2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy inanılmaz bişey allah sabır ve kolaylık versin.tekrar hamile kalmak.çok erken ama olunca yapacak bişey yok.
bu arada merhaba arkadaşlarım..
gamzecim lina için dualarımız inşallah damarlarını yavrunun çabucak bulurlar da linamız acı çekmez..tez vakitte tüm hastane işlerin hayırlısı ile biter inşallah..
yeni bir arkadaşımız var galiba reva hoşgeldin canım allah sağlıkla tamamına erdirsin korkma.aklına kötü şeyler getirme.2009 anne adaylarının linkine girersen senin gibi anne adaylarından çok şey öğrenir paylaşırsın.biz öyle yaptık şimdi bebişlerimizin sorunlarını paylaşıyoruz:))
aklımda hiç bişey kalmadı.
aa evet zayıflama konusu arkadaşlar ben yalnız bakıyorum berile eski kiloma döndüm diyebilirim 1 kilo kaldı.ama inanın diyetle değil canım yemek yemek istemiyor.zaten berilden fırsat buldukça yiyorum.
mervecim hoşgeldin.uzun zaman oldu allah kavuştursun eşinle canım az kalmış..
iyi geceler kızlar ben de yatayım beril bu gece geç uyudu..çok öptüm sizleri
aa pnömokok berlde acayip huzursuzluk yaptı doktora gittik 2. gece acile keşke calpol verseydiniz dedi.o gece verdik hakikaten yavrum uyuyabildi rahatlayıp.1 çay kaşığı vermek lazım..aşıdan sonra..ama ben normalde bişey kullanmıyorum..

günaydınnnn millet
işte sonunda atlattım dün akşamııı ayyy çok yoruldummm vede grip oldum iimi
öznurcun ben geçen perşembe yaptırdım o aşıları hala kızım düzelemedi 6 saatte bir calpol verdim hafta sonumuzda dr da geçti zor du yani inş. sende atlatırsın
ayşegül çok sevindim miniğin ii olasına atlatır inş.
kimsecikler yok en erkenci benim sanki eeee çocuklar okula gidio bende mesai hiç bitmioki neyse kızım mız mız lanıyo herkesi öp.

gamzecim inş bugünü sorunsuz atlatırsınız canım.hastaneden gelince iyi haberlerini bekliyorum.linama tekrar geçmiş olsun annesi öpüyorum onu.

kıslar bişey sorıyımda gülmeyin:jeyyar: bu taşınan konuları kim nereye taşımış yaffffffff:roflol::tomato::tomato:

bu arada herkese günaydın arkadaşlar umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur.bütün ağustos bebeklermizi öpüyorum.

canım bende kızmı perşembe aşı yaptırdım eve geldim ilaç falan vermemiştim.kızım uyuyordu beşiğinde bir çığlıkla uyandı.baktım kıpkırmızı olmuş ateşini ölçtüm hemen 37,5 calpol verdim düzeldi canım.doktor bana söylemişti zaten eve gidince calpol ver diye.ama belki sizinki diştende olabilir benim kızımında diş yerleri belli olmu eli ağzında hiç çıkmıyo.inş kolaylıkla çıkatırız şu dişleri.

günaydınnnnnnnnn canım ark. sabahın köründe ayaktayım bu buğra beni yedi :)))) siz uyuyun :)
bizde dün doktra gittik ...buğram iiyileşmiş bronşit başlangıcından eser kalmamış doktor çok i dedi . :) igneler işe yaradı :)allahım yavrularımızı hast. korusun ...inş. amin.

gamzecigim canım dün yazılanları okudum allahım yardımcın olsun inş. iyleşir linamız canım .. ama hemen sana bişi yazamadım .. ama benimde aklımdasın canım dualarımız linamızla...

sefacıgımm ohhh dünküü menünü gördüm canım aama yazamadım çok süperdi valla :) eminim çok ii olmuştur gece :) bende yeni atlattım gripi valla geçmiş olsun canım ..
yhaaa derin erdem hamileymiş bende okudum canım ben,m yhaa hayırlısı olsun nediyelim ... allahım onun yardımcısı olur inş. yoksa haaa ikiz yapmış haa iki bebek bakmış .. çok zor olcak .. inş . olmas..

yhaaa evet ben taşinmişim :)))))))))) acep kiramımı veremedim :)))) beni götürmüşler burda elimin altın da hemen tıklıyodum ii oluyodu yhaaa :roflol:
benim ikizler vardı zor giriyorum beni ölee nie uzaga attınızki :roflol:
şimdii okadar mausla oraya buraya tıklıcam :roflol

Günaydın annişler,
öncelikle GAMZEcim ve LİNAcımız dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun. İyi haberlerinizle dönersiniz inşallah.
ÖZNURcum Beyzada aşı olduğu gün huzursuzdu gece kötü geçmişti ama ertesi güne şükür birşeyi kalmamaıştı.
Ah ah DERİNERDEMcim ne diyim ALlah yardımcın olsun. Valla bende öle bişey olcak diye kocişin yanına korkarak gidiyom. Allah yardımcın olsun. Ama olursa ne yapalım başımızın tacı.
SEHERcimin dediği gibi ikiz gibi büyürler artık. Canım bronşiti atlatmanıza sevindim öptük ikizlerini.
KIZLAR bu hafta eşim sınava girecek Dua ediinnnn lütfen. Doğu görevi var bakalım nolcak. Ay inşallah kazanırsa iyi bi yer çıksın üghh
TUBAcım canım çok şanslısın. Bakımını yapabilmişsin. Ben hala bi kuaföre gidemedim. Nasıl gideyim. Beyza artık iyice seçiyo insanları. Eşim çalışıyor. Kuaförde tanımadığım birinede tutması için veremem. Offf. Ya biraz olsun kendimizi ödüllendirirdik. Annemler uzakta. Eşimin annesi deseniz KAyNaNA işte... amannnnn neyse kocişim haftasonu birlikte gideriz ben BEyzayı gezdiririm sen girersin dedi. Sağolsun (garibim oda anladı piskopata bağlandıımı)
KÜBRAcım nerelerdesin damadımı özledim kısss
NİYAAAN umarım herşey yolundadır.
PEDİ Özgecim geçmiş olsun Allah korumuş. Okurken kazamız aklıma geldi. Zor inan.Hissettiklerini anlıyorum
Diğer arkadaşlarım hepinizin iyi olması dileğimle
yaklaşın....
öpüldünüz

günaydııııııııııııın arkadaşlar gamzecim haberlerini bekliyoruz canım sefa kız dedim yorma kendini diye demii dün sana .banucum ekledim kuşum msn ye bu arada ben özel gönderdim sandım msn adresimi açıktan göndermişim eeeeeee bari herkes eklesin dimi ama ekleyin bakayım beniiiiiiiiiii gerçi pek giremiyorumda olsun.seher kız yine gülmekten öldüm ya çok sevindim canım yiyenim atltmış çok şükür.bu arada uyuyanda yok seher hanım sadece veletimden giremedim anam çok huysuz bagırınıp duruyo 6 dan bu yana bide bo odada olmak hiç istemiyo anlıyomu ne basıyo çığlığı mecburen salona geçtim odaya yaklaştığım an çığlık çığlığa uykusu geldide uyumaya çalışıyo kucagımda sıpam ya kızlar dün dedsi masaya vurmayı ögretmiş benimki nrde düz bişe bulsa hemen yapıştrıyo vuruyo gögsüme gögsüme süt çeklince düz oldu ya ondan galiba bide kustuuuuu üst baş kaladı onları temizle üzerini degiş derken bu saat olduiyi oldu balgamı söktü uyudu bende yatayım bari kaynnam kahvaltı hazırlıyo birazdan kalkıp kahvaltımı eder gelirim inş.şimdilik hoşçakalın bütün annelerimi ve bebeklerimi öpüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

mrh arkdaşlar dün akşam annem geldi bana yakınında bir bayanın yeni bebeği olmuş ve durumları hiçte iyi değilmş.ben dün kızımın olmayan kıyafetlerini hazırladım gönderdim.ve çevremde böyle ihtiyacı olan bir çok anne var,eğer sizde bir kaç bişey göndermek isterseniz özelden adresimi yazabilirim.intiyacı olanlara yardım etmek bence çok güzel bir duygu arkadaşlar.

bende kızımın ve diğer çocuklarımın küçülenlerini hatta kendi kullanmadıklarımı koli yapıp bildiğim yerlere gönderiyorum çok dua ediyolar bana eşimde böle şeyleri çok takip eder ii oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…