Resmi koymayı becermişim valla, aferim bana :)) İşte kızım böyle bakıyor canım. Bazen o göz kapağınıda güzel açıyor hiç belli olmuyor düşüklük ama genelde böyle işte bu yüzden bir an önce olsun ameliyatını, büyüdükçe daha zor olur.
gamzecim özeline msj attım canım okursun okgünaydın kızlar, karlı birgün. Dışarıda lapa lapa kar yağıyor. Bende bugün sonuçları almaya hastaneye gidicem ayyy kalın giyineyim donarım valla.
öznurcum lina nın gözleri açık bakarken sağ göz kapağı tam açılmıyor yani düşüklük var. Bu da gözbebeğini kapattığı için bazen kafasını kaldırıp bana bakmaya çalışıyor ama bir süre sonra böylede bakmaya çalışmaz, nasılsa diğeriyle tam görüyorum bunu boşver dermiş bakmamaya başlarmı. Yani senin söylediğinle hiç alakası yok canım. Bak resmini koymaya çalıştım inşallah becermişimdir.
[ımg]http://img117.imageshack.us/img117/9408/pict0163kr6.th.jpg[/ımg]
simaycım canım sana mesaj attım özele. Gelincede haber veririm canım sonuçları. öpüyorum.
Nurcan canım çok geçmiş olsun canım yaa aslında biraz kan verebilseydin ne olduğunu tam olarak anlayabiliyorlar. Benim allerjimi kanla bulmuşlardı canım. Umarım bir an önce atlatırsınız.
Sefacım sizede geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm. Minnoşumu öp benim için.
Arkadaşlarım hepinizi öpüyorum kuzularınızla :)))
yaw ceren nerdesin bacım sen. evet ya siz İzmir'de karı zor görürsünüz annemle konuştum akşam onlarda Maramaris'te buralar çok iyi diyo bende yazı iple çekiyorum Allah kısmet ederse tatil yapcaz kızımla denize sokcam onu cup cup cup kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar, karlı birgün. Dışarıda lapa lapa kar yağıyor. Bende bugün sonuçları almaya hastaneye gidicem ayyy kalın giyineyim donarım valla.
Öznurcum Lina nın gözleri açık bakarken sağ göz kapağı tam açılmıyor yani düşüklük var. Bu da gözbebeğini kapattığı için bazen kafasını kaldırıp bana bakmaya çalışıyor ama bir süre sonra böylede bakmaya çalışmaz, nasılsa diğeriyle tam görüyorum bunu boşver dermiş bakmamaya başlarmı. Yani senin söylediğinle hiç alakası yok canım. Bak resmini koymaya çalıştım inşallah becermişimdir.
Simaycım canım sana mesaj attım özele. Gelincede haber veririm canım sonuçları. Öpüyorum.
Nurcan canım çok geçmiş olsun canım yaa aslında biraz kan verebilseydin ne olduğunu tam olarak anlayabiliyorlar. Benim allerjimi kanla bulmuşlardı canım. Umarım bir an önce atlatırsınız.
Sefacım sizede geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm. Minnoşumu öp benim için.
Arkadaşlarım hepinizi öpüyorum kuzularınızla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?