2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cyıldızcım canım sağolasın.ikiz gibi olacaklar hayırlısıyla.zaten benim ilk bebişlerim ikizdi.onlar için hazırlıklıydık ama malesef kaybetmiştik.rabbim yerlerini dolduracak inş.

teşekkürler canım.biliyorum zor olacak ama dediğin gibi nasip işte.ama çok şükür hamileliğim koay geçmişti benim.hatta inanırmısın bir ay önce demet şeneri gördüğümde hamileliğimi özledim demiştim.çok yürekten demişim ne.

derinerdem canım valla bende oğluma hamile kalmadan önce bebek özlediğimi hissetmiştim. hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce tv de yeni doğmuş bebek gördük. dedim bizimde olsa yine böyle o kadar tatlıydı ki. ertesi günde öğrendim :)) Allah önceden hissettiriyo . canım Allah bi kolaylığını verecektir . gözün aydınn ....

öptüüüm toprak seni yiyenimi ve yoldaki yiyenimi .banucum babanesinde şimdi canım.bu yaptığım bitkisel karışım çok iyi geldi delikız çok sagol hayatım.arzucum vreyim kız dün bakım yaptım ya kendimi bir güzel hissettim sabah kalkınca ondan heee

Mrb kızlar ve miniklerim,elvin’im daha uyanmadı gece gene 4.5a doğru uyudu.dün akşam bebeğini kaybeden arkadaşıma oturmaya gittik.hala ağlıyo evine gidemedi annesinde.dün hastaneden tel gelmiş otopsi sonuçlanmak üzereymiş,bebeğin defni için karar vermeleri istenmiş,bugün eşi gidip konuşacak.
Yarın da annemin 52si babam para ayarladı temizlik var evde şimdi.sabah erken kalktım o yüzden.önceden annem otururdu kahvaltıda temizlikçi Gülbahar teyze ile bugün ben oturdum,kötü oldum zaten hep öleyim geceleri elvin’i salladığımda tutamıyorum kendimi yalnızım ya bi de ağlıyorum offf…
Nermin’cim cnm ben nete sonradan giremedim numaranı şimdi alabiliyorum cnm,geliriz inşallah cnmcım.cmrts işin yoksa gelsene tuğba da gelecek ne güzel çene yaparız üçümüz.
Öznurcum cnm fitil yapabilirsin zararı olmaz cnm.geçmiş olsun kuzuma
Mervecim cnm nslsnz kuzu nsl?neler yapıyosun?hayırlı teskereler olsun eşine inş cnm.KALGEL diye bi jel var cnm biz ondan aldık dişetlerine sürülüyo.
AAA derinerdem de mi hamile?cnmmm hayırlısı olsun nasıl oldu yahu?aymu gibisin desene sende.sağlıkla al kucağına cnmcım yeni gelecek miniğimizi de :)
Revacım cnm hayırlısı olsun inş sağlıkla gelsin bebeğin cnm
sefacım cnm geçmiş olsun aman dikkat et tatlım zeynep’e geçmesin.tuğbadan benim adresimi de al ekle cnm
seher’cim buğra’nın iyileşmesine çok sevindim cnm maşallah oğluma
Baharcım cnm iyi olmaya çalışıyoruz,elvin hiç durmuyor her an tepemde olacak zilli,şimdi de zor yazıyorum,eşine inşallah iyi yer çıkar cnm görevde öptüm sizi
Simayyhancım ben de arkadaşımın köyüne annesine yolluyorum.orada doğum yapmış ihtiyacı olan bir aile var da
Bamboocum cnm geçmiş olsun tatlım
Kezboşum geçmiş olsun kuzularıma öp benim için
Zeynepcim nereye gidiyosunuz?ohh inş iyi gelir değişiklik cnm ne güsel patitisimiz gezecek:)
Cyıldızcım kolay gelsin cnm çok yorma kendini
Ay sabhtan beri okuyorum,cvp yazıcam anca elvin hn fırsat verdi:)
diğer annelerim sizleri de öpüyorummmm

banucugum ekledim canım msn ni ama açık deilsin sanırsam :)
evet ark. atlattık hasttalıgı şükür... yıldızcıgım inş. sizde atlatırsınız canım öpüyorum bebişini...allahım kimseye hastalık zeval vermesin... inş... amin...
tugbaa yhaaa ben bulamadım msn ni nirdeeeeee :))) ayşegül bende istiom msn ni :)))

derinerdemcigim :)) canım hayırlısı olsun ikiz gibi olcak tıplı ben :)) çok güzel olcak ama zorda olcak .. allah yardımcın olsun cnm hereşeyin hayırlısı .. öptm canım..

canım özele attım msj sehercim ekle ok.bamboo kız özelime sende yazsana msn adresini ben görmedim seni hepinizi öptüm nihancım canım allah mekanını cennet etsin canım benim bu arda cumaqdan da gelebiliriz hatta ben sizdede kalabilirim tasbi müsait olursan şimdi konuşucaz iyice haber veririm ok vcanım

bamboo,seher ,kezbancay,elvin ,tuğba toprağım ve adını gezinirken unuttuğum arkadaşlarım.çok sağolun.gerçekten morale o kadar çok ihtiyacımız oluyoki.

ne demek topragım yiyecek ekmegi varmış kuzunun demekki saglıkla kucagına almayı nasip eylesin rabbim inş.

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün pnömokok ve karma aşımız vardı onları olduk geldik.Henüz bir problem yok sadece uyumak istemiyor Nevinnaz normalde bu saatlerde uyumuş olurdu.Bakalım,inşallah bir problem çıkmaz...
Paramparça okuyorum bizim cimcimeden dolayı o yüzden aklımda bişi kalmıyor,artık kaldığı kadar ...
Sefa,geçmiş olsun.Yorgunluktan olmuştur bol c vitamini ile kurtarırsın durumu bence..
Bamboo çok sevindim yeğeninin durumunun iyileşmesine,umarım hiçbirşeyi kalmaz bebişinizin...
Tuğba enerjin daim olsun canım..
Seher senin miniklerede maaşallah atlatmışlar hastalıklarını ohh ne güzel...
Derinerdem,hayırlı hayırlı kucağına alırsın inşallah bebeğini.Çok yorma bari kendini anniş adayı olmak yeni anne iken çok dikkat gerektirir bence..
Gamze den bir haber yok sanırım Lina nın kan alımı nasıl geçti acaba?...
Zeynep sana iyi tatiller,Çağan anneanneyle buluşacak sende annenle ohh ne güzel.iyi yolculuklar size..
Reva sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah canım..
Nihan dün mesajı almadığını anladım canım ,ben mesajı yazdım ama benim mesaj kutumda bir problem vardı onunla uğraştım geç geldi sanırım sana.Neyse tel.olsun sende inşallah mümkün zamanda görüşürüz.Arkadaşın içinde ne zordur allahım sabır versin onlara...C.tesi ağbimlere gitme ihtimalimiz var Tarabya ya bakalım canım hafta sonuna kadar belli olur.Aslında çok istiyorum görüşmeyide kısmet..Buarada allah kabul etsin anneciğinin 52.duaları yanında olsun canım.İyiki Elvin var değilmi...

nihancıgım canım allahım allahım annein mekanını cennet eyleisn .. topragı bol olsun canım inş.. allahım kabul etsin şimdiden canım .. öpüyorum seni allahıms abır versin bitanem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…