2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nihancım sen gel bu taraflara ben size gül gibi bakarım hiç hasta etmem :))))))) burdanda gamzeye gideriz birlikte kıssss :)))))

ay nihancım ya ne güel olurdu çok isterdim valla sizlerle tanışmayı. kimbilir belki nasip olur bigün.
nerdecim ne güzel anneciğine kavuşuyosun. kardeşler den dimi simitler hamileyken ne yemiştim ben...
bak şimdi ben de bizim oraların simidini özledim. kezbancım sen bulabilirsin al bir izmir simidi ye benim yerime de. gerçi haftasonuna memleketteyim gurbet zordur nerdecim ben çok iyi bilirim.
önceki sayfaları okuyamadım herkesi öpüyorum

heh okudum şimdi tuğba müthişsin valla bakım yapılmış ohhh ne güzel ben de valla oje sürmeden ve saçımı fönlemeden rahat edemem. bi yere mi gidiyorum hayır. ama alışkanlık işte olmazsa olmazlarıom ikisi.
simayyhan inşallah kolayca çıkarırsınız canım dişlerinizi.
arkadaşın nickini unuttum ya eşi askerde olan. canım hoşgeldin sen de. bazı sorunlar vardı hayal meyal hatırlıyorum bişiyler ama....

ooo masallah kızlar ne cok seyler yazmısınız oku oku bıtmıyor valla okudum ama aklımda kalan bıtek tugbanın bakımı masallah nasıl hepsını bıarada yapıyorsun cok ıyısın yanı:)) gelelım bıze bızde bugun dr gıttık analı kızlı benım 2 gundur kanamam vardı bana dr kurtajla temizleir ancak dedı ılac verdı ama kesılmezse kurtaj olmam lazımmıs ve kurtajdan cok korkuyorum ins kesılır kızıma gelınce ıdrar yolları iltihap yapmıs ondanda iştahsız olabilirmiş emmemesının sebebi buda olabilir ayrıca refludnden kaynaklana bilirmiş ilaclar verdi inş duzelır bizden bukadar sanırım buaralar seri halinde cocuklarımızda huzursuzlukları var isra nilsu da cok huzursuz vızır vızır kac gundur bıde yarın asımız var punomokok aşısı olan arkadaslar varmıydı ates huzursuzluk oldumu naptınız

Evet kardeşler den,ben reklam olmasın diye yazmak istemedim.Duygu Cafe ismide bilirsin Adana da bir kavşak bir semt ismi gibi oldu maalum o yüzden yazdım:)))))
Tuğba,Nihan yaa bende bakıyorum bu zayıflama tabletlerine ama almaya korkuyorum valla.Ölüm saçan ilaçlar diye heryerde isimleri geçti bu ismini söylediğiniz ilaçların.Emzirmeden sonra sonuçta bebişle öyle spora gitme,düzenli yürüyüş yapma biraz zor maluum biliyorsunuz dayanamayıp alacağım bu ilaçlardan diye korkuyorum.Bu tür ilaçları kullanmak aklıma bile gelmezdi önceden ama kendime hayret ediyorum ne zaman pc.başına geçsem direkt bu ilaçları araştırır oldum ne olacak benim halim,nerede kaldı benim iradem bilmiyorum yaaa!!...

tuğba ve zeseze size çoook özendim doğrusu eeee birazda kıskandım ya nasıl yetiştiriyorsunuz hepsini ben saçımı toplamak zorunda kalıyorum hep malum evde her tarafa saçım dökülüyor+ beslenmeden sonra gaz çıkarırken açık saç olmuyor ağızlarına girer diye eee giyinme dersen zaten üzerime hiç bir şeyim olmuyor oje bazen sıkılırsam sürerim ooooooo ben ne kadar salmışım kendimi yazarken farkettim aslında en güzelini yapıyorsunuz toparlanmam lazım benimde bu konuyu açmanız çok iyi oldu teşekkür

nerminciim şimdiden gözün aydın anneciğine kavuşuyorsun
nilciim biz 2.dozunu olucaaz 1.de hiç problem yaşamadık inş. senin bebişi de etkilemez tabii tüm bebişlerimiz ateşsiz ağrısız atlatsın isterim
benimkiler yine acıktı öptm hepinizi

nermincim cnm benim elvinle tek başıma çıkmam çok zor sizi beklerim cnm.bu akşam b.oğluna geliyoruz tünel tarafına.bebeğini kaybeden arkadaşım vardı ya onlara gidicez,hastaneden beri ayağım gitmedi ama artık gidiyim üzülecek kızacak sonra bana,erken olsa size de uğrardık cnmcım

nilcim maili göremedim tatlım ne zaman atmıştın ay nolu kusura bakma mailimde 400 mail birikmiş uzun zamandır bakamadım da

havvacım cnm çok istiyorum walla gelmeyi dediğin gibi gamzeye de gideriz ne güsel olur walla :) bi bakalım çıkarsa seyahati sölicem özgür'e getirecek mi bizi? :) aslında elvin geceleri uyumuyo ya sizi de rahatsız etmek istemiyorum cnm yaa

Kezban bende senin gibiyim valla saçımı toplamak zorundayım çok dökülüyor.gerçi ben herzaman imrenmişimdir bakımlı bayanlara ama ben oldumolası salaşımdır falasıyla maaleseff((
Nihan,evet çok üzülümüştüm bende senin arkadaşının kayıbına canım.Dibimizden geçiyorsunuz uğrayın bizede valla..

bende su emzırme olayım tumuyle bıttıgınde lahana kapsulu denıcem cok reklamı yapılıyor ayrıca cokda kullanıpda memnun kalanlar var baska turlu verılmez okadar kılo onumuzde kıs offf alllahım offf

nil canım geçmiş olsun .. niye kürtaja gerek gördü dr un adet kanaması değil mi ? ayrıca çok geçmiş olsun bebişinede sanada .

nihancım onemlı deıl ayrıca bend esu sac toplayanlardanım bıyere gıtmesemde hergun makyaj yapıp saclarımla ugrasırdım artık nerdeeee saclarımı hıc salamıyorum kupe takalmıyorum sagolsun isra tuttummu cekıyor valla elıne ne gecerse sac kupe hıc onmelı deıl :)kezbancım ben bır taneyle bas edemıyorum sen de ıkı tane var ısınn daha zor napsan yerıdır napalım bızde yaza artık ins daha bakkımlı oluuz oyle avutalım bariii:)))

nil canım geçmiş olsun .. niye kürtaja gerek gördü dr un adet kanaması değil mi ? ayrıca çok geçmiş olsun bebişinede sanada .

tsk ederım canım degılmıs adet kanaması bukadar olmaz dedı hormonlardan kaynaklanıyormus 2 gundur kanamam cok fazla bu anormal bı durummmus ins kasılır yada azalır kutajla kazımaya gerek kalmaz

nil geçmiş olsun sana. kızlar valla içmeyin o hapları ya Allah korusun neler duyduk...
valla bakın ben bir haftadır kendimce diyetteyim(benim fazla kilom yok 3 kg. fazlaydı abuuuuu bak kızmayın he "şımarık seni 3kg hava mı atıyon filan demeyin nolur) boy Türk kadını standartlarında olunca 3 kg bile çok gözüküyo. akşama kadar hiçbişiy yemiyorum(sağlıklı deil biliyorum ama öle diyetlere filan uyamam ben) 1 haftada 1.5 kilo verdim. akşam yemeğinde de ekmek yok. bolca meyve ve su. bu kadar.

kızlar ya aşk olsun kaynanam vardı ondan yapabildim bende başka zaman ertuğu uyutunca gece yapıyorum eşim küssede tam beraber vakit geçiregimiz zaman sen kıl tüyle uraşıyosun diyo.nerde canım kız isteye isteye simitmi istedin allah iyiliğini versin ay gülmekten ağladım resmen ya insan kebabından lahmacunundan ister kııııııııııız.he bide lahana kapsülünü çok met ediyolar çevremde kullananlar çok süpermiş 1 kapsülde 3 tabak lahana çorbası varmış zararlı hiç bişeyi yokmuş herkes kullanabiliyo ben ilk önce ondan denicem valla foryuda 20 ytl almışlar hatta.lidaya gelince ben izmirden güner eczanesinden di galiba ordan aldım ve eczaneye sorduğumda e maille o zmanlar tabi yasaklarlar yoksa dietisyenler nasıl para kazanacaklar demişti bakma yarın yasal olur demişti gerçekten çıktı ben 45 almıştım o zamanlar sonra devlet yasal yaptıı artık her eczanede satılıyo üzerine bir pul yapıştrdılar neymiş yasalı zarar vermezmiş ama bir pulu farklı gerisi aynı markasına kadar ve onlarda 85 ytl ye satıyolar hani çıkan haberler topladılar şöyle böyle dediler bir pul yapıştrıncamı saglıga zarar vermez oldu tamam her insanda etkisi başka olabilir sonuçta bünye meselesi zaten oda kendini bir hafta kullanınca belli ediyo arkadaşımda leke oldu omzunda bıraktı hemen diğer arkadaşım 85 den 55 e düştü ve sapasaglam herkese tavsiye etmem zaten ben cesaret ettim içtim baktım bir haftada bişe olmadı devam ettim ama şimdi önce lahana kapsülü denerim işe yaramazsa ondan alır içerim.yani.........nilcim inş.gerek kalmaz canım ya abende çok korkarım ya gerçi uyuştruyorlarmış da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…