2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaa Kartal'a daha yağmadı karrrrr :uhm::uhm::uhm:
Kübra'cım sancısı vardı anladığım kadarıyla spasmo _ panalgine die bi ağrı kesici fitil verdim ondan sonra uydu yavrum.
Bu arada Nurcan cnm geçmiş olsun

Resmi koymayı becermişim valla, aferim bana :)) İşte kızım böyle bakıyor canım. Bazen o göz kapağınıda güzel açıyor hiç belli olmuyor düşüklük ama genelde böyle işte bu yüzden bir an önce olsun ameliyatını, büyüdükçe daha zor olur.

canımm benim kızın inş düzelirr dualarımız sizinlee öp linayı benim için yanaklarındannna.s.

gamzecim özeline msj attım canım okursun ok

Gamze'cim günaydın cnm. evet Lina'nın ki çok farklı bi durum. ya insan bilmeyince endişe ediyor hele ben en VAHİM anne olaraktan tarihe geçcem. Doktorum bile fırçalıyor ya herşeyi kafana takıp büyütüyorun diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dövcem bigün herifi napim huyum böyle :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
neyse Gamze'cim çaresi var sonuçta herşey düzelir merak etme.

yaw nerde kaldı bu karrrrr delikafaduldendelikafadulden

kızlarr kar buraya da ulaştı :)) ama yağmurla beraber geldiler... sehercim canı kahvaltı ediyodum. sefa canım ne oldu kuzuna geçmiş olsun aman dikkat et geçmesse yine götür yeğenimden sonra korkar oldum herşeyden çok öpüyorum .. öznur canım aşıdan oluyo böyle . ben calpol fayda etmezssse fitilde veriyorum aşılar sonuçta mikrop hasta ediyo çocuğu huzursuz oluyolar ben veriyorum . dr çok ağlarsa ver demişt,i . bizim göbek fıtığımız varya çok ağlamaması gerekiyo . tuğbacım canım annelik zor işte insan gece kuşu oluyo ... gamzeci m caanım ameliyat zor ama göz tembelliği çokk zor benim büyük oğlumda var 7 yıldır uğraşıyoruz . olup kurtulacak kuzun bak ben hala uğraşıyorum . tek göz kapağı düşük olduğu için onu çalıştırmıyo bir an önce kurtulacak inşallah dua ediyorum canım .

ya inanamıyorum sizler kar görebliyorsunuz ne güzel biz burda hasretiz kara kar ne demek artık ağmura bile hasret kaldık.bu arada bu 3 gündür sütüm çok azaldı çok şükür egede bi huysuzluk yok ama artık ek gıda yolları bizede gözüktü heralde...

ya sorma Ayşegül'cüm tam düzeliyor derken hayda bi aşı daha peşinden gelsin huysuzluk. offfffff iştahı kesilmese bari zorla veriyorum. gece 2 kere mama yaptım 2 sini de lavoba içti. biraz önce 180 cc içti şaşırdım demek gece içmediği için acıkmış olmalı yoksa imkanı yok bir seferde içmez :1no2::1no2:
karma aşıdan sonra emmeyi bırkamıştı amannnn zor iş walla
.

yaw ceren nerdesin bacım sen. evet ya siz İzmir'de karı zor görürsünüz annemle konuştum akşam onlarda Maramaris'te buralar çok iyi diyo bende yazı iple çekiyorum Allah kısmet ederse tatil yapcaz kızımla denize sokcam onu cup cup cup kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay evet inşallah bende şimdi bakıyordum deniz ürünlerine internetten dışarda hava 8 derece ben oğluma şort mayo arıyom iştte ne yapaprsın vakit geçsin şu bilgisayar olmasa halim duman:))aaa egeyide unutmamak lazım şimdi mışıl mışıl uyuyo.öznurcum bu arada ek gıda ne ile başladın benim sütler gidiyor gibi dr.lar konuştuk bu ayı geçir daha dedi ama ben bi şeyler versem mi diyorum?

gamzecim keşke benden kan alsalar.alerji oğlumda.ne kadar kanı var ki alıcaklarr.bebekten kan aldırmak çok zor oluyoo..beni emdiği için diyet yapıcammm

alemsin bacım ya ne mayosu sen kayak takımı bak ege'ye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ceren ben 4 . ayı bekliyorum ek gıdaya geçcem çünkü emmiyor benim cadı. zaten ilk meyve duyu ve sebze çorbasıyla başlıyorsun azar azar sonra çoğaltıyorsun (diye biliyorum tabi ama araştıracam tekrardan) ben biraz prinç unuda vermeyi düşünüyorum toparlasın die çok değil ama .

bu arada öznutcum isimler karıştır ceyda:)ya aç olduğunu düşünmüyorum bende ama sütüm eskisi gibi değil 7.300 şimdi tam 19 haftalık ege dr.bu ay geçsin kg alımına bakalım diyo bnim içim rahat değilsadece ama bakalım bekleyip görcez

yaw cidden ceren nerden çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uykusuzluktan olsa gerek.
cnm Ege'nin kilosu iyi maaşallah bizimkisi 6 kilo falan oyüzden hemen başlim diorum ek gıdaya

:)))ee tabi normal.şimgi elma rendeleyip verdim 2-3 çay kaşığı o kadardan olmaz bi şey yeter süt süt nereye kadar..

ya bu arada tuğba aktardan alınan bi şkerden bahsetmişti adı neydi nasıl yapılıyordu lütfen okursan bana anlatırmısın sütüm azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…