gamzecim inş bugünü sorunsuz atlatırsınız canım.hastaneden gelince iyi haberlerini bekliyorum.linama tekrar geçmiş olsun annesi öpüyorum onu.Tubacım benim bir arkadaşım var hamileyken çok güzel kilo aldı dualar etti vermem inşallah diye ama yine kürdan gibi kaldı. Gece saatini kurar kalkar patates falan kızartır yerdi sırf kilo alayım diye, ben onun gibi yiyen görmedim ama kilo alamıyor hala. Çok kıskanırım yeyip kilo almayanları valla. Sen lahanayı dene memnun kalırsan benim süt verme olayı bitince bende alırım.
Havvacım, Nihancım beklerim canım her zaman gelin bana mutlaka.
Linam çok huysuz bu gece sanırım yarını hissetti, bakalım bize bu gece uyku yok gibi...
canım bende kızmı perşembe aşı yaptırdım eve geldim ilaç falan vermemiştim.kızım uyuyordu beşiğinde bir çığlıkla uyandı.baktım kıpkırmızı olmuş ateşini ölçtüm hemen 37,5 calpol verdim düzeldi canım.doktor bana söylemişti zaten eve gidince calpol ver diye.ama belki sizinki diştende olabilir benim kızımında diş yerleri belli olmu eli ağzında hiç çıkmıyo.inş kolaylıkla çıkatırız şu dişleri.Gamze'cim bizimde hiç bi aşıda sorun yapmadı. ateşi falanda yok aslında sadece huysuz okadar. acaba aşıya bağlı bişeymi yoksa dişmi çıkaracak anlamadım. yumruğunu ağzına vurarak sokuyor ve ağlıyor offffffffffff sallamaktan ayaklarım koptu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?