canım sıkma canını dicem ama illaki üzülürsün ama bu günlerde çok güçlü olmalısın.allaha sığın canım o herşeyin hayırlısını bilir,inş en kısı zamanda bu günleri atlatırsınız.linayı öp yerime :1hug:canımSimaycım canım yaaa keşke ameliyata gerek kalmasa ama kesin malesef. Ocak 5 te ameliyat olacak. İşte ondan önce bazı kan testlerinin yapılması gerekli, sonuçta anestezi yapılacak. Çok sağol iyi dileklerin için.
Arkadaşlarım yarın sabah için dualarınıza ihtiyacımız var. Lina yı ameliyata hazırlık tetkikleri için kan almaya götüreceğiz hastaneye. 6-7 tüp kanı alınacak. Kesin tüm hastaneyi yıkacak yavrum. Dua edin nolur bize. Kolaycacık bulsunlar damarını ve hemen alsınlar kanını. Çok gerginim yaa, birde aç getirin dediler napacaz bilmiyorum.
Arkadaşlarım yarın sabah için dualarınıza ihtiyacımız var. Lina yı ameliyata hazırlık tetkikleri için kan almaya götüreceğiz hastaneye. 6-7 tüp kanı alınacak. Kesin tüm hastaneyi yıkacak yavrum. Dua edin nolur bize. Kolaycacık bulsunlar damarını ve hemen alsınlar kanını. Çok gerginim yaa, birde aç getirin dediler napacaz bilmiyorum.
mrb kızlar uzun bi süreden sonra evimdeyim. beni tanıyanlar olacaktır eminim. eşim askere gitmişti. ben de doğum iznindeydim. Ank.da annemlerle geçirdim, kızımı onlarla büyüttüm. başıma birçok şe geldi. ileriki zamanlrda sizlerle paylaşırım. şu anda hastayım, inşallah bebişime bulaşmaz, kızım Allaha şükür sağlıklı bir bebek ama çok hzursuz ve çok ağlıyo, ayrıca çok az uyuyo. beni çok yoruyo bu yüzden. bebişleri hasta olanlara Allah şifa versin. hepinizin bebişlerini öpüyorum. görüşmek üzere...
arkadaşlar biraz önce dikkatimi çektide kızımın üst damağında diş yerleri belli olmuş sanırım 1 aya kalmaz çıkar,ay bi tuhaf oldum valla zaten ne zamandır eli ağzından çıkmıyodu yavrumun,sizce erkenmi,bana biraz erken gibi geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?