Mrb kızlar ve miniklerim,elvin’im daha uyanmadı gece gene 4.5a doğru uyudu.dün akşam bebeğini kaybeden arkadaşıma oturmaya gittik.hala ağlıyo
evine gidemedi annesinde.dün hastaneden tel gelmiş otopsi sonuçlanmak üzereymiş,bebeğin defni için karar vermeleri istenmiş,bugün eşi gidip konuşacak.
Yarın da annemin 52si
babam para ayarladı temizlik var evde şimdi.sabah erken kalktım o yüzden.önceden annem otururdu kahvaltıda temizlikçi Gülbahar teyze ile bugün ben oturdum,kötü oldum
zaten hep öleyim geceleri elvin’i salladığımda tutamıyorum kendimi yalnızım ya bi de ağlıyorum
offf…
Nermin’cim cnm ben nete sonradan giremedim numaranı şimdi alabiliyorum cnm,geliriz inşallah cnmcım.cmrts işin yoksa gelsene tuğba da gelecek ne güzel çene yaparız üçümüz.
Öznurcum cnm fitil yapabilirsin zararı olmaz cnm.geçmiş olsun kuzuma
Mervecim cnm nslsnz kuzu nsl?neler yapıyosun?hayırlı teskereler olsun eşine inş cnm.KALGEL diye bi jel var cnm biz ondan aldık dişetlerine sürülüyo.
AAA derinerdem de mi hamile?cnmmm hayırlısı olsun nasıl oldu yahu?aymu gibisin desene sende.sağlıkla al kucağına cnmcım yeni gelecek miniğimizi de :)
Revacım cnm hayırlısı olsun inş sağlıkla gelsin bebeğin cnm
sefacım cnm geçmiş olsun aman dikkat et tatlım zeynep’e geçmesin.tuğbadan benim adresimi de al ekle cnm
seher’cim buğra’nın iyileşmesine çok sevindim cnm maşallah oğluma
Baharcım cnm iyi olmaya çalışıyoruz,elvin hiç durmuyor her an tepemde olacak zilli,şimdi de zor yazıyorum,eşine inşallah iyi yer çıkar cnm görevde öptüm sizi
Simayyhancım ben de arkadaşımın köyüne annesine yolluyorum.orada doğum yapmış ihtiyacı olan bir aile var da
Bamboocum cnm geçmiş olsun tatlım
Kezboşum geçmiş olsun kuzularıma öp benim için
Zeynepcim nereye gidiyosunuz?ohh inş iyi gelir değişiklik cnm ne güsel patitisimiz gezecek:)
Cyıldızcım kolay gelsin cnm çok yorma kendini
Ay sabhtan beri okuyorum,cvp yazıcam anca elvin hn fırsat verdi:)
diğer annelerim sizleri de öpüyorummmm