2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn..
bembeyaz ve karlı bir günnnnnnn.hava çok soğukkkkkkkkkk:)
bebişleri üşütmeyin sakınn..
bundan sonra eve kapanıcaz heralde bebişlerle bu havada dışarı çıkmak zor olucakkk
nasılsınız arkadaşlarr...dün oğlumu çocuk alerji uzmanına profesöre götürdümm..inek sütüne yada yumurtaya alerjisi olabilirmişş..kan testi mi yaptırayım diyet mi yaparsın dedi.bende erene daha önce kan tahlili yaptırmıştım çok ağlamıştı resmen morardı çocuk tahlil yaptırmayı kabul etmedimm.şimdii diyet yapıcam 15 gün bakalım geçicekmi süt ve süt ürünlerii ve yumurtadan yapılan herşey(makarna vs)herşey yasak .....aman ii olsun oluşumda aç kalmaya razıyım ..ne yicem dedim dr et,sebze ve meyve dediii.cokacimcoook.... akşam da alerjimiz azdı ağlamaktan gözlerim şiştiii.kendiimi ii hissetmiyorumm.allahım ek gıdalara nasıl geçicez biz ya.inşlhh en kısa zaman da anlaşılır neye alerjisi olduğufenotral diye bi şurup kullanıcaz ..uyku yaparmış odaa(kızlar dua edin oğlumaa lütfeenn :Saruboceq:buna çok ihtiyacımız varr

günaydın cnm arkadaşlarım günaydın minik prens ve prenseslerim
gamzeciim geçmişolsun yine zor atlatmışsınız tatlım yaa bunada şükür demişsinya içimi acıttın yavrum canı çook yandı yine. inşallah ameliyat hayırlısıyla geçer bir dahada kan aldırmak zorunda kalmaz kuzucuum
simayham tamamdır cnmcıım ekledim
trend sen buralardamısın kaan nasıl* öpüyorum onu
calpolü bende dr a sordum öyle bir şey yok farklı ilaç firmaları söylenti yayıyor kesinlikle calpol kullan dedi artık allaha emanet kuzularımız
kızlar dün neri ile konuştum uzun süre görmemiştim o kadar özlemişim ki arkadaşımı aaaah aaaah. güzel kızının yıldönümünde çok güzel bir taş yaptırmış meleğine. şimdi yaren meleğinin kendilerine kardeş göndermelerini bekliyor kısmetse enkısa zamanda neriyide aramızda görürüz inş.inşallah ikizi olur arkadaşımın bunu yazdım çünkü dualarınız sayesinde ben meleklerime sağ salim kavuştum şimdi neri teyzemiz için dua ediyoruz
benimkiler uyudu ben kahvaltı yapıcaam öpüyorum sizleri

canımmm geçmişolsun inşallah kısa sürede allerji yapan yiyecek bulunur da oğluşun da rahatlar.annelik böyle bişii yavrunun canı yanmasın diye fedakarlık ediliyor . ağustos annelerinin hamileliği çok zorlu geçti bebişlerimiz de öyle büyüyecek galiba:çok üzgünüm:

[ı]herkese günaydın kızlar .bebişlerimiz nasıllar bakalım.dün kızıma elma sıktım pek sevmedi sanırım.zorla 4,5 çay kaşığı içirdim ama midesi bulandı sonra. Bugün babamıza mama aldırcam varmı tavsiyeleriniz kızlar.artık sütüm yetmiyo mama takviyesi yapmam lazım.bu arada grip olucam sanırım bogazim feci halde yanıyo.inş.kızıma geçirmem.havalarda soğuk burda zaten .iyice bunadım artık işten güçten yaz gelsede bir tatile çıksak.nyse kızlar bebişleri ve sizi öpüyorum.[/ı]

tuğbacım canım kuzu yine uyumamış iki kardeş anlaşıyolar ben diyim:)
gamzecim biraz zor olmuş ama şükür atlattı inşallah ameliyatınıda kolayca atlatacak annesi öpüyorum meleğini
kezbancım canı günaydın afiyet olsun bende oğlumu kızımı doyurdum şimdi bende edicem kahvaltı öpüyorum sizi
nurcan canım benimde yumurtaya alerjim varmış hemen kıpkırmızı olurdun diyo annem ama 3 yaşından sonra geçmiş ek gıdaları problem etme. çok öpüyorum bebeğinii
sefa kuşum nerdesin bugün yoksun zeynepciğimii öpüyorum
kızlarr herkese günaydın kahvaltı edicemmm

selamkıslar
evet bu gün yoktum sabah soluğu dr da aldık bütün gece uyumadık çığlık çığlığa geçirdik şimdi geldik dr dan kıızımhem bopğaz hemde kulak enf. geçiriomuş aşıdan sonra çıldırdık düzenmüzen kalmadı neyse biras evi toplayıpbişeyler atıştırmayı düşünüyorum cadıyı zor uyuttum

günaydın kızlar banada iyi uykular gece 4 de uyudu sıpam sabah 7 de kalktı şimdi zorla uyutum bnde ittim yatayım yoksa tırlatcm öptüm herkesi bekçi yorgun buğüüüüüüüüüüün

günaydınnnnnnnn süper bi hava var dışardaaaa karlar lapa lapa düşüyorrrrrrr bende kuzumla izliyorummmmm sizler ne alemdesiniz artık sokagada cıkamıycazzz yaaa

günaydınnnnnnnn süper bi hava var dışardaaaa karlar lapa lapa düşüyorrrrrrr bende kuzumla izliyorummmmm sizler ne alemdesiniz artık sokagada cıkamıycazzz yaaa
[ı]burdada aynı canım kar yağıyo ama yağmurla karışık.sıkıcı bir hava yanı.iyice bunaldım.haftasonu iyi olursa kızımla çıkmayı düşünüyorum gezmeye.[/ı]

günaydınnnnnnnnn canım arkadaşlarım bacularım :)) demek bu gece tubişş uyumadııı eee okadar içersen nescafeyii çayıı oglunda senii yalnız bırakmaz :)))
Gamzecigim canım çok sevindim herşeyin ii geçemsin allahım biradaha böyle birşey yaşatmaz inş. kimseyii hastane köşelerine düşürmesin... annelik çok zor çookkk...
banucugm canım demek sen,n cimcime seçmelere başladıı bunlar şimdiden böle yaparsa iler de napcaz yemek konularını bilmem :))
sefacıgım canım geçmiş olsun .. inş. igleşir kuzun .. kızlarr hep bu aşı yüzünden mi oluyo valla beni sardı bi panik.. benide bugün aşım avra ama araba yok ahava kötü gidemicem sanırım .. eşim araba alırsa gidicem bakalım .. olmassa haftaya giderim .. burası çok kötüü acaip sulu kar ve fırtına var ... bıııııııııııııııııııırrrrrrrrr:)))
arzucugum canım ooohhhhhhhhhhhhhh cimcimemle kar sefası yapıosunzu demek bu onların ilk karı ama hala dogru kar yok meydanda yhhaaa... öp zillimi benim yerime ...
nihancıgım canım keisn sen şimdii hazırlıklarla ugraşıyosundur canım allahım annenni nur içinde yatırsın canım allahım her ne duan varsa kabul etsin canım .. allahım büyük sabır versin canım...
nurcancıgım demek alerji nedeni araştırılıyo inş .. süt yüzünden deildir canım .. geçmiş olsun canım...
bende bişler yiyim kızlar öpüyorum sizleri kezbancıgım ayşegülcügüm .. zeynepcigm ögecigim .. ve tüm arkadaşlarımı ismi aklıma gelmeyen şuan :) kızlar valla malumm bunadım ben... :roflol:

Gamzeciğim canım sonuçlar ne zaman çıkacak. çıkınca bizide bilgilendirirsin ok canım,

ayyyy bu ne soğuk bi gün HERKESE GÜNAYDIN...........

uykusuzluktan ölüyorum Eylül bu gece hiç uyum adı yarım saatte bi kalktı en sonunda sabaha karşı fitili verdim. mamada yemiyor aşıdanmı oldu gene anlamadım.
neyse ben yatar bacılar hepinizi öpt.

valla ne güzel olur bana uyar görüşelim:)bende aydınlı yolu cd.oturuyorum canım biliomusun?

biliyorum canımm..buluşuruz inş:içelim:

kıslar günaydın
bebişlerimiz ilk defa kar görüyolar dışarsı çok soğuk çıkamicaz artık gezmelerebizde oğlumla izliyoruz dışarıyıı..
nurcancım geçmiş olsun canım..

ya kızlar ya yarım saat önce kalktık çığlık çığlığa zor suusturdum ya bu karma aşıda ne var ya tam düzene giriyo hop bidaha karma aşı valla trlatcam beeeeeeeeen nurcanım geçmiş olsun canım biran önce bulunur sonuç inş.ne karı kızlar ya burda bişe yok biraz soğuk o kadar ya banucum gez tabi hava güzel olursa bunalıyoruz malum kız seher iyiki içmişim şimdi tekar yapcam koca bir kupa başımçatlıyo agrı kesici içmek istemiyorum ama içcem migrenim tutacak bu uykusuzluktan oda tutarsa oh degmeyin bana durumları çok zor allahım yardım et .sefacım canım geçmiş olsun canım ya.nihancım allah kabul etsin canım benim mekanı cennet olsun gerçi zaten cennetten izliyo şuan duasını üzülme hep senin yanında annecin kurabiyemin anneannesi onu hep kokluyo ve yanında öptüüüm bagırıyo yine ya evde insanda olsa senden başkasına gitmiyosa çok zoooooooooooooooooor bişe degişmiyo öptüüüüm

tubacım dün akşam msn den çıkmak zorunda kaldım benim yaramaz oğluşum bi türlü uyuyamadıı zorla uyuttummkafamçokkarıştı

Günaydın kızlar, karlı birgün. Dışarıda lapa lapa kar yağıyor. Bende bugün sonuçları almaya hastaneye gidicem ayyy kalın giyineyim donarım valla.
Öznurcum Lina nın gözleri açık bakarken sağ göz kapağı tam açılmıyor yani düşüklük var. Bu da gözbebeğini kapattığı için bazen kafasını kaldırıp bana bakmaya çalışıyor ama bir süre sonra böylede bakmaya çalışmaz, nasılsa diğeriyle tam görüyorum bunu boşver dermiş bakmamaya başlarmı. Yani senin söylediğinle hiç alakası yok canım. Bak resmini koymaya çalıştım inşallah becermişimdir.

Simaycım canım sana mesaj attım özele. Gelincede haber veririm canım sonuçları. Öpüyorum.
Nurcan canım çok geçmiş olsun canım yaa aslında biraz kan verebilseydin ne olduğunu tam olarak anlayabiliyorlar. Benim allerjimi kanla bulmuşlardı canım. Umarım bir an önce atlatırsınız.
Sefacım sizede geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm. Minnoşumu öp benim için.
Arkadaşlarım hepinizi öpüyorum kuzularınızla :)))

kıslar buarada bugün doğumdan sonra 3.adetimi oldum ayıptır sölemesiiikaydirigubbakcemile3doğumda sonra adetim düzene girdii daha önce 2 ayda bir olurdumm:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…