öznurcum pendik aydostayımmm
hehehe bende pendikteyim:)
valla ne güzel olur bana uyar görüşelim:)bende aydınlı yolu cd.oturuyorum canım biliomusun?bu taraftada çok arkadaşlar varr bigün buluşsak olur aslında havalar düzelsinn biraz daha büyüsünler..canım sen nerdeysin pendikte
arzu,seher,aslı,öznur sen daha varmı unuttuğum yakınız hepdelikafadulden
tekrar tekrar geçmiş olsun canım.allahım linamıza sağlık mutluluk ve çok güzel bir yaşam nasip etsin.sıkma canını sen annesi geçer o morluklarda önemli olan kan am-lınmasıydı.ameliyat ocağın 5 ne demi canım.umarım çok başarılı bir ameliyat olur.linamız en kısa zamanda sağlığına kavuşur.bu arada canım bebeğin cinsiyeti kız eğer gönderme imkanın varsa çok mutlu olurum ikimizde güzel birşeye vesile olmuş oluruz.linayı öp benim için canım.:1hug:Canım arkadaşlarım hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Sizlerinde duaları sayesinde kızım fazla acı çekmeden geçirdi günü. Normalinde 1 saatte alınamayan kanı bebek hemşiresi tarafından yarım saatte alındı. Buna bile şükrediyorum düşünün. Canım meleğimin kolları ve ayakları mosmor, bütün kıyafetleri kan içindeydi. Eve gelince hastaneye giden herşeyi yıkadım, Lina da dahil :)) Canım kızım yorgun düştü ve uyudu eve gelince. Kan alındıktan sonra ekg ve röntgen kolay geçti zaten. Önemli olan kandı. Kolları çok kötü morarmış ve iğne giren yerler yara olmuş korkuyorum dokunmaya canını yakacağım diye. Canım yaa eve geldik hemen unuttu gülücükler attı anneciğine. Öyle yorulmuşki ağlamaktan yine uyuyor şu anda. Allah razı olsun hepinizden.
Nihancım canım benim Allah sabırlar versin canım. Anneciğinin 52 siymiş. Nur içinde yatsın canım.
Derinerdem canım hayırlı olsun hamileliğin. Bir bakıma iyi aslında birlikte büyürler bebişlerin.
Simaycım ihtiyacı olan ailenin bebeğinin cinsiyeti nedir acaba? Kızsa bende Linanın kıyafetlerinden yollamak isterim. Ayrıca bebek telsizleri yoksa o bile fazla var onuda yollayabilirim. Öğrenirsen sevinirim canım.
Kezbancım bende 3 ay çektim Lina nın göz pınarı tıkanıklığını. Göz doktoru ameliyata kadar açılmazsa ben açarım demişti. Bebeklerin 1 yaşına kadar açılmayabilirmiş. Düzenli masaj yap tatlım, ben öyle geçirdim inanki. Fakat biraz bastırarak yapmak gerekiyormuş. Göz doktoru bebek rahatsız olmalı olmazsa seviyosun demektir hiç işe yaramaz demişti. İstersen masajı biraz bastırarak yap canım.
Ya aslında okudum hepsini hızlı hızlı ama hiç aklımda kalmadı canlarım yaa başka unuttuğum bişeyler varsa kusura bakmayın artık. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?