2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derinerdem tebrikleeeeeeer çocukların ikiz gibi büyüyecek zor fakat güzel de hayırlısı olsun arkadaşım ayyyyyyyyy heyecanlandım şimdi

valla bend e göndercektim ama özle kabul etmiyo dedi ben de ilk ark. ekledim baakalım şimdi kabul etcekmii :))) kızlarr şakkaa verin msn lerii zapukluk yok söz:) :roflol:

bana da gönderin msn lerinizi yhaaa .. valla billaa zapuqluq yoqq :)) zeynepcigim valal ben yolluyom ama göndermio özele msj senin bende ark. ekledim belki yollar die:)

canım ebnim açık aslında az önce özel msj geldi çünkü
ilk ark. olarak ekleyin sonra deneyin
ondan da omaya bilir

mrb kızlar, kızım çok huzursuz gaz sancısı uzun süre geçmemişti, tam geçti dedik, bu sefer yine ağlamaya başladı, ağzından salyalar akıyo, her şeyi ağzına götürüyo, galiba diş çıkarmaya başladı, zaten çok az uyuyan bi bebekti,şimdi daha da zor ve az uyuyo. ağrıları için bildiğiniz ilaç var mı?

tekrar hamile kalan arkadaşa Allah kolaylık versin, her şey nasip işte. demek ki acele etti ikinci. ben hayal bile edemezdim. çok zor olmalı, bir bebekle uğraşırken, hamileliğin sıkıntıları da oluyo, gerçekten Allah sabır versin.

derinerdem canım hayırlı olsun ikiz gibi büyüteceksin demek bebişlerini:)))
ay oku oku bitiremedim valla ne çok yazmışsınız ya ZESEZE tatile gidiyomuşsun canım hayırlı tatiller sana MERVEZEYNEPNUR seni hatırlıyorum ama uzun zaman oldu neyse tekrar hoşgeldin canım
SEHREB bebişin iyileşmiş çok sevindim benimkinin öksürüğü hala tam olarak geçmedi.,
ay unuttum diğer annişlere ne yazacagımı ne olur kusura bakmayın bi yandan da temizlik yapmaya çalışıyorum da öptüm herkesi ve bebişleri

derinerdem valla bende sen ver isterdim ama 2009* annelerine ilk yazacagına sende buraya yazsaydın gı bacım okuyunca heyecandan hemen buraya yazmışım benim suçum degil parmaklarımın suçu o kadar dedim kız kendi haberini kendi versin diye ama dinleyen yokki öptüm muuuuuuuuuuccccccccck herkesi öptüm bakalım kimler eklemiş beni msn yi açayıım bakayım bu arad adresim ertuğ profilini göster deyin ordaki sayfada ekleyin ekleyin ekleyin arkadaşınızııııııııııı ekleyin hihihi kuduruklum üstümde bu gün yahuuuuuuuuuu enerji doluyum bu gün

ne güzel valla tuğbacığım benimde bütün yorgunluğum üzeremde bugün
ertuğcuk ne yapıyo iyimi annesi öp benim yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…