden bu kadar uzun sürdü ki?cmrts sen gel ben sana kekte yaparım börekte cnm benim,kızlar siz de gelsenizeeeee!!!!!!!!!!!!nuray al murat’ı sen de gel sen de bu taraftasın,elfida sen de gelsene ece’yi alıp sen de bu taraftasın kuzum.karşıkiler zor olur ama gelebilecek olan varsa gelsin walla yaa.tuğbacım bakımda yapmışsın kendine ohh yarasın cnm .lida’yı ben de kullanmıştım ve baya kilo vermiştim.
Zesezecim saol cnm walla sizler napıyosanız ben de onu yapıyorum,bizimki tombilik baba ve bende kiloluyuz bize çekmesin diye dua edip uğraşıyorum ama:) sen de gelsene cmrts cnm
Tuğbacım ne tarifi ne kolay oluyo cnmcım uyuması için ben kaçırmışım oraları???bu arada kemik suyu için erken cnm,drlar henüz vermiyo
Öznurcum öptüm cnm elvin’i senin için.bu arada sen ist te nerdesin?cmrts sen de gel cnmcım
Nilcim cnm geçmiş olsun benim de çok ağrılı ve fazla geçiyor.mailini görmemişim cnm pardon hemen bakıyorum tatlım.cvp vermemezlik etmem yoksa,pek bakamıyorum çok birikti de ondan cnm
Nermincim öptüm kızımı senin için de,nevinnaz’a da maşallah cnm evet elvin’in peşinden geliyor Allah nazarlardan saklasın kuzularımı.sana da geçmiş olsun cnm.b.oğlunda nerdesin ne taraftasın cnm?
Bamboocum geçmiş olsun tatlım,ben de sırt ağrısından ölüyorum bazen belim de kopuyor,bacağıma kramp giriyor.bel fıtığı dilimdir inş diye dua ediyorum walla.bu arada benim de cnm bu ara çok tatlı çekiyo regl olcam ondan herhalde.CNM yeğenine de geçmiş olsun Allah acil şifa versin cnm bir an önce kavuşsun sağlığına minik kuzu
Özgecim geçmiş olsun cnm Allah daha büyüğünden korusun.ne manyaklar yaa küt diye durulur mu neyse ki beril b işi anlamamış cnm kuzum benim.şu ıslak kek tarifini de bekliyorum cnm
Bu ne yaa herkes kek puding modunda :) geçen akşam ben de kardeşime yaptırdım puding elvin’le ilgileniyorum diye.herkes kek deyip durmuş cmrts kesin kek var gelecek kızlar :):)
Sefa cnm aşıdandır bi süre sonra geçer cnm kuzumun iştahsızlığı bizim gibi ek besinleri bi dene cnm teker teker,hangisini yerse ona devam edersin.listemi tuğba koymuştu.maşallah kuzuna cnmcım minyon minik yerim ben onu bu arada menü süper :) akşama sana mı gelsek?
Havvacım cnm hoş geldin nslsnz,beren’im nsl?baya kötüymüş hava sizin orada kar var haberlerde gördüm.gelmek istiyoruz ama eşimin şu an seyahati yok bi de bu havada götürmiyim sizi diyo
Gamzecim cnm hayırlısı ile yarını atlatacaksınız ocaktada ameliyatı cnm.lina’m güçlü bak göreceksin annesi ağlar ama tez zamanda iyileşecek inş cnm
Mervecim hoş geldin cnm gözükmüyordun,geçmiş olsun sana da.minik kuzumuz nsl?

Hepinizden Allah razı olsun kızlar. Kızım hepinizin duaları sayesinde yarını kolay atlatacak inanıyorum (umut fakirin ekmeği belkide böyle inanmak istiyorum bilmiyorum)

Öznurcum bebişlerle evden çıkmak çok zor valla. bizim hastaneye gidişlerimizi görsen minnacık şey ama maşallah bir sürü eşyası var. Birde kalın giydirince kıyameti koparıyor çıkana kadar. Aşını olmuş güzel kızım yerim onu ben. Bizimde cuma günü aşımız var.

Tubacım maşallah sana bir sürü bakım yapmışsın. Ben dağılmış durumdayım. Lida sakın kullanma arkadaşım. Kilon sağlığından önemli değil. Geri dönülemez hastalıklara yol açıyor. En yakın örneğini patronumun eşinde gördüm. Sakın ha uzak dur lütfen. Elbet sporla falan verirsin derim ben. Minicik bebeğin var, onun için sakın içme o pis ilacı. Bu arada sütün 1 kez sağmakla bile 100 cc geliyorsa düzenli sağmaya devam et mutlaka geri gelir pes etme nolur. Bak benim kere azaldı ben yine çoğalttım. Şimdi kızımın ameliyatı yüzünden yine azalma sinyalleri veriyor ama ben yükleniyorum kesinlikle pes etmem. Lütfen sende oğluşun için pes etme canım. Bu arada parmaklarındaki şişlikler dolamamı acaba. Benimde tırnaklarımın yanındaki etler şişiyor ve çok acıyordu 1 öncesine kadar. İçinden iltihap akıyordu çok fenaydı. Parmaklarımın biri iniyor biri şişiyordu. Biberon yıkamaktan olduğunu düşündüm ve hep eldiven kullanmaya başladım şimdi yok oldular çıkmıyolar.
Neyse kızlar öptüm hepinizi.

Tekrar merhaba arkadaşlar,ben yoruldum bugün zaten gece uykusuz birde güniçi temizlik derken akşam oldu bugünde.Günler su gibi akıyor valla korkuyorum zamanın bu kadar hızlı akmasından...
Gamze,Lina için çok dua ediyorum canım gör bak yarın hiç üzmeden alacaklar Lina nın kanını ve ameliyatıda kolayca,başarılı geçecek.Benim tüm yüreğim minik Lina nın ve tüm bebişlerin yanında...
Sefa sana kolay gelsin,akşam misafirlerini güzelce ağırlarsın bu menüyle.Yinede fazla yorma kendini,bebişin var herkez anlayışlı olmalı bize buaralar.bebişinin kilosuda iyi gibi geldi bana.Sağlığında problem yoksa inanki kilosu hiç mühim değil.
Çok geçmiş olsun sanada .Kezban sigarayı baskı unsuru olarak görme canım ya,içiyorsan iç ama bebişleri dumanından koru bence.Ablam 2 bebişindede hamileyken bile arada içti doğumdan sonra hemen tekrar başladı,sigaraya bağlı benim yeğenlerimde astım ve hırıltı var.Kuzularımın her hırıltılarında ablama kızıyorum valla.Hamileyken içmemişsin neyseki...
Öznur Eylül cük aşı oldu demek bizimde yarın var off korkuyorum bende bakalım bu sefer ne olacak.Eylül çok ağladımı annesi?İnşallah bu akşam hiç bir problem yaşamadan uslu uslu atlatır...
Tuğba,sigara içerken bu kadar bunalmıyor insan dumanından şuan korkunç ağır geliyor bana kokusu.Nasıl içiyormuşum diyorum,böyle diyeceğim aklıma bile gelmezdi.Benim eşim çok içiyordu ama kalp krizi geçirdi mecburen bırakmak zorunda kaldı arkadaşım.Bebişimizle yaşayacağımız bir gün bile kaarımızdır deyip artık sigara içmiyoruz ikimizde.Ohh valla sıhhatler olsun sana,kaş bıyık benimde acil ihtiyacım var bir kuaföre.Saçlarımda artık hem dökülüyor ne yapacağım bilmiyorum iyice paspala sardık yahuu...
Nihan nasılsın?Elvin cik nasıl annesi?Ben Beyoğlu/Cihangir de oturuyorum canım.Sende Beşiktaş civarındasın sanırım çok yakınız.Hamileyken yürüyüşlerimi Beşiktaş sahilde yapıyordum...Beklerim Nihan herzaman,al Elvin ciği çık gel valla sen çıkamıyorsan biz gelip alalım seni.Öpüyorum Elvin i tombiş yanaklardan maşallaah kuzucuğumuza...
Merve geçmiş olsun sanadaTez zamandada eşine kavuşursun inşallah...
Seher sanırım gezinmişsin ama yazamamışsın,senin üçübiryerdeleri öptüüm...
Zeynep Adana mın havası aklıma geliyor senin her yazdığını okudukça.Yarın annem gelecek Adana dan Duygu Cafenin ordaki unlu mamullerinden Adana simidi ve cezerye istedim.Ohh yarın gelecek:)))
Hatırlayamadığım tüm annişler ve bebişleri öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…