2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kilo olmuyo kızlar bide ondan çabuk kilo veriyorum benim vücudum çok su içiyorum ama hep ödem yapıyo kilo degil yani normal diyet yaptığımdada veremiyorum illaki bir takviye istiyo dr um söyledi bunu tabi lida al iç demedi hihihi

tugbacım bende kilolarımı vermek istemiyorum
ama cok zayıfladım hamilelik öncesi kilomdada aşaya düşmüşüm son birayda.

Tuğba valla sadece simit isterim ben Adana dan gelen tüm yakınlarımdan:)))Burada kadırga yakınlarında bir kebapçımız var Adana lı memlekette o kadar güzel kebap yemedim o kadar yani anla işte.Bol salatası,taptaze kuzu eti aratmıyor Adana yı.Canımız istedikçe ordan temin ediyoruz kebaptı,şırdandı vs.hepsi var kız ne güldün burada bulamadığım birtek simit kalıyor.Sevmiyorum ben buranın simidini canım:))))Annem burada iken yapıyor içliköfte,lahmacun felan aslında benim aram fazla yok etle ama eşim tam bir etcil.
Ya bende bakıyorum bu fx15,lida,lahana kapsülü felan derken deneyeceğim sanırım yoksa nasıl vereceğim ben 15 kilo fazlayı bilmiyorum.Yalan söylemeyeyim ama çok korkuyorum bu tür doğal dedikleri haplardan.beyincik damarlarında tıkanıklık felan yapıyormuş vs.vs haliyle insan tırsıyor.
Gerçi ilaç piyasasıda dediğin gibi konu para olunca zehiri bile etiketleyip satıyor bu güvenilir denen kurumlar...

ay sıkıldım bir anda ya dışarı atmak istedim kendimi saatlerce sokakta gezmek ama olmiiiiiiiiiiiiiiiiiii ertuğ var ah beşiktaş sahilim ya

arzucum gece 2 tabak mantı ye bak ne oluyo yada kaşarlı tost bende öyleydim 43 45 den yukarı çıkamazdım bir dadandım ikisine yiyip yattım sonunda bir baktım 60 olmuşum psikolojim bozulduydu

valla kimsem yok oğlanla 5 dk. ilgilenecek. tuğba çok şanslısın bende 5 görümce bilmem kaç elti melti işte bissürüler ama hiçbi iyiliklerini görmedim bugüne kadar...benim oğlan sağolsun (ve tabiki maşallah) uslu öğlen 12-14 arası uyur ben de o zaman yapıyorum kişisel işlerimi.
kocam da akşam altı gibi gelir pc de geçirir genel vaktini biz oğlişimle böle cancana. yol arkadaşım benim. o nedenle o diziyi de sezenin şarkısını da çok seviyorum
nerden geldim buraya akıllara zarar öğretmen çenesi bu üffffffffffffffffffffffffff

**************kızlar çok acil lütfen*****************

bugün Eylül'e pnömokok aşısı yaptırdım aşıdan beri çok huysuz sürekli ağlıyor. doktorunada ulaşamadım ağrı kesici fitil versem bişey olurmu acaba? aşı olduya bugün hem aşı hem fitil sorun yaparmı aranızda bilen varmı? sizdede bu aşıdan sonra sorun oldumu

Tubacım benim bir arkadaşım var hamileyken çok güzel kilo aldı dualar etti vermem inşallah diye ama yine kürdan gibi kaldı. Gece saatini kurar kalkar patates falan kızartır yerdi sırf kilo alayım diye, ben onun gibi yiyen görmedim ama kilo alamıyor hala. Çok kıskanırım yeyip kilo almayanları valla. Sen lahanayı dene memnun kalırsan benim süt verme olayı bitince bende alırım.
Havvacım, Nihancım beklerim canım her zaman gelin bana mutlaka.
Linam çok huysuz bu gece sanırım yarını hissetti, bakalım bize bu gece uyku yok gibi...

Canım panikleme sakın. Bende pnömokok hiçbişey yapmadı, aslında bugüne kadarki hiçbir aşıda bişey olmadı hiç olmamış gibiydi ama ateş falan yaparsa diye bana calpol vermişlerdi, bir çay kaşığı ver demişlerdi. Kullanmak nasip olmadı ama bişey olacağını sanmıyorum canım. Sonuçta ağrı veya ateş yaparsa diye veriyolar o ilaçları. Bence sen ver bebeğine rahatlayıp uyusun yavrucak.

Gamze'cim bizimde hiç bi aşıda sorun yapmadı. ateşi falanda yok aslında sadece huysuz okadar. acaba aşıya bağlı bişeymi yoksa dişmi çıkaracak anlamadım. yumruğunu ağzına vurarak sokuyor ve ağlıyor offffffffffff sallamaktan ayaklarım koptu.

canım benim oğlumunda ateşi falan yoktu huysuzluğu vardı doktor fitili önermedi tylol ağrı kesici ateş düşürücü verdi ,kullandık gerçektende faydasını gördük.bide fitilin dötte birini vermek gerekiyo diye biliyorum.geçmiş olsun canım .inş.sorunsuz atlatır.

en son gecen aykı asıda her ıhtımale karsı ates yada hzursuzluk olursa dıye dokdora zorla ılac yaz demısdım ve fıtıl verdı ama cok cok huzursuzlanınca vede atesı cıkmadan verme demısdı ustelık kalın kısmını kes at demısdı butun kesınlıle verme demısdı aklında bulunsun senınde

iyi geceler kızlar biz ankarada annemin yanına gittik, onların interneti yoktu ondan giremedim. kzım iyi ama çok huzursuz ondan çok zorlanıyorum. eşimin de yaklaşık bir ayı kaldı, askerden gelmedi daha
kızımızı internetten görüyo bazen, çok zor bi şey bizim için. şimdi kzım ağlıyo onun yanına gidiyorum . hoşbulduk, görüşürüz

tylol agrı kesici ateş düşürücü şurup verebilirsin bi de yarı fitil verilebiliyomuş ama ben hiç daha fitil kullanmadım

oldu gamzecim canım sonucu söylerim benimde süt az geliyo bitti bitecek biterse hemen başlacım.şöznurcuum ertuğdada oluyo bnde agrı kesici şurup veriyorum ve anasonla 1 tane karanfil kaynatıp içiriyorum biraz rahatlıyo işte.derinerdem kız sen nasıl kaldın hamile korunurken kalmadın dimi allahım çok korkuyo0rum karnım hala şişya ya bebek varsa diye arada kıpırtı oluyo anam diyorum noluyo kendimden %100 eminim ama yinede korkuyorum yaaa nasıl bişedir bu bir zamanlar olsun diye çabalarken şimdi olmasın diye çabalıyoruz allah bağışlasın canımn aymuyla aynı doğuracağınız yine hııı öptüm canım

merhaba kızlar bende ağustos annesi olcam sanırım çok yeni ultrasonda gözükmedi korkuyorum çok endişeliyim 2 düşüğüm olduu..senağlama

merhaba kızlar bende ağustos annesi olcam sanırım çok yeni ultrasonda gözükmedi korkuyorum çok endişeliyim 2 düşüğüm olduu..senağlama

canım inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına canım 2009 ağustos anneleri bölümüne yaz canım ... 2008 ağustos anneleriyiz biz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…