2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sefacıgım bende burda ile burda yokum gibi :))) bu çocuklar yedi beni yedi :)))) kalanımla konuşuyo m:) bugra aglıyo onu alıyom kucagıma arda aglıyo onuda alim istio nasıl al,m yhaaa :)) bide kucaga almam için yaklaşınca şöyle hafifçe bellerini kaldryolarr onu ögrenmişler :roflol: benim de hiç işim yk zaten :)))
tugbacıgım allahım hep güldürsün inş:) ama yalanmı beniş atmışlar teeeeeeyyy oralara:))))
kızlar bende küçülenleri ihtiyaç sahiplerine veriyorum :)

nerde kıs tubanın msn sii alamda zapukluk edem delikafadulden sefacıgım sen msn açmıyorsun sanırsam daha ben pek görmüymda:1closedeyes:

nerdesiniz kızllarr saklanbaçmı oynuyoruzz :icecream:taam ozaman hadi işi gücü braktık :roflol: hemen bulam sizi önüm arkam sagım solumm şuram buram sobe ebedirnerdesiniz bakam ahada buldum gel kız sefa kaydirigubbakcemile :roflol:

kızlar sabaha sabah coşmuşsunuz yinee. uykusuzluktan oluyo. benim yiğenim biraz daha iyi çok şükür ama ben hastyayım gece titreyerek uyandım ateşler içinde. eşim uyanmıyo uykusu ağır ilaç aldım biraz daha iyiyim şimdi. sefaaa bana da yemek getirinn gece artmıştır yemek yapmaya dermanım yok bugün dökülüyorum bacım ( keşke yakın olaydık kız . tuğba gördüm derin erdemi Allah yardımscısı olsun sehercim canımm neydiyon bacım 2 bebekle kendinde küçüksün çok zor Allah güç kuvvet versin .ben benim diğer çocuklarınkinide veriyordum bunlarıda gönderdim evde kalabalık yapacağına başkaları yararlansın neyse kahvaltı edicez öptük oğluşumlaa hepiniziii

napim anım valla zor ama yapcak bişi yok şimdi uyuttum onlarıı da mama yedirdim kaşık maması uyudularr anam deli gibiler kaşık kaseye varmadan çıglıgı basıyolar vermicm sanıp çıglık çıglıga aglıyolar.. berkayda acıktım dedi taam oglum vercem kardeşine veri dedi sen hep ardayla bugraya veriosun bana hiç vermiosun dedi yarıda bıraktım ona bişller verdim busefer ... oda haklı tabii..
geçmiş olsun canım snaa dikkat et hastalanma canım ..
yigenin için sevindim canım inş. dahada i olcak halası :) sırtımda acaip agrı var tam sol tarafımda ahada ben çöktüm valla.. :roflol: ne genci bambocugum 24 yaşim ama valla yaşlandım yhaa ruhen gittim :) ben daha kahvaltı yapmadım nerdee bana sıra gelemdi daaha :))) öptüm sizlerii..

ahada geldim ah canım ayşegül valla yakın olaydık ben sana mamalar yapardım ama bu gün bende dökülüyom grip oldumdaaaa
seher kıs veletlerden bana sıra gelmiyoki msn açım neyse ben şimdi portalak yiyom c vitamini belkimfayda eder

slm arkadaşlar ben geldim kimse kalmamış seherin saklambaç oyunu tuttu galibaa. maaşallah enerjiksiniz bu gün yine allah bozmasın neşenizi okurken eğşeniyorum böyle güzel yazılarla. lina nasıl gamzeciim gelince haberdar et bizi de bambucuum şimdide sen mi ateşlendin hemen geçer inş. arkadaşım. biz pnömokok2. doz u bu gün olduk şimdilik iyiyiz inş. ateş huysuzluk yapmaz. ege min ses tellerindeki iltahap azalmış buhara devam dedi dr. sudenazın da doğduğundan beri sol gözü akıyor gözyaşı kanalları ile ilgili bir sorun var sadece masaj yapabiliyorum şu anda başka tedavisi yok. bu kadarcıııık. herkesi öpüyorum saklambaça devam

herkese güzel günler diliyorum.
gamzecim valla sabah kalkar kalkmaz aklıma geldim lina için dua ettim oğlişim de "amin" dedi. inşallah güzel haberlerle gelin. öptük sizi.
seher performans süper valla ruhun mu yaşlandı hadi canım kıpır kıpırsın maşallah. seni icraya vermiş kk haberin olsun.
kezbancım inşallah aşı bi sorun yaratmaz(ki olmaz bişiy yani ateş filan) sudecime de geçmiş olsun ege ye de sevindim iyileşmesine.
seher senin bıdık da atlatmış oh ne güzel bissürü iyi haber. gamzecim seni bekliyoruz.
ben de valiz hazırlıyorum sabahtan beri geberdim valla atta gidicez biz önce kısa bi tatil sona da anneanneciğe.
öpüldünüz

kıslarr ben geldimm 2 gündür giremedim foruma
ay oğlum bi huysuz kılar görmeyinn kucak istiyo habire oyun istiyo beni görmediği zaman ağlıyoolülülülülülü
sehercim oğluşun atlatmış şükür sevindimm öpp benim için ikisinede..Şeniz
havalrda çok soğukk evde bunaldım dışarıda çıkmıyorum oğlum hasta oluır diyee sizdemi benim gibisiniz:çok üzgünüm:

sehercim kuşum 24 yaş küçük tabee benim gibi 32 ye gelince anlarsın :)) sefa canım saol yapmış kadar oldun söylemen yeter canımm anam sende mi hastasın geçmiş olsun yorgunluktan canım yaa kezban canım saol egeye de sudenazada geçmiş olsun benim büyük yiğeniminde gözyaşı kanalları tıkalıydı 15 dakikalık operasyon geçirmişti çok şükür şimdi iyi size operasyon önermediklerine göre inş masajla geçer tatlım. valla kızlar resmen sürünerek yemek yaptım çok kötüyüm evde olan ilaçlardan içtim bende mandaalina yiyim çok öptüm canlarım

zeynepcim demek anneciğine gidiyosun güle güle gidin gelin bi güzell eğlenin canım hazırla hazırla bitmez o valiz bebek valizi büyük olur :)) kübra canım oğlun seni tanıyo artık annesi senle yapışık ikiz olmaya başladıda ondan . canım aynen bizd hep evdeyiz hasta olmasınlar diye başkalrından bulaşmasın grip falan diye gitmiyoduk ama ben eve taşıdım gribi.. olacağa çare yok derler ya öyle işte çok öpüyorum kuzularınızıı :))

selam kızlar ben geldimmmm nasılsınız ne alemdesiniz bakalım herkez gelmiş galiba ama ben pek okuyamıyorum herkezi öpüyorummmmmmmmmmkaydirigubbakcemile

kız tubiş haberi ben verecektim yaaaa.evet kızlar bugün itbariyle 5 haftalık hamişim allahın izniyle.korunuyorduk ama rabbim bir kuzu daha gönderdi.şaşkınlığımızı yeni yeni atıyoruz.aslında ikinciyi erken düşünüyoduk ama bu kadar değildi.olsun hayırlısı böyleymiş.zor olacak biliyorum.çok şükürki annemlerin yanındayım yardım edenim çok.benimde kardeşimle aramda 1 yaş var.anneme mi çekmişim ne?neyse yinede çok güzel bir duygu.hepinizi kocaman öptük.

ya kızlar msn adreslerinizi göndersenize benim özelime be. isteyen tabi valla seher gibi sapık filan deilim. rahatsız etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…