2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne gü<el arzu işte kendi kendine uyuyo :) keşke benimkilerde uyusa off off :) ama kızzıma laf yok çok şker vala bak yemin veriom havalar ii olsun arabayı alınca gelcem oraya.. herifide bi gece kandırırım :roflol:

keşke gelebilsennn bunu cok isterim herzamanda beklerimmmm ama sanırım daha cok beklicemmmmmm:1no2: bu arada 3 bebekle kocanı zor kandırırsın adam birdaha yaklaşmaz sana :roflol::roflol: canım çok sıkılıyo yanlız kalmaktan uf herkezi bekliyorum gelinnnnnnnn valllla cıkın cıkın gelindelikafaduldendelikafadulden

bamboo,seher ,kezbancay,elvin ,tuğba toprağım ve adını gezinirken unuttuğum arkadaşlarım.çok sağolun.gerçekten morale o kadar çok ihtiyacımız oluyoki.

inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. bizlerde sayende tazelemiş oluruz bebişlerimizi beklerken yaşadığımız heyecanları

arkadaşlar banu kimdi ben birini ekledim ama tuğba ya özelden msn mi atmıştım yanlış mı hatırlıyorum

Seher aşıya gittik o yüzden geç girdim.Eve gelincede koşturmaca girdim siteye ama yetişemedim canım yaa...Sağol valla hanımefendi uyandı ve sürekli ilgi istiyor..

Herkez birbirinin msn nini alıyor sanırım,bende alayımda nereden kimden alınacak anlamadım.Komite başı kim acaba?:)))Kezban İyi akşamlar...

SELAM GÜZEL ANNELER ÖNCELİKLE SİZİ VE MELEKLERİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM....​

ya nete fazla giremedim evde çok iş var onları bitirmeye çalışıyorum.. çamaşır, ütü, bulaşık, temizlik amannn kısaca herşey birikmiş.anca bitti. :1shok:

Derinerdem tatlım hayırlı olsun inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına aceleci kıs seni kaydirigubbakcemile3

Nihan'cım ben Kartal'da oturuyorum biras önce Tuğba'la da konuştuk siz çok uzaksınız tühhhh ya bahara gelcem ama size kaydirigubbakcemile5 :1closedeyes:
Seher'cim çok geçmiş olsun tatlım bıdığın atlatmış çok sevindim.

Gamze'cim nerdesin tatlım merak ettim seni haberlerini bekliom .
Kübra nerelerdesin bacım sen öpt çok
Merve hoşgeldin tatlım hihoyyyt

Asi, Nerde , Kezban, Cyıldız, Ecenas, Simayhan, Bahar, Bamboo nasılsınız kıslarrr ??? muckkkkkk muckkkkkkk hihoyyythihoyyyt

BUNLARDA HEPİNİZE a.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar valla az çocukların hepsi uyudu bend uzanmıştım resmen sızmışım kalkıncada salak gibi oldum . derinerdem canım gelsin iki tane ne güzel yaş farklarıda çok az olsun be anam az zor olur ama kısmet dimi canları sağolsunda .... kezbancım canı9m nasılsın ... neriman canım geçmiş olsun kuzuna ..öpüyorum kolay gelsin . öznurcum bende seni ve kuzunu öpüyorum .. tuğbaa ben sana niyee mesaj gönderemiyorum kapalı yazıyo canımcımm sen bana özelden yazz seher sende yaz canım eklerim .. gamze girmemiş hala inş kolay geçmiştir.. nihancım canım senin kız geceyi gündüzü karıştırdı bi de anneciğinin mevlidi varmış zor olmuştur senin için senin kız tuğba annesi gibi gececi :))) anneciğininde mekanı cennet olsun canım .. kızlar ben kaçıyorum oğluşum mama bekliyoo

kıss bamboo bende sızmak istiyorum ama sızmak için ne zaman var ne yer yaw bu arada adın ne bacım adınla hitap edim. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öznurcum bende pendikteyimm eylülü öptüm
derinderenn hayırlı olsun canımm ikisi bi büyür.
mervezeynepnur canımm sen nerelerdeisnn bnede snei merak ediyorumm...prenses nasıll öp benim için.
bebeğimveben(elif)oda görünmüyor unuttularmı yoksa biziii
diğer güzel anneler hepinizi ve kuzularınızı öptümm

walla ayşegül'cüm bu bıdıklardan fırsat kalmıyor hiçbişeye şimdi ayağımda salladım uyudu yerine yatırdım 5 dk sonra gittimki bana gülüyor sanki marifet yapmış bide gülücükler atıyor hey allah'ım alem kız yawww başımı döndürdü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iyi akşamlar bizim aşıdan sonra ege hiç durmadı şimdi uyuyorlar ikiside ben de size iyi geceler demek istedim.bamboocuum miniklerle uğraşıyordum sen de oğluşunu uyutuyorsun galibaa iyi uykular prensine ve sana
nihancıım yeni okudum yazını kusuruma bakma anneciğin nur içinde yatsın dualarımız ruhuna değsin.
kuzucuğumu öpüyorum umarım bu gece uyur annesini yormaz
öznur arkadaşım yukarıda hepimizin ismini sırayla yazmış çok hoşuma gitti.kopyalayacaktım(malum unutuyorum) anlaşılır diye yapmadım hepinize iyi geceler öptmmmmmm

UYARI

kızlar aranızda calpol kullananlar var yazılarınızda görmüştüm. bi arkadaşım bana bu ilacın toplatıldığını söylemişti bende hiç kullanmadan çöpe atmıştım. şimdi netten araştırdım bide siz okuyun ama başka bi çeşidimi onu bilmiyorum. uyarim dedim nıght falan dio ben kullanmadığım için bilmiyorum.

İngiltere&#8217;de toplatılan Calpol, Türkiye&#8217;de satılmıyor
Geçtiğimiz hafta gazetelerde yayınlanan &#8220;Bu ilaçları çocuğunuza vermeyin&#8221; başlıklı haber ortalığı karıştırdı. Zira ilaçlardan biri olan Calpol, biz annelerin çocuklarımıza su gibi verdiği türden bir ağrı kesici, ateş düşürücüdür. Defne ve Ege bebekliklerinden beri bu ilacı tüketir. Haber şöyleydi: &#8220;İngiltere, aralarında Benylin ve Calpol gibi çok satan ilaçların da bulunduğu iki yaşın altındaki çocuklara verilen 100'den fazla öksürük ve soğuk algınlığı ilacını yan etkileri nedeniyle piyasadan çekme kararı aldı.&#8221; Daily Mail gazetesinin haberine göre, İlaç Komisyonu ülkede 5 çocuğun ölmesi ve 100'den fazla ilaca bağlı yan etkinin görülmesi üzerine böyle bir karar aldı. İlaçlarda kullanılan 12 maddeye dikkat çeken yetkililer, ailelere de bebekleri için parasetamol veya ibuprofen gibi ateş düşürücüler kullanmalarını tavsiye etti.&#8221;
Calpol&#8217;ün açıklaması: &#8220;İngiltere İlaç Komisyonu tarafından yapılan değerlendirmede prospektüs güncellenmesi talep edilen ürünler arasında bulunan Calpol Night&#8217;ın Türkiye&#8217;de satışı bulunmamaktadır. Calpol Night&#8217;ın formülü, Türkiye&#8217;deki ruhsatlı ve sadece parasetamol içeren Calpol&#8217;den farklıdır. Basında yer alan bu yanlış bilgilendirme hem anne-babalarda gereksiz bir paniğe, hem de tedavileri süren çocukların tedavilerinin yarıda kalmasına neden olmuştur. Türkiye&#8217;de 1991 yılından beri T.C. Sağlık Bakanlığı onayı ile kullanılan &#8216;Calpol&#8217;, &#8216;Calpol 6 Plus&#8217;, &#8216;Calpol tablet&#8217;in etken maddesi, İngiltere ilaç komisyonun önerdiği gibi parasetamoldür ve kesinlikle haberlerde bahsi geçen etken maddeleri içermemektedir.&#8221;

tşk. ederim kezbancım öpüyorum meleğini ve seni.. tuğba sorma şimdi babasına devrettim o ilgileniyor yorulsun biraz tekrar sallıcam.

Nihan cnm görmedim yazıları pek okuyamadım. Allah annenin mekanını cennet etsin. Nur içinde yatırsın. şimdi 3 kulhuvallah bi elham okudum ruhuna gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…