canım banu benim ekledim seni kabul ederisin ok öptüm canım:1hug:arkadaşlar banu kimdi ben birini ekledim ama tuğba ya özelden msn mi atmıştım yanlış mı hatırlıyorum
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn..
bembeyaz ve karlı bir günnnnnnn.hava çok soğukkkkkkkkkk:)
bebişleri üşütmeyin sakınn..
bundan sonra eve kapanıcaz heralde bebişlerle bu havada dışarı çıkmak zor olucakkk
nasılsınız arkadaşlarr...dün oğlumu çocuk alerji uzmanına profesöre götürdümm..inek sütüne yada yumurtaya alerjisi olabilirmişş..kan testi mi yaptırayım diyet mi yaparsın dedi.bende erene daha önce kan tahlili yaptırmıştım çok ağlamıştı resmen morardı çocuk tahlil yaptırmayı kabul etmedimm.şimdii diyet yapıcam 15 gün bakalım geçicekmi süt ve süt ürünlerii ve yumurtadan yapılan herşey(makarna vs)herşey yasak .....aman ii olsun oluşumda aç kalmaya razıyım ..ne yicem dedim dr et,sebze ve meyve dediii.cokacimcoook....akşam da alerjimiz azdı ağlamaktan gözlerim şiştiii.kendiimi ii hissetmiyorumm.allahım ek gıdalara nasıl geçicez biz ya.inşlhh en kısa zaman da anlaşılır neye alerjisi olduğu fenotral diye bi şurup kullanıcaz ..uyku yaparmış odaa (kızlar dua edin oğlumaa lütfeenn :Saruboceq:buna çok ihtiyacımız varr
[ı]burdada aynı canım kar yağıyo ama yağmurla karışık.sıkıcı bir hava yanı.iyice bunaldım.haftasonu iyi olursa kızımla çıkmayı düşünüyorum gezmeye.[/ı]günaydınnnnnnnn süper bi hava var dışardaaaa karlar lapa lapa düşüyorrrrrrr bende kuzumla izliyorummmmm sizler ne alemdesiniz artık sokagada cıkamıycazzz yaaa
valla ne güzel olur bana uyar görüşelim:)bende aydınlı yolu cd.oturuyorum canım biliomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?